im sorry

Hej. Detta var ingen bra början på veckan, knappt nå blogg alls. Men sånt är livet.
Idag har jag bara varit i skolan, sen vad jag med Crille till halv sju, sen gick jag hem, åt och sen gick jag till Vixi, vi såg Den rätte för Rosing & Andra Avenyn, Vad tyckte ni om vinnaren i Den rätte för Rosing? Jag har inte följt det programmet så jag vet inte så mkt om killarna så.

Imorgon är en plugg dag, ska plugga hela dagen, ska inte ut en sekund, tror jag! Så jag ska blogga också, det kan ni ge er fan på! :D Så kika in imorgon, ska lägga mig nu och läsa lite på SO läxan sen börja på tredje boken i Twilight serien.
Jag älskar dessa böcker! Tack för att de finns typ. VAd ska jag ta mig till när fyran är slut? Jag kommer bli galen, kommer åka in på psyket eller så. Ne men, vet nån ifall det kommer en femma på böckerna? JAG MÅSTE VETA!

Okej, nu gårj ag innan jag blir skogstokig.
Natti natti :)
Puss

sorry för dålig update

Tjo. Tiden har inte räckt till helt enkelt.
Direkt efter skolan åt jag, sen drog jag iväg direkt till tandläkaren, halv fem hade jag tid. Hon sa att jag inte behöver bleka mer, för mina tänder som inte är missfärgade är vitare än den vitaste färgen hon hade på sin mätnings grej =) Kul. Sen tänkte jag att jag lika gärna kunde gå till pappa, han bor i närheten, så jag gick dit en sväng, åkte bussen som gick 19.20 så jag var hemma ca halv 8. Då satte jag mig för att ta det lugnt så jag såg tv. Såg bla. Efterlyst och nyss har jag sett Project runway. Rätt person som åkte ut iaf..

Nu ska jag göra mig klar för att hoppa i sängen, jag ska läsa så det får inte bli för sent.
Sov gott alla! :)
Puss & kram

måndag

Godmorgon, ny vecka betyder nya tag. SKa inte skriva så mycket nu, jag är så fast i boken så jag måste fortsätta läsa, från igår när jag började med den har jag kommit till sida 320, så jag har varit flitig.

Min dag ser ut så här
Skola 9.50-15.15
Hem och käka, hinna blogga
16.30 tandläkare, det tar ca 10 min.
Sen har jag tid för vad som helst.

Nu ska jag faktiskt bädda sängen å sånna små saker och sen läsa.
Hörs i eftermiddag! :)
Ha en bra dag =)
Puss♥

you still have a shot at love, are you interested?

Nu har jag sett klart tv,orkade inte med Sanningens ögonblick, det var en jobbig finnetant med så. Skippade i stortsätt Wipeut också, såg ist A double shot at love . Fast nu ska jag sätta i min blekning och sen lägga mig och läsa :)
Vi hörs imorgon, då blr det tajtare update =)
Sov gott alla :)
Puss & kram

När jag hör din röst

Fram till nu har jag faktiskt legat å läst, förutom en liten paus för mat. Jag läser tvåans bok i Twilight serien, den är sååå bra, men olycklig. Jag vill att tvåans film ska komma snart, men än dröjer det ett tag till.
Ska läsa ett tag till, sen ska jag se Wipeout och Sanningens ögonblick. Igår kväll efter Robinson kolladej ag och Crille på MTV, då var det ju det här A double shot at love with the ikki twins, det är ikväll, måste börja följa det, det såg ut att bli en hel del drama, sånt är kul faktiskt, det är ikv så det ska jag också se! :)

Nu ska jag göra nått annat en stund för att sen låta mig drömma mig bort i boken :D
Ha det


tråkig söndag

tja =)
Har ni kommit ihåg att ställa fram klockorna en timme idag? Inte jag, jag kom på det när jag vaknade.. Har varit och städat, sen käkat lunch och sen sett sista kvarten av Den blå lagunen, den verkade bra, ska se om jag lyckas tanka den.
Senare ska jag bara ta det lugnt tror ja, plugga lite NO.

Har ni gjort nå kul hittils av denna tråkiga söndag?

Hur mycket släckte ni där hemma igår`?
Jag släckte iaf alla lampor, tände några ljus och min data, det enda som var på var två tvapparater + en data..

Såg ni föressten Robinson?
Så skönt att den dära norrläningen åkte ut hon hade blivit ett irritationsobjekt annars..

Ska läsa nu.

Ska ni släcka allt hemma ikv?

Hej :)
Har faktiskt inte hunnit blogga, jag for och badade nästan direk när jag vaknade, hoppade bara i kläder, åt frukost och packade badkläder, sen for jag på en gång. Sen när vi kom hem kanske vid 3 så hjälpte jag till med maten och har precis ätit. Ska vara med Crille ikväll =)

Kommer ni släcka allt hemma undekvällen? Jag kommer det, fast datan går ju endå att använda, behöver inget internet för att se film + att man klarar sig med bara batteriet, men fan att det ska vara Robinson ikv, just den tiden också, det får mig att inte vilja släcka, men jag kan offra mig, det går i repris.
Jag tycker absolut att ni kan släcka allt, förutom kyl och frys. Man klarar sig utan lampor och tv i en timme, inte sant?

Ska nog ta och byta kläder och platta håret. hörs!

hörs i morgon

Crille ska komma så jag uppdaterar inge mera, men vi hörs i morgon! :)'

Sov gott, puss & kram

Magnus eller Laila?

Hej igen, nu har jag hunnit vara hos Vixi, kom hem ca 8, så då såg jag Så ska det låta, sen spelade jag lite gitarr, försökte hitta en låt att spela :) men jag får fundera lite till.

Vem tycker ni ska vinna Lets dance?
Jag hoppas på Magnus och Annika =) Han har ju utvecklats såååå mycket mer än Laila, han förtjänar det! :)

Yesbox, ska nog alldeles strax stoppa in blekningsgrejen, så dem blir vitare till i morgon.
Kanske kommer crille hit, i sista sekund.. :p

tandblekning

Kan börja med att säga varför jag bleker mina tänder. Jo för att jag har fel på emaljen,dvs att den är missfärgad, gul/brun om ni förstår. Och då har min tidigare tandläkare lovat att de ska göra något åt det innan jag är 18, nu är väl åldersgränsen höjd, men spela roll. Så jag sa åt min nuvarande att de lovat att göra något åt det, så jag fick fara till specialist tandläkare i stan för att fota tänderna åså. Sen fick jag åka till min vanliga tandläkar station, där fick jag göra en mall på mina tänder, så stoppar de en rosa smörja i munnen på mig för att avgjuta mina tänder, för att sedan göra det i gips för att sist kunna göra en plast skena.
Då fick jag en ny tid, igår, då jag fick prova min skena som satt som en smeck, sen fick jag med mig blekningsgrejen, mina tänder i gips, + skenan + en förvaringsburk.

Så här gör man: Borsta tänderna
Fördelar jämt blekningssilikonet  skenan, Trycker fast den på tänderna, sen låter man den sitta kvar nån timme. Och jag hade i den hela natten.
Sen tar man ut den på morgonen, kan även stoppa i den sen mellan lunch å middag. Man ska dock inte äta med den i + att det blir svårt att prata, man lespar och dregglar.
Sen ska man rengöra skenan, borsta den med en tandborste sen även borsta bort det övriga silikonet från tänderna och skölja med vatten.
Sen göra man samma visa om och om igen för att uppnå det resultat man vill ha.

Mina tänder var igår av färgen C2, men idag C1, så ett snäpp vitare =) På bara några timmar.

Pris? :
Gratis för mig då jag är under 18 + att det är något de lovat att åtgärda så.

Något annat ni vill veta så fråga :)


som sagt, gips avgjutningen + plast skenan, ni kanske inte ser att den sitter på :P


Blekningen

GH, Buzz + singstar - eventuellt min kväll

Hej, nu är jag hemma. For till Vixi direkt efter skolan en stund, ska nog snart dit och spela massa spel =D Yeah!
Fick lite frågor ang. min tandblekning så det bli ett inlägg om det.
Ikv är jag nog med Crille eller imorgon, beror på om jag åker och badar imorgon så.
Vi hörs sen, kan ta med mig datan eller så :)

återbesök hos the dentist..

Godmorgon, äntligen fredag! :D Känns skönt med helg.
Inatt blekte jag tänderna om ni inte förstått det, man ser redan lite resultat, ska snart till tandläkaren igen för att de ville se hur det blev, sen åker jag till skolan.. Yeeeeeeeeeeeeeeeeees, jag slipper göra SO läxförhör, jag har mer tid på mig att träna, wiiee! :D Bra att det finns tandläkare, hehe.. Ska alldeles strax platta håret, min lugg är ful, sen ska jag nog slå på tvn en stund innan jag far. Åker typ 08.06 eller så, jag borde inte komma försent =)

Sen ska jag vara med Crille, vi ska nog bara ta det lugnt, har inte varit med han på hela veckan så. Plus att det är Så ska det låta, Final i Lets dance och Singing bee! :D
Så det ska iaf jag se.

Ne men nu ska jag kila, vi hörs vid 3 kanske :)
Ha en bra dag
Puss


tripp till stan

Hej, nu är jag hemma igen. Efter senaste inlägget städade jag och sen kom mamma och efter vi ätit gick jag till Vixi med en smart idé. Nämnligen att vi tänkte fara till stan imorgon efter skolan för att kolla på marknaden + gå och kika i affärer, men då kom vi på att man blir så jäkla hungrig så vi for på eftermiddan idag ist, det var kvällsöppet till 21. Så vi for hem efter 8, och jag kände verkligen att jag måste köpa ngt, så det blev två bastoppar från Gina + ett linne från H&M :)
Men marknaden hann vi inte gå på, de hade inte "öppet" till nio, så vi kanske åker in på lördag.
Jajemän, ska nog snart borsta tänderna och he in min bleknings grej,läskigt  ju :S Hoppas att det blir bra resultat, sen ska jag lägga mig och läsa ut min bok, sen får jag börja på tvåan! :D

Och föressten Gurkan blev Sveriges värsta bilförare , lika bra! :D han kan ju inte köra bil. hehe
Dags för mig att avsluta för idag, hörs imorgon! :D
Sov gott. puss

vet ej

Nu är jag hemma! Det gick snabbt, fick med mig lite saker hem =) fast inget klistermärke :( haha..
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, kanske städa, kan ju överraska mamma lite, dvs om jag ids. Fast jag tror jag orkar faktskt.
Ska ni göra ngt kul idag? Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra, förutom att köpa en ny tandborste, jajemän.
ska göra nån nytta nu, hörs sen!


Mina tänder i gipsformat + plast skena


Samma här, fast framifrån


mitt bleknings silikon =)

solen skiner

Nu blir det iaf sista inlägget för stunden, kommer ju endå hem snart, har ingen aning hur lång tid det tar.. Vi får se. Det verkar vara skit bra väder ute, hoppas det är varmt i solen, i skuggan är det dock -7 grader..
Ska gå och göra ingenting nu, hörs sen!
Puss


(bild från google)

tandläkaren

Hej igen..  Ska snart fara, men jag kommer tillbaka efteråt, orkar inte fara till skolan :P Kan lika bra fara hem och städa ist för att åka hem, sen gå upp till skolan, 2 lektioner sen gå hem igen, sen ska jag tillbaka till tandläkaren imorgon också :)
Yesyes, sitter och lyssnar på musik på MTV nu, ska snart platta håret, iaf luggen :)
Ska göra mig klar nu, kommer strax :)

torsdag

Godmorgon! :D Nu är jag vaken och nyduschad, skönt :) Hur är det med er?
Ska smörja in mig nu sen gå och äta, hörs om ett tag


hsm & sleep time

Nu är jag klar för kvällen. Ska se HSM 3 nu, sen sova :) Fast imorron kommer det blir mer blogg iaf!

