lördag

Godmorgon, har ni varit vaken länge? Själv så ställde jag väckarn på halv 8, somnar självklart om, vaknar halv 9 automatiskt, somnar om, vaknar 20 över 9 och kliver upp, så jag vaknade nästan en gång varje timme efter veckarn ringt, min hjärna psykade mig. Jag klev iallafall upp och duschade, trött som bara den, var vaken till ca halv 3 och jag hann inte se klart filmen jag började se, College. Sen käkade jag frukost, det tog sin lilla tid, samtidigt som jag läste tidningen.

Nu är det ca 28/29 grader ute. Så ni där ute runt om i landet som har dåligt väder, tappa inte hoppet! Solen kommer till er också. Se det så här; Det var bra väder i början av lovet, nu i mitten har det vart pissväder, sen i slutet är det toppen väder i heeela augusti om vi har tur, eller? :D

Idag, hmm. Inga planer, tänkte iallafall sätta mig ute en stund, men det blåser väldigt mycket :/ Annars vill jag tvinga mamma och låtsas pappa att fara och handla eller nå, jag behöver något att göra, annars kan jag lika väl sova igen, hehe.. Sen ikväll är jag med Crille, hoppas jag, måste iallafall se Sommarkrysset =D Jag tycker det är kul att lösa de dära orden, jag är en höjdare ska ni veta!

Ni får en outfit senare, kommer byta kläder om ett tag så. Vi hörs om ett tag eller två.
Puss


senaste bilbingon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0