måndag - 5 veckor kvar!!!! =D

God morgon! Allt fint med er? Med mig är det bra, förutom att jag är trött och fryser.. Men blev genast på bra humör då jag såg att de är ca 5 veckor kvar i skolan, tänk så tiden gått fort.. Började nyss 1an på gymn. :O
Lika bra, snart körkort, slut skola & jobb! :D

Efter skolan ska jag vila, iallafall 1 timme. Är himla trött nu å jag ska vila även om jag inte är trött när jag kommer hem. Sen blir det Biggest loser chill hos Monica!

Igår iallafall, var ju på bilbingo premiär, ingen vinst! Satt med massa chanser, men inte ett öre rikare. Får hoppas att det blir vinst på söndag då ;) Nu börjar nördandet. Innan sommarn är slut borde jag ha vunnit ett par kronor iallafall! Om inte annat får man titta på snygga killar, det finns det alltid där ;)

I lördags var jag ju barnvakt. På dagen tog jag ut Hugo, gick på en liten promenad sen stannade vi ute på gården och lekte. Var inne och busade åså. Senare efter 6 typ kom Monicas kompis å hennes son, eftersom han är blyg gick det lite segt men till slut vågade han prata med mig. Vi gick iväg yttligare en sväng å tittade på fåren de har här borta, + sex lamm.

När vi kom tillbaka spelade vi Wii å sen satt jag vid datorn en sväng åså.
La Hugo just innan 12 & vi andra somnade vid 12.30 eller nått.

Sen tog jag ungarna på morgonen också, till bingon!

Vad har ni gjort i helgen? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0