Hannah listar - 3 bästa tv programen just nu! del 1

1. From G's to Gents, MTV - Söndagar 21.45



Denna serie har jag börjat följa denna säsong, från start. Redan då var jag fast.
Handling; 16(tror jag) killar, såkallade Gangsters får flytta in i huset hos Mr. Bentley. Där ska de lära sig att bli gentlemän. Genom övningar och lektioner ska de ta åt sig av allt de lär sig för att varje avsnitt utföra ett uppdrag. Och den som varje vecka gör sämst ifrån sig (oftast) får lämna huset. Här handlar det om förändring, positiv förändring.

Nu är de endast 4 killar kvar, jag tror att de endast är fyra, som tävlar om gentleman titeln. Tre enligt mig bra killar 1 mindre bra. Jag har min favorit kille, som jag har hållt på i alla avsnitt, redan från första programmet. Nämnligen Blue, han har hittls inte gjort något dumt under säsongen, den såkallade "skit" han snackade var bara sant. Vart enda litet ord. Ni som har sett detta vet vad jag menar, ni  vet det han snackade om Teddy exempelvis.
Sen har vi Baron "Dirty" han har förändrats radikalt, anser jag. När han kom dit var han i botten, men har tagit sig upp.
Resten orkar jag inte ta.
Eller ja, Teddy, den jag absolut tycker ska åka ut. Han är där för pengarna, inte för förändringen, dessutom är han hallick.

From G's to Gents är ikväll och jag tycker absolut att ni ska se det!


Mr Bentley och Blue,
 Blue berättar för ungdomarna på samma skola som han gått om gäng, gänget han är med i, hur det är,nackdelar. osv. Han grinade till och med, jag med! Snygg är han också!


Baron "Dirty"

Blue! Låt honom vinna! <3




Kommentarer
Postat av: Lona

hahaha smart ;D

2009-08-16 @ 20:29:22
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Anonym

okejokej =)

2009-08-16 @ 22:36:58
URL: http://josefinesoderberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0