Sov sött alla kära pojkar & flickor, damer & herrar, stora som små, unga som gamla, ja ni vet... :)
Puss & gonatt

jag är vad jag äter

Nu har jag sett Du är vad du äter. Nu är det fan min tur, inte i tv, haha. Nej men seriöst, nu ska jag verkligen tänka.
Jag har ju faktiskt klarat mig utan godis i 84 dagar, det är coolt, från att äta minst en gång i veckan till aldrig :) Bra tycker iaf jag. Några kilon lättare skulle aldrig skada, bra att jag börjat simma igen också, ska försöka 3 ggr i veckan minst.

Morgondagen är somsagt chill.
Jag börjar egentligen 9.50, men jag ska till tandläkaren klockan 11 så jag skippar det.jag vet dock inte hur länge det tar, men är isf tillbaka efter 12. Jag har även lånat monicas busskort och hon måste ha tillbaka det så jag far hem ist. Kan plugga hemma... Kan ni gissa vad jag ska göra hos tandläkaren?  Jag har nämnt det förut så.

Känner att denna kväll blir en tidig kväll, ska borsta tänderna och lägga mig å fortsätta se HSM 3.
Kommer snart

badhus, lite för länge

Tja! Sa ju faktiskt att jag skulle komma hem vid 3-4, vi hade dock badat klart ca halv sju. Så från ca halv två till halv sju. Det var skönt. När vi satt i babypoolen så kom en liten kille fram och busade med oss, han var jätte söt! :D Och badvakten spruta iskallt vatten på oss, roligt men kallt.
Till sist kom ju Vixi & saras mamma dit med resten av ungarna, så jag åkte rutsch(ursäkta stavningen)kana med Tobbe & sanna, vi typ la oss tvärs över rutschkanan så den fylldes med vatten, så mycket vatten att det till och med forsa över på sidorna, hehe! Det gillade dock inte badvakten.. Yes, sen for vi hem och här sitter jag!

Snart börjar typ Du är vad du äter + rent hus, vad ska jag se? Det var en ung tjej med i Du är vad du äter, så det lutar mest åt det.. I need some tips! Sen är det ju säsonsstart på Fråga Olle, samt Girls of the playboy mansion. Jag tycker att det är roligt att titta på bara, det är ju inte normalt.

Imorgon är en bra dag! :D Yeah, ni får veta varför sen..
TV taaajm nu, hejs!

dags att dra

Nu hinner jag inte skriva mer än det här, åker till skolan med Vixis mamma, så jag ska alldeles strax kila :P
Kommer vid kanske 3-4 någon gång!

Ha en bra dag i skolan/påjobbet!:)
Puss

onsdag

Godmorgon!:D Har nyss duschat, så nu är man iaf lite piggare =) Har ni sovit gott? Jag har iaf det, men jag var sjukt trött när jag vaknade,brukar inte vara det, eller jo klart, men inte så mycket som idag. Såg ju HSM 3 igår, men jag somnade typ efter 10 min, så jag vaknade till och slog av, sen somnde jag om lika snabbt igen.

Vad händer idag då?
- Blogga, äta, fixa mig
- Skola från klockan 9 - planera schema
- Nationella prov, uppsats - Engelska klockan 9.50
- Nationellt slut 11.20
- Lunch
- Ha en lektion
- 13.00 Sluta för dagen
- Gå till badhuset
- Fara hem
- Äta
- Vara med Crille
Ja ungefär så, kanske lite väl detaljerat, men strunt samma =) Vad ska ni göra idag?

Ska klä på mig åså nu, äta frulle =)
Kommer om en stund & en strax


svar :S

Okej, fick en fråga om vem Crille var.
Han är min pojkvän! :) Sen 2 år och 2 månader tillbaka typ.

Sen om favorit film så vettetusan, har ingen direkt, det finns såå många! :D


Nu ska jag lägga mig och läsa igenom ett SO papper samt se HSM 3 :)
Sov sött allihop!:D
Puss & gonatt ♥

AA

Ja, Lotta är ett svin helt enkelt. jag fattar inte att hon kan göra så här mot Roland, speciellt att säga att hon är så lycklig med Dennis, så lycklig som hon aldrig varit med Roland. Det tror jag inte riktigt på.
Jag tror att Roxanna är på¨väg att bli en bättre människa, hon är mycket trevligare mot Hamza, det är kul tycker jag! Men jag saaaaknar David. :( Gör inte ni?
Sen Ulla, hon har problem, som vi alla vet. Tycker absolut att hon borde lyssna på Rasmus, she is sooooo stupid. Sen hon ba Flytta här  från... Sen när han är på väg så säger hon att han är precis som Roxanna, sticker på en gång, men vafan, hon bad ju han dra? :O
Sen har vi ju lilla lilla gay Greger, inget fel på bögar, bara han! Han är sååå puckad. Jag hoppas att Sigrid lämnar honom för alltid snart, varför ska hon hem imorgon? Varför? Hon vill nog innerst inne inte vara med honom, kan förstå att hon kanske går tllbaka för Markus skull, men endå! Hon måste ju få vara lycklig liksom, eller hur?
Markus & Liv är bara för söta :) Men jag undrar en sak, vad ville han norsken egentligen? Han hade skickat chokladen till labbet, varför? Tror ni att de kommer få en stor beställning tll Norge? Eller ja, de kanske ska sno deras recept? Ja det kanske är så det ligger till! Vi kanske får svaret nästa vecka.
Tony frågade ju KIm om han fortfarande gillade henne, men han sa nej, det är nog knappast sant, klart han gillar henne, varför dansade han med henne hela kvällen då? Såg ni att Tony blev lite avundsjuk, stackarn!

Jag vill verkligen se vad som händer nästa vecka med Roxanna & Ulla, spänning!
Fast då ska jag inte titta i förväg :D om jag lyckas hålla mig ifrån vill säga.



Glöm dina bekymmer
imorgon kommer nya


skogsbärs te, mums :D

Har nyss druckit ett gott te, Skogsbär. yes, sitter och lyssnar lite på youtube nu, har jätte tråkigt, kanske lägger mig i badet och läser, får se :)
Ser iaf ut som att jag lägger ner frågestunden, ni vill ju inte veta nått så :) Ne men de som frågat något får svar iaf, antingen privat eller i ett inlägg, får se..

Ska även någon dag bestämma mig för vilka foton jag vill ha från klassfotona, iaf gratis kartan + klassfoto, även fast man var hemsk :S kanske även något fler enskilt foto, får se! :P

Iaf, en rump bild från idrotten + youtube klipp!


aa

Nu har jag sett AA, det var riktigt bra! :D Fast nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, kom med förslag! :D


Glöm inte frågestunden, jag droppar det om ingen fler frågar :P


it is ice cold

Hej, hur är läget med er? :D
Med mig är det bra, fryser lite smått och är trött samt ont i ryggen. Ska kanske vara med Crille, men han fattar inte att skolan är viktigare :S Så jag får se hur det blir med den saken.

Annars har dagen varit bra. Hur har eran varit? :)

Ska nog faktiskt ta och städa lite imitt rum, plocka undan och så, ni vet såna dära små saker bara. Yesyes
Ikväll är det AA, yeeeah! :D Ska ni se? ni får inte missa. I dagens tidning stod det något om att Kitty ska starta egen salsakurs, men något att hon inte vet konsekvenserna.. Men jag kom på en sak, det går ju att se det nu, så det ska jag se, men jag avslöjar inget förens ikv :)
Puss
 
En sak till bara, igår kväll drack jag Premier - cola light . äckligt som fan,huvva vad jag hade ont i magen sen alltså, bläää!

tisdag

Godmorgon. Ska strax hoppa i kläderna, går lite tidigare, ska gå med Maja & JOnathan till skolan. Så det blir bara ett snabbt inlägg ifall de skulle hinna komma innan jag är klar :P Slutar klockan fem över tre, går nog till Crille då, får se. Ni lär märka. Yesyes, ska hoppa i kläder nu.
Ha en bra dag! :D
Puss ♥


tonårsliv.

Nu har jag sett Tonårsliv, Project Runway + Tila Tequila repris..

Tonårsliv är en dokmentär(?) den ska jag fortsätta se, det verkade vara bra iallafall. :)
Sen har vi ju Project runway, design program som är jätte bra! :D Tänk er att kunna göra så sjukt fina kläder som de, vilken dröm. Ni som såg, tyckte ni att rätt person åkte ut, Jennifer? Det tyckte jag..
Och sist Tila, jag tycker det är kul att se deras tävlingar sen när det blir bråk, roligt värre.

Nån fråga har kommit in, kan fortsätta till imorgon eller så! Tiden räcker inte till riktigt idag. Ska alldeles strax hoppa i säng. Ingen sovmorgon imorgon inte,
Usch vad håret blir äckligt efter man badat i klor, tvättade det inte på badet eftersom jag tvättade det i morse och inte borsta heller, nu är det äckligt som fan,

Nu är det nog dags att hoppa i säng, vi hörs ju imorron bitti! :)
Sweeeeeet dreams. :)
Puss & kram ♥♥



Idag på bilden :)

i helgen.. och ja, jag vlymade heeela håret, jag var uttråkad :P

frågestund, de som vill

Kan ju köra lite frågestund, inte för att de som läser kommenterar, eller ja vissa! :) Men ni kan ju fråga vad som helst, ni får svar! :D
Se det som en rolig grej!
Puss på er!


badhus

Hej!
Har kommit hem nu, från skolan & badet, vi har badat sen ca halv 4, gick därifrån typ 7.Skönt att bada igen. Yesyes, skolan gick okej idag, blev rätt less på alla töntar i klassen :S De beter sig som om de är i trotsåldern. Men men..

Ska ni hitta på nå ikv?
Jag ska se den dära nya dokumentären på ettan, tonårsliv. Och sen se Project runway, sen ska ja se klart sista minutrarna av Twilight:)

Vill ni ha frågestund? Säg till isf.

skolan

Hej! Nu har vi engelska, sitter i datasalen och gör nå gramatikövningar, tråkigt :P Man ska typ bygga meningar sen skriva dem, rätt enkelt, eller ja, det brukar vara lätt om man har på Lätt nivån. Sen har jag idrott, om jag inte går på Matten ist, tror inte det, men jag får se!  :)
Sen äre NO, sen språk sen BILD.. Rätt okej schema idag.

Jao, har inte så mkt att berätta just nu..
Hörs sen
Ha det så kul på skolan/jobbet! :)

måndag

Godmorgon. Blir ett snabbt inlägg, ska snart dra till skolan, ska platt håret åså, tror inte jag orkar sminka mig idag faktiskt ;p Börjar med Engelska 10 i 10, slutar kvart över 3 med bild, då går jag och förbränner fett, hehe..
Nu ska jag kila, hörs sen, Puss!

goodnight

Nu är det dags att sova, vi hörs imorgon.
Gonatt ♥

sverige - dåliga i tävling

Hej igen! Har sett Wipeout & Sanningens ögonblick nu.
Varför lyckas aldrig Sverige vinna wipeout? Dåliga de är! :P Nästa vecka är typ LouLou från IDOL vara med! Roligt. Ska snart hoppa i säng, ska bara borsta tänderna och så, sen plugga lite sen se film. Blir en snabb update sen :)
Puss så länge

dåligt med uppdatering

Hej allihopa. Har inte haft tid idag, har ju först varit och städat, sen gick vi på stan, kikade även in på Monki som vi fått, och nya kappahl :P Sen  for jag hem, tog det lugnt och beställde lite saker, sen har jag varit med Vixi, vi var typ ute :P Inget annat speciellt har hänt, ska se Wipeout strax, sen Sanningens ögonblick. Ska ni?

