Jag är med och tävlar...


Jag är med i Furrans tävling, där man vinner en valfri sak av fyra grejer. Det är bara att skriva en kommentar så är du med, enkelt va? Jag tycker de lät kul iallafall.
Klicka på bilden för att komma till inlägget..


Puss

Vad kan bloggen förbättra?

Go kväll :) Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Helt lugn och så. Hade inte heller tänkt vara vaken så länge idag, ska följa mamma till Dollarstore imorron bitti, eller ja, vid 10. Så jag tänkte att detta kunde vara en lägga sig i tid dag, fast klockan närmar sig ju tolv så snart är de inte tidigt nå mera.

Skönt iallafall att få börja lovet på riktigt nu.Slippa hålla reda på vilken dag det är, slippa vakna en viss tid för att fara till jobbet, ja ni vet vad det innebär att jobba. Istället kan man sola, bada, sova, ja allt möjligt, kul va?

Ska nog se ifall mamma vill gå på stan en sväng, fast jag är inte så sugen, känner mig pengalös, betalade 500 kr tll mamma idag, var skyldig henne för att jag laddade mobilen genom hennes bank med 300 sen för att hon köpt en tröja åt mig idag + leggings igår. Sen ska jag betala typ 700 nånting till henne, då jag har beställt kläder tidigare och inte betalat det, vilket jag trodde att jag hade. Men det kör jag på delbetalning, vill inte få slut på alla pengar. Fast det är i egentligen lika bra att betala bort allt på en gång, men det känns endå så trisst. Betalar nog hälften på en gång istället. Får se.
Sen får jag ju endå lön snart också, fast de pengarna ska jag spara, utomlands here i come!! Någon gång, höhö.

Ja ni, idag har ni vart väldigt bra på att besöka mig, fortsätt så :) Och er som är nya välkomnar jag hit.
Så om ni tänker att ni inte tänker fortsätta läsa min blogg, vad tycker ni att jag ska förbättra för att ni ska stanna? Jag behöver er hjälp. Och självklart får ni som läser den dagligen också ge mig tips och sånt.

Där bytte vi samtalsämne mitt i allt. Men jag har inget att berätta faktiskt. Återkommer om en liten stund eller så


dagens lista..

DAGENS VILL HA:  crill pill, pengar och skor
DAGENS KLÄDSEL: långt linne, svart randig tröja, leggings, strumpor, underkläder
DAGENS FRISYR: slarvigt uppsatt
DAGENS LÅT: se klippet nedanför
DAGENS PLANER: vara med crille, träna
DAGENS SAKNAD: crille
DAGENS DUMMASTE: säkert nått från hotellet
DAGENS MISSLYCKANDE: hmm. får klura på den
DAGENS DROG: youtube
DAGENS KÖP: hm, tröja =)
DAGENS GODIS: annanas och vattenmelon, räknas det?
DAGENS HUMÖR: fett glad
DAGENS CITAT: vet inte vad citat är ;)
DAGENS ROLIGASTE: nått på hotellet säkert



Bye

idag börjar mitt sommarlov på riktigt

Känner mig jätte inne i Youtube nu. Men ska försöka klämma ihop något. Jobbat idag, sista dagen, wihoooo! hehe, nu har mina två veckor gått. Stackars er som får slita i tre veckor. Har inte hunnit med så mycket idag sen jag kom hem, suttit och tittar olika klipp på youtube med min syster, ätit och fixat youtube inlägg, jiees. Har nyss käkat middag och är riktigt mätt.

Jag vill vara med Crille, vilket jag tänker tvinga honom till, känns så länge sen, sist i lördags? Jo det stämmer.
Fick en ny tröja av mamma idag, en till sån jag köpte igår, fast blå/vit randig, sweet.

Ne men jag ska göra lite annat nu, kommer om ett tag.
Puss

Killen från de förra inlägget, från i Maj i år, han har blivit snygg! ;)

Ryanferr3

Jag menar, hur många killar har en sån röst? Han är grym. Jag avgudar honom typ.. Han är gryym!!
Kolla hans kanal på youtube här!







Även denna kille.











Denna är nog min favorit med den här killen.
Vem tycker du är bäst av de?


youtuuuube, watch and enjoyyy.

Helloo =D Det enda ni får nu är endel Youtube klipp, har samlat ihop en hög för er, endel roliga och endel bra :) Njut!



En parodi på Charlie och hans bror. Lite ful endå
 

En grabb som varit hos tandläkaren och är lite borta, swwweet.


Kan tjejen sjunga? nix, jag skrattade som f*n första gången jag såg den


En ful låt


Söt kille sjunger Flo rida -low

Caroline Costa, vad kan man säga? Hon är underbar. Liten kropp, stor röst.


Hon är dock inte engelsk, därför är hennes engelska inte på topp.
Hon är sjukt bra endå!


vad tycker ni?

hej babes:) vad gör ni? Själv sitt

55ce48b387445e7ef850e2f915706db7.png

Kolla varifrån!

hej babes:) vad gör ni? Själv sitter jag på bussen, börjar kl 9 idag. Kommer komma försent dock, trodde bussen gick 8.37 som den går 7.37, men icket. Så ist gick det 8.52, är snart i stan. Och jag är sjukt trött:o måste typ kämpa för att hålla ögonen öppna, men det blir bättre när man kommer till jobbet. Hoppas jag slutar tidigt, jag vill sola, vädret är underbart. Har ni fint väder? Nu ska jag snart kliva av, vi hörs sen. Ha en nice dag:) Puss


sängen väntar med öppna armar

Jo, tänkte lägga mig nu, en tidig kväll för en gångs skull. Skulle egentligen träna idag men städningen tog för mycket tid + att jag inte är klar. Så träna hinner jag imorgon, crosstrainer. Jobbar min sista dag imorgon, börjar kl. 9, det fanns knappt nått att göra innan det, då det är mycket stannare på hotellet..

Dagens pinsamma;
Ska gå och städa ett stannar rum på hotellet, ett rum där personen bor kvar i fler än 1 dag. Vet inte ifall det var i det här rummer som jag snackade i telefon samtidigt, spelar ingen roll.
Knackar på dörren, öppnar och ropar Hallå. Inget svar, tar några steg in och där.... ligger en kille i sängen, panik.. Jag ba;
Oh I'm so sorry, (han pratade engelska)
 Han ba nått i stil med; It's okey. Sen bad han mig komma tillbaka om 1 timme. Men gud så skämmigt det var, blä. Jag hatar stannar rum nu, höhööö.
Jag väckte killen, tänk om han onanerat eller något? Då hade jag sprungit, hehe..

Ne men jag ska på toaletten nu, sen lägga mig.
Fortsätt läsa min blogg sötnosar :)
Puss & gonatt
 

Hiss eller diss?

Detta köpte jag idag, från Gina Tricot, 149:- st.



Hiss eller diss?




Hiss eller diss?


Själv älskar jag de redan, super sköna och fina :)

städning på g. Hello, vad gör ni?

0-462708fa3df2b62f957ea33e0f2c5c11.png

Kolla varifrån!

städning på g. Hello, vad gör ni? Uppdaterar från datan snart, ska städa mitt rum, det är lite stökigt, eller?:d dags att sätta fart så ni får några bilder:d hejs


shopping:) hej, sitter på bussen j

0-4dc852c070a1de5c086cf941b62db83a.png

Kolla varifrån!

shopping:) hej, sitter på bussen just nu, har jobbat och sen gått en sväng på stan, hittade endast dessa två toppar från gina, köpte en lite mer neutralfärg, eller ja, en färg som alla har i garderoben, svart och grå och en färgglad. Ni får se bättre bilder när jag kommer hem, då får ni även hissa och dissa, vad säger ni om det?:) idag tror jag faktiskt att jag måste städa mitt rum, men det blir aldrig något gjort, men idag så!:d ni vet hur bilar med mkt bas i låter? Alltså bas, musik typ, men en bil med bara bas ungefär, nu vet man hör rutorna skaka osv, så låter bussen när den stannar och plockar upp/släpper av någon, mega bas;) okej, men jag ska sätta mig och lyssna på musik nu, hörs när jag är hemma med bilder och så:) puss


på väg till jobbet, god morgon:) n

0-4dad5c7969596d9878064962a9cebd5c.png

Kolla varifrån!

på väg till jobbet, god morgon:) nu är jag snart på jobbet, det står mkt folk och väntar på sina taxi(sar) vad heter det?:o nej det var visst en buss, och det satt en liten skat bebis på marken, ful var den:d jag glömde även min mat hemma, fast då tar jag ingen lunch och kan sluta tidigare:d perfekt. Ne men nu ska jag gå och jobba:) hörs när jag slutat. Ha en trevlig förmiddag:) puss


ny kategori; Hannah vill ha

Skulle ju faktiskt sova, glömde det. Tänkte bara säga att jag la till en ny kategor, Hannah vill ha, där kommer ni få se allt som jag skulle vilja ha och så. Många döper den Kategorin till Ge mig, vill ha.. osv, den blir ju mer personlig med namet det duger tills vidare iallafall. Nu ska jag sova.

