Vi barn från bahnhof zoo

Helt klart sevärd film! Kanske inget för känsliga tittare, men det är en ögonöppnare kan jag tänka mig.

Handlar om en 13 årig tjej, fyller 14 i filmen, som till synes är en helt vanlig tjej tills hon en dag drar ut med en kompis på disco som dom så fint kallar det.
Hon dras med i det alla andra gör, testar olika droger, tyngre och tyngre.  Hon träffar en kille som även han håller på med droger. Både prostituerar sig för att få pengar så de kan köpa mer grejer. 
De bestämmer sig för att ta sig ur skiten och lyckas, ett tag. Sen faller dom tillbaka i samma skit igen. Vänner dör och de funderar på att sluta igen.. Men hur går det egentligen? Kolla filmen och se.

Filmen är verklighetsbaserad, utspelar sig i Berlin, på det absolut värsta stället jag har sett. Hela tunnelbane stationerna är fulla med knarkare, större delen är ungdomar..
Tror nästan det hade varit en film att visa runt i skolorna, vissa delar iallafall. Just bara för att ungdomar ska kunna se hur jävla dåligt droger är. Så jäkla onödigt med sånt svammel! Håll er rena!bilder ur filmen, huvudrolls tjejen.. tagna från google.


Kommentarer
Postat av: alexandra

Den är jätte fin. :)

2011-01-08 @ 11:14:25
URL: http://aleexaandras.blogg.se/
Postat av: alexandra

Frågestund!

http://aleexaandras.blogg.se/2011/january/du-fragar-och-jag-svarar.html#comment

2011-01-08 @ 11:30:01
URL: http://aleexaandras.blogg.se/
Postat av: jossie

Hej! nu är vinnaren i dagens blogg utsedd, in och kika ifall just du vann! :) och om inte passa på att delta i dagens tävling så har du ännu en chans att vinna! :)Kram!

/Jossies.se

2011-01-08 @ 11:35:33
URL: http://jossies.se
Postat av: Anonym

den vill jag se!

2011-01-08 @ 15:36:24
URL: http://ellinorejonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0