Beställde ett par gladiatorskor, fina! :D Ett par svarta, vill ha ett par bruna, men brunt kan man ju inte matcha med alla färger så det fick bli svart, om jag kan ha dem kanske jag köper ett par bruna också, får se :) Sen även en söt svart topp, tråkigt med massa svart, men alla andra färger hade lång leverans tid, kanske beställer fler sen.
Och när vi var på stan så hittade jag en fin fransväska, på lindex, men den fanns bara i beige och typ ljusljus rosa, de var inge fint!  HIttade även en helt okej skinnväska på Kappahl, men jag ska vänta och se till på onsdag om jag hittar nå.

Det är även marknad í Luleå centrum torsdag - lördag, köper aldrig något då, men jag tycker att det är kul att gå och kika, kanske hittar någon väska, sånt brukar de ha, eller solbrillor! :D fast först måste jag skaffa linser igen.

Imorgon ska jag börja simma igen, fettet ska bort! Haha, men det är skönt att simma faktiskt, så jag köper nytt badkort, skönt när det är bättre väder också, ska snart ta fram cykeln, vågar ej cykla än då det finns massa isfläckar, hehe..tar fram den imorgon så den får tina, den står just nu lite smått nerbäddad i snön :P

Ska gå och se tv med mamma & tobba nu innan Wipeout börjar så vi hörs sen! :)

Hem klickat;


ROBIN, BROR, LÄS!!!!!

Kom även på att jag vill ha en frans väska, så kolla om du först hittar en mellan stor svart eller brun skinnväska, behöver ej vara äkta skinn. Sen kolla om du hittar en fusk mocka fransväska, antingen svart eller mörk brun,duvet hurdan jag menar? :)

Typ något i den här stilen;

 eller

Och en sån här frans, en mellan stor, även denna som man kan hänga från höger till vänster du vet ;)



Hör jätte gärna av dig med vad det finns för priser och färger, så vet jag, om du nu hittar på ett ställe där ni stannar, så ni inte bara är där över dan, annars så antingen en brun som färgen på skinnväskan, eller en svart! :D

Good bye. Ha så kul


twilight

Nu ska jag se på Twilight sen sova! :) Vi hörs i morgon,
Sov gott allesammans. Puss & gonatt ♥



robinson

Hejsan. Har ni sett Robinson ikv? Det har jag, jag tyckte att Erik Blomblabla kunde åkt ut faktiskt, fast man vet ju endå inget om personerna ännu egentligen, menmen.

Imorgon ska jag städa, sen stan med mamma en sväng, får iaf chansen att gå på Monki imorgon, blev j inget idag. Vad ska ni göra imorgon?

Ska försöka få tag på Twiligt nu, hejs


inget stan

Hej. Har nyss käkat, innan dess kom jag hem, hann aldrg fara på stan, for till storheden efter 1 och stan stängde klokan 4 så det blev inget. Får fara en annan dag ist. Jag har dock inte köpt något.Vad har ni gjort?

Ska alldeles strax iväg till Crille, sen går vi nog hit. Hörs sen! :D
Puss


Utkast: Godmorgon . ...

Godmorgon . Hur mår ni? Jag mår lysande, är bara jätte hungrig, men Crille sölar med att kliva upp så jag hinner nog svälta ihjäl.



Oj, dettta inlägg skulle upp för  7 timmar och 35 min sen

yeah

Tja!
Nu har vi settt alla tv program!  Fel vinnare i Så ska det låta, Måns var bäst! :D Rätt vinnare i Singing bee och rätt finalister i Lets dance. Jag tror att jag vill att Magnus vinner faktiskt. Skit samma, ska hoppa i duschen, sen sova! :)
Hörs imorgon.
Puss & Gonatt


dagens fråga

Vi har nämnligen fått Monki till Luleå, den öppnade igår.
Jag har inte varit där, men ni kanske har?


Vad tycker ni om affären? Har de bra priser?

volym in the hair..

Hej igen! Har nyss volymat håret, fråga inte varför, för jag hade bara tråkigt :P Det blev volym från topp till tå, dvs från hårbotten till topparna, varför vette tusan. Ska nog vara med crille på en stund, iaf innan åtta. Ensam hemma just nu också, mamma & tobba for iväg för att ta ut pengar till mig! :D Imorron är det stan som gäller =) yea.

dags för dagens fråga, hörs.

youtube






over the rainbow

Hej! Har varit hemma i ca 2 timmar, fick sluta kvart i 1 idag, vi hade ingen NO, yeah! :D Sen har jag bara kollat runt på nätet åså. Just nu sitter jag och lyssar på Covers på Brandy- right here (departed), att vissa kan vara så bra på att sjunga alltså! :D

Ja, sen vette tusan vad jag ska göra, vara med Crille hoppas jag :) Sen äre ju även Så ska det låta, Lets dance och Singing bee, jag ska se alla, eller iaf hela Så ska det låta, 30 min av Lets dance och hela singing bee.
Ska ni se något av det?

Ni har säkert sett detta, men kolla igen!:D Det är underbart

fredag

God morgon, ska snart kila iväg till skolan, ska först läsa igenom läxpappret och platta håret, sen gå till skolan.
Kanske inte blir nå bio, för vi vill inte se samma filmer och filmen vi tänkte se gick inte ens, så då kanske vi skiter i det.. Fast jag ska endå vara med Crille ikv, vad ska ni göra?

Aja, nu ska jag försöka få tag i min plattång, sen gå till skolan.
Ha en bra dag!
Puss


bio tips?

Nu har jag sett Medium, det är såååå bra! Tycker ni?
Ska alldeles strax lägga mig, ska bara bestämma med crlle vilken film vi ska se på bio i morgon, ingen av oss vet någon vi kan se, ge tips om ni har några =)

När jag har lagt mig ska jag läsa på min SO läxa, bara ett papper, som vi sedan ska återberätta skriftligt för läraren, kan bli enkelt, får se!
Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, sov sött!
Puss  å gnatt

gurkan

Veckans värsta bilförare; Gurkan.
Inte alls otippat, jag lovar han kommer vinna
Veckan bästa bilförare: Robert.
Helt klart rätt! :D Men då får man inte se honom mer :( haha. Jag älskar hans dialekt.. Så det blir lite tråkigt. Han är så söt, haha!

Vad tycker ni om resultatet?

Nu äre snart dags för Medium, det är bra!  Så vi hörs snart

jao,

tjabba! Har varit hos Vixi, kom hem nyss. Och nu är det dags för Sveriges värsta bilförare, ska ni se det?

torsdag

God morgon! Här sitter jag med humöret i topp, varför vara på dåligt humör när det är bra väder? :D
Har flätat hela håret i hopp om att  det blir lockigt. Hade jätte fina lockar igår kväll, så jag hoppas håret hinner torka någorlunda mkt innan jag går till skolan. Det är soligt redan, hoppas det blir varmt. Fast dunjackan är för varm nu, men jag har ingen vår jacka, får köpa en! :D

Idag har jag ju engelska prov ca 10.40, jag ska fan klara det.. minst vg (A)
Efter skola så har jag inget inplanerat faktiskt, får se vad som händer.
Ska ni göra nå kul idag?
Har ni fint väder nu på morgonen?

Ska göra mig klar det sista nu, vi hörs sen!
Puss 

snö :O

Ne vet ni vad, det har snöat ikväll, piss också! Fast det smälter nog bort imorgon, det skulle vara soligt då.
Nu kan jag alla glosorna, tror jag, ska nog lägga mig och läsa igenom resten, kan inte vissa saker. Det ska jag ägna mig åt resten av kvällen.

Jag är så trött också & det blir inte bättre av att plugga heller. Jag hoppas iallafall att det går bra på provet så :)
Wish me good luck (a)

Ska ni göra något kul imorgon?
Har sovmorgon i morgon så dagen börjar ju bra iallafall, sen får vi se. Det blir mer update imorgon iallafall, nu ska jag läsa bloggar och sen hoppa i säng, Sov så sött.

'Puss & kram


bror + thai

Ja, det är rätt jobbigt att plugga faktiskt, det går segt. Är iallafall snart klar med alla glosor, sen är det bara att läsa igenom uppgifter + texter åså..

Pratade nyss med min bror, han är i Thailand nu, klockan är väl så där 00.00 nu, dvs att det är natt, dem kom fram klockan 12 på dagen, i thai tid. Åh det är så fuskigt att han får vara där :(

Ska fortsätta med mitt nu! :D

me today


Inte en vacker frilla, försökte få håret lockigt drf det är uppsatt ;)

fågelkvitter, är våren snart här på riktigt?

Hej, Nu har jag massa tid, det är såååå fint  väder, våren är här snart,jippie! :D Massor med fåglar som kvittrar, asfalten är snart framme,:D

Dagen har varit toppen, den har innehållit en massa skratt, Issa & felli är lite av den knäppare varianten, skämt åsido, nej men de är toppen!:D

Det var ju som sagt skidlopp idag, jag gillar inte skidor så då kunde jag lika bra vara i skolan å plugga, det är viktigare, har engelska prov imorgon så.
Så resten av dagen ska jag plugga, har jag inget emot, det är j engelska så, det är roligt! :D
Vad ska ni göra?
Ska sätta igång nu, hörs.
Puss

skidlopp

Hej, håller nu på att göra mig i ordning, ska till Vixi sen, vi får skjuts idag, slutar klockan 3 tror jag, så vi hörs efter det, ska göra mig klar det sista nu så..
Vi hörs sen
Puss & kram

Det är även skidlopp på skolan, Lycka till! :D

sämst update

Hej. I morse blev det stressigt, hann inte blogga nå. Sen direkt efter skolan gck jag till Crille å vi har nyss kommit hit typ.
Han ska sova här =) Så det kanske inte blir så mycket update idag, Fast då får det bli mer imorgon även fast jag har mycket att plugga, men så får det bli.

Vad har ni gjort idag? En kul dag? Min dag har varit great :)
Ska kolla lite på Ellos nu, hittade lite fint till sommaren + att Crille ska ha brallor, hörs.

GLÖM INTE ANDRA AVENYN OM EN KVART!! :)

project runway

Tjena, har sett Project runway nyss, i love it! Jag tycker det är skit bra. Såg även Spårlöst, det blev ett lyckligt slut. Annars ikv har har jag varit hos Vixi. Ska nog kika en sista gång imorron innan jag beställer hem nånting, är så sugen nu, kläder alltså =) Menmen, ska nog hoppa i säng nu, imorron får jag ju ingen sovmorgon direkt så, men v höres i morron :)
Sov gott,puss & kram!




Jag har inte två tungpiercingar, jag provade bara ha en ring i istället
JAG HAR LINNE PÅ MIG PÅ BILDEN, TRO INGET ANNAT! :)

problems

Tja, mobilen kanske inte funkar som den ska, får se sen, annars vet jag inte vad felet är. Aja, ska kanske gå till Vixi, annars är jag med Crille, fast han pluggar så jag vet inte.. Hörs ikv. Puss


återställning

Klar med det, sitter just nu å lyssnar på massa bra musik & tömmer mobilen, ska återställa allting, sen kanske mina sms funkar igen, 1 vecka utan sms, det går det med! :D hehe. Fast detta kommer ta ett tag att tömma så vi hörs lite till och från,
Puss


blabla :D

Hej! Nu har jag tid, blev att sitta i köket å prata med mamma & monica en stund, ska strax städa mitt rum, iaf plocka ihop kläder, stoppa allt som är nytvättat i garderoben åså! ':P
Sen ska jag vara med Crille och se tv å film säkert, ska ni göra nå kul? :D

Är det någon av er som följer Project runway? Jag ska se det idag, såg typ hela förra säsongen, men jag har missat de första avsnitten av den nyaste säsongen så jag får ta och se idag, om jag kommer ihåg så säg. :p

Ska sätta igång å plocka undan nu, hörs

ciao

Nu är jag klar, men nu ska jag typ dra till skolan, Slutar efter 15, så v hörs i eftermiddag,
Ha en fin dag:D
Pussar



måndag

vaken nu, men duschen väntar:D

imorgon är en ny dag

Nu ska jag faktiskt sova, har sovmorgon i morron då ni får inlägg på morgonen! :D
Sov gott alla! :)
Puss & kram


dagens + morgondagens fråga..