Puss & gonatt


Hannah vill ha


Hur fin är den inte? Måste på stan imorgon.
Från H&M

Nu funkar det som det ska

Har inte blivit så mycket update idag, har ju solat hela dagen, nice =D Nu på kvällen så har bloggen inte riktigt funkat heller.

Imorgon är det jobb, näst sista dagen, om jag nu inte får gå och jobba extra sen :) money moneyyyy.
Ska nog gå en sväng på stan också, måste på H&M! :D Massor med fiiint :D Yes.

Nu tittar jag på Fist of Zen på MTV, sjukt program, dåligt var det också, rätt äckligt. Usch. Hade nog tänkt att lägga mig nu, ni får iaf update imorgon, antingen från data eller mobil :)



Lugn, det är inte svett,  det är vatten. det steker mer ;)

Vatten där med, vsst är jag brun? Hahaha! Nej!


Och vatten melooon =)

Sov gott alla älsklingar =)

det funkar ju :O

Skumt, det har ju funkat hela tiden, det enda jag behövde göra var att trycka på uppdatera knappen där uppe ni vet, enkelt va?

Ja, vi for inte och städa på morgonen, så jag satt ute från 10 till 1, vi städade, gick in på Smedjan, där gick vi på Lindex, KappAhl, Mique och Hemtex, i väntan på bussen. Fick med mig tre par trosor iaf. Väl hemma, ca 4 så käkade vi och sen var det bara att sätta sig ute igen, så färg har jag fått, även om den är röd ;) höhö..Satt ute till ca kl 8 kanske. Sen dess har jag sett på tv och tagit det lugnt.

Nu kommer inlägget, skulle upp för 49 min sen

n funkar ej,vet ej varför:o

7f45631f38ce6c1f3fd67577aa5c9560.png

Kolla varifrån!

bloggen funkar ej,vet ej varför:o allt tar stopp när man trycker logga in:o åh vad irriterande:o jag vill blogga :( hoppas att det funkar snart. Hörs om ett tag, ska se From G's to Gent nu:) puss


sunday morning

God morgon. Var ju tänkt att vi skulle åka bussen som gick 9.23, jag vaknade dock 9. Så jag vet inte om vi far senare eller om vi far nu 10.23. Men jag har nyss varit och slagit på en tvättmaskin så då måste ngn annan hämta det, för vi är nog inte hemma innan 12.

Mamma vill nog helst sola just nu, jag med. Så det är nog bättre att fara senare, hehe.
Annars senare så vet jag inte vad jag ska hitta på. Måste ju städa mitt rum, iallafall plocka ihop alla kläder.

Måste höra med mamma nu om vi ska fara, då måste jag göra mig klar. Annars så går jag ut och solar :) Ni får snart veta svaret ;)

Puss

Update: Vi far senare, då blir det att hoppa i solkläder, det är för övrigt 35.9 grader! :D
Hur varmt har ni?

quess what?


Jag kom in på Barn och fritids programmet, inte illa pinkat va?
Fast jag har vetat det länge nu, hehe. Så om du ska gå samma i Luleå, hör av dig :)


Nu måste jag sova!
natti

sleeping time

Gokväll/natt. Ska nog hoppa i säng nu, ska ju faktiskt upp vid halv 8 imorron. Städa är det som gäller.
Måste smörja in mig, har ju brännt mig i solen, kliar som fan :P Inte så nice. Men vi hörs om nån timme :)

Tills dess? Skulle ni vilja ha en frågestund eller så? Vad vill ni läsa?
Ge mig tips, jag ska göra det ni ber om! 

i love u all! :) ♥♥♥



Välkomna

På senaste tiden har jag fått en massa nya läsare.
Vill hälsa er välkomna och jag hoppas att ni gillar det ni sett och läst hittills :)

Jag hoppas att ni stannar!
Pussar ♥


Just nu:


+

+

bloggen+cola+gul/röd vatten- + honungs-melon
=
Nice kväll :)

look of today

                                           


     Vitt linne (syns ej) - H&M
Ljusblå tshirt - Gina
Jeans (själslitna) - KappAhl

i want some shoes, do you?

Hejsan, nu fick ni två inlägg med skor som jag vill ha, inte helt fel va? Annars sitter jag här och tittar på Göta kanal - eller vem drog ur proppen, har aldrig sett den förr så, men nu är det nyheter.  Käkar lite melon också, det är gott.

Idag har jag vaknat rätt sent, eller iaf vid halv 1, då duschade jag, sen väckte jag baby. Så vi åt och sen la vi oss en stund igen. Sen typ for han hem och jag satt med Hugo, de hade kommit hit. Han blev galen i Ellos reakatalog och rev sönder allt, sweet.
Sen tog jag det lugnt vid datorn. Sett tv och så. Skulle gå ut och sola efter Crille farit hem, men då började det åska  så det blev inget med det. Mamma sa att vid 11 tiden idag så hade det varit 40 grader i solen, jag missade det :(
Men i morgon skulle det vara bra väder så då ska jag steka, men först städa, både extra jobb + rummet, det ser hemskt ut nu, dåligt, mitt rum brukar sällan se ut så.
Nu är det väderrapport
Imorgon; ca 26 grader kl. 14
Det är bra! :)

Yes, slänger in en outft.

Hannah vill ha igen ;b


Svarta pumps med knyt band-söta
Rutiga pumps - finns även i helsvart, de rutiga är skitsnygga till svarta strumpbyxor + en kjol eller så
Svarta pumps med spetsmöster
Leopard pumps

Vilka var finast/snyggast?

Hannah vill ha!

                                                
Ge mig dessa!!
Fejk uggs + 3 par pumps.
Kommer bättre bilder :)

Är de inte fina?

ingen tid

Hej :)
Det har blivit rätt dåligt med update nu :S Men jag har ju jobbat och sen varit ute och solat. Man är rätt slut efter jobbet så, Sen igår var jag ute hela dagen efter jobbet, solade med mamma och tobba, sen somnade jag ute ett tag, gick in och somnade i sängen så jag vaknade vid 21 kanske. Sen kom Crille, så jag hade knappt tid igår .

Maten är klar, kommer snart.

ellos höst och vinter katalog 09 h

0-69c2c1db31976ffd21e28d74a67570df.png

Kolla varifrån!

ellos höst och vinter katalog 09 har kommit:d vilket betyder nya fejk uggs till mig:d nu finns de i andra färgnyanser, förra året var det ljus bruna och gråa, nu är de mörkbruna och naturvit, få ska jag köpa brun och naturvit:d jag älskar de, de är så sköna:d hittade även lite annat som jag är sugen på, visar sen:) ska kolla klart nu, och sola:) hejs


sola sola solaaaa =)

Hejsan, nu är jag mätt som fan. Ska faktiskt ut och sola nu, måste passa på medans solen steker. Tänkte bara säga det, v hörs sen! :)

Puss


ska försöka sola bort randen ;)

King of pop, Michael Jackson - Död i hjärtattack tidigare idag



Enligt uppgifter från Aftonbladet så fick SOS in ett samtal 12.21, lokatid, från Jacksons hem i Holmby Hills i Los Angeles.
Om att Michael drabbats av en hjärtattack, han andades inte då räddningstjänst kom till hans hem. Hjärt och lungräddning utfördes av någon i hemmet.
Poliser och livvakter spärrade då av entrén till sjukhuset där han vårdades.
Hans anhöriga sa att han mått dåligt en längre tid och att han var i dålig form.
Han lämnar sina småbarn efter sig, vilket är tråkigt. Michael blev 50 år och dog av en hjärtattack.


Rapporter om sjukdom

Michael Jackson har sedan länge omgärdats av sjukdomsrykten:

Tidigare i år kom rapporter om att Jackson tänkte skjuta upp konserterna i London i sommar och höst på grund av sjukdom. Jackson hade 50 konserter inplanerade i Londons O2 Arena, den första den 13 juli.

Enligt flera rapporter hade han också drabbats av hudcancer, något som dementerades.

Författaren Ian Helperin släppte förra året en biografi om popstjärnan där han påstod att han led av brist på Alpha-1 antitrypsin - en genetisk lungsjukdom som kan leda till döden.
Taget från Aftonbladet..



All fakta + bild är från Aftonbladet.

Personlig åsikt:
Jag personligen gillar inte Michael Jackson, nix. Hans musik är inte bra, ne, han är inte bra alls. Okej, det är väl tråkigt, endast för hans barn, annars så inte. Så kom inte och påstå att det är respektlöst, sure, det är kanske det. Men jag bryr mig inte, han är typ pedofil, hata!! Jag förstår dock er som tycker att det är hemskt, för det är det. Ingen ska behöva dö. Men så är fallet..

Lät lite fel, lät som att jag är både för och emot det. Men jag är helt emot honom, absolut. Men det är synd att det hände.
Men bra är det att en människa som gör världen ont inte finns.


beaaach + bränna

Hello. Kan väl börja berätta om min dag.

