I’m singing out loud,

Idag har jag varit och badat ;p skönt, för det var länge sen.. Skulle ju vakna 9, somnade om, vixi väckte mig kvart i 10, så gick jag upp å åt frukost, sen gick vi iväg till badhuset ;D badade till efter 12 ngn gång, påvägen hem ringde M och frågade om jag skulle komma förbi, så jag och vixi gick hem till henne efter vi badat och tittade på lilla bebisen :) Han är jätte liten och jätte söt! :) Sen gick vi hem till vixi och på en gång så skulle vi åka å handla på willys :) Sen for vi hemmåt, jag stannade hos vixi en stnud sen gick jag hem för jag skulle äta :p nu siter jag hära, väntar på ifall mamma å låtsas pappa ska fara å handla så jag lan följa, sen på vägen hem kan jag hoppa av hos crille =p
Sen ska vi gå hit å han ska sova hära =) 
Nåja, nu sitter jag å pratar i telefonen med vixi, inför lite planer imorron =p inget spec dock :P men alltid ngt! ;D

you´re beautiful.

Blev inget att gå över till M&M å titta på bebisen, men jag fick iaf se honom nyss :D M ringde mig nyss då stog dem utanför min port, då gick jag ut å tittade! :D Han är pytteliten å jätte sööt;D
Imorron ska jag typ å bada på morgonen en sväng, sen ska jag gå till M =) Och sen ska jag vara med Crille..

Nu sitter jag och lyssnar på musik, och snackar på msn å lite annat smått =)
fast jag ska strax sova så jag orkar kliva upp tidigt å fara å bada =p lr inte jätte tidigt men iaf, kanske vid 10, får se.
Nu ska jag dra :D Jag skriver imorron!

Sov gott med er! :) Puss













everybody hurts..

alice kevin & robin b

ROBIN BENGTSSON!! :O omg, han är helt jäkla sjukt snygg ;o

det var omöjlig att ta kort, + dålig kamera! han är endå snygg!

Efter snygg R så var det Alice =)

Hon var skitliten, så man fick typ stå på tå för å lyckas få med henne på bild! :)
Även denna bild var dålig..

Sen var det Kevin =) Han till och med spelade in på sin mobil när alla skrek haha =) söt han är! :D

Värdig idol vinnare -08 =) Han är grym! :D Och man blir alltid glad när man ser han! :D

Som ni ser har jag träffat dessa tre idol finalister, även Danny, men jag gillar inte honom så jag orkade ej ta kort =) Kom in till stan idag ca 10, gick runt och kollade lite, men jag snålar med pengar så jag köpte ingenting. Vi gick även å sökte ngt ställe vi kunde äta på, men det var helt full smockat överallt så vi gav upp, ca 2 gick vi till Shopping, där stog vi till klockan 16, då började Robin B, sen Alice och sist men inte minst, Kevin! Dem var skit bra allihop :D + att robin är grymt snygg! :D Deras uppträdande tog ca 30 min, då gick vi iväg, det var sjukt mkt folk, så när man s-kulle därifrån bara knuffades alla, men jag bara flöt med :D Så gick vi in till smedjan, sara skulle på apoteket å köpa nått åt sin mamma, sen precis när vi kom ut så stog bussen där, så vi hann precis :D Sen har jag bara hunnit äta =) Ska nog över till M&M och titta på bebisen :D Dem kom ju hem idag.. :D:D Sen ska jag till crille om han inte sover, annars går jag till vixi =)

Nu ska jag se ifall mamam kommit tbx, vi hörs! :D Pusss

ljuvliga morgon

good morning sunshiines =)
Jag är vaken halv 8 :O Men det är inte ni :(
Ingen hemma är vaken förutom jag, lr ja, mamma har ju varit vaken vid 5 tiden, men hon jobbar nu så:P
Nu ska jag äta frukost, jag är hungrig, efter 9 ska jag vara med vixi, + hennes syster sara typ :D skojsigt..
jag är trött, det är väl inte så konstigt lr? :D heh!
Jag skriver på en stund!: ) Jag ska se om jag kan göra en rolig frilla :D haha =)
Hejdå! :D

ryyyyyser

Robin Bengtsson - Chariot + Fields of gold! I LOVE IT!!

