Facebook - a big no, no!

Först och främst vill jag bara säga att fram till någon dag tidigare i veckan har Facebook varit en favorit sida. De har mycket som man kan sysselsätta sig med.

Men nu, innan helgen har de bytt till det såkallade "Nya Facebook" som jag & många andra hatar just nu. Det är totalt värdelöst. Jag kan väldigt sällan logga in på FB, det går sällan att acceptera förfrågningar, man kan knappt skicka iväg förfrågningar. Det kommer alltid upp ERROR. Eller så står det; Ditt kontot är inte tillgängligt nu pga webbside problem osv. Men för fan, lös dessa problem!!! Jag är inte den enda som har dessa problem & inte den enda som är riktigt irriterad.

Jag menar, FB är en sida som många, väldigt många är medlemmar på, folk runt om i världen och de börjar fucka sig minsta lilla man gör. Det är inte så det ska gå till, eller vad tycker ni?

Sen är det så att jag vill helt enkelt inte veta vad alla mina vänner gör. Det är absolut ointressant för mig att veta vem Carl Anders blir vän med hela dagarna och vilka grupper Göte går med i varje dag.

Är du som jag och håller med om att Facebook har blivit riktigt segt och dåligt? Hatar du som jag det s.k. Nya Facebook? Gå då med i alla Hata nya Facebook - grupperna du kan hitta!

Vill du hissa eller dissa FB?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0