AA

Ja, Lotta är ett svin helt enkelt. jag fattar inte att hon kan göra så här mot Roland, speciellt att säga att hon är så lycklig med Dennis, så lycklig som hon aldrig varit med Roland. Det tror jag inte riktigt på.
Jag tror att Roxanna är på¨väg att bli en bättre människa, hon är mycket trevligare mot Hamza, det är kul tycker jag! Men jag saaaaknar David. :( Gör inte ni?
Sen Ulla, hon har problem, som vi alla vet. Tycker absolut att hon borde lyssna på Rasmus, she is sooooo stupid. Sen hon ba Flytta här  från... Sen när han är på väg så säger hon att han är precis som Roxanna, sticker på en gång, men vafan, hon bad ju han dra? :O
Sen har vi ju lilla lilla gay Greger, inget fel på bögar, bara han! Han är sååå puckad. Jag hoppas att Sigrid lämnar honom för alltid snart, varför ska hon hem imorgon? Varför? Hon vill nog innerst inne inte vara med honom, kan förstå att hon kanske går tllbaka för Markus skull, men endå! Hon måste ju få vara lycklig liksom, eller hur?
Markus & Liv är bara för söta :) Men jag undrar en sak, vad ville han norsken egentligen? Han hade skickat chokladen till labbet, varför? Tror ni att de kommer få en stor beställning tll Norge? Eller ja, de kanske ska sno deras recept? Ja det kanske är så det ligger till! Vi kanske får svaret nästa vecka.
Tony frågade ju KIm om han fortfarande gillade henne, men han sa nej, det är nog knappast sant, klart han gillar henne, varför dansade han med henne hela kvällen då? Såg ni att Tony blev lite avundsjuk, stackarn!

Jag vill verkligen se vad som händer nästa vecka med Roxanna & Ulla, spänning!
Fast då ska jag inte titta i förväg :D om jag lyckas hålla mig ifrån vill säga.



Glöm dina bekymmer
imorgon kommer nya


Kommentarer
Postat av: Annen

Jag saknar inte David. Jag bara hoppas att Hamza, Roxy och Silvia ska bli lyckliga familjen :D



Haha, jag älskade när Tony och Greger tvingades dansa salsa ihop :D Jag dog av skratt! :D

2009-03-25 @ 08:23:06
URL: http://annensnas.blogg.se/
Postat av: Annen

Och förresten, tror du Roland dör? :(

2009-03-25 @ 12:41:08
URL: http://annensnas.blogg.se/
Postat av: Hannah

Okej! Hoppas jag med att de blir =)



Nej jag tror inte att Roland dör, jag hoppas verkligen inte det :( Då känns det ju som att alla dör, Angelica, Kims Mamma, Linda + Roland, så kan det bara inte bl :(

2009-03-25 @ 19:40:43
URL: http://hannaherikssonengman.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0