NSD vs Kuriren, vad läser du helst?

Hej! :D Hemma från skolan och NSD nu. Trisst studiebesök verkligen, Kuriren är bättre! :D Och för er som inte vet vad något av det är så är det typ Norrbottens Dags tidningar.. Dem konkurrerar verkligen med varann, dem har bilarna på varsin sida av byggnaderna, för att om någon från Kuriren drar iväg på något grej som händer så får inte NSD se det och följa efter, ni fattar? Löjligt. Varför ens stoppa dem i samma byggnad liksom. Kuriren har nyss flyttat till samma hus som NSD, varför kunde dem inte lika bra stanna i samma bygnad som dem varit i sen stenåldern typ? Det har säkert sina anledningar till varför dem flyttat, spela roll. Och sen att en som jobbar på typ NSD får inte sätta sin fot på Kurirens del av byggnaden, för att dem inte ska kunna stjäla varandras ideér. Sen tror jag att tanten som pratade med oss kände sig lite ägd, hon frågade ifall någon i gruppen läste någon tidning, jag sa Kuriren och Aftonbladet, endel sa samma som jag, och vissa la även till Expressen. Lärarna som var med var dem enda som sa NSD, någon enstaka gång, väldigt sällan. Så kortfattat; Ingen läser NSD av våran "göra en tidning" -grupp, alltså, Kuriren äger! :D Nog om det.

Idag så ska jag inte göra något speciellt, vad ska ni göra? =) Fettisdag idag, ska ni käka semla? Det ska jag, men inte på vanligt vis, mandelmassa smakar urk..

brb..

Kommentarer
Postat av: Viktor

NSD tycker jag är bättre men det står sällan någt intressant i någon av tidningarna, men det verkar inte finnas så mycket att skriva om alltid här uppe :P



haha ja det är sant :D men jag tycker ändå Boden är bättre, kanske lite avundsjuka? :D



ja men vita datorer tycker jag är snyggt :)

2009-02-24 @ 17:06:59
URL: http://viktore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0