Vaknade av att en idiot spolade med högtryckstvätt på mitt fönster och plåten runtom, det lät som fan. Less man blev. Klev upp, duschade och åt. Gick sen ut på framsidan med mamma och monica. Sen kom Martin hem så jag gick och packade så for vi till Gültzaudden. Där mötte vi Monicas vän och hennes son. Ungarna badade och alla andra solade. Riktigt varmt iallafall. Har lyckats bränna ryggen + armarna :O Det var massa boooys där ;) yeah. Vi for  väl hem vid 3 eller 4, kollade aldrig klockan då. For hem och åt, sen satt jag ute på baksidan, jäkla vad varmt det var då. Sen har monica och martin varit förbi med Hugo ikväll, trevligt. Annars har jag nog inte gjort så mycket idag. Solat och njutit av en ledig dag i toppenväder ;)

Fick ett sms idag, jobb imorgon kl. 8 :O Varannan dag nu, höhö.
Jobb schema;
Måndag; Jobb
Tisdag; Ledig
Onsdag; Jobb
Torsdag; Ledig
Fredag; Jobb
Skulle först vara ledig resten av veckan som det såg ut i Måndags, men så blev inte fallet, det fanns nog mycket jobb så jag får jobba med ;)  Fast då behöver jag bara gå ut två dagar nästa vecka tror jag, om jag inte jobbar in midsommar också. Sen kanske jag får jobba mer sen om jag vill, mer pengar, hehe!

På tal om sol och så, min mor och tobba kom hem från Turkiet igår, tror ni att de var bruna? Jo men som bara den. Avis som jag vet inte vad. Tobba är typ pepparkaka, fuskigt. Han gjorde föressten en ifyllning av en av hans tatueringar + att han skrev dit R, A och S, första bokstaven på hans barns namn, sweet. Det borde min mor också göra ;) hehe.
De har iallafall haft det bra och varmt där.
Så jag har bestämmt att vi ska dit nästa sommar, eller någon annan stans, utomlands iallafall, har inte varit längre utomlands än Finland, haha. Har ni?
Så nu ska jag börja spara pengar.

Jao, vad ska ni hitta på imorgon? Själv ska man jobba, ska skynda mig så fort det går, vill hinna sola, de har lovat fint väder :)

Jaja, ska lägga mig och titta på film nu, men vi hörs imorgon, säkert mobilblogg.
Puss & sov gott ♥♥♥♥


Gladiatorsandalerna fick följa =)


dagens


Tuptunika - H&M - köpt förra sommaren på rea för typ 50kr

Aklippta leggings som "cykelbyxor"

Jag lever

Hej, imorse vaknade jag av att idioterna spolade med högtryckstvätt på mitt fönster och plåten, tror ni att man fick damp? :O

Ska snart gå ut, tänkte bara uppdatera snabbt, ska till stranden snart också. Mysigt. Yeye, måste nu kolla om jag hittar en filt eller så att ta med.

Hörs senare!
Ha en bra dag i solen nu =)
Pussar


sov gottttt

Nu är det sängen som gäller. Hörs senare:)
Pussar

billabong hit och dit

Hejsan.

Förlåt för dålig uppdatering. Jobbade ju idag, till klockan, hmm. Kanske vid 1 / 2, vet ej. Hem direkt, hann slå på datan för att blogga, då ringer Monica och frågar om jag kan ta en promenad med Hugo så han somnar, absolut. Då tog jag även med mig Maja x2 och Jonathan, så gick vi en långpromenad i värmen, hoppas man fick lite färg iaf. Sen stannade vi kvar hos Monica och chillade, åt där. Sen skulle hon själv ut med Hugo på promenad så de andra två ungarna följde med mig och Maja hem. Väl hemma så städade vi undan lite, mamma och Tobba kom ju hem idag, efter 1 vecka i Turkiet, fuskigt. Fick iaf några saker, en Billabong tjocktröja, björn borg trosor, prada väska och 10 armband + ett par shorts även de billabong, tack älskade mor! :) Yes. 

Imorgon ska jag till stranden, om vädret är lika underbart som det varit de senaste dagarna. Följer då med Monica och barnen, plus en kompis till henne. Ska dock inte bada, jag hatar att bada ute, kallt.. Ska bara sola. Efter det ska jag vara med Crille hoppas jag.

Imorgon är det inte heller nå jobb, yeah! ;) Fast egentligen känns det ju bättre att göra bort allt på en gång istället för att jobba några dagar i veckan, får väl se.

Tror att jag snart ska sova faktiskt, eller titta på en film. Är trött. Måste kolla min mail, fick nyss massor från facebook, blä.
Slänger in nån bild..

Någon färgskillnad? ;) hehe.

hej. Har just nu inget att göra,

61868470de1e8a90dbd0ec220134b944.png

Kolla varifrån!

hej. Har just nu inget att göra, sitter och väntar på att de rum som är kvar ska checka ut, har typ lunch nu. yes, sen får jag se vad jag hittar på, eller ja, det enda jag ska göra är väl i princip att städa, mamma kommer ju hem, måste bara få min syster att hjälpa till. Nu ska jag kila, hejs:)


godmorgon sunshines. Någon som ä

0-3c9644b4fe4c456bf5504a394e266ab0.png

Kolla varifrån!

godmorgon sunshines. Någon som är vaken? Typ inte, jag sitter och äter frukost nu, och det är redan så här varmt ute, jag vill inte jobba:o fatta vilket tillfälle att sitta ute och sola:( ska skynda mig så mkt som möjligt idag så jag hinner sola en stund iaf.


bingo, stammis ;)

Hej. Nu är jag hemma och måste snart sova, ska ju jobba i morron..
Blev inte så mycket mer update än det brukar idag, vi sov till halv 3, då var det bara att duscha, äta en macka, sen for jag och maja direkt till pappa. Väl där åt vi middag, kollade på American Idol och sen for vi på bingo. Jag vann inget idag heller :( Men min bror lyckades vinna 500 kr, fusk.. Ska dit igen på tisdag, kanske imorgon. Beror på, mamma kommer ju hem, så jag måste först jobba(städa) sen fara hem och städa, så jag får se ifall jag följer  till Måttsund och spelar imorgon. 

Yes, det är upp kl. 6 som gäller, kanske dax att sova då? Jo, men jag sov så pass länge idag så jag är inte trött.
Ska iallafall ge det ett försök. Har endel bilder som ska in, men ni får stå ut till i morgon och så, förlåt. Orkar inte lägga in nu så.

Ska lägga mig nu då, hörs imorron, sov sött. Puss ♥


Dagens låt; Daniel Merriweather - Change

Hittade en sida, ska ge den ett försök, bli medlem du också, här!

kan ni fatta att jag var nära? F

0-69fb2a5f18181554647e734ae8cb562d.png

Kolla varifrån!

kan ni fatta att jag var nära? Först till 3 rader, sen till 4 rader och till full bricka?:o tror ni man blev nå less? Men nu tar jag hem de större vinsterna, visst?:d nå ja, jag som inte skulle behöva jobba nå mer i veckan, men så fick jag sms idag att jag ska jobba imorron, det är väl bara att göra det då. Hör av mig sen när jag har vunnit, om jag vinner så går jag hem :d


tja:) sitter hos pappa och titta

64411cc9bcf76c52ec9b222eb7ca9c77.png

Kolla varifrån!

tja:) sitter hos pappa och tittar på american idol, det var nyss en sjukt duktig kille och en sjukt dålig kille som typ trodde att han kunde sjunga opera, det lät hemskt. Det är sjukt varmt ute idag, höll på att dö av svett när vi cyklade hit. Ja, vaknade imorse upp av dessa jävla idioter som håller på att fixa plåten ute på lägenheten, fy fan, var tvungen att skrika lite åt de, dem stod ju och banka på mitt fönster. Less man blir. Ja, så idag ska man på bingo igen, i Skogså, håll tummarna för mig:) hörs när jag är påväg eller när vi är framme eller nå, puss.


sista för dagen

Är ju endå ledig i morgon, så då blir det mer update. Crille ska komma snart. Nu kom han..
Hörs i morron.
Pussar

i'm in love!!!


Gosh, jag vill ha dessa skor. De två med kilklack är ursnygga. Och de blommiga så söta.
Alla från H&M. Dock finns de inte i min storlek..
Och det är typiskt, jag har till och med drömt om de i mitten, de borde vara mina.. :'(

<3333333333333333333333333

soligt som bara den:d nu är det

0e8f9066a5837f146a0fdcdec24d0570.png

Kolla varifrån!

soligt som bara den:d nu är det skönt ute. Solen steker, jag vaknade nyss här ute, slumrade till en liten stund. Är trött och hungrig, har inte käkat än, måste göra köttbullar och makaroner:d gott;)


here comes the sun

Hej. Hur är läget med er? :) Allt bra med mig. Ledig resten av veckan nu, wiiihoo :D Jobb nästa vecka dock. Det var inte nog mycket jobb så att jag kan jobba i veckan. Slutade klockan 12 idag, skönt. Men då hade man ju hjälp, slapp göra det mesta dock ;) hehe. 

Vad jag ska göra sen återstår att se, ska nog gå ut och sätta mig här ute och chilla en stund, det är soligt. Kanske även kollar med Crille om han ska vara med mig. Vi får se.

