my dayy

Hello darlings. Trots detta oväder så bloggar jag, vet inte riktigt hur säkert det är men det kan inte hjälpas. Det åskar, regnar och blåser, inte så mycket nu trots allt, men tidigare. Utemöblerna gled runt ute på altanen p.g.a blåsten.
Men åska är mysigt, vad tycker ni?

Som jag sagt nu i en massa inlägg den senaste tiden, förlåt för dålig update. Men nu, nu tänker jag ta tag i detta igen, okej? 

Dagen har väl sett ut som följande, vaknade kvart i åtta, för att åka med mamma och städa, behövde dock ej komma till stan. Slog på tv, och alla vet väl vad som är på tvn på morgonen, barnprogram eller nyheter, då valde jag att titta på nr 1, såg ett tag, sen somnade jag om, vaknade efter 11, tvättade, käkade brunch, solade. Sen kom även Monica, Martin och Hugo hit, så vi satt ute yttligare ett tag. Middag, sen gick jag till Vixi, vi gick på långpromenad med Lova, Emil (deras hund som de hade, som de nu är hundvakt åt) och ligga Hugo. Gick bra men denna värme!!!!! Omg, vi var heeelt kletiga när vi kom tillbaka, huvva. Nu är det för min del promenad varje dag som gäller + crosstrainer nåndag i veckan.
Ja efter att vi gått tillbaka gick vi hit för att  chilla, vi bakade klart lite till lördag, gissa vad som händer, rätt svar får en länkning!!! :)
Sen kom flera blixtrar, muller, blåst och väärsta ösregnet. Vi skulle gå ut men då slutade det regna, tråkigt.

Ja, har tittat på From G's to Gents efter det, sen har inget annat skoj hänt.

Ska slänga upp ett inlägg med bilder nu tänkte jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0