billabong hit och dit

Hejsan.

Förlåt för dålig uppdatering. Jobbade ju idag, till klockan, hmm. Kanske vid 1 / 2, vet ej. Hem direkt, hann slå på datan för att blogga, då ringer Monica och frågar om jag kan ta en promenad med Hugo så han somnar, absolut. Då tog jag även med mig Maja x2 och Jonathan, så gick vi en långpromenad i värmen, hoppas man fick lite färg iaf. Sen stannade vi kvar hos Monica och chillade, åt där. Sen skulle hon själv ut med Hugo på promenad så de andra två ungarna följde med mig och Maja hem. Väl hemma så städade vi undan lite, mamma och Tobba kom ju hem idag, efter 1 vecka i Turkiet, fuskigt. Fick iaf några saker, en Billabong tjocktröja, björn borg trosor, prada väska och 10 armband + ett par shorts även de billabong, tack älskade mor! :) Yes. 

Imorgon ska jag till stranden, om vädret är lika underbart som det varit de senaste dagarna. Följer då med Monica och barnen, plus en kompis till henne. Ska dock inte bada, jag hatar att bada ute, kallt.. Ska bara sola. Efter det ska jag vara med Crille hoppas jag.

Imorgon är det inte heller nå jobb, yeah! ;) Fast egentligen känns det ju bättre att göra bort allt på en gång istället för att jobba några dagar i veckan, får väl se.

Tror att jag snart ska sova faktiskt, eller titta på en film. Är trött. Måste kolla min mail, fick nyss massor från facebook, blä.
Slänger in nån bild..

Någon färgskillnad? ;) hehe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0