åh.

Jag vill sitta och skriva typ hundra inlägg nu bara för att jag inte skrivit någonting idag.
Kan väl berätta vad som hänt idag.
Crille sov ju hära, så vi vaknade vid 12, och jag som tänkt se Room Raiders idag med, från 12-18, missade en massa avsnitt. Sen har jag dammsugit, tvättat och ätit mat och duschat, efter det gick jag till vixi, skulle skriva ut min gymnasieansökan, det blev iaf BF som förstahands, sen OP, valde bara dem två. Sen så såg vi bara på tv och tog det lugnt. Sen kom jag hem vid 9 kanske, halv 10, sen dess har jag bara läst andra bloggar. Därför har jag ej uppdaterat, men endå i ca 2 timmar har jag läst andras bloggar utan att tänka på min egen! :(

Imorgon är det ny vecka och måndag, vilket betyder sovmorgon för mig, börjar 9.50, det gör absolut ingenting.
Sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Får se.

Var ju föressten hos tandläkaren i fredags, gick bra och snabbt. Ska ju bleka tänderna så hon tog en skena, blandade värsta smörjan, den var rosa =D och stoppade in i skenan, tröck upp den i min mun, smörjan där var kall och skum, den typ pressades runt i munnen, sen skulle den hållas dära i ca 2 min, sen fanns mina tänders avtryck där i, första gången blev det en luft bubbla så vi var tvungen att göra om, andra gången fastnade den, satan att hon slet i den, jag trodde mina tänder skulle lossna. Hon tog i så hon sket på sig skulle jag tro. Sen fick jag 2 nya tider, inte förens i mars dock, så det är ju ett tag, men jag överlever. Sen for jag till skolan, rätt okej.

Men åh. jag vill skriva mera, men måste verkligen i sängen, men jag hinner ju iallafall uppdatera på morgonen! :D Sov så gott mer er. PUss och kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0