Oj, detta inlägg skulle upp för ett bra tag sen. Har varit ute på en lång promenad.
Ska ut igen..puss

hej:) sitter på bussen nu och lä

0-2e3ab5bcfa441d9ca5129e4bc2cf9930.png

Kolla varifrån!

hej:) sitter på bussen nu och läser metro:) där står dock inget intressant. Vad gör ni? Det är skit bra väder nu, soligt och nice. Och istället för att kunna vara hemma och sola måste man jobba, tråkigt. Fast de ska typ endå hålla på och fixa ute på lägenheten, typ blästra eller nå. Aja, vi hörs sen:) ha en bra dag.


god morgon:) det ser ut att bli

3705636b19419d81e003f5bac8dea36b.png

Kolla varifrån!

god morgon:) det ser ut att bli bra väder idag, kl kvart över 6 var det ca 19 grader, fast nu är det bara 16,4. Det skulle iaf vara soligt:) måste äta klart nu, hörs om ett tag.


gooooood night

Nu ska jag sova. Hörs i morron bitti om jag hinner!

Sov sött alla! :) Pussar


the wedding date

Hej igen. Sitter och kollar på The wedding date, nu, den är hittils bra. Lite flummig hittils. Måste snart i säng, jobb imorgon. Så jag ska ju upp ca 6, jobbigt.

Skriver innan jag lägger mig,
puss

50 Cent; The money and the power

Hellu. Det gick som sagt inte bra på bingon, vi hade några chanser, men inte mer än så. Kanske far imorgon också, fast då är det i Antnäs. Då kanske man har turen på sin sida.

Imorgon är det dags för jobb igen, det börjar kännas rätt chill endå. Men så fort man lär sig och kommer in i det går det lättare och snabbare. + Att jag får hjälp imorgon, kommer någon kille som skulle hjälpa mig tydligen.

Återkommer


hej:) otur i oturen, ingen vinst

0-78835d0e9bf0af0a2fbf0fddcec0ec26.png

Kolla varifrån!

hej:) otur i oturen, ingen vinst. 3 nr ifrån 15 000 kr. Tråkigt. Det hade ju suttit fint i plånboken, vem hade tackat nej?:) nu på väg till pappa för att sedan cykla hem. Måste nog fixa nå käk, har bara ätit lunch. Får skrapa ihop något när vi kommer hem. Vad har ni för er en söndags kväll som denna? Jojo, vi hörs sen:) puss


hej:) nu är vi framme i måttsund

0-5f4f96932ab6691288f72a035c011427.png

Kolla varifrån!

hej:) nu är vi framme i måttsund där bingon är:) håll tummarna för mig:)


Söndag

God morgon. Har varit vaken en stund, men gjort annat.. Ska snart gå och väcka Crille, Även springa till tvättstugan och avboka min tid. Eller så tvättar jag det lilla jag har, varför inte? Lika bra att få bort småtjaffs. Tvättade ju i fredags så jag har typ två omgångar med kläder inte så mkt att hurra för. Sen ska jag även boka en tid till på onsdag eller torsdag, då mamma och släkten kommer från Turkland, då behövde de tvätta sa hon. Hoppas hon köper något till mig (a)

Idag ska jag på bilbingo igen, denna gång med Pappa, nån, min bror och lilla syster, fast min bror åker nog dit med min farbror, då han ska spela åt honom, Tror att det är farbrorn som är utropare, GO han! höhö. Hoppas jag vinner idag då.

NU: Klä på mig, väcka crille.
Puss


bwo

Märkte nyss att jag faktiskt gillar BWO och Melody club. Yeah!

Tävling hos Heyli

Jag är med och tävlar hos Heyli. Där kan man vinna
ett armband med valfri text, tävla du med! :)


 


Klicka på bilden för att komma till inlägget! :)
Puss

att hjälpa till

Har nyss käkat, mätt som fan.  Och humöret är inte på topp..

Jag fick lära mig att hjälpa till hemma i tidig ålder, ganska tidigt iallafall. Hjälpa till med städa, laga mat, diska , tvätta osv. Nu är jag och min syster ensamma hemma i en vecka, jag får stå för att göra det mesta, trots att min syster är 13. Varför? Jo för att jag är äldre. Trots att hon kan göra allt som jag kan, men då fejkar hon och säger att hon inte vet hur spisen fungerar tillexempel. Det var iofs inte sant, men ett typiskt exempel på hur hon brukar låta. Och om man ska börja i 8an, så nog fan ska man veta hur en tvättmaskin fungerar, hur man lagar mat, hur man startar diskmaskinen, men icket..

Vad tycker ni? Hur mycket hjälper ni till hemma?

Om vi tar ett tillexempel, som kanske inte hör hit. Det är om man är 18 år tillexempel, och heter Alexandra "Kissie" Nilsson, hon vet inte ens hur man lagar mat? Där har ju något gått snett. Vid 18 års åldern ska man kunna sånt. Det spelar ingen roll hur mycket pengar man än tjänar, hur bortskämd man än är, man ska kunna sånt. inte sant? Okej man nu har råd att käka ute varje dag, men man ska väl kunna göra sånt som 10 åringar kan?

Okej, ska försöka bli av med detta dåliga humör, jag är på dåligt humör för att jag måste göra allt här hemma nu när min mor + låtsas pappa ej är hemma, då menar jag allt!

Hejs

made

Hejsan, läget? Med  mig är det bra. Sitter och tittar på Made på MTV. En tjej som håller på med karate, rätt coolt endå.
Jag och min syster ska snart börja med maten, rättare sagt ganska nu. Det får bli tacos, mums! :)

Ikväll ska jag ta det lugnt, vara med Crille och chilla typ. Kolla på sommarkrysset eller nått.
Måste kila.
Puss

03.30

Klockan är nu 03.29, jag ska sova. Annars kommer jag sova bort hela (läs;idag) morgondagen, jag hoppas att det är bra väder, jag vill sola :O Men solen verkar ha försvunnit. Annars så cykla jag med min syster till pappa en sväng. Får se, beror på när jag vaknar helt enkelt.. Trött som fan nu. Dags att hoppa i säng, puss på er sweeeeetnosar =)

piiiictures, sweet, huh?






Sparar några bilder så inläggen framöver inte blir så tomma.
Pussar

dagens


Kvällens "vara hemma slapp"- outfit. 

boring

Hellluuuu. Sover ni? Är det fest?
Själv sitter man här i vardagsrummet och tittar/lyssnar på musikvideosarna på MVT, vad finns det annars att se?

Glömde att jag skrev ett inlägg, återkommer med bilder snart.
Puss

Nu är jag i tvättstugan och vänt

5cc5d9ecd92c41c03fd30de50014f435.png

Kolla varifrån!

Nu är jag i tvättstugan och väntar på att torktumlaren ska bli klar, sen ska jag gå hem och chilla vid datan. Är det något bra på tv ikv månne? Det får jag komma när jag kommer hem. Nu är det klart. Hörs


stress, massor att göra

Hello. Ni får nog ingen update förens jag har ätit, efter detta dock. Känner mig så stressad, ska snart tända grillen, dela kött, fixa potatis, gå till tvättstugan, grilla. åååh! Min syster kan ju inte hjälpa mig med nått, galet.. Så om ni vill får ni komma och hjälpa mig :) Hehe.

Nu måste jag till tvättis. Hörs.

Ni som inte läser mera idag, ha en sjukt bra Midsommar, ni anda också såklart!
Pussar

hej babes:) vad gör ni? Själv är

6f1ea58897b0d5d41dc242affcbac03a.png

Kolla varifrån!

hej babes:) vad gör ni? Själv är jag påväg till tivoli. Tråkigt egentligen då det inte finns ett stort utbud på luleås tivolin. Jag här dålig kondition dock,det är jobbig:p hörs när jag är där. Puss


Nu är det dags att sova faktiskt

0-45c628460eddb9e3e5f89a21ffa0ee3d.png

Kolla varifrån!

Nu är det dags att sova faktiskt. Måste ju vara pigg och alert imorron, inte sant?:) inte för att jag några speciella planer för imorron men endå. Ne nu säger vi godnatt:) sov sött:) pussar


annorlunda konstigheter

Gokväll. Chillar ni? Det gör jag. Måste nog snart ut och möta baby, om han inte kommer hit själv på en gång. Får se.

Vilken gullig tant på 3an, i Grannfejden, hon var skit söt! :D hehe. Fast det är endå rätt patetiska grejer folk bråkar om där, inte sant? Herregud.

Imorgon är det midsommar, ensam hemma med min syster, så vi ska mysa med någon god maträtt eller så. Kanske cyklar till tivolit en sväng, sen förbi farsan.
Åh vet inte vad jag ska säga.
Nu börjar Sex and the city, ska se på det.

Kanske inte blir nå mer inlägg idag, Crille kommer väl, sen ska vi sova.
Skriver om jag kommer på något annat, annars Godnatt! :)

Kyss


Läser bloggar, tittar tv och steker genom fönstret ;) tidigare idag.

Okej, rubriken passar inte in, dissa!


my week in pictures


Slingar håret. Och ja, det kommer en bild på resultatet.


Utsikt från fjärdevåningen på hotellet, stadshotellet?)

samma


Riksbanken + kyrkan i bakrunden

bäddar sängen, före

efter.

Bilbingo, första spelet av 10 + freeplay

Freeplay, gick ju sådär.