Nåja, jag har tråkigt :D Och har inget intressant att skriva:D så jag skriver imorron! :D
puss på dig!

fields of gold..

Jag längtar tills imorron! :O Men ni får inte veta varför (a)
Idag har jag bara varit å städat med mor min, det var sjukt halt i stan :O Och så skulle vi ofc gå ner för värsta branta backen utanför min bror, ni tror inte att jag höll på att ramla? :O Nog om det, sen gick vi på Smedjan en sväng, mamma kollade på skor och även låtsas pappa :)
Sen for vi hem, lagade mat åså, så jag har typ nyss ätit middag, annars  har jag inte gjort ngt spec =P Nu ska jag typ hoppa i duschen, var så trött så jag trodde jag skulle storkna så jag orkade ej duscha på morgonen :P
Sen ska jag nog till vixi om jag inte är med crille =) får se ;) Nu ska jag iaf dra, så jag uppdaterar ikv =)

Ha det bra! :) Puss


if i were a boy

Det blev rätt sent igår, gick och la mig ca halv 5 :O Inte riktigt så det var tänkt, och så vaknade jag ca 9.20, så ungefär 4,5 timmars sömn inatt. Fast det gör inte mig ngt, då kanske jag somnar tidigare idag =)

Idag iaf så har jag varit med mamma och låtsas pappa till storheden, väl där gick vi på rusta, jysk och jula, ica maxi, lindex och h&m :) Ingen av oss handlade ngt spec, mamma & låtsas pappa reserverade ny tv bänk från jysk =)Handlade lite mat från ica maxi, köpte bebis kläder från lindex och h&m till M&Ms bebis =) och jag köpte även ett nagellack - L´OREAL; Star Magnet, Det är jätte fint och det blir mönster på nageln =)

Sen for vi typ hemmåt, då gick jag till vixi, satt å flätade hennes och tildas hår, jag har lärt mig hur man gör inbakad fläta nu! Bara tack vare http://lindaslya.blogg.se/, hon har massor med tips =)
Senare så har jag hjälpt henne att dela ut reklam, det var skönt ute så, + att det gick fort, ca 1h & 10-20 min för 227 hus :) Lägenheterna tar hon och hennes lillasyster imorgon ;)
Sen gick vi hem till vixi, såg på Körslaget, hittade även en fin bild i hennes brors mobil;

Den bjuder jag på! xD

imorron ska jag fara å städa med mor min, sen ska jag maybe vara med Crille, annars med vixi :)
Stan på måndag, hemlis vad jag ska dit å göra! :) Ni får veta senare! =)

Blir även IKEA ngn dag också =) vet ej när, vi får se..
Nu ska jag läsa andra bloggar lr så! :) Kolla vad som går på bio osv.. Uppdaterar mer ikv om jag är vaken! :)
Puss.

nu säger jag gonatt för sista gången,

Inte förens nu ska jag hoppa i sängen, jag vill dock vakna ganska snart så :) Kanske 9 - 10 ngn gång. Då ska jag hoppa upp ur sängen så jag inte somnar om!:)  SÅ nu går jag och sover och vaknar snart, så då skriver jag! :D
Puss


i brist på annat..

Jag har tråkigt, är inte trött så vitt jag vet, men jag borde absolut sova! :O Kan det inte bara för att jag var vaken länge igår natt och vaknade sent idag, skit! :/ Bara för att jag ska somna tidigt imorron så ska jag ställa väckarklockan tidig idag så jag är trött sen!:D Finemang ;)
Just nu vill jag logga in på msn, men jag har inte msn på datorn, it sucks. Jag får fixa det senare, lr rättare sagt, låtsas pappa fixar! :D Jag sitter även å dricker ton vis med vatten, mumma! :D Jag är törstig... Jag hoppas även inte att mina naglar ska gå av nu när jag äntligen lyckats spara ut dem =) jag får vara försiktig (a)

Jag och min älskling har i januari varit tsm 2 år, att tiden går så fort :) Känns inte som det faktiskt,
ngt tips på vad vi kan hitta på?:)
ingen av oss är spec romantisk (; Men vi får ta och hitta på ngt kul iaf =)

den bjuder jag på, det var i början av vårt förhållande =)

