Stora Stenträsk; Lördag

Vi vaknade ca 8, jag och sara bestämde att vi skulle upp tidigt. Men jag har för mig att även Vixi gick upp då. Så vi gick ut och satte oss med de andra vid elden,eller iallfall med barnen, eller så var de inne och åt frukost.


Efter frukosten satt vi och chillade, gick säkert och fixade ved & vatten. Satt vid elden massor och var med Lova.
Sen roade vi oss med nått iallafall.
Lunchdax sen, grillad korv.


Under dagens lopp dök det upp en ung kille, enda unga killen vi sett där förutom Vixis bröder. Han var nice. Han hade en polare som dök upp senare, och medans vi satt ute på bryggan så såg vi att de hade stugan breve vår, nice det! Fast eftersom att vi satt en bit bort från stugan hela tiden så såg vi de inte så mycket. Och de var endå ute och fiskade hela dagen. Vi hann se de på nära håll då vi skulle gå till stugan och hämta tvål för att sedan gå och tvätta händerna, då satt de lite snett utanför vår stuga och grilla(?) ;)

Under dagen hann barnen även med att bygga en koja,



Ja alltså, mesta delen av lör(dagen) så satt vi vid elden och pratade. Underhöll Lova som hade ätit råttor, inte på riktigt, men ni lär se och om ni endå inte förstår så kolla runt hennes mun.Vixis bror Tobbe lekte med båtarna, han rodde ut en bit också, vi tänkte följa med en sväng men vi vågade inte fara ut en meter längre än kanten, haha, vilka fegisar. Sen satt vi och schtekte ute på ena bryggan.


Lova. Solen.Bryggbilder, samt Tobbe och Sanna med båten.

Jag och Vixi hann även med att prova fiske(o)lyckan, inte ens något napp.Det fanns helt enkelt ingen fisk som ville ha våran korv..Så istället såg vi fiskrens i vattnet, titta ej om du inte vill.



Ja det blev middags tid och då fick vi skiiit god grillad kyckling, pot. sallad, körsbärs tomater, ranch dip och tzatsiki. Det var jätte gott. Deras mormor var där hon också, fast inte med oss och på ett annat ställte där, hon kom förbi när vi just satt oss för att käka, men hon gick lika fort.

Ja just ja, där vid 3 tiden kom familjen som ägde husvagnen brevid våran, sjukt trevliga. En mamma, pappa, två söner på 12 och 8 år, samt en amstaff hund, (möjligtvis en blandras). Jonte och den yngsta i den familjen började leka i stortsett på en gång.  Men den andre höll sig lite för sig själv till en början. Och då efter vi ätit så skulle vi gå och titta så små glinen inte hade drunknat, då började vi prata med den andra killen, riktigt söt var han.Sen pratade vi med honom resten av kvällen, trevligt. Vi satt uppe med allesammans till 12(?) eller något därikring. Sen skulle alla sova, så då gick vi också.


killarnas stuga den mellan bilarna, sen våran till vänster om den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0