Snart slut. Ingen vinst än :(


Det jag hittade ;)

A gift for the cleaning lady. Thank you! :)

Hittade två lådor. Vad fanns i dessa? Jo detta;

4 snap(p)s glas, nice va? =)

+ ca 100 kr :) Både svenska, amerikanska och colombianska.

kisses and hugs ? ;)

Hej föresten. Vad gör ni alla? Jag sitter och tittar på Disney channel, höhö. Gulligt va?
Det är soligt här, kan ni tänka er? Sol det var nästan länge sen sist.  Nej då, men endå har jag suttit vid data flera timmar, och endå inte uppdaterat med ett vanligt inlägg, dålig stil.

Vad glad jag blev när jag såg att det gick att mobilblogga, nu kan jag blogga var jag än är, så jäkla nice! :D
Idag var sista dagen för denna veckas jobb, åter igen på måndag. Fick även, låt oss kalla det för dricks.
Har en massa bilder att lägga in, kör ett inlägg med bilder + bildtext.


Kysssssssss

Jag tävlar hos Kan Dee



Kan Dee har en tävling, där kan man vinna ett av hennes absolut sjukt snygga linnen, eller hennes armband. 
Tjejen är otroligt duktig på att rita. Ni måste verkligen kolla in henne. En relativt ny blogg, men jag kommer följa den! Måste få tag på ett linne om jag inte vinner, det finns så snygga teckningar. Undra om man kan beställa vad man vill?
Måste ta reda på det..
Var med och tävla ni med! :D



Alla bilder är klickbara. Visst är de fina? Tänk er dessa på t-shirts eller pösiga linnen? Jag vill ha!

hej:) sitter på jobbet och käkar

-98db9e077a3a5411c0f110db70d9ef2.png

Kolla varifrån!

hej:) sitter på jobbet och käkar lunch. Vad gör ni? Vet inte ens om det här fungerar. Har bara några rum kvar att städa, ska skynda mig nu. Puss


fix

Godmorgon. Ska bara säga att jag ska fixa mig nu, sen far jag.
Kommer hem efter 13 typ.
Puss


natti älsklingar

Ne nu måste jag nog sova, är så trött. Hörs imorgon :)

Puss på er! :)

ingen lycka

Hemma nu, vann inget ikväll :( Men jag var nära nångång. Hade 2 eller 3 nr kvar på allra sista raden, men då hann någon jäkel före! Så den personen vann 4000 kr. Får fara snart igen någongång, måste ju vinna lite cash. Bättre lycka nästa gång.

Ska strax hoppa i säng, svarar på kommentarer imorgon skulle jag tro, eller idag kanske. Om jag gör det nu så gör jag det idag.

Bilbingo

Hej. Nu är man mätt och belåten, ska fara iväg på en stund igen.
Imorse blev det så stressigt så jag hann inte blogga.

Igår blev det ingen mer update för att jag somnade vid åtta tiden, sen vaknade jag vid elva, men då var jag tvungen att somna om på en gång för att annars hade jag hunnit  bli pigg och inte kunna somna om sen.
Låg och tittade på Ingen kan älska som vi. Så bra!

Ja, ska snart iväg som sagt, ska på Bilbingo med mina bröder + syster. Ska man kamma hem stor vinsten eller? ;) Håll tummarna för mig (a) Hehe, Nåja, kommer iaf hem ikväll, säkert efter 22. Har med mig kameran.

Måste springa på toaletten, sen hinna busa med Hugo.
Hörs ikväll
Pussen

powernap

Hellu,vaknade nyss. måste dirr somna om, annars blir jag pigg.
Så jg säger gonatt! :)

PUss

Grattis vännen! :D

Idag fyller min vän Felicia år! Hela 16 år.  Grattis!! :D

Klicka på bilden :)

skolavslutnings outfit + annat

Tja. Hemma efter en jobbig dag på jobbet.Fast jag slutade efter 1 , men jag väntade på mamma så det tog lite längre tid. På bussen hem var det fullt och varmt, jobbigt som f*n.Men så kan det vara. Hann springa in på Cubus också och titta lite, de håller på med rea, hittade en fransväst som jag vill ha, men den fanns ej i storlek, den kostade bara 49 kr typ.
Men något fick jag med mig hem, en tjugolapp, hittade den på golvet, tack till den som tappade den =)

Måste duscha snart, jag är ofräsh, Orkade inte tvätta håret i morse så det är skitigt, sen har jag svettats som en tok hela dagen.
Vad har ni haft för er? Jobbat eller bara slappat? Eller något annat kanske? :)

Vad ska jag hitta på idag? Jag vet faktiskt inte, ska ha tråkigt, pyssla med bloggen och så :) Vad ska ni göra ikväll?

Så här såg jag ut på skolavslutningen;


Vad tycks? :)

måndag + dagens

God morgon! :) Allt bra? Någon som är vaken så här tidigt? Nu är jag jätte hungrig och ska snart käka frukost, hinner inte skriva mera innan jag far sen men jag slutar vid ca 13 någongång. Måste faktiskt hinna käka och fixa matlåda nu.
Men vi hörs senare. Ha så kul, alla som ska jobba, och alla som bara ska njuta av lovet, ja alla helt enkelt :) Pussen



Lila linne(syns ej) H6M
Svart Linne - Lindex
Svart tröja med vitt - Lindex
Leggings(systers) - KappAhl

natti

Dagens sista. Måste upp vid 6 imorgon, ska försöka hinna blogga innan jag far, kanske en outfit eller så,

Sov sött sötnosar!
Puss & kram

Julkalendrar genom tiderna


Trolltider

Jag kom på att tänka på massor med olika julkalendrar idag, rättare sagt ganska nyss. Vilka som man tyckt varit bra och olltidermindre bra. Har ni tänkt den tanken någon gång? Nu är årstiden inte helt rätt för det, men jag längtar till hösten, till mina uggs, vintern, snö och mys i vintermörkret. Då kan jag lika gära ta upp om olika julkalendrar.
Häng med! 

 

1960: Titteliture
1961: Julbåten Juliana
1962: Tomtefamiljen i Storskogen
1963: Den tänkande ­brev­bäraren
1964: Lill-Stina på ­reportage i Storskogen
1965: Farbror Pekkas handelsbod (Diversehandeln)
1966: En småstad vid ­seklets början
1967: Teskedsgumman
1968: Klart spår till Tomteboda
1969: Hercules Jonssons storverk
1970: Regnbågslandet
1971: Broster Broster!
1972: Barnen i höjden
1973: I Mumindalen
1974: Rulle på Rullseröd
1975: Långtradar­chaufförens berättelse
1976: Teskedsgumman
1977: Fem myror är fler än fyra elefanter
1978: Julius Julskötare ­(Kalenderhuset)
1979: Trolltider
1980: Det blir jul på Möllegården
1981: Stjärnhuset
1982: Albert och ­Herberts jul
1983: Lille Luj och Ängla­ljus i Strumpornas hus
1984: Julstrul med ­Staffan och Bengt
1985: Trolltider
1986: Julpussar och stjärnsmällar
1987: Marias barn
1988: Liv i luckan med jul­kalendern
1989: Ture Sventon ­privatdetektiv
1990: Kurt Olssons ­julkalender
1991: Sunes jul
1992: Klasses jul­kalender
1993: Tomtemaskinen
1994: Håll huvet kallt
1995: Jul i Kapernaum
1996: Mysteriet på ­Greveholm
1997: Pelle Svanslös

1998: När karusellerna sover
1999: Julens hjältar
2000: Ronny & Julia
2001: Kaspar i Nudådalen

2002: Dieselråttor och ­sjömansmöss
2003: Håkan Bråkan

2004: Allrams höjdar­paket
2005: En decemberdröm
2006: Lassemajas ­ detektivbyrå
2007: En riktig jul
2008: Skägget i brevlådan

Källa: SVT

De med fetstil är de som jag har sett. De som är längre bak har jag dock inte sett, jag var inte född. De kalendrar med kursivstil, har jag sett på senare dar.               



Vissa minns man extra mycket, sina favoriter. Mina favortiter var/är följande;
Trolltider
Mysteriet på Greveholm
Dieselråttor och sjömansmöss
Pelle Svanslös
Håkan Bråkan
Sunes Jul
Tomtemaskinen

Vilka är dina favoriter?
Känns ju lite som en barn rumpa med ett sådant ämne, men varför inte liksom?
Man ska vara barn så länge man lever.


Bilderna är lånade från google. och listan den också.
Bild 2 är från Dieselråttor och sjömansmöss.


Operation; Slinga håret

Tja. Sitter här med min blekningsfärg, blonda slingor. Ska se hur orangea de blir, fint :s Hehe. Crille snarkar här baki mig.Vi låg och titta på Lars and the real girl, och har sett ca 1 timme av den, då ligger vi och kramas och båda somnar, det är dåligt för att det är endå ganska sent, eller okej, vi började se filmen kl. 18 typ, sen vaknade jag tjugo i 8, så vi har väl somnat just efter eller ganska prick kl 19. Men aja, han får väl skylla sig själv om han inte kan sova inatt, om han nu inte far hem sen.

