my day

Nu mina kära vänner har jag kommit hem, blev senare än jag trodde, tänkte först gå hem just innan AA, men jag såg det hos Vixi, sen var det något annat program så, råkade även somna i deras soffa, det var så skönt! :D Ska försöka sammanfatta dagen lite åt er, så ni vet vad jag sysslat med..

Började dagen med svenska, vi körde på med muntligt nationellt prov, rätt okej text, lånade även boken, ska ta och läsa sen! :D Verkar sjukt bra. Sen efter det språk - SPA, vi tog en liten sovstund, vi hade högläsning, jag sov lite och minns inte ett enda ord vad läraren sa.. Skönt var det iaf. Sen matte, helt okej för att vara matte, inte jätte lätt, inte jätte svårt. Men jag kommer klara det :D Sen hade klassen idrott, dagens höjdpunkt! :D Dem hade skridskor, så när vi är där nere på planen så kommer det en man och frågar oss som inte åker om vi har en puck, men vi får typ inte använda puckar så vi sa Ne! Så vi sa att vi bara hade bollar, han frågade vart dem fanns så vi sa a tt läraren hade dem, han hade en fanta i handen, så Adrian satt på bänken och gubben ba; Här! Vakta den! så han ga burken till Adrian sen gick han ut på isen, fram till läraren och bad om en boll. Han fick en boll, så han gick tll ett av målen och skjöt för sig själv, vi tror att han var alkohol påverkad, han lucktade sa någon. Han missade väl typ varje gång han sköt på mål och eftersom det var en tennisboll så studsar den ju, så han tog i för fulla muggar, sköt rakt in i, vad heter det? "väggarna" bollen studsade som fan och mannen ba; HELVETE! Haha. Ne men han var riktigt trevlig, sa att en av tjejerna i klassen var skit duktig på hockey, hon har dock spelat förrså talangen sitter kvar. Han frågade vad hon hette så Miia sa Annina, så han ba; KOM IGEN BLÅA! KOM IGEN ANNINA! :D haha, han hejade på henne rätt mkt. Bra iaf. Han frågade ifall någon hade cigg, ingen som röker :$ Då sa han att det var bra, han frågade även vilken klass vi gick i, då vi svarade nian så sa han att det var en viktg ålder, då man ska söka till gymnasiet osv. Han påstod själv att han var eng/sve lärare, jo visst, låter inte troligt, varför går han då och spelar hockey med sig själv på fyllan? Nej, tror inte riktigt på det. Han var flummig, skrattade som fan.
Lektionen efter var SO, vi fick tillbaka våra prov, G-, fick även göra en annan sak, ni ska få göra det ni med imorgon kanske. Sen var det NO, tråkigt! Jag hatar rapporter, speciellt i NO, av alla ämnen, sug.

Sen när jag kom hem lagade jag mat, bloggade lite, gick till Vixi, såg tv och drack te, göttans, sov lite och pratade. Nu är jag hemma, skriver en massa text, Jag vet att det är dåligt skrivet å kanske jobbigt när allt sitter ihop, jag orkade inte göra stycken, nu vet ni iallafall vad jag sysslat med.
Vad har ni gjort?
Kör ett AA inlägg snart, ska lägga in en bild först. :D


Boken jag lånade, verkar vara helt bra! Har ni haft något om den på muntliga
nationella provet?

Brukar ni ha högläsning på skolan, att lärarna läser för klassen? Vad tycker du om det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0