Home sweet home

Hemma nu, fan så skönt! Men jäkla tråkigt samtidigt.. Får väl berätta lite grann vad vi gjort i Jockfall!

Torsdag; Vi var framme efter klockan åtta. Alla hade väl i stort sett kommit redan, förutom Vixi & deras grannar..
Grillade lite senare, pratade med alla åså =) Byggde upp tältet som jag och Sara skulle sova i åså. Blev bara chill då. + Att vi gick en sväng till själva fallet, det är rätt mäktigt!

Fredag; Solade hela dagen, toppen väder! Satt och snackade med alla, de byggde en midsommarstång. Vissa blev dragna rätt tidigt.. Är så jäkla mycket mer som har hänt där, men vi lämnar vissa saker osagda!
Vi satt iallafall, vi "ungdomar" ute och pratade och skrattade medans de vuxna var uppe i restaurangen på nå dans åså! Hade skit kul=)

Lördag; Solat & bara chillat på dagen.. Sen hände väl allt skoj, de vuxna drack! De börja åska & regna där på kvällen, satte oss i förtältet och tittade film, eller iallafall jag, Gustav & Tobias. Började se massa men alla var dåliga, blev iallafall Extreme Movie tillslut. Så var Gustav tvugnen å gå till husvagnen å vara med hunden, då alla andra skulle till restaurangen på trubadurafton. Tog iallafall med mig datorn + Tobias så gick vi till Gurra, tittade klart filmen åså.. 

Söndag; Packat ihop alla grejer och dragit därifrån. Stannade på ngn knas affär i Morjärv, stannade till hos Vixis kusiner å lämnade husvagnen, sen for vi hem!

Är skit nöjd med helgen, helt sinnessjukt roligt! Hade gärna stannat flera dagar till, om nu alla andra också hade varit där. Men... självklart slutar allting i en hel del surhet, om man kan säga så. Folk blev ledsna och arga! Så jäkla typiskt.. Fast om vissa saker tänker jag inte ens lägga någon energi i, jag gör vad jag vill!

Sen den stöööööörsta nackdelen med allting har varit sovplatsen! Jag och sara har sovit i tält, på en uppblåsbar madrass. Första natten var helt okej, förutom att de är kallt, kallt,kallt, svettigt! Man vaknar hundra gånger om natten för att de blåser kallt. Trots att vi hade vårat tält i förtältet.. Sen var sista natten värst, efter att ha legat på sida två nätter, så har jag nu skit ont i höfterna.. Gör ont att gå, så å ligga så trångt, i kyla i flera dagar är inte bra för mig!

Jag vill endå tillbaka!


Torsdag;När vi kommit fram & packat upp!

Torsdag; fallet! Fick tyvärr bara dåliga bilder.

Fredag; Lova & Alexander + stången!

Torsdag

Torsdag; Jag & min livskamrat, firren!

Fredag; solningen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0