Jag ska jobba, jobbigt. Men det är väl värt det antar jag. Måste nog springa och köpa ett par leggings efter också, mina är trasiga :O Shit vad less man blir alltså. Yeye, ska snart skölja ur färgen, återkommer om ett tag eller två =)



dagens


Lila tunika - Gina
Vitt linne - Ellos
Leggings - KappAhl

nyduschad

Hellu. Nu har jag duschat, måste hoppa i kläder och springa iväg på konsum och köpa tamponger, innan de stänger, kl. 18.00 Fast jag kan ju gå när det är 10 min kvar iofs, men det är lika bra att göra bort det på en gång, inte sant? Efter det ska jag se ifall Crille ska komma eller inte, och sen slinga håret, om jag inte gör det i morgon. Yeye, fixar mig nu och springer iväg..

Ciao

nooodles

Nu har jag hunnit springa två vändor till tvättstugan, med sängkläder. Så jag ska sätta rent i sängen när jag orkar.
Har ätit mina älskade nudlar också, haha. Nudlar for life typ, höhö. Ska kanske fixa mitt hår om en stund och duscha åså, ska ju slinga mitt hår när jag får fingrarna ut rumpan.

Jao,vet faktiskt inte vad jag ska göra nu, ska försöka installera nått.
Pussen


Här är spelet, min farm. Bilden som visar Igår, var innan det jag planterat växt ut. Bilden som visar Idag är när mina vindruvor växt ut =) Sweet va? :D haha

Glömde mina nudlar! :D

bus enkelt men gott

Gjorde hemmagjort godis igår, riktigt gott :)


Det blir dock mer än på bilden, hade inte stoppat allt i en burk.
Recept;
200 g ljusblockchoklad
några nävar corn flakes
cocos efter tycke och smak

Smält chokladen på valfritt sätt, jag smälter över vattenbad. Sen kan du knosa flingorna lite om du vill, ta så mycket du vill. Blanda ihop, cocos stoppade jag i för smakens skull, det går lika bra utan. Sen går det med Vårgårda ris, nivet ris puffar?
Man kan nog göra av vad man vill..

Prova vettja =)

söndag

God morgon.Det enda jag kan höra nu är att det ösregnar utanför, tråkigt. Vi har inte haft ordentligt med sol på mer än 1 vecka.. Måste tyvärr avsluta nu, måste gå på toa, äta och så. Kommer hem innan tolv.
Ha det bra :) Pussen


i'm trying

Nu har jag skördat lite grann i spelet, Farm town. Se bilden nedan på min farm, under uppbyggnad.
Hade tänkt lägga mig och titta på något en liten stund. Det blir ju snabbare morgon då =) hehe.
Men vi hörs i morron bitti!
Pussen

Okej, efter många försök så går inte bilden att ladda upp, försöker i morgon. God natt

play game

Okej, i väntan på att mitt nerladdnings grej ska bli klart ska jag spela Farm town! :) pussen

släkt

Bara 2 inlägg idag, tråkigt nog. Men imorron ska det bli mer =D Ska nog snart lägga mig och titta på film eller så, ska ju och städa imorgon, färga håret, tvätta och vara med Crille. Så jag kommer iallafall att ha saker att göra :) Vad ska ni hitta på imorgon?

På onsdag åker min mamma och låtsas pappa tillsammas med mina 3 mostrar, samt 5 av mina kusiner till Turkiet. Två av mostrarna tar med sig två barn, den andra bara 1 + deras män, mostrarnas män förstås. Jag och min syster stannar hemma. Men det gör inte mig något faktiskt. Känns bättre att vara hemma och tjäna lite pengar, det finns fler möjligheter att fara utomlands, inte sant?

En sak ni inte visste.
På min mammas släktsida, har jag 9 kusiner, alla är killar. Det är roligare tycker jag. Varför vet jag inte riktigt. Så jag och min lillasyster är de enda tjejerna, av alla kusiner =)  Och de är i åldrarna 8(tror de minsta är det) - 20(?) inte helt säkert, men däromkring.
Har ni mycket blandat, både tjejer och killar? Bara tjejer? Bara killar? Tell me!

Kommer tillbaka, ska borsta tänderna.

movie time

Halloj. Ligger i sängen och ska snart se på någon film eller så, ska bara titta en stund sen ska jag vara med Vixi. Kanske tar en promenad eller så,ska se vad hon vill och orkar.

Hörs sen :)


lördag

God morgon, god dag, god eftermiddag :)
Vaknade sent idag, vid 1, sen dess har jag läst bloggar och läst tidningen samt fixat med bloglovin.:)

Ska vara med Vixi om ett tag, sen med Crille på kvällen tror jag. Har endel kommentarer som ska svaras på, så jag gör det.

Tills vidare kan ni lägga till mig på bloglovin :)

Följ min blogg med bloglovin

ultrablond

Femtioelfte inlägget för ikväll ungefär.  Men nu ska jag berätta för er en sak. Imorgon ska jag färga hela mitt hår blont. Ultra blont, fjortis blont som Dessie ungefär. Blir det snyggt tro?
Nej det tror jag icket. Så därför säger jag sanningen. Mitt hår ska aldrig få se ut som Dessies, hon har fel i skallen. Blä.

Men jag ska däremot slinga ljusare slingor, det kan bli fint. Eller?
Ska komma ihåg att ta före och efter bilder, så kan vi jämföra sen.



Har ni några myggbett?
Här bytte vi samtalsämne fort ja. Men det var för att det kliar på min arm samt på benet. Det är mygg överallt ute nu typ.
Speciellt mycket mygg var det hos Mahboba igår kväll, hjälp alltså. Man fick inte en lugn stund.


me myself and I


This is my blog.


This is me!

brännbollsturnering 11/6-09

Some pictures =)


Miriam och Sofia drar en pose.


Marcus


*Klassen, indianer!


Linnéa & Annina fixar en indianklänning.


Annina, Linnéa, Mabbe och Miriam, drar en pose. <3

9A!

*=
Bilden som hela klassen är med på, förutom jag. Titta noga på kille i keps med brännbollsträ.
Vem tänker ni på när ni ser honom? Jag tänker på en eller flera personer, måste bestämma mig.
Lämna en kommentar om vem du tänker på när du ser killen i keps på mitt klassfoto.


Puss

Sommarjobb, försenad första dagen samt trött

Imorse så blev det ett snabbt och onödigt inlägg. Klockan var 20 i 8, bussen gick 10 i 8, jag började sommarjobba kl. 8. Det tar ca 20 min med buss. Jag börjar från början. Jag vaknade klockan 6, hade ställt 5 larm på mobilen så att jag verkligen klev upp. Då gick jag och duscha, klädde på mig, käka frukost.. Ja, det var tänkt att om jag åker 20 över 8 bussen, så är jag på jobbet just före 8. Och ja, jag tänkte så, det står rätt, det ska stå 20 över 8. Ja, men det vet vi ju alla att det går ju inte. När jag då satte mig vid datan tänkte jag ju att jag åker 20 över, klockan var då 20 i, då först slår det mig att inte fan kan jag åka en buss som går tjugo minuter efter att jag har börjat, för att sedan vara där innan jag börjar. Shit, då blev det panik .. Jag kom ca 20 min sent, tur så känner vi hon som jobbar där :) 

Förstår ni hur jag menar? jag hoppas det :)

Om ni inte vet så sommarjobbar jag på hotellet där min mamma jobbar. Städar hotellrum, det är inte det niceigaste. Det är jobbigt, man har rätt mycket press på sig, det är varmt, listan kan göras lång :D Fast då jobbar jag bara 2 veckor. Fast sista veckan är jag dock inte ensam på mina rum, det skulle komma en kille som också ska jobba, han ska hjälpa mig. Tur, hehe. Jag jobbar från ca 8 till 13 varje dag, så det är rätt chill.

Och den första dagen var jobbig och jag är trött, ska se om jag hittar en fin bild eller nå från avslutningen som ni får njuta av =D


Annina, Linnéa, Mahboba(Mabbe), Miriam @ brännbollsturnering.
Fina outfits va? :)
Jag kommer sakna er tjejer! :( ♥

älskling,

Jag hinner ej mer nu, ska klä på mig och sen ska jag möta Crille =)
Vi hörs ikväll.

Avslutning 11/6-09 - 9A♥

Hejsan.. Måste väl börja med att berätta om igår.

For till skolan ca kl. 19. När jag kom dit gick jag in i kyrkan, satte mig vid killarna i klassen, sen kom resten av tjejerna.. En av kvinnorna pratade, rektorn pratade samt delade ut olika diplom och bio presentkort osv... Kören sjöng, två tjejer sjöng, Lovisa sjöng, alla sjöng. Sen skulle våran klass sjunga, men jag och Issa satt kvar. Då började såklart våra mentorer lipa och jag var nära. Huvva så jobbigt. När allt sånt var klart så ställde alla lärare upp sig på en rad, sen fick vi gå och krama allihop. Det var jobbigt, speciellt att krama de närmsta lärarna. Sen gick vi ut, där stod massor med föräldrar och fotade, paparazzi(?)(stavningen) Vi fotades lite av Issas mamma, Miriams Pappa samt Miriam pojkvän.Jag var ju nästan tvungen att ställa upp på bild (a) Kom faktiskt på att min mor väntade på mig, så jag gick dit och fick massa rosor =) Söt hon är.