Kan man gå klädd så här? :P



the dog


Här är hunden jag snackade om igår, inte vår hund! :) Men hon är vacker.

dålig update + toppning

Hej alla. Jag har inte orkat idag, jag kände att jag ville se The Hills från klockan 12 till 17 ist, sen gick jag till Vixi, hon toppade mitt hår och jag hennes.,vi båd behövde det.. Nu pratar jag med Crille, ska vara med han imorgon + att han nog sover här :)

Jag är trött nu och ska nog inte skriva så mkt, min usb sladd till mobilen är hos Vixi, men om jag får låna min systers så får ni lite bilder snart.'

good night everybody

Nu är det dags att sova för min del, ska ju upp imorgon.
Sov så gott så allihop! :D
Puss & kram



tips på tävling?

Sorry för mitt språk tidigare, men det bara blir så.
 
Så istället för att nu deppa ihop så tänkte jag att ni kan ge mig tips på en rolig tävling och ett roligt pris som man kan vinna, helst ett pris som hör ihop med tävlingen på något sätt! Nu behöver ni inte dra till med en stor tävling, bara en liten och ett litet roligt pris! :D

Imorron är det städa som gäller, sen tänkte jag tvinga vixi att toppa mitt hår, mer än så låter jag henne inte göra, noway, ni vet inte hur det gick sist :P Jag har såååå många kluvna hårtoppar, scary, dags för lite klippning. Har redan bokat tid hos frissan till skolavslutningen, samma dag typ klockan 1 eller nå, och jag kan ju inte låta bli att klippa mig tills dess, har inte klippt hela håret sen i somras så ju mer jag väntar desto mer får jag ta bort sen. Jag vill spara ut mitt hår så jag vill helst slippa ta på längden så mycket som möjligt. Det känns ju även onödigt att dyrbetala för att gå till en frissa och toppa håret, när man kan göra det hemma gratis, inte sant?

Öppen för förslag!  Kom igen nu med förslag till tävling!:D


damp

Vad i hela helvete? Varför fick Caroline näst högst poäng? Hon hade ALDRIG klarat sig i Eurovision, noway!  Tur som fan att det blev den som det blev, tack och lov. Vad som helst förutom Caroline..


hero

Fett cool kille som sjunger Charlottes Hero, jag gillar den! :D

måns,måns,måns eller E.M.D eller kanske Alcazar.

HEJA MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNS! :D


Soran Ismail + luleå

Hur fan kan Luleå ge 10 poäng till Caroline af Ugglas? Hur i hela helvete? Jag kommer bomba Luleå.
Tur iaf att vi hade Soran Ismail som delade ut poäng, han är kul! :D Han hade en cool mössa iaf ;)
Och för er som inte vet var bakrunden bestod av så var det Södra Hamn, det är bland annat där Luleåkalaset hålls, där Rix fm har sin scen, och den stora lyftkranen, även där stadskampen hölls! :D
Roligt värre, är nöjd med våra poäng, förutom 10an..


emília

Är det bara jag som tycker att Emilias låt är lik någon annan? Om någon vet vad den heter säg till isf! :D

Melodifestivalen

Nu är det dags för Melodifestivalen,
 Crille är på väg och jag har mina chips & dip! :D Sour cream & onion + Holiday dip..

Jag håller på Måns, E.M.D, Alcazar, Heat eller nån, hehe.





Vem håller ni på?

sommar -08

Lite bilder från förra sommaren.



Jonathan & tilda

Svampbob xD

Nordman - skivsignering rixfm

Sonja Aldén -RIXFM


Brolle @ rixfm

Mitt hår i somras, tog ett tag att sitta å fläta hela håret :P

Gjorde hål i läppen,

resultat, fast jag tog bort det :p

mjau

Nu har jag käkat och hämtat in sista tvätten. Gosh! Ventilationen funkar inte i tvättstugan, lite varmt blir det ju om 2 tork tummlare + torkskåp och maskinerna står igång, alla fönstrena var igen immade och det går inte ens att öppna fönstrena, fatta att det var varmt :S

Snart är The Hills weekend slut för idag, men det är ju imorgon igen =)

Dagens fråga

Vad tycker du om dessa? :D Jag tycker dem verkar urmysiga


The hills

Hej! :) Jag ser fortfarande the hills och det tänker jag fortsätta med. Vad händer hos er?
Jag håller även på att tvätta med mamma, rätt mkt tvätt, fast nu är vår tvättmaskin lagad, det enda som var fel var att det fastnat ett mynt i något rör, haha! Så jag ska iaf gå till tvättis innan fem och hämta in det sista.

Har nyss kommit från konsum, tog med mig Saga, för hennes husse(kille) haha, for iväg med Tobba, så jag tog ut och rastade henne samtidigt. She is sweet, ni får se när jag orkar hämta hem min USB sladd.

Yeye, jag har faktiskt inte något att berätta, ni var snåla med kommentarerna idag :( Kom igen! ;)





if you had a bad day

Hej! Blev ingen mer uppdatering igår, vi somnade ganska fort och när jag vaknade kände jag att det här inte kommer  bli en bra dag, för att jag har mens & världens hemskaste mensvärk. Så jag gick hem från Vixi typ direkt när vi vaknat, jag höll på att sprängas, hade typ slut tamponger också, men som tur var hittade jag en i jackan, det var hemskt. Sen hade vi inga värktabletter hemma, eller ja, mamma hittade dem två sista i sin väska, men nu är det helt slut, jag kommer inte klara mig. Jag får stå ut eller nå.

Nu är det The Hills weekend, kul! Det ska jag se hela dagen, det är såå bra och så beroende framkallande.
Är jag ensam om att hata Spencer? Han är sjuk i huvudet.. Brukar ni de The Hills?
Och snart börjar ju The City också, det ska jag se.

Har ni sett att det börjar ett nytt program på söndag på MTV, a double shot at love whit the ikki twins. Som Tila Teqila fast med två bisexuella tvilling tjejer.. Det ska jag se endast för att de hur mycket fight det blir..

Ja, några kvälls planer? Jag ska iaf se Melodifestivalen & vara med Crille :)

vi hörs sen, ska se The Hills nu.Puss

rally

Klockan närmar sig tolv och Elisabet "brunis" åkte ut ur Lets Dance!! yeeeeah..

Ligger just nu och tittar på Rallybrudarna med Sara & Vixi, sen får ni lite omdömen. Så jag har bunkrat upp med lite popcorn, gott :D

Gjort något kul ikv?
Vi hörs sen

tv

Go kväll.
Nu har vi sett Så ska det låta & en halv timme av Lets dance. Jag är less på Lets dance för att Elisabet är kvar :S Hoppas hon åker ikv..
Claes Malmberg är stört skön, han är bra! yeah.

Kanske sover här, men ska iaf hem en sväng,  hörs sen! :) har ju med min data så ni får update
Puss

blä tråkigt :D

Hej! Vad gör ni? Jag sitter hos Vixi och ser på tv, ska nog se Lets Dance nu när det börjar. Ska ni se det? ':D

Ja idag har jag iaf varit i skolan, hade två nationella prov, båda i Engelska, jag tror endå inte att det gick så jätte bra, det var svårt :S Ja, jag har inget kul att säga, allt kommer när jag kommer hem, då kommer jag säkert att ha en massa att säga..

Jag vill ha vindruvor! Men nu har konsum stängt :( Får köpa imorgon eller nå.'

Nu börjar det vi ska se, hörs!'
Puss

stress + outfit.

Nu blev det lite stressigt, måste kila dessvärre..
Håll tummarna för mig på Nationella provet idag (a) Vi hörs efter 2 .

Ha en bra dag! Pussar

Dagens, har dock på mig jeans leggings,
Tunika - Cubus
Jeansleggings - strömsknallen (övik)
Sjal - inte säker, kanske Åhlens


fredag - finally

Godmorgon! Vaknade lite sent tjug i, men jag har iaf hunnit duscha, ska gå och käka nu, återkommer en snabbis sen.

i´m watching you...





Morgondagen består av Engelskt nationellt prov, roligt! :D Känner mig rätt lugn. Fast därför ska jag hoppa i säng nu så jag är utvilad & pigg imorgon. Jag får INTE komma försent, fast det brukar jag ej =)
Dags att sova nu, tack för idag alla, fortsätt så! :)

Puss & sov gott.

Tyck till!

Okej,  nu ska jag ta mig samman, har blivit väldigt mycket korta inlägg, endel säkert ointressanta, andra mer intressanta, vet ju inte vad ni tycker om min blogg. Ni får lämna kommentarer om min blogg.

Nu ska jag snart sova, det är en dag i morron också, tänkte lägga mig tidigare idag så jag kommer upp sex, jag har sovit till typ tjugo i sju varje dag, fast då har jag typ lagt mig innan tolv och det är inte bra för att jag är så trött på skolan då. Så ikväll blir det nog tidigt. Pratar med Crille i telefonen & har nyss sett klart Medium det är jäkligt bra, fast nu äre dax att tvätta ansiktet å borsta gaddarna.





Vad tycker du om min blogg? vad kan förbättras? Mer bilder? På vad isf?

do you love me?

mitt namn finns med på väggen i skolan! ;) Men fel stavat.. :(


dåligt värre

Ja, nu vann Frölunda med 1-0 mot Luleå igen!
Kom igen för fan Luleå!!!! Kämpa, ni kan fan klara er. Några matcher kvar nu..

Update 21.55;
Luleå är tydligen ute helt nu, det sa dem iaf på nyheterna! Synd som fan alltså...


knäpp skallar.

Haha, dessa människor är helt korkade, de kan faaaan inte köra bil, helt sjukt så dåliga de är..
En kille visste inte hur man la i backen, en hade lagt i handbromsen när dem skulle bogsera, så bilen framför stod å spann, en hade glömt att vrida upp ratt låset, inte konstigt om man inte kan styra då! Dum huvven...

Håller med dem om Veckans värsta; Robert och Bästa; Cecilia. Helt klart rätt.
Gurkan är ju galen också.. Sen ni vet Patrik(?) Varför käkar han alltid klubba när han kör?

 Nu är det slut, nu börjar snart Medium, brukar ni se det?
Det ska jag se iallafall :D Det är rätt bra, första avsnittet för säsongen var förra veckan, då tyckte jag att det var bra. Men tjejen, polisen typ, hon drömmer ju typ om saker som hänt, eller ni fattar, om ni sett det. jag skulle aldrig kunna leva med att drömma typ mardrömmar varje natt :S

Brb! :)

Sveriges värsta bilkörare

Så, nu har jag snackat klart  med Crille, blev 1 och en halv timme :) Jag är så sjukt trött, jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag vill sova, men det är för tidigt än känns det som :S Kanske endå går och lägger mig, fast jag vill ju se Medium och det börjar klockan nio, jag får kämpa och hålla mig sysselsatt.
Nu ska jag se Sveriges värsta bilkörare.

äckel plugg

Jag ger upp! Det går fanimej inte att hitta någon bra fakta om broar. Jag gör den på skolan i morgon å får jag inte det kan läraren stoppa upp rapporten någon stanns..

