Så kommer mitt 2010 att bli;

Lejonet ca 22/7-22/8


Kärlek och vänskap: Ditt så normalt romantiska sätt fortsätter nog även i år att vara kärleksfullt, men stjärnorna talar om att du hör till dem som kommer att vara mer försiktig i ditt umgänge med andra och för dig lite okända. Din trygghet kommer dock att fortsättningsvis stråla ut från din person. Får du göra en lite mer påkostad resa så blir den kärleksfull och mål som England eller Spanien kan göra din resa verkligt avkopplande. Det är nästan så att du känner i ditt inre att nu kommer du att få lycka och framgångsharmoni. Barn är något du tycker om och du är deras beskyddare. Barn kräver mycket av din tid och du tycks bara ta detta som ett plus för din egen popu-
laritet och det är rätt att göra så krama dem och
lek.
Arbete och ekonomi: Dina möjligheter att lyckas väl inom arbetslivet är goda, ja stundtals nästan lysande. Dig vill man ha som anställd så våga tro på dig själv. Det finns även de som startar egen verksamhet som kommer att lyckas väl och det beror just på detta att de är eld och lågor i sin tro att lyckas och det bygger en framgång av bästa sort. Det är minsann inte så lätt att få ekonomin att fungera, men du bör trots detta vara lite sparsam. Det talas i stjärnorna om att äldre lejon får det bättre ekonomiskt medan yngre får vänta och bör vara mer sparsamma.
Speltips: Den som äger värdepapper som obligationer kan vara den som vinner slantar. I ett direkt spel kan det vara hästar och hundar som lockar med bästa vinsten.
Lyckotal: 6


bild från google
info från hemmetsjournal


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0