Dags för den jobbigaste delen, klassrummet, avsked :(
Shit alltså, mentorerna började prata, samtidigt som de grät. Jag började också, jag undrar hur många som hade torra ögon sen. Vi gav presenter till de, samt en bukett med blommor. Sen fick vi våra betyg samt en liten nalle var, söta de är.

Tídigare på dagen hade vi ju brännbollsturnering, klassen kom 2a. Sen vann vi roligast utklädda klass, och då fick vi varsi  Keno lott av Magnus. Man kan ju alltid hoppas på att vi vinner en storvinst ;) Så det fick av Mange i pris.

Efter betygs utdelning samlades vi utanför elevfiket, där tog vi gruppbilder, Där brast det. Jag började gråta, Mabbe grät, Linnea grät, Annina, hann inte hänga med vem mer som gjorde det, Miriam och Felli hade gjort det tidigare, även de nu kanske. Shit vad det var jobbigt alltså. Tänk att inte gå i samma klass som dessa underbara människor mer? Det är sjukt och hemskt. Men det är ju tur att alla bor ungefär på samma område så vi kommer ses. Endå, usch.

Men kvällen tog ej slut där, vi skulle träffas hemma hos Mabbe hela klassen för att grilla. Riktigt mys. Där var vi från ca 22 - just före 00. Sen tog det roliga slut..

:(

Jag älskar min klass.

hellllllu

Hej, jag lever. Ska bara duscha, sen kommer jag! :)
Ciao

sommmarjobb

Godmorgon, första dagen på sommarlovet, första dagen på sommarjobbet. Jag är trött som stryk. Men det måste göras så. Börjar typ åtta. Oj shit, glömde klockan, måste dra! Hejss

stress

Måste kila till avslutningen, hörs ikv..
Puss

frissa

Hellu. Har nyss snabb duschat.. Kommer ni ihåg att jag sa att jag inte skulle försova mig i morse? Det gjorde jag.. typiskt. Har iallafall varit på skolan en stund, mår inte bättre i magen, bara lite. Min klass var så fina på brännbollen. Sen for jag och Vixi till frissan, gick först på stan en sväng. Klippte upp håret lite grann, samt fick det stylat som jag ville, massor med vågor =D sweet. Ska hoppa i nå kläder och fixa min systers hår, sen återkommer jag med bilder.

Puss


Ingela är duktig hon =) Vart det bra?

sweet dreams

Nu ska jag faktiskt sova. Om jag inte försover mig lite imorron så får ni en update.. Tills dess får ni ha det så bra och sova gott! :)
Puss & kram

Avslutningslunch - Onsdag


Andra mentorn, Kristina och Annina! Glada tjejer.

Linnéa och Mabbe.

Mentor Lena och Miriam närmast kameran, sen olika folk ..

Örnvik - Tisdagkväll

Vi for till Örnvik efter klockan 18. Just efter klockan 19 käkade vi..
Trerätters middag, förrätt, huvudrätt och efterrätt :) Det var gott.


Johannes och Annina är glada!

Förrätten, sallad samt något annat + vitlöks baguett. Riktigt gott. Men i efterhand vill jag *piip*


Huvudrätt, Pot.gratäng, kött med rödvinssås, samt grönsaker. Skit gott.


Efterätt, någonslags jordgubbs grej. Gott.


Miriam och våran älskade mentor Lena!

Annina och Miriam, söta som fåå! :D

Sen bestod kvällen av att gå tipsrunda, kolla på de som badade i älven, sjunga karaoke, veta vilka som vann tipsrundan . Rolig kväll.

En av frågorna, lägg märke till att Miriam är med. =)
Hon vann dock inte :(

Vallen - Måndag-Tisdag

Samling på skolan klockan 9. Gick dit med Miriam och Felicia. Sen delade vi upp oss i olika bilar.
Väl framme så lämnade vi våra saker ute, sen var det dags för hon som jobbar där att snacka, informera om regler osv. Sen delade vi upp oss i rum och vilka tider alla ska laga mat + vilka städuppgifter vi skulle få.
Jag fick laga middag som var Tacos, samt städa tjej toaletterna på tisdagen.

Efter det så gick vi till våra rum och lämnade grejer, sen gick vi runt och kollade hur det såg ut där ute. Gruppen som skulle göra lunch gjorde det, sen käkade vi, makaroner och köttbullar. Sen hade vi olika aktiviteter, halva klassen gick i väg med Kicki, där körde vi sinnesövningar. Ganska roligt, men kallt..
Sen bytte vi, så min grupp var med våra mentorer och spelade kubb. Tjejer mot  killar, vi vann första gången, sen vann killarna.. De blev stolta kan jag lova! haha.

Vi satte oss ute på stenarna i vattnet och hade allmänt sjukt roligt. Det var till en början jag, Miriam, Felicia, Jimmy och Anton. Fast sen kom fler och fler.

Middag vid 6 tiden, tacos, riktigt gott. Trevligt också.

Sen chillade vi resten av kvällen. Vi satt i vårat rum med killarna och körde Jag har aldrig... Det var nice, man fick veta mycket om alla andra som man inte visste.
Sen ville folket basta, så de gick och bastade. Då låste vi igen dörren för de, de försökte typ sparka sönder dörren och ha sig. Då ville Felli jävlas med de tillslut, så hon tog en hink, gick och fyllde den med vattnet som var nedaför, iskallt, och kastade på de som satt i bastun. Tror ni Felli själv var torr efter det? Nej, de slängde i henne med linne och mjukisbyxor, de tog iallafall av henne jackan och skorna, sen vart hon blöt. Jag skrek i panik typ, men hon får ju skylla sig själv lite grann iallafall ;) Visst Felli?

Vi gick och grillade sen. Jag hade med mig pinnbröd för att dela ut åt klassen, men en viss Joakim tappade den i sanden! ååh! Haha, jag fick typ damp. Sen tappades den en gång till, gissa av vem? Jo jag själv. Herregud. Efter bastun kom resten av klassen och satt med oss vid elden, lärarna gick efter bara en liten stund och sov, så vi satt där själva, hela klassen och mös. Även där körde vi Jag har aldrig..  Där fick  vi också veta en hel del om andra, alla killar var inte med första gången vi körde så.. Där satt vi och skrattade och hade trevligt till efter klockan 2 på natten typ.

TIsdag;
Vaknade vid 8, dags för frukost. Sen efter det var det bara dags att börja städa. Mer hände inte då..  Förutom att vi for hem.


Hönorna.

När vi var och gjorde sinnesövningarna.


När vi satt och chilla vid stenarna.

Samma här.

Anton och Jimmy plockade upp dessa snäckor..


Jag, Felli och Isabell chillade i solen.


Det käkas tacos för fulla munnar:D

Bordet med grönsaker =)

Shit jag har inga fler bilder från vallen, sorry!
Datumet är fel på alla bilder, tänk på det!

bad

Hej alla =) Jag är lite småtrött, har nyss badat badkar,somnade i ca 30 minuter också. Helt okej skönt och helt okej obekvämt.  Ska ladda upp några bilder samt skriva om Vallen &  Örnvik innan jag sover. Fast jag ska iallafall i säng i tid idag, vill inte försova mig. Vi har brännbollsturnering på morgonen, sen ska jag hinna gå på stan samt klippa mig innan kl. 13.00.Så kan det vara. Avslutningen är 19.30 imorgon kväll, efter det är det grillfest hos Mabbe med klassen =)
Sen fan har man sommarlov!!

Fast jag börjar nog dock sommarjobba redan på fredag, då jobbar jag bara 2 veckor + en dag. Bättre än ingenting, får endå högre lön än kommunen. Sen på fredag kväll kanske jag är med Felli och Miriam och de, vet inte ännu..

Ska hoppa i kläder nu, sen fixar jag ihop inlägg om Vallen samt Örnvik..

Jag har bestämt mig..

om en sak iallafall, vilken klänning jag ska ha, det blir den blommiga.
Men nu vill jag ha hjälp med håret,

Hur ska jag klippa mig? Hur ska jag få det stylat?

Ska ju till frissan imorgon. Ska fixa min urusla uppklippning som jag har, som en vän gjorde (sorry ;) ) Sen vill jag ha kvar mycket längd, jag vill kunna göra allt med mitt hår. Funderar på att be hon våga det med vågtång, tror ni det blir nice? Jag vill iallafall inte ha korkskruvar, det är nog många som ska ha det.

Men tror ni att vågigt hår blir fint till en blommig klänning?

Hjälp mig nu!


if you had a bad day..

Hej föressten :) Idag mår jag dåligt.

Vaknade imorse, tung som fan i hela kroppen. Drog mig upp, gick på toa, duschade.Hade ont i magen, så jag kände att jag var påväg att spy, nivet att man känner innan hur det liksom kryper uppåt? Men det kom som tur inget. Då blev jag istället yr, det började svartna för ögonen, men jag kvicknade till så jag tog min handduk och satte mig på toan, när det slutat snurra så gick jag och duscha igen. Sen dess har jag mått piss. Sölade så mycket det bara gick för att komma försent till skolan, men jag for endast för att tömma skåpet och träna inför vårat uppträdande imorgon.