Sitter iallfall nu och pratar med Crille i telefon,fast vi har inget intressant att säga. Och varför finns det inget bra på tv ikväll? Det är helt dött. Får väl se Halv åtta hos mig och Medium om inte annat.
Några kvällsplaner?




Åkte som sagt skidor idag, ramlade två ggr, lyckat. typ här på bilden ramlade
jag nerför backen en bit =D


Här sitter jag och syr på mammas pyjamas byxor =D

En sån som bilar kör över

Hej föressten! Har nu hunnit med två inlägg med bilder, sånt måste ni ju också få se :) right?
Vet ni, idag har jag åkt skidor, första gången på jätte länge! Okej, kan väl erkänna att det var helt okej, as fint väder så man svettades ju :S Jag ramlade också, två gånger och vi åkte inte ens långt.
Har även haft slöjd, nästa gång om jag jobbar flitigt är jag nog klar med mammas pyjamas brallor, sött.

Ska fixa ett youtube klipp åt er, ni som är med på videon kan döda mig sen! ;) haha. Fast dem tillät mig nästan att lägga ut den, annars tar jag bort den sen, men man ser endå knappt vem det är så..

Ska snart börja plugga så jag slipper göra det sen, lika bra att få det bort gjort å det är endå inte sååå mycket att göra, det är ju min No rapport, den ska in imorgon så. Jag tycker att rapporter/inlämnings uppgifter är skit svårt, speciellt när det knappt finns någon fakta om det vi ska skriva om, som nu. Hur mycket finns det egentligen att hitta om broar på nätet, ja har sökt och sökt, hittar inget vettigt, det står i princip samma saker överallt.. Suck.
Rubriken  på min bro rapport är samma som rubriken på inlägget ;) hehe. 

Nu är youtubeklippet klart, se och njut.

Erkänn att dem är duktiga mina vänner? haha!

Dags att svara på kommentarer och plugga, åter om ett tag.

outfit







Tunika; okänd
Linne (syns ej); H&M
Väska; Åhlens
Jeans leggings; Strömsknallen (ÖVIK)


yesterday


a cup of tea!


sisters.

adjö

Nu är jag klar, det blir morgonens sista inlägg.. Ska dra kvart över..





Ni får mer update när jag kommer hem, eller så kanske ett inlägg på skolan. Ha en bra dag vänner

Pussar!

fix

I´m back. Har ätit och plockat undan i mitt rum nu, ska byta kläder och fixa mig! :) Tror att jag slänger på lite make up idag och kanske fixar håret, får se. Om jag gör det nu hinner jag med mer inlägg.

ciao


torsdag

Good morning! Ska hoppa i kläder sen dags för frulle, kanske fixar mig innan. får se, men ni får iallafall bättre uppdatering :)

natti natti

Nu är det läggdags för mig, ju tidigare jag sover, desto tidigare vaknar jag, desto mer bloggande så ni får se det positivt.
Ska även försöka fixa en outfit bild, Men nu får ni faktiskt sova så jätte gott allesammans..

Puss & kram från mig till er! :)
gonatt


dagens fråga



Båda kommer från H&M

trötter & glader

Tjenis. Jag har ont, märker att mensen är på G :( Jag hatar det faktiskt, skulle gärna stå över om man hade ett val, skulle ni?

Har varit med Vixi ikv, vi drack te, det var jätte gott, vi kom fram till att vi ska dricka en kopp varje dag, är det jätte onyttigt?  Sen såg vi film Utan spår , den verkade bra, såg ca 45 min då jag var tvngen att gå till tvättstugan. När jag gick dit så tog jag på mig foppa tofflor, glömde helt bort att jag hade dem så jag gick med dem till Vixi, sen så när jag kom till tvättstugan och kollade vad Tobba (låtsaspappa) hade för skor så börja jag skratta, han hade tagit mina uggs, en brun och en grå! :D Det såg roligt ut, kan ni tänka er det? Hans ursäkt var väl i princip att jag hade ju hans foppa tofflor, så då kan han ju ta mina skor! Ja, allt går ju.

När jag får pengar, nästa vecka, ska jag köpa nytt badkort, nu jävlar ska det simmas å förbränna lite fett! Hehe, nej men det är riktigt skönt, bra träning för kropp & kondition. Så vi ska böra simma igen.

I dagens reklam fick vi ett papper från ICA, nöjesbilaga, där man kan köpa biljetter till Diggiloo turnén. En sak är lite underligt, om dessa är priserna:
Parkett sektion A                  475kr
Parkett sektion B                  375kr
Plats i det gröna C*             235kr

*Två barn t.o.m 14 år går gratis per betalande vuxen.
Serviceavgift 15kr per barn..

Då är det ju inte gratis för barn t.o.m 14år, inte sant?

Okej, väldigt olika samtalsämnen i detta inlägg, kan ju inte skriva om samma saker hela tiden, eller? :)

Morgondags planering (inklusive vakna,dusch fix osv) :
Skola
Hem
Äta
Blogg
Vixi en stund
Blogg
Plugga
Prata med C
Plugga
Blogg
Plugga
BLOGG!!!

Ungefär :p fast jag vet  själv att det inte kommer bli så, men plugga ska jag! Det är ett som är säkert.
Slänger upp en fråga i nytt inlägg.


utmaning

Blev utmanad av: http://magiskaminnen.blogg.se/

4 av mina favoritprogram på TV

* Andra Avenyn
* Så ska det låta
* Californication
* Let´s Dance

4 saker jag gjorde igår
* Duschade
* Var i skolan
* Var med Vxi
* Bloggade

4 saker som jag ser fram emot

* Massor med nya kläder
* Sommaren
* Gå ut nian med feta betyg
*  Bli bättre med bloggen

4 av mina favoritrestauranger
* Äter
* nästan
* aldrig
* ute ;)

 4 saker på min önskelista
* Pengar
* Ny telefon
*  Ny garderob
* Omgjort rum

Jag utmanar alla som vill! :)
Puss

bränder

Så ja. Nu har vi varit och slagit igång 3 maskiner. Jag har lärt mig nu!
Onsdag idag = FAVO, eget schema, hade NO/Matte, SO och idrott, var på jätte bra humör hela dagen fram till återsamlingen, jag blev så galet less alltså, att det finns vissa lärare som alltid är sura, jag blir galen! Och när man säger att dem alltid surar nekar dem det, varför? Less iallfall. Men sen blev jag på bättre humör.

Det brann idag i en lägenhet mittemot skolan, alla trodde först att det var på skolan, synd det! Haha. Å när jag gick hem och pratade med Vixi och Sara kom jag på att det brann här där jag bor för ca 6år sedan, det var hemskt..


Här brann det idag.

Det började med att Folkets hus i Luleå brann ner till grunden, exakt en vecka senare brinner en hel lägenhetsrad på Hertsön, där jag bor, bara ett annat kvarter, då sa jag; Jag lovar att nästa Onsdag brinner det här. Vad händer? När jag kommer hem från skolan onsdagen efter, gick in på toan och sminkade mig, vet inte varför liksom, jag gick i fyran? :S Så kommer en kille och skriker i brevlådan; DET BRINNER! Så vi öppnade dörren, bara jag och min äldsta bror hemma. Jag får typ panik och skriker; Ta ut kaninen! Ta ut kaninen! Ta ut kaninen! Det var viktigast för mig, sen ringde vi mamm, pappa och våran andra bror. Vi började ta ut sakerna åså. Brandbilarna kom, det blev världens folksamling och alla bar ut sina saker.. Sen kom alla andra i familjen hem. Branden startade på vinden, samma ställe som branden i det andra hyreshuset startades på, och i lägenheten just under vinden fanns tydligen en hund ensam hemma, som mest troligt dött, då hela den delen av hela raden tog mest skada, hela raden är uppdelad i tre trappuppgångar. Branden tog sig ända till halva delen,så vi klarade oss med bara rökskada. Då vi var 4 stycken i familjen fick vi flytta till en 3 rummare, det var ju inte kul, jag & syrran fick dela rum med mamma, medans brorsorna delade, trångt var det. Det var ju ingen rolig tid det inte..
Efter det så var det väldigt mycket patruller ute på kvällarna, eftersom en mordbrand skedde varje vecka i tre veckor.
Och en sak jag minns såå tydligt är att jag var med i tidningen, på första sidan, det hemskaste var a tt jag hade en knälång jacka i knall rosa, den är hemskt ful, usch! haha...
Sånt här är aldrig kul faktiskt.

Har ni varit med om en brand? Vad hände? Brann det mycket? Berätta!

tvätt idag med

Hej alla! :) Hemma från skolan nu. Jag vart riktigt less där ett tag, ska snart till tvättstugan, så jag uppdaterar nog efter det igen.
Snart tillbaka.

kom på en sak...

Ni som har mitt nr, skicka inga sms till mig! Kan inte ta emot, vet ej varför, det har inte funkat sen i lördags, så nu vet ni..

INGA SMS TILL HANNAH!!

Jag måste dessvärre börja röra mig mot skolan, slutar klockan 3, hemma vid halv 4 :)
Ha en riktigt bra dag i skolan eller hemma eller vart ni än är! :)
puss

mitt hår = riiisigt

Tjena & godmorgon! Jag är trött även idag, har precis plattat håret. Vet ni vad jag märkte igår? I NEED TO CUT MY HAIR :S Mitt hår har sååå många kluvna toppar så det är inte sant, vissa hårstrån har gått av på mitten osv, har inte klippt mig sen i somras, det enda som hålls i form är luggen, dags att toppa lite iaf, har fått en tid färdigt till skolavslutningen, 11/6, samma dag som skolavslutningen :) Men det behövs nuu, men jag har inte lust att dyrbetala för att bara toppa det :/ Får ta och hitta någon som kan göra det hemma helt enkelt.

Nu ska jag bädda sängen och dra upp gardinerna och små fix :)

23.33

Det är klockan när jag börjar med sista inlägget för idag. Det är alltså sovdags, jag har varit så trött dem hära två skoldagarna så det inte är sant. Ska lägga mig och läsa max till klockan 00. Sen ska jag sova. Vi hörs imorron bitti, sovmorgon så det blir uppdatering. :D

Sov gott alla söta där ute.

Puss & gonatt!

Andra avenyn, bra eller dåligt?

Då blir det ett inlägg om AA. Jag verkligen gillar det, tack för att det finns typ.

Ja, jag har ingen lust att prata om Greger mer, ni vet att jag hatar honom! Jag hoppas att Sigrid lämnar honom, nu var han ju med en kille igen, vafan tänker han med? Varför ljuger han om övergreppet? Ja nice att gå och pissa i skogen med verkygslådan,kan det möjligtvis vara så att han gick iväg och drog en hand tralla? Ja kanske det. Nej men åh! I really don´t like him.
Sen Ulla, jag trodde verkligen att hon kunde sluta dricka, synd om henne. Ännu mer synd om Rasmus dock, jag hade fått psykbryt.
Nu tycker jag as synd om Kitty, jag gillade inte henne i början, men nu gör jag det. Hon är bra! Och att Kim den jäveln sa så pass högt att en annan kille hörde det så nu vet alla om det typ, att hon har HIV! :/ Tråkigt. Man blir arg, inte sant?
Och Markus, en exakt kopia av sin far, ljuger lika mykcket. Man blir så less, han och Liv är så söta tillsammans, så jag hoppas han skärper sig.