Jag tror jag sitter här med träningsvärk i vänster ben :O DET  ÄR IRRI!  Annars så lyssnar jag på musik å göra massa annat som är tråkigt =) till år -09 ska jag försöka komma på massor med nyårslöften :D Önska mig lycka till (A) Nu ska jag nog strax i säng så ni hör mer från mig senare! :)
Sov gott.. puss

fyll frys

gokväll! :) Sry att det inte blivit ngn uppdatering idag, sov ju som sagt hos crille, tänkte ju gå hem på förmiddan, men vi låg i sängen till typ halv 4, sen gick vi upp och såg på tv resten av eftermiddan ungefär, så jag stannade där till ca 21.. 
Måste även få gratta M&M till deras bebis! :) Det blev en liten pojke :D Hoppas jag får se honom snart! :)
Annars idag så har inget spec hänt, förutom att jag är rätt så trött nu, kanske slår på ngn film lr nå! :) ska hursomhelst inte sitta vid datan länge till, det var ur tråkigt! :D

Men jag hörs iaf av mig tidigast imorron, om inget intressant behövs sägas! :)
Sov gott..







-Jag skickade ett brev till dem för ca 6 månader sen.. 
Kan du förstå hur länge jag har väntat på svar?! :O
- I 6 månader?

Full frys xD Sjukt härligt!

juldagen lr långfredag?

Känns som både och :O Inga klappar undergranen, men granen är framme, det finns julmat kvar, så på så sätt känns det som juldagen, men dagen går så otroligt segt, det finns ju ingenting att göra :O Tiden går sakta, på så sätt känns det som att det är långfredag! :O Dålig uppdatering idag också, pga att jag och min syster for iväg till våran far på förmiddan kring 12, kom hem där vid 4 tiden, då satte jag mig och spelade lite Guitar Hero, sen så spelade jag typ Familje Geni med mamma och låtsas pappa :p och det spelet tog slut alldeles för fort, det tog typ mindre än 30 min å spela klart :O Det var för enkelt med barnfrågorna för min del! :) puss på spelet lr nå! :)
Just nu sitter jag hära och skriver, har nyss läst några andra bloggar =) Jag vill duscha också, men det finns ingen ork kvar just nu! :) Jag får lösa det.. Ska nog till Crille på en liten stund också sover kanske där, lr så kommer han hit å sover! :) Spelar ju ingen roll, förutom att min säng är större, så det är skönare å sova här! :) Nåväl, nu ska jag se om jag hittar en persons blogg, annars duschar jag! :D
Ha en fortsatt trevlig kväll och sköt om er! :)


Puss ;)

nu dansar vi ut julen..

Inte riktigt, men nästan, julen är ju i stort sett slut nu så! :) Jag är då nöjd med allt, skitgod mat, bra julklappar osv :) Jag fick bara sånt som jag önskat mig så :)
Lite av det jag fått är; 2 par tjocksockar (a), hårfön, usb minne till datorn, lite olika krämer (duschtvål,bodylotion, ansikts krämer, från apoteket så det borde vara bra!), massor med örhängen, pengar, parfym osv.. :)
Vad har ni fått? :)

Nu ska jag gå och göra mig klar för å sova,jag är skit trött + att pappa ville att jag och min syster skulle komma förbi imorgon! :) SÅ imorgon blir det bättre uppdatering!

Sov gott med er! :) Puss

GOD JUL!!!!

GOD JUL PÅ ER ALLA!!!! :D Ha en riktigt trevlig julafton! :) Ta hand om er och era medmänniskor!

Önskar Hannah! :)

ca 20 min kvar..

Snart är det den 24 dec, JULAFTON! Det är sjukt nice. Fast julen är ju typ över lika fort som den kom ;/ Inget vidare..
Men man får ju julklappar iaf =)

så ser våran gran ut iår :) och julklappar + att ngra fler paket tillkommit sedan bilden togs..

Nu ska jag göra ngt annat, skriver ett nytt inlägg snart igen! :) Håll utkik..
Puss på er..

dan före dopparedan.

