trött efter en dag i skogen!

Tjena =) Hur är läget? Med mig är det finnemang, har dock ont i  mitt öra, okänd anledning! Men jag lever & mår bra trots allt ;)

Åh gud så knäckt jag var igår kväll, vi kom oss inte iväg förens vid 9 tiden igår kväll.  Somnade i bilen påväg hem & la mig i stort sett direkt då vi kom hem. Kom oss hemifrån vid 10 på morgonen sen var vi ute hela dagen. Länge sen man fick så mycket frisk luft. Men det var härligt. Satt hela dagen vid elden och pratade med kusinerna, moster + man, sen kom det dit nå andra folk också. Åkte skoter en sväng också, härligthärligt. Är skitnöjd med gårdagen, åh dit ska jag fler gånger!


Idag sov jag ut till klockan 10, gick rätt snabbt till Sara, tittade på Körslaget repris och sen en jävla massa på X-effect weekend break. Gick hem & käkade, pratade lite med brorsan sen gick vi till Sara som skulle äta. Åså hämtade vi Hugo, tog en lång promenad, gick till stallet och tittade med honom, sen tog vi en omväg hem. Underbart väder alltså, hade vela vara ute heeela dagen. 19 grader på morgonen och skinande sol, hur nice som helst.
När vi väl kom tillbaka tittade vi på Wipeout. Å vem var inte med om snyggjävlaRobin Bengtsson? Gosh, jag dog typ! Synd var det dock att danskjäveln slog honom! Nåja.

Vad har ni gjort i helgen? Hur var er påsk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0