Tror in te det var något mer nu, säger tll om jag kommer på något.
Okej, jag talar om AA som om det vore på riktigt, men det är så verklighetstroget att det inte går att undvika, det är så sjukt bra! Det är det bästa som hänt SVT genom tiderna, Är det bara jag som skriver sånt här? Känns som det. Ni får gärna dela med er om era åsikter kära vänner! :)

Vad tycker du om AA i helhet, är det bra eller dåligt?
Vad tycker du om personerna i serien tillexempel Greger, Markus, Ulla, Lotta, Tony, Kim, Kittty?
Vad skulle kunna vara bättre?
 Vill du att dem gamla ska komma tillbaka, typ Dildo, Olga,Jossan, Karim, Håkon Angelica, mfl?

Kom mer era synpunkter, det är kul att veta vad ni tycker!



my day

Nu mina kära vänner har jag kommit hem, blev senare än jag trodde, tänkte först gå hem just innan AA, men jag såg det hos Vixi, sen var det något annat program så, råkade även somna i deras soffa, det var så skönt! :D Ska försöka sammanfatta dagen lite åt er, så ni vet vad jag sysslat med..

Började dagen med svenska, vi körde på med muntligt nationellt prov, rätt okej text, lånade även boken, ska ta och läsa sen! :D Verkar sjukt bra. Sen efter det språk - SPA, vi tog en liten sovstund, vi hade högläsning, jag sov lite och minns inte ett enda ord vad läraren sa.. Skönt var det iaf. Sen matte, helt okej för att vara matte, inte jätte lätt, inte jätte svårt. Men jag kommer klara det :D Sen hade klassen idrott, dagens höjdpunkt! :D Dem hade skridskor, så när vi är där nere på planen så kommer det en man och frågar oss som inte åker om vi har en puck, men vi får typ inte använda puckar så vi sa Ne! Så vi sa att vi bara hade bollar, han frågade vart dem fanns så vi sa a tt läraren hade dem, han hade en fanta i handen, så Adrian satt på bänken och gubben ba; Här! Vakta den! så han ga burken till Adrian sen gick han ut på isen, fram till läraren och bad om en boll. Han fick en boll, så han gick tll ett av målen och skjöt för sig själv, vi tror att han var alkohol påverkad, han lucktade sa någon. Han missade väl typ varje gång han sköt på mål och eftersom det var en tennisboll så studsar den ju, så han tog i för fulla muggar, sköt rakt in i, vad heter det? "väggarna" bollen studsade som fan och mannen ba; HELVETE! Haha. Ne men han var riktigt trevlig, sa att en av tjejerna i klassen var skit duktig på hockey, hon har dock spelat förrså talangen sitter kvar. Han frågade vad hon hette så Miia sa Annina, så han ba; KOM IGEN BLÅA! KOM IGEN ANNINA! :D haha, han hejade på henne rätt mkt. Bra iaf. Han frågade ifall någon hade cigg, ingen som röker :$ Då sa han att det var bra, han frågade även vilken klass vi gick i, då vi svarade nian så sa han att det var en viktg ålder, då man ska söka till gymnasiet osv. Han påstod själv att han var eng/sve lärare, jo visst, låter inte troligt, varför går han då och spelar hockey med sig själv på fyllan? Nej, tror inte riktigt på det. Han var flummig, skrattade som fan.
Lektionen efter var SO, vi fick tillbaka våra prov, G-, fick även göra en annan sak, ni ska få göra det ni med imorgon kanske. Sen var det NO, tråkigt! Jag hatar rapporter, speciellt i NO, av alla ämnen, sug.

Sen när jag kom hem lagade jag mat, bloggade lite, gick till Vixi, såg tv och drack te, göttans, sov lite och pratade. Nu är jag hemma, skriver en massa text, Jag vet att det är dåligt skrivet å kanske jobbigt när allt sitter ihop, jag orkade inte göra stycken, nu vet ni iallafall vad jag sysslat med.
Vad har ni gjort?
Kör ett AA inlägg snart, ska lägga in en bild först. :D


Boken jag lånade, verkar vara helt bra! Har ni haft något om den på muntliga
nationella provet?

Brukar ni ha högläsning på skolan, att lärarna läser för klassen? Vad tycker du om det?

provresultat

Har inte gått än, tänkte slänga upp mitt resultat på SO-första- och andravärldskriget. Det gick inte så bra. :) Men jag slipper iaf omprov.


jag kan laga mat:D

Hejsan. Kom hem ca 4 och direkt då började jag med maten, därför jag inte uppdaterat direkt när jag kom hem.
Och dagens middag blev köttfärssås & spagetti, även fast vi åt det på skolan.. :( Så jag har alldeles nyss ätit, ska nog kanske vara med Vixi snart, om hon ids :) Annars gör jag något annat.

Ikväll ni, då är det Andra Avenyn! :D Ska ni se det? För det ska jag se, det kan ni räkna med.
Tänkte att om jag går till Vixi nu så får ni veta lite roliga saker sen som hänt idag :D
Så vi hörs sen, Puss!

skola

Heej! Sitter i skolan just nu, har NO, lite less. Det är ett sjukt tråkigt arbete.Vad gör ni?
Slutar om 5 min, så jag är hemma kanske halv 4. :) Hörs på en stund.

tisdag

godmorgon, hinner bara bli ett snabbt inlägg, måste borst håret så det torkar å borsta tänderna, orkar dock inte sminka mig idag!: D

Ska fixa mig nu, slänger upp ett inlägg om jag hinner.
Ha en bra dag!

Update 07.50
Nu drar jag till skolan!
Hej då..

läggdags

Tack  för idag :) Nu ska jag verkligen sova. Vi hörs på morgonen! :)
SOv gott alla! :) Puss

hemsk bild

Nu när jag är inne på http://www.kalaset.se/ så hittar jag en bild från i somras då vi var där och kollade på rix fm! Jag & dem jag var där med är med på bild! Ingen vacker bild. fy så hemsk, så ser jag verkligen inte nu blää!!!
Vill egentligen inte ladda upp den, men jag gör det för er, man måste bjuda lite på sig själv.
Håll i hattten!


Den i randig är jag, sen Vixi, killen i grönt är Alexander (kompis lillebror), bakom
han är det Sara och sist min syster!

Kan tillägga att även Movits!, millencollin, Machinae Supremacy, E.M.D, Treklang, Sanna Nielsen också var där.


2009

Mitt -09 ska bli bra. Jag hoppas det iallafall.

Ska försöka få ihop minst tio saker som ska ske:

1. Gå ut nian & börja gymnasiet.
2. Fara till Örnsköldsvik
3.Försöka mig på en helt ny hårfärg, allt förutom blond.
4.Gå ner i vikt (mer info)
5. Luleåkalaset (mer info kommer)
6. Klippa håret
7.Skaffa nya linser till sommaren, annars kan man aldrig ha solglasögon
8. Handla mycket, nya kläder, skor osv.
9. Bli bättre på att ge bort presenter till folk till födelsedagar åså.
10. Mer bio
11. Om styla mitt rum, tapetsera, nya hyllor osv.
12. Hålla mitt godislöfte, har ju gått hittils
13. Bara minst en gång i sommar, hände inte en endaste gång i somras
14.Bli brun och behålla färgen
15 - Aug, My super sweet sixteen, alla är välkomna ;)
16. Spara pengar

Det om att gå ner i vikt gör jag för att jag vill, jag är ju inte missnöjd direkt, okej alla har ju sina dåliga dagar. Men jag mår inte dåligt av det, jag gör det för att jag vill bara helt enkelt, några kilon skadar ju inte. Och det är därför jag har godislöfte, sen nyår, får ingenting av det, som vissa ska ha. Det enda jag får ut av det är väl att jag tappar några kg och mår bättre. Så enkelt är det! Nu slipper ni fråga :)

Luleåkalaset för er som inte vet vad det är så är det en slags festival om man får kalla det! Massor med olika artister och olika aktiviteter. Bla tivoli. Hela kalaset börjar med Rix Fm festival, dit kommer det alltid massor med folk + bra artister. Sen på de resterade dagarna är det andra artister som kommer och endel håller på i någon timme.
Som i fjol så på rixfm så var Nikelodeon där med Svampbob haha! Massor med sjukt bra dansare osv. Artister som jag minns från i somras var Brolle, Alcazar, Anders Johansson (vet ej om det är rätt), Sonja Aldén och Nordman, sen har ju rixfm sitt egna band, Ramsells, dem är jävligt bra! Killen som sjunger i Ramsells var även med i första avsnittet av den nya säsongen av Singing bee. Jag kommer dock inte ihåg vilka som var dem andra dagarna, eller jo, Lars Winnerbäck, han är grym! Jag var ej där då så jag vet inte..
Luleåkalaset äger iallafall rum  hela Luleå centrum 30 juli - 1 augusti.Artister som är klara redan nu är: Kevin Borg, Bob Hund, Tomas Ledin, Itchy Daze och Thåström, väldigt få, men det kommer fler! :)

för premiär, märkligt paket och trötthet

Hejsan. Dåligt med uppdatering då jag faktiskt kom hem ca halv 4, åt och sen gick jag till Vixi, gick hem när Life of Ryan var slut då gick jag direkt och mötte crille och han har nyss farit hem. Så jag har inte haft tid riktigt, vi såg även Sexdrive, den var fan cool, rolig iallafall!

Nu är det ju så att jag var egentligen bjuden på förpremiär av någon film ikväll klockan nio, men jag valde dock att inte gå, jag hade absolut ingen lust. Det var någon svensk film som hette I skuggan av värmen, men vem vet, det kanske kommer fler tillfällen.

Första dagen i skolan var väldigt tröttsam, var så nära på att somna på engelskan, första lektionen på morgonen. Sedan på SPA lektionen, jag somnade till en stund sen när jag vaknade så hade jag fruktansvär huvudvärk, det brukar jag aldrig ha. På den lektionen somnade jag endast för att läraren hade högläsning, så skönt endå. Men sen på sista lektionen som var bild blev jag okej pigg faktiskt.

Såg när jag kom hem från Vixi att jag fått ett märkligt paket, jag kunde inte minnas att jag beställt något. Men så kom jag på att jag beställde gratis bindor, haha! Men gratis är ju aldrig fel. Inte för att jag använder bindor, men det finns ju andra som behöver dem mer än jag, som tillexempel min syster.

Ja ni, har ni haft kul idag? Det har jag iallafall, större delen av dagen, Tänkte  nu försöka klura ihop en liten lista om saker som ska göras under 2009, så det blir ett nytt inlägg.


school

Hej igen. Ska strax börja gå till skolan, ska bara skriva klart det här inlägget så, tänkte gå tidigare så behöver jag ej stressa, då kan jag gå i slow motion ;) haha.

Slutar nog 15.15 idag, då går jag hem på en gång så vi hörs efter det! :)
Ha en trevlig dag allesammans. :)
Puss




Ca femtioelva såna dära hörn på stolar gick jag in i igår, lite smått ont! :P

måndag, ny vecka, inget lov

God morgon alla runt om i heeela Sverige! Är ni trötta? Det är jag, jätte trött :/ Blev inte piggare av att duscha men jag ska iallafall äta frukost nu så efter det borde jag få lite power.

trött & sovmorgon

Ne ni kära läsare, nu är det nog dags att hoppa i sängen, kanske sover en halv timme eller en timme längre imorron, har ju sovmorgon till 10 i 10! :D Så skönt, första dagen efter lovet börjar man med sovmorgon. Inte helt fel. Så ni får iallafall uppdatering på morgonen. Jag är verkligen trött så vi hörs i morgon! :)
Sov gott & dröm sött! :)
Puss & gonatt





Christoffer!





 

Alla saknar dig! <3


tv, hela kvällen lång

Så nu är jag tillbaka.. Har sett tv ett bra tag nu, först Den rätte för Rosing,One Three Hill,GossipGirl, Wipeout, Sanningens ögonblick. Jag kollade även en stund på det där dans programmet på MTV, hann se Kenza en snabbis där också, på TV alltså.

