Ute & leker!

Hej babes! Självklart sov jag längre än jag själv hade planerat idag. Tänkte kliva upp vid 9 typ för att städa klart mitt rum samt städa toaletten, men inte! Vaknade vid 11. Sen dess har jag duschat, gjort plättar till mig & syster och nyss sminkat mig. Väntar på att Monica ska ringa, ska ut och vara med min favorit pojk! Tänkte fixa fram madrassen så han kan åka lite, typ ner för backen på gården eller nått ;) Måste ju låtsas att det är för Hugos skulle jag gör det, trots att det är jag själv som vill åka..

Men nu måste jag kila! Vi hörs sen :)


Plättar inte pannkakor!

fick inte gjort mycket av städet igår.. fixade bara i ordning på hyllan!


Kommentarer
Postat av: Fredde

Sv; Okej men det låter ju jättebra att ha lite extrajobb! :D Okej aa låter kul somfan , var i turkiet ska du? Jao jag gick vanlig bf , sen fanns det en BF special också .. men det är väl annorlunda på olika skolor antar jag. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba med , ska snart börja praktisera men har inte kommit på vad jag vill göra.. funderar på bagare , då jag är väldigt intresserad av att baka.. men men vi får se ! :)



Hehe tack aa jag tyckte faktiskt outfiten blev riktigt fin. Tröjan ska jag nog köpa till mig själv i julklapp , även skorna vill jag också ha :D

2010-11-08 @ 14:55:32
URL: http://gemigkarlekforhelvete.blogg.se/
Postat av: Sara

Nu har du chansen att anmäla dig till dagens blogg, jag utser 2 vinnare redan ikväll! :) Lycka till

2010-11-08 @ 19:30:20
URL: http://ssaraniilsson.blogg.se/
Postat av: alexandra

Då var det dags för frågestund ännu en gång, är det någonting du undrar angående mig och vill ha svar på? Ja, då tycker jag att du kan ställa din fråga och så får du ditt svar i morgon kväll! :)

2010-11-08 @ 20:50:11
URL: http://aalexandraj.blogg.se/
Postat av: Fredde

Sv; Aha okej fan va nice att var bland dom första :D Sen är det ju mycket roligare också när allt är nytt och frächt och så... Jag är fan avundsjuk på dig nu :o jag vill också ut och resa :< haha.



Mjo bagare låter kul , men jag är nog iofs öppen för att prova på det mesta känns det som. Brukar baka rätt mycket hemma , blir väl några gånger i veckan minst. Bullar är gott :D Ja mamma får köpa de åt mig i julklapp (a) :D haha

2010-11-08 @ 21:52:56
URL: http://gemigkarlekforhelvete.blogg.se/
Postat av: Jontte - en killblogg

Sjukt nice med så mycket praktik ju! Händer nu då?

2010-11-08 @ 21:53:05
URL: http://jontten.blogg.se/
Postat av: Sara

GRATTIS! Du blev en av dagens bloggar! :)

2010-11-08 @ 22:20:03
URL: http://ssaraniilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0