Hej :)
Sitter just nu och tittar på Grinchen med min syster :P Fast missar ju lite nu bara för att jag skriver, så jag uppdaterar senare ist, hennes tangentbord är helt knäppt!:O

Have a nice day!
Puss

lys lys som den sol du är...

jag vill ha jul nu! :O Är det bara jag som har julkänsla? :) I år måste jag nästan se på Kalle anka & co =) Orkade inte se då bara för att hela julafton blev piss! Nog om det! :)
Idag iaf så var jag ju med mamma, låtsas pappa & Z till Dollarstore + Ica Maxi. Ut till storheden var det jävligt jobbig och lång bil kö :O den var typ flera mil! Så vi ides inte gå på många affärer dära, så det blev bara Ica MAxi, och det var nog där alla var, det var folk ÖVERALLT, Sen när vi kom hem iaf så slog jag in julklappar, bara lite småsaker som mamma köpt åt min syster och bröder, även ngn till mig :P Just nu vet jag iaf typ 3 julklappar jag får! :D Men det gör inget, för under granen väntar en massa annat också! :)
En julklapp till Crille är dock klar, fast den vet han ju om också, men det gör inget, för han sa endå att han ville ha det så :) Jag vill hitta ngt annat också, men känns som att jag inte kommer hinna, om inte annat får jag ta det efter jul..
Menmen, ikv så ska jag vara med crille! :) Ska nog mest troligt dit alldeles strax, sen går vi väl hit.. Jag vill se jul filmer :O Och jag missade Grinchen :O Gaah! men tur jag har den hemma så jag kan se den! :) Hah..

Jag har ju föressten färgat håret svart, bättre det än typ mörkbrunt med värsta utväxten, det är fett hett ;)
Nu ska jag dra mig mot Crille iaf, skriver kanske senare eller så imorron! :)
Ha en fortsatt trevlig kväll!
Puss


Ät mycket pepparkakor så ni blir snälla också! :) (a)

2 dagar kvar..

godmorgon :) Har inte direkt ngt kul och berätta om nu, men jag skriver endå :) Till nästa år ska jag tamej fan ha nyårslöfte =) och det ska hållas också! Vi har fått tillbaka endel snö nu faktiskt! :D Men de får alltid komma mera, för på julen ska det vara VITT!


så mycket snö har vi idag iaf :) 221208..

Vad händer idag då? :)
Jag ska iaf följa med mamma & låtsas pappa + Z till dollarstore eller nått :) måste även hitta julklappar åt bröderna och pappa!  Det får bli ngt billigt, så snål är jag iaf! :)

I fredags fick vi ju som många andra jullov! skönt  som fan!  När vi satt i klass rummet och skulle få våra betyg, så kom...Ingen mindre än;


Och gissa vad han hade med sig? PAKET! :D Ett till alla i klassen! :) Han delade även ut;

kramar! :) På bilden fr. v; Anton, tomten, miia och john! :)
Han ville även gärna vara med på bild! :)

Sorry Anton för bilden! :) Var tvungen..
Slutligen så kan ni få se vad vi fick;
Detta var innehållet i våran julklapp :) 
Någon som vet vad det är ? :)

Nu ska jag sticka! :) Kan skriva i eftermiddag..
Ha en bra dag!

Puss på er! :)

3 dagar kvar.

gokväll:) Sitter vid systers dator just nu:) Blir bara ett snabbt inlägg, tänkte bara säga att jag uppdaterar senare=)
Ska fortsätta se Heartbreak hotel nu :)

Ha det fint:)
puss

4 dagar kvar..

Hej igen :) IDag var jag ju på stan, skulle se om jag hittade ngt som jag kan ha på julafton, provade en sån hära tunika på Gina, nivet en sån dära med t-shirt och kjol som sitter ihop? :) Men jag gillade inte den riktigt, så gick på Cubus, hittade två tunikor dära, 80kr/styck så :D Här kör vi billiga stilen =) Men jag hade verkligen ingen lust att söka vidare så :) Köpte även två nagellack, ett lila/glitter och ett rött/glitter. Lägger in bild sen :)
Sitter med hårfärg i, det blir svart =) Och nu ringde klockan, dags att skölja ur,.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

vart är snön?

