steeenis! :D

Hallå

16 timmar och  24 minuter sen sist. Allt bra?
Slutade efter 11 idag, gode skönt. Hade bara svenska/data, tillsammans. Vi skulle skriva en novell och sen beskriva hur vårat rum ser ut, och sen skicka det till lärarna. Och så fantasilös som jag är då så skrev jag om två småbarn som plockade bär i skogen, haha! Den var as lam/keff/dålig/urusel, välj själv ;)

Så jag for hem och åt tacos rester från igår till lunch. Sen har jag städat upp lite i mitt rum och så.
Min låtsas pappa bad mig även smaka majskrokar(?) Ni vet såna stora krokar typ, som ostbågar nästan.Fast de var doppade i choklad, mums! ;) Så han sa att jag skulle göra lite mer, så det har jag också hunnit med.
Och nu sitter jag och lyssnar på musik från MTV och uppdaterar bloggen, och ska försöka gräva fram en ny header. Om min kära vän Johan har den kvar så!

Ska nog ta och gå till Vixi en stund eller två. Kanske även borde plugga lite matte, prov på två veckor ungefär, trist!
Och sen SKA jag ut och röra på döfläsket, haha! Låter bra va?

Vet ni vart jag ska till helgen? Om jag säger fest, vad säger du då? :D Då säger jag Stenträsk! Inte fest kanske, liiiite ;) Ne men det är typ sista helgen Vixi och de har husvagnen där så då ska vi följa, för nu får vi plats i bilen iallafall. Det är världens mysigaste ställe typ. Men dunjackan och uggsen ska med, det är ett som är säkert!
Ses vi där eller? ;)

Ska dra en sväng.
Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0