Grattis grattis!

Även om jag själv inte är så insatt i kungafamiljen så kan jag offra mig. Satt ju och tittade på tv när de firade Victoria, bra underhållning kan jag säga iallafall, men det blev lite uttjatat med Malena Ernman, lite för mycket hon. Även Måns Zelmerlöv(f) hur stavar man? Han var där, riktigt snygg och han körde även acoustisk Hope and glory, vilken jag älskar.  Lena Ph vad där med Orup och två äldre män som jag absolut tycker sög och så var även Jill Jonsson där. Bra musik = bra underhållning..

Kunga familjen i sig är rätt boring tycker jag, alla förutom Madeleine(stavning) Hon ser väldigt bra ut, och Carl-Philip eller vad han nu heter, han ser ju också jäkla bra ut. Men jag menar, man hör så sällan om självaste Kungen och Drottningen. Det enda man hör om Kungen är alla hans besök på olika platser, utomlands tillexempel, vilket är bra, han gör reklam för våran fantastiska land. Mer om Drottningen tack! (eller så är det jag som inte hänger med ;) ) Jag vill inte göra några påhopp på kungafamiljen men ja. De ser rätt tråkiga ut, sällan att man ser de jätte glada osv.. Men ja, låter endel bli osagt så att ni inte klagar alltför mycket..
En sak bara, varför firar de inte Madeleine och Carl-Philip med ett ståhej? Är det för att de inte har lika hög "rang" som Victoria? Orättvist tycker jag. Jag anser att även om man är Kronprinsessa eller prinsessa eller prins så ska man firas lika mycket!  Fast jag vet dock inte riktigt skillnaden mellan kron och vanlig prinsessa, gör du? Lär mig isånnafall!
Vad säger ni?

Med allt detta vill jag önska ett stort Grattis till Victoria och jag tror och hoppas att hennes dag var sjukt bra!! Grattis!


bild lånad från google.

inlägget kom lite efter, nu var det ju igår hon fyllde år, 14 juli. Ursäkta!

Kommentarer
Postat av: Tobias - Mitt liv genom en kameralins

sv: Idag har jag jobbet, sedan har jag legat ute i altan med datorn i det fina vädret :D



Vad har du själv gjort? :)

2009-07-15 @ 00:16:06
URL: http://perspektiw.blogg.se/
Postat av: Beatrice

ska nog dra o fiska med några sj då? Kram

2009-07-15 @ 00:28:54
URL: http://beatricevonhedvind.blogg.se/
Postat av: http://sarajasims.blogg.se/

http://sarajasims.blogg.se/

2009-07-15 @ 00:41:16
URL: http://sarajasims.blogg.se/
Postat av: Caroline Andersson

taaack :D

2009-07-15 @ 00:50:23
URL: http://lovelyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0