Godmorgon :) Måste börja med å säga att all våran snö börjar försvinna :O jag hoppas att det snöar på som bara den fram till jul =) Jag vill ha en vit jul:)
Det blir bara ett snabbt inlägg, ska in till stan en sväng, ska lämna tillbaka en klänning och se om jag hittar ngt fint till julafton och även kanske ett nagellack =) Skriver mera senare..
Ha en bra dag =)


ras cricket - skin

Tjoo :)
Skolan idag var rätt chill :) På morgonen så pysslade vi/ spelade spel :) Då jag absolut inte var på pyssel humör så satte jag mig och spelade Monopol med endel killar i klassen, kan ju inte säga att jag är bäst ;) Haha. Men lite bra gick det iaf =) Och snart är det ju jul så min mentor skrev i mitt ansikte, även i issas och miias med glitter pennor;


kluddrade över endel, såg helt knäppt ut =)

Hann dock aldrig spela klart då det var lunch, jullunch, och den var ovanligt icke god :P Sen gick vi till ica en sväng, vi skulle ju se på film efter lunchen, då blev det Super Hero Movie :) Den är ju bra, men jag har sett den ett antal ggr, så jag visste ju vad som skulle hända så det fanns ju dock inte mycket att skratta åt :) Efter filmen fick vi sluta, så vi slutade väl vid två tiden kanske, lr efter ett, i don´t remember :P Då försökte jag få tag på Christoffer,men han svarade inte på sms, och inte när jag ringde, så jag blev typ arg, till slut svarade han och då hade han lektion, så då gick jag hem istället för att gå till honom, så jag går dit i morgon ist :)
Imorgon så är det Volleyboll turnering :) Lätt att jag ska vara med, då jag tycker att volleyboll är grymt kul. Hoppas vi vinner ;) Min klass kom då tvåa på Lussecupen förra helgen - innebandy turnering! Sen på eftermiddan så är det elever mot lärare. Då jag hoppas att jag får vara med! (a)  Sen efter det slutar vi =) sen bara fredag kvar!!!!! =D

Nu sitter jag och uppdaterar bloggen, ska lägga in en bild också på hur mkt snö vi hade här i Norrland förra julafton, och sen imorron kan jag lägga in en ny bild på hur det ser ut nu! :) Stor skillnad..
Jag är även jätte sugen på att fara till stan, tur att man får pengar på fredag :) Igår beställde jag nya mjukis byxor 98:- , BH 99:- och ett par leggings 27:-, från Ellos =) man fick ju 40% rabatt på hela beställningen, man ska ju passa på!
Senare så måste jag se på 5an, 21.00 - Pregnant man :O Jag fattar inte riktigt ännu hur det gått till, men det får jag ta reda på :)


Julen -07, datumet stämmer inte, det ska dock stå 12/24/07 :)
Det var inte mycket att hurra för!

Nu är det så att jag ska göra något annat, jag har tråkigt :) Ska kolla runt lite och se om jag hittar något intressant på ngn sida! :D Ha det bra tills jag skriver igen!
Puss .

godmorgon godmorgon! :D

Blir ett snabbt inlägg :) Hinner i stort sett bara skriva det hära :) Måste gå och ta på min strumpor och sedan vänta på vixi, måste ju till skolan :D Men jag skriver i eftermiddag.
Ha en bra dag alla =)

Puss

pyssel och film tittande

Kom hem före nio, blev lte stressigt då min låtsas pappa kom in i mitt rum just medans jag höll på att skriva blogginlägg och frågade om jag skulle med och handla, ofc =)  I love it! Sen när jag kom hem blev jag sugen på min apelsin som jag köpte, den var enorm ;O den vägde lite över 500g :o Mätt blev man efter det..

Kan ju fortsätta där jag var i förra inlägget, jag tänkte stoppa in en sånhära besöksräknare på min blogg, men hela grejen var ju självklart tvungen att bli skit! Jag blev arg och less så jag återställde allting, så jag fixar väl tillbaka det när jag har tid och ork.

Imorgon på skolan så har vi inga lektioner, först på förmiddan ska vi typ pyssla med klassen, fattar inte riktigt vitsen med det, aja, är det nu så dem vill ha det så. Fine! :) Sen är det jullunch =) Sen ska vi kolla på film. Hoppas bara någon har med sig någon bra film, och ofc så vill killarna se Action! Det kan dem ju glömma :) Men, jag får väl se ifall jag har ngn film om inte annat.
Just nu känner jag att jag måste lägga in lite fler bilder på min blogg, den är sjukt tråkig. Det kommer =)

Nu är jag trött :D Nu ska jag sova, jag ska uppdatera imorgon, jag lovar!:D

Sovgott sötnosar =) Puss


nu var det ju som så..