Alla program jag sett var helt okej bra! Skrattade som fan åt Wipeout och frågorna på Sanningens ögonblick är sjukt jobbiga. Jag hade nog aldrig pallat svara på dem. Men killen som var med fick då vissa saker (sagda?) Som att han var bisexuell mm, det är starkt tycker jag..

Nu sitter jag iallafall och pratar med Crille, jag vill hitta på något kul i helgen med honom så vi får se om vi kommer på något! :) Vi gjorde ju inget specïellt på två års dagen eller alla hjärtans dag så då kan vi göra något nu! :) Har ni tips så lämna gärna.

Nu ska jag faktiskt igen kolla ifall jag ska beställa något, kanske Crille ska ha något.
Puss så länge.

Sanningens ögonblick

Jag sitter just nu och kollar på Sanningens ögonblick , jag återkommer när det är slut.

DET RÄTTA SVARET

Det rätta svaret på frågan om hur mycket den sammanlagda summan var av alla tjugolappar på bild i ett tidigare inlägg var 1000 kr! =)

Utmaning

Utmanad av Robin.

Alla svar ska börja på den bokstav ens namn börjar på.

1. Vad heter du: Hannah
2. Ett ord på fyra bokstäver: Häst
3. Flicknamn: Helena
4. Pojknamn: Hans
5. Yrke: Hovslagare
6. Färg: Hallon röd
7. Klädesplagg: Halternecktop
8. Mat: Hawaii pizza
9. Sak i badrummet: Handduk
10. Plats/stad: Hässleholm
11. En orsak att vara sen: Hunden skulle rastas
12. Något man skriker: Hästbajs!
13. Film: Hooligans
14. Något man dricker: Hembränt
15. Band: Hellacopters
16. Djur: Hjort
17. Gatunamn: Havsgatan
18. Bil: Honda
19. Sång: Hot n cold
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Hästridning

Då utmanar jag alla som vill. Lämna gärna en kommentar att du gjort det.

väsk letning

Så ja, nu har jag duschat, eller för en liten stund sen, satt och fixade med några bilder, kommer upp en fråga senare! :D

Nu ska jag iallafall söka runt på nätet efter någ

inget plugghumör

Hej. Ja har nyss käkat, tidigt idag jag vet. Då hinner jag iaf med mer saker. Sa ju igår att jag skulle plugga, jag har ingen lust + att jag inte vet hur man gör och behöver hjälp. Ska iallafall ta och läsa igenom det senare, fast nu ska jag typ duscha och så, mitt hår är äckligt.
Vad har ni gjort idag? Jag har varit och städat, sen gick vi en sväng på Smedjan (köpcenter) och kollade lite. Hittade ett par helt okej fina pumps, äntligen i min storlek, men jag orkade inte ens prova då jag hade uggsen + två par sockar, det får bli en annan gång.

Nu måste jag starta om datan, passar på att duscha under tiden, kommer snart.
Pusss

klockan springer iväg.. ta fast den

Oj, är klockan halv 1? Shit, det känns inte som det, jag borde sova.. Ska ju å städa i morgon och sen måste jag plugga! jag hatar det, men det är en hel NO rapport som ska in på fredag, jag har hittils bara gjort inledningen och jag fattar verkligen inte hur man ska göra.. Så jag får ta tag i det i morgon, kanske inte får, jag SKA! Påminn mig (A)

Men nu är det nog dags att hoppa i sängen, det är ju en dag senare också och jag ska vakna 9 :/
Ni får iallafall en bild på spelet vi spelade i onsdags, som jag vann efter lite tjaffs! :D *stolt*

Ni får sova så gott, så hörs vi på morgonen,
Puss & gonatt på er sötnosar!


Ni borde prova det, det är kul! :D bara om man kör barnfrågorna ;)


tipsa mig?

Åh, jag hittar ingen bra sida heller, tråkigt värre!

Säg gärna till om ni vet någon bra och billig sida med snygga väskor & skor! :D

film

Just nu ser jag på Min stora kärlek , den med Jack Black ni vet. Den är helt okej att se på. Ligger även och söker nå snygga väskor på nätet, även nya skor. Har ni något förslag på snygga skor/väskor till våren så får ni gärna tipsa! :D:D

Nu ska jag leta vidare, puss! :)

skräll

Go kväll.
Sitter och ser på Melodifestivalen just nu.
Av duellerna som är kvar hoppas jag att Sarah Dawn Finer & Starpilots "vinner".

Tycker att dem flesta var bra ikväll:

Scotts: En helt okej låt, hade också kunnat få gå vidare.
Sarah: Bra låt, hellre hon än Scotts dock. Hon har så sjukt fin röst!
Lili & susie( vet ej vad dem heter): Deras låt blev bättre nu när man väl hört dem någon gång. Så då var det väl okej att dem gick vidare.
BWO: Jag gillar deras låt skarpt. Hade hellre sett dem i slutduellen.
Amy Diamond: Inte bra jämfört med hennes andra framträdanden. Hennes låt var inte stark, förstår att hon inte gick vidare. Hon är mycket dåligare live än om man hör på radio/data. Inte bra helt enkelt.
Starpilots: Helt klart bäst ikväll! Deras låt kommer jag nöta, den kan nog blir en riktig partylåt.
Rigo.. :Den låten tycker jag om, den är ju rätt enformig, men den är bra! :D
Caroline af Ugglas: Fy fan! Det är hemskt, fattar inte hur svenska folket kan rösta på henne! Hon är dålig och ofräsh, ful... Huvva, absolut ingen bra låt för denna tävling. Hon och Petra Mede kan ju gå och låsa in sig i något skyddsrum tillsammans så vi slipper se dem. Hörde nyss att hon fick en liten kråka mitt i rösten, haha! Skämmigt. Hon kan ju fan inte ens röra sig på scenen, hon står bara och lyfter ett ben och viftar med en arm :S Och hennes kläder, herregud. Nattlinne och gummistövlar typ! Bort med fanskapet..

Nu är det snart dags för finalisterna.
Nivet dem som gick direkt till finalen?
Vad tycker ni om dem? Jag tycker att det var helt rätt bidrag, ska inte klaga på det, kanske inte att jag tycker att hon Opera tjejen skulle gå vidare. Men men.



Dags nu..
Final: Sarah Dawn Finer =) Fuck så bra! Det är det första ikväll som blir som jag vill typ.  Nej, kanske inte, fick ju som jag ville med Starpilots..
Nästa: Caroline Af Ugglas, fy i hela jävla helvete! Hur fan tänker ni? Detta är största misstaget svenska folket gjort genom tiderna!!!!

Internatinella  jurynsval: Sofia.
Aja, hon är ju iallafall bättre än lilla Amy..

Vad som helst hade kunna ske förutom Caroline Af Ugglas..


Vart någonstanns är hon bra, snygg osv?Ingenstanns.

4-2 till frölunda.

Det var ju hockey idag, Frölunda - Luleå, 4-2. Dåligt värre. Men Luleå vann ju förra matchen så! Jag tycker att Luleå kan få vinna hela skiten nu faktiskt, vi har ju inte vunnit på några år.
Inte för att jag är så insatt i hockeyn, men man kan ju endå hålla på sin stad tycker jag! ;)

Vem håller ni på?

bilder, som egentligen skulle upp tidigare


Vi hittade en väldigt lång istapp.


Glasstårtan vi hade då Tobba fyllde år, förra helgen.


Min nya dator! :D


jag, tidigare i veckan.


Brorsans födelsedagskort, jätte stort.


Termometern visade 14,5 plusgrader i onsdags, vilket inte stämde..


Tårtan Robin fick idag. =)


Pengar som han också fick, gissar ni rätt på hur mkt det är får ni en länkning! :)

Nu ska jag bli bättre med bilder, lovar! :)

hemma igen

Hej mina kära. Hemma från brorsan nu, ska alldeles strax lägga in bilder på det han fått. Så ni får ett nytt inlägg alldeles strax..

"kalas"

Hej! :) Nu ska vi alldeles strax fara till Robin, han har ju också flyttat nu, så man får ju se ny lägenheten! :) Kulkul.. När jag kommer hem ska jag nog bara ta det lugnt, kanske går tll Vixi en stund, Crille är ju på dundret nu och åker slalom.

Ska ni göra något roligt ikväll?
Jag ska titta på Melodifestivalen iallafall och blogga! :D
 Nu är det dags att fara, vi hörs! :)
Puss

lördag

Hej på er! :) Allt bra? Med mig är det super. Har nyss kommit ut från duschen, ska ta bort mitt nagellack snart och sätta på mig nya lösnaglar! Sen ska vi äta, tidig middag jag vet, men vi ska ju till min bror senare så.. Ska visa sen vad han får, kan ju inte visa för att han kanske läser min blogg, eller jag vet att han gör det ibland så.

Men nu ska jag hoppa i kläder, ni får en lten update om en stund! :) Min andra bror är här just nu..
Puss & kram på er! :)

sängen väntar

Har ägnat ca 1 timme till att kolla runt på Ellos, hittade inget speciellt förutom en mysdress. Får se om jag pallar beställa imorgon eller någon dag. Nu ska jag iallafall hoppa i sängen, ni får sova så gott och drömma söttt! :)

Puss & gonatt på er sötnosar.


hemklickning på g kanske.

Okej, 14 sekunder försent publicerade jag inlägget, skit samma! :)

Som sagt, idag, senare ska jag till min brorsa, Robin. Annars tror jag inte att jag ska göra något speciellt, går nog till Vixi, kanske ser Mello där ( melodifestivalen) =D. Jag tror faktiskt att jag ska beställa något plagg eller så snart, är jätte sugen att hämta ut paket, haha! Men jag har faktiskt hittat mkt fint på Ellos, ni kanske inte gillar den sidan, det gör iallafall jag! :)

Har ni några planer för lördagen?

Helt tråkigt också att jag inte publicerar bilder ofta, jag har faktiskt ingen aning om var min usb sladd till mobilen är :S Får ta och leta reda på den.
Jag kommer tillbaka! :)

Puss

Sammanfattning av lovet

Så ja, nu har jag inget annat för mig än att blogga... Kan väl sammanfatta lovet i stortsett.

Måndag: Jag kommer faktiskt inte ihåg att jag gjort något speciellt. Jag var med Vixi..

Tisdag: Jag var med Vixi även denna dag, skulle vara med Crille, men icket. Vi hade iallafall kul..Jag hjälpte Sara & Vixi att tömma deras rum inför nytapetsering. Familjen for till Övik, jag var ensam hemma.

Onsdag: Var med Sara, Vixi & Crille. Vi spelade Familje Geni och hade skit skoj. Vissa saker kan ej nämnas..
Dagen började väl hos Vixi, vi satt och planerade lite.. Såg på tv, var värsta soffpotatisarna, vid 16-17 någon gång gick jag hem och började fixa mat till mig och Crille. Han kom när maten var klar, vi hade det mysigt till klockan 8, då gick vi hem till Vixi, var barnvakt med dem till halv 10, då gick vi alla fyra till mig, spelade spel och hade skit skoj! Dem gick hem vid kanske 1, minns inte riktigt, jag och Crille gick och la oss. Somnade

Torsdag: , vaknade vid halv 6 och hade as mycket problem att somna om. Sen vaknade jag 11, låg i sängen till kanske halv 12, sen klockan 12 gick jag till tvättstugan, det gick skit bra faktiskt! Gick hem, stekte palt till frukost/lunch åt mig & Crille. Sen låg vi i soffan och såg tv hela dagen! Sen lagade vi mat tllsammans, tacos, gott! Sen vid 8 tiden for han hem, då han trodde att han skulle till Dundret idag. Så jag gick till Vixi, såg tv och var social. Drog även med mig både henne och Sara att sova hos mig, så vi alla sov i vardagsrummet, kollade på MTV en hel del.. Somnade vid halv 1 kanske..

