tandblekning

Kan börja med att säga varför jag bleker mina tänder. Jo för att jag har fel på emaljen,dvs att den är missfärgad, gul/brun om ni förstår. Och då har min tidigare tandläkare lovat att de ska göra något åt det innan jag är 18, nu är väl åldersgränsen höjd, men spela roll. Så jag sa åt min nuvarande att de lovat att göra något åt det, så jag fick fara till specialist tandläkare i stan för att fota tänderna åså. Sen fick jag åka till min vanliga tandläkar station, där fick jag göra en mall på mina tänder, så stoppar de en rosa smörja i munnen på mig för att avgjuta mina tänder, för att sedan göra det i gips för att sist kunna göra en plast skena.
Då fick jag en ny tid, igår, då jag fick prova min skena som satt som en smeck, sen fick jag med mig blekningsgrejen, mina tänder i gips, + skenan + en förvaringsburk.

Så här gör man: Borsta tänderna
Fördelar jämt blekningssilikonet  skenan, Trycker fast den på tänderna, sen låter man den sitta kvar nån timme. Och jag hade i den hela natten.
Sen tar man ut den på morgonen, kan även stoppa i den sen mellan lunch å middag. Man ska dock inte äta med den i + att det blir svårt att prata, man lespar och dregglar.
Sen ska man rengöra skenan, borsta den med en tandborste sen även borsta bort det övriga silikonet från tänderna och skölja med vatten.
Sen göra man samma visa om och om igen för att uppnå det resultat man vill ha.

Mina tänder var igår av färgen C2, men idag C1, så ett snäpp vitare =) På bara några timmar.

Pris? :
Gratis för mig då jag är under 18 + att det är något de lovat att åtgärda så.

Något annat ni vill veta så fråga :)


som sagt, gips avgjutningen + plast skenan, ni kanske inte ser att den sitter på :P


Blekningen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0