Jag skulle fixa till min blogg lite, då allting blev till skit! Så jag tog bort alla "special" grejer. Orkar inte stoppa tillbaka!

Nu måste jag sticka till Coop Forum :P Skriver när jag kommer hem!

Puss

8 dagar kvar =)

Dålig uppdatering! :/
Som ni kanske vet så är det rätt mycket i skolan. Men inte nu! Lov på fredag! :D
Och även jul på onsdag, julkänsla har man ju iaf. Jag vill ha massor med pengar, önskar man hade turen med sig om man skulle köpa lotter ;)

Jag har verkligen fastnat i några personers bloggar, dem jag läser typ varje dag är typ Kenzas, Linda Blom mm :)

Hittade just på http://lindaslya.blogg.se/ - Lindas blogg ett tips om en sida där man kan samla poäng och sedan få hem skraplotter helt gratis! :) Jag ska iaf prova! GÖr det ni med..
http://www.gratisskraplotter.se/?ref_id=503
Nu ska jag samla lite poäng och läsa vidare bloggar . :)
Jag kanske uppdaterar senare! :)
Puss

Utkast: http://www.fargadelinser.com/ ...

http://www.fargadelinser.com/ har ett erbjudande för alla som skriver blogg, och som haft den aktiv i minst två måndader. Om du skriver ett inlägg i din blogg så kan du få välja ett par valfria linser från serien Freshlook.

För att få dina linser så går du in på http://www.fargadelinser.com/ och sedan trycker du på "knappen" som det står Bloggare på, där står det hur du gör!
Själv ska nog våga chansa på; Colors Violet


KEVIIIN!

2008 Idol vinnare, Kevin!!!:D:D:D:D:D Det var han värd :) Hoppas bara att det går bra för honom:)

För övrigt, fick veta idag att jag har G i alla NO ämnena som vi hunnit jobba med denna termin,biologi, kemi & fysik :) Det är OK iaf, bättre än inget iaf :) och betyg i matte iaf,det är jag mest nöjd med iaf :) så jag tror jag har betyg i allt denna termin!:D stor förändring :)
Luciatåg idag, fina var dem!:) Även 3 killar i nian var också med, inklusive en lärare :P

Nu sitter jag och skriver hära, ska vara med crille snart :D Ensam hemma i helgen, mamma och låtsas pappa är i Övik och lillasyster är på Lussecupen!:D - innebandy turnering.. Lycka till alla, i resten av matcherna, det håller ju på till halv 2 inatt så, börjar igen halv sju imorgon på kvällen till 1 imorgon natt :P mkt bandy ;)

Nu ska jag hoppa i duschen :)
sovgott!


Ras Cricket - Skin =)

sexton dagar kvar!

Här har det inte blivit så mycket skrivande på sistone, mkt skola åså. Jag ska bättra mig, jag lovar! :)

Har nyss sett andra avenyn, det händer bara dåliga saker i veckans avsnitt :/
Och sen är det typ så att 11 december är sista avsnittet för säsong 2, säsong 3 börjar typ Tisdag 13 Januari 21.00 :) Och avsnitten kommer bara sändas en gång i veckan, men ist för 30 min så blir det 45 min! =) 

Nu ska jag sova :P kan skriva imorgon!

Sovgott.


Grattis mor&moster! :)

Det var ju ett tag sedan. Sorry! Det har varit rätt mycket i skolan nu så jag har inte riktigt haft tid!
Idag har vi haft engelska prov, det gick jätte bra :)
Har även matte prov nästa vecka, både måndag och torsdag, suck! Jag ska iaf anstränga mig och plugga, fixar jag inte det hära provet får jag inte godkänt i matte, vilket jag måste!
Fick även se mitt svenska prov idag, fick iaf G! :)
Nog pratat om skola och prov!

Mamma och hennes syster fyller år idag :) Även Miias lillasyster :)
Så Grattis till dem alla!

Snart är det jullov, det ska bli skönt! :)

Nu ska jag plugga NO- biologi, har läxförhör i morron!

Puss


RSS 2.0