Fredag: Vi vaknade vid kvart över 11.Då hade jag fått sms av mamma, dem var påväg hem och hon sa att jag hade 4,5 timmar på mig att dammsuga. Även ett sms av Christoffer då han sa att dem inte skulle åka idag, utan imorgon (lördag) klockan  på morgonen. Så vid 1 gick dem hem, Vixi och Sara, jag fixade lunch, dammsög, rengjorde spisen. Sen såg jag tv en stund, det var någon bra film. Sen kom mamma & dem hem så vi käkade middag. Sen var jag med Crille å vi gjorde inget alls typ. Klockan 8 satte jag mig för att se Så ska det låta, 39 minuter av Lets dance, och Singing bee. Sen dess har jag faktiskt inte gjort något speciellt, ja..

Jag anser inte att helgerna hör till lovet, för dem har vi ju endå så. Men imorron ska vi iallafall till min bror, han fyller år idag (6mars), 22 år faktiskt, Grattis!

Gratis tips!

 

Bli gärna medlem, man kan få gratis skor, vem tackar nej liksom? :)

Singing bee

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering.. Jag har faktiskt inte haft tid eller direkt ork. Men nu ska jag ge igen det ni har missat.. Sitter just nu och tittar på Singing bee, men det är paus nu så jag tänkte bara säga att jag lever! Jag kommer tillbaka alldeles strax, nu börjar det.

Grattis broder!

Gokväll/´natt. Har inte uppderat för att jag varit med crille hela dagen. Och nu är jag med Vixi óch Sara, ska alldeles strax sova. Mamma och dem kommer hem idag också,kul kul.

Har inte haft tid och ork till att svara på era kommentarer,men jag ska fixa det senare idag. Dags att sova nu.
Puss & gonatt.

GRATTIS ROBIN OCH JOEL!!:D

tvätt.

Godmorgon! :D
Jag är as trött, skulle vilja sova längre, men jág har tvättstuga, fast det roliga är att direkt när jag hade bokat om min tid så glömde jag bort om det var 12-17 eller 17-23, så jag ska springa dit och kolla.. Glömsk man är..

Måste gå och ta på mig kläder och samla ihop tvätten, inte för att det ligger kläder överallt, men ni fattar. :)

Puss!

trevlig kväll.

Hej gott folk! :D Jag har skit trevligt i trevligt sällskap, Vixi,Sara och Crille. Vi sitter och spelar Familje Geni, jag leder inte, det gör faktiskt Crille, stolt jag är över honom! :D Nu är det min tur att slå, min fråga lyder: Var bodde Oden och de andra asgudarna? sv: Valhalla! :D Fett rätt.. tog ett tag innan jag kom på det, efter ngra ledtrådar så. Crille svarade iallafall fel på sin fråga nu, hahaha! :D

Nej nu ska jag pinka snart, och fortsätta spela..

Hoppas ni har en trevlig natt med era nära & kära! :D
Puss & kram!


har ingen vettig rubrik.

Hej! Sittet och väntar på Crille just nu..När han kommer ska vi käka, löv... ngt och klyftpot. ! :) Gott.
Sen ska vi vara med Sara & Vixi tror jag :)

Har varit hos Vixi hela dagen drf jag inte uppdaterat, men ni får mer uppdateringar under kvällen, nu ska jag se så inte min mat blir bränd, hörs sen.
Puss

klockan är ca 02.34

Fortfarande vaken, får nog hoppa i säng trots vissa .. nånting, vet ej vad det heter.. Skit samma, ska alldeles strax i säng, klockan är mkt och jag ska upp i tid, har vissa saker som behövs göras.  Nåja, sov gott allesammans ':)
pusss

dåligt humör

Hej, jag är absolut inte på bra humör av lite olika anledningar. ska inte blogga mer idag efter det här.
Men vi hörs ju imorgon! :D
Puss & gonatt på er!

andra avenyn

Jao, nu är AA slut. Jag fortsätter hata Greger! Och jag börjar bli riktigt less på Ulla!
Bra iallafall att Roxanna typ endå, hur ska man säga, hoppas ni fattar om jag säger förlät Kitty. Det är bra..
Synd om Roland, fast bra att han tog tillbaka pengarna :)
Nu ska jag se det igen, missade endel.
Hörs

AA och inget

Hej! Jag sitter just nu och tittar på Andra Avenyn, det är bäst!
Kom hem precis när det började, innan det så var jag hos Vixi som sagt, vi tömde deras rum, de ska tapetsera om imorron, sen så har vi bara tagit de lugnt.. Crille kommer nog på en liten stund, mysigt. Vi ska väl bra ta det lugnt och se på tv eller så. Har ni gjort något kul idag?



Åhh Liv & Markus! :D Fett sött :)


planering

Hej! :D Just nu sitter jag hos Vixi, vi planerar lit, snackar på msn och pratar.. Nu har nog morsan och dem farit till Övik! :D Jippie..

Aja, ni får bättre uppdatering senare. PUss på er!

tisdag

Tjena! :D Hur är läget med er? Med mig är det bara bra, lite trött fortfarande trots frukost och dusch. Vaknade ca halv 10, tyckte att det var lika bra att kliva upp så jag inte missar min tvätt tid.
Ska ni göra något speciellt idag?
Jag får ju ff, så jag ska nog vara med Vixi på en stund, sen senare med Crille! Rätt soft att vara ensam. så då får han komma hit och vara sovsällskap =)

Nu sitter jag i köket med min syster som käkar frukost ska snart  gå och sminka mig tror jag, borsta håret och sånt ni vet.

Såg för en liten stund sedan min granne gå förbi utanför fönstret, hon hade fetaste blåögat jag sett, ingen vacker syn direkt. den har jag ju ingen aning om hur det uppkom, och jag tänker inte fråga heller. Hon är skum..

Nu ska jag dra! :D PUss


igår

sleeping time.

Nu ska jag sova, snart blir jag pigg och då kommer jag inte kunna somna.. Men ni får sova så jätte gott! :D
Puss & gonatt

vi tänker med fettet

tja! :D Jag har faktiskt rätt tråkigt, sitter och har videosamtal med Vixi, vi sittter och gör grimaser  åt varann, fett fula! :D

Kan försöka summera dagen;
Vaknade 9, duschade, bloggade, åt frukost, Z kom, visade min dator. Satt vid datorn med min syrra, bakade, var med Vixi, fixade iordning till middagen, Palt! :D Sen for jag och städa med mamma, kom hem, färgade håret på min syster, nu sitter jag på msn! :D
Det har varit en bra dag! :D

Vill ni veta en sak? Jag är ensam hemma från imorgon eftermiddag till minst torsdag! :D Nice. Skönt faktiskt, hemma själv större delen av lovet, med Crille & Vixi, det är bra! :D
Nu ska jag snacka lite med Vixi åså. Hörs!
Gokväll

hårfärgning

tjabba! :D Sitter här med min syster nu, har rätt så nyss slängt i hårfärg i hennes hår, brunt. Hoppas det blir bra!
Innan jag började färga håret så kom jag nyss hem, var och städade med mamma, tråkigt :D

Nu är det nog dags att skölja ut det, hon kan inte sånt här så hon behöver hjälp! Kommer sen. 'Puss.


stan med mamma

Hej! Blir ett snabbt inlägg, åker snart till stan med mamma och vi kommer hem kanske  vid 7 -8 ngn gång.. Nu ska jag kila.
 Hörs sen! :D
Puss

dagens fråga:


ge tillbaka alla minnen.

Nu är jag snart klar, plåten är i ugnen, Vixi har precis kommi hit! :D Trevligt, när jag är klar så ska vi springa till konsum och lämna tillbaka Patrik 1,5 som Vixi hyrde igår. Yeye, nu ska jag sociala lite med min syster och Vixi, vi hörs sen! :)
Puss

baka

Hej igen! :D Ska alldeles strax göra lite saker min mor bett mig om, nämnligen baka. För hon ska ha med sig det när dem åker imorgon. Så då kan jag ju vara snäll att göra det åt henne. Men jag kommer medans det är i ugnen. :)
Puss


osminkad ofixat hår osv.. :P

frulle! :D

Hej kära läsare. Är ni trötta?
Det kanske inte är så många som är vakna nu om ni har lov. Jag pallar inte sova hela dagen. Har ganska nyss vaknat + duschat, ska strax gå ch fixa mg någon frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra..

Nu; frukost
Kommer sen.. :)

dagens sista

Som rubriken lyder, dagens sista. Ska sova nu typ, snart är det en ny dag, då kommer jag tillbaka.
Sov så gott allihop! :D Puss & kram.:) ♥


jag har förövrigt halsbränna, om ni ville veta alltså! :D

första mars

Jaa, här sitter man för sig själv, har ganska nyss kommit hem från Vixi. Tänkte ju börja gå just efter nio, men efter 20 i 10 var jag kvar, vi satt faktiskt i trappuppgången och snacka över en timme, men det var så tyst och lugnt där så vi babbla på som aldrig förr! ;)

Mitt rum ser väldigt annorlunda ut nu, det enorma databordet är borta, garderoben står i hörnet, så jag har en ovanligt stor,tom yta! :D Skönt, sen har även låtsas pappa slängt upp en hylla på väggen! :D mkt nice, jag vill ha några flera. Så jag har nu ingen stanns att ha datorn förutom på sängen, vilket kan leda till ryggont snart, får börja sitta i köket eller nå ;)

Imorgon ska jag dammsuga och ta det lugnt! :D Detta ska bli en lugn vecka, helt klart. Inget speciellt planerat faktiskt, ska ni som har lov göra något speciellt? :)

Menmen, jag har faktiskt tråkigt, finns inget att göra, kanske sova?
Jag vill fara till stan, fast vad jag ska göra där vet jag inte. Vill köpa nya lösnaglar =D Jag har haft på mig dessa hela veckan förutom att någon trillat av titt som tätt. Kanske även köpa något nytt plagg, det är alltid kul! :D

Nu ska jag dra för stunden ,hörs sen! :)
Puss


patrik..

Hej :) Sítter hos Vixi just nu, jag, Vixi och Sara sitter just nu och ser på Patrik 1,5 :) Den är bra..
Ska nog inte stanna så länge, ska typ fixa resten av mitt rum åre.. Men nu ska jag fortsätta se film, hörs sen! :)
Puss

ni har gjort så att jag står kvar idag

Nu har jag käkat, ska hoppa in i duschen,sen ska jag nog vara med Vixi.
kommer strax: P

puss

klar.. nästan

Nu har jag städat klar i princip, eller jag dammsuger och skurar när databordet är borta åså :)
Vad gör ni?
Jag ska nog även stax äta, sen ska jag duscha och sen ska jag nog gå tll Vixi, Jao!:)

återkommer. puss

storstädning på G!

goddag :D Vad gör ni?

Jag är precis påväg att börja städa mitt rum, inte det roligaste kanske! Ska typ byta sängkläder, dammsuga, skura, ta bort databordet, flytta garderoben,dammtorka och rensa bort saker från databordet.. Väldigt skoj, men vad gör man inte för att fördriva tiden en söndag? Crille har precis gått hem också så.

Men nu ska jag sätta igång, puss! :)

söndag

Godmorgon :) Allt bra?
med mig äre bara bra. Är med Crille nu, fasdt han typ sover. Har också typ nyss varit och lärt mig hur tvättmaskinerna fungerar, våran har typ pajjat då vi måste tvätta i tvättstugan. Jag tror faktiskt att jag vet hur man går :)

Kommer den puss!

RSS 2.0