Nåja, vi har städat hela dagen på skolan, började halv 11, till ca 2. Efter städningen så var det dags för niornas avslutningslunch, kycklingsallad, medaljutdelning, diplom och glass. Det var trevligt.

Har väldigt ont i magen nu faktiskt och hjälper mamma att tvätta. När maskinerna är klara ska jag tvätta sängkläder. Det bästa som finns är ju rena sängkläder.

Har ju för övrigt glömt (inte haft tid) att berätta om min hittils bästa vecka tillsammans med min älskade klass! Ni ska snart få se och läsa.

PANIK, HJÄLP MIG NU!

Först och främst, vilken klänning tycker ni att jag ska ha på avslutningen?
¨
Jag tror nog den blommiga.

För det andra, hur ska jag klippa mitt hår i morron?
Det ser ju ut så här nu ungefär, fast lite lockigare, självlockigt.


Ingen direkt bra bild.

Ni har på er till imorron bitti på er att ge mig förslag. För att jag ska vara hos frissan kl. 1, och jag kollar bloggen senast imorron på morgonen innan 8. Så kom igen nu! Hjälp mig, snälla söta :)

Avslutningen är imorron kväll.

me tonight

Hello, här kommer bilder, kläderna jag har på mig, orkar inte köra på något speciellt ikväll. Sminkade mig iaf, och håret blev iallafall lite lockigare. Fast jag vill ha vågtång (a) Ge mig! Kanske även kör på mittbena, men jag vet inte, det beror på hur mycket min lugg ska dampa. Jao, ska läsa lite bloggar nu, åker nog halv 7 eller kanske tidigare. Uppdaterar nog inget innan jag far iallafall. 
Så vi hörs ikväll/natt.

Puss




har ni saknat mig? :P

Hej! Hemma nu efter en helt underbar dag/natt med klassen på vallen. Shit va nice det var, det är obeskrivligt.
Ska berätta mer sen, har nymålade naglar så jag vågar inte skriva snabbt och mycket än. 
Kom hem vid 1 eller 2, sen har jag packat upp. duschat, flätat håret, chillat.

Har flätat hela håret för att det ska bli lite lockigt tills ikv, då är det Örnvik som gäller. Med skolans alla 9or, mys. Där blir det bland annat trerätters middag, underhållning, bad för de som vill, vet inte riktigt. Men jag tror iallafall att det blir kul.
Vi ska vara där från 19.00 till 23.30, sen när jag kommer hem, beroende på hur trött jag är så svarar jag på kommentarer och uppdaterar, annars så blir det imorron, börjar typ klockan 10 eller 10.30 så jag hinner nog¨på morgonen.

Okej, men ska kila nu och fixa lite. Hörs nog en sväng innan jag far.
Puss

måndag - vallen

God morgon solstrålar. Jag är jätte stressad, vaknade 1 timme försent mot vad jag tänkte mig. Så ni blir det att stressa, därför blir detta mitt enda inlägg för idag, ska slänga i min frukost och sen promenera till skolan, med full packning.
Är sjukt trött :S Tänkte kliva upp kl. 6, för att jag skulle hinna ta det lugnt, men då somnar man om istället, skit.

Ne alltså, min frukost väntar. Ha en sjukt bra måndag.
Hörs imorron!
Puss

Håll tummarna att det blir bra väder för oss som är ute i skogen! (a)

GLÖM INTE ATT RÖSTA!

Ni har till på Onsdagkväll på er, kom igen babes.♥


KLICKA PÅ BILDEN, ELLER HÄR! FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET! :)

Some kind of music.

Tja alla söta (ni är alla söta) Det är väldigt kallt, jag och Vixi var ute från kl. 9 till ca 11, nu ikväll alltså, det var riktigt kallt. Vi gick på en promenad, bara pratade om allt och inget i stort sett.

Kanske inte har sagt något, men imorron kan jag inte blogga, bara på morgonen, vi åker nämnligen med klassen till Vallen imorgon. Sover över en natt och har det trevligt. Hur mysigt som helst. Ska vara på skolan klockan 9, där delar vi upp oss i bilar och ger oss av. Har nyss skrivit en packningslista, ska börja alldeles strax. Inte för att det är så himla mycket grejer som ska med, men endå. Vi åker hem på tisdag vid halv 1, då är det hem och duscha, fixa sig och chilla, sen ska vi vara på Örnvik kl. 19 - 23.30. Det kan vara kul faktiskt. Då är alla skolans nior där och har skoj och käkar.
Ska ha med mig kameran varje dag så ni får bilder sen.

I veckan har jag avslutning, på Torsdag kväll, då går jag ut nian, det är nice!
Så har man två veckors sommarjobb, första perioden, 1 vecka utan föräldrar.
Sen bara en massa slöööö, schteeeka, bada, njuta!
Längtar.

Om jag ska ta och lägga mig, så jag inte försover mig. Vi hörs imorro bitti.
Sov gott! :) ♥
Ni får avnjuta lite musik.

Outlandish - Aicha, riktigt sköön låt, i love it.




Milow - Ayo Yechnology, bra! :D

sunday - a lot of rain

Hellu :)
Hur mår ni? Jag mår bara bra, men man blir lite deppig av detta dåliga väder dock, det regnar, så kommer solen fram. regn, sol, osv.. Det har även haglat både igår och idag.


Var ju som sagt med Crille igår, när vi kom på våran gård ropade Monica att vi skulle komma upp till henne, så vi gick dit. Martin hade farit iväg för att handla och hon skulle hoppa in i duschen, så jag var med Hugo, men han börja skrika som f*n när han såg Crille, haha! Dissen där, så hon väntade med att duscha tills Martin kom hem. Då satte jag mig med Jonathan och spela kort, tillslut skulle Maja vara med. Ja, sen satt vi och chillade, Monica sövde Hugo sen, då skjutsade Martin henne till hennes kompis, så Hugo vaknade ju till slut och då somnade han om när jag kom dit, men när jag slutade slå honom på rumpan så vaknade han, så gjorde jag typ 4 ggr, sen började han  vråla typ. Så jag tog med han till vardagsrummet, då började han små skratta. Men då kom Martin nästan på en gång, han fixade välling sen tog han honom. Då gick vi hem.
Då somnade vi typ på en gång.

Imorse vaknade jag typ 8, gick och duschade 20 över, väckte Crille, käkade frulle, sen for jag med mamma.
När vi kom hem så käkade jag lunch, gick till tvättis och spelat.

Hittade en massa fina lampor, typ kristallkronor, massvis med fint! Men dyrt dock.


De är fin va?

En stor brun lampa med blommor inuti, massa fin! :D

En vit fin kristall :)

Den där tkr jag var häftig, fast den skulle jag vilja ha i svart.

Vad tycker ni?

Nu vet jag inte vad jag gör, lyssnar på musik och letar filmer.
Kilar en stund.

Vad gör ni?

Glöm inte att rösta HÄR!

barnvakt

Nu har jag och Crille kommit hem från Monica och Martin, var barnvakt ett tag. Gick bra tills Hugo vaknade och inte ville somna om. Men tur så kom Martin hem på typ en gång så.

Och nu ska vi sova
Sov gott

yesterday - det vackraste världen någonsin skådat..

Skämt åsido.. Ta det inte så allvarligt ;)
Jag såg iaf ut så här, mer eller mindre vackert. Avgör själv.

Fixar volym i håret.


Hos Vixi, fin min ;b

Sötnos!

my darling

Ska faktiskt möta Crille, vi hörs senare! :)
Puss

FRÅGA!

Hur firar ni nationaldagen egentligen?

social

Nu är alla här, vet ej när vi ska äta, men ska iaf vara social med alla, så vi hörs senare :)

Ha det bra!

vette tusan

Hej igen. For iväg till Ica en sväng med mamma och Tobba. Sen åt jag lite lunch och löste korsord.

Mina bröder samt ena broderns flickvän - tror jag, kommer hit idag för att grilla med oss, mys. Så det blir fullsatt här idag. Alltid trevligt.  Sen är jag med Crille och myser framför någon film eller så.

Annars så har jag nog inget kul att berätta, eller jo, om jag inte redan sagt det så när jag var på stan i torsdags så gick jag och mamma med min syster till frisören, hon skulle klippa sig. Innan jag och mamma gick igen så kom det in en kille med resväska, solbrillor och sjal uppdragen en bit för ansiktet, en rånare.

Ne nu ljög jag, denna kille var ingen annan än? Vet du?
Markus Fagervall, Han är snygg. Han kom in för att köpa hårvax. Det är inte varje dag.
Fast feg som jag är vågade jag inte säga nått.


Jaja, ska se ifall något annat händer just för stunden. Vi hörs sen! :)

Klicka på bilden för att komma till brorsans blogg.


Sveriges nationaldag

God morgon!  Hur har ni det? Jag har det bra. Är lite trött bara.

Idag står inget speciellt på schemat, inget planerat. Förutom att jag ska vara med Crille senare :)
Ska försköka tvinga iväg mamma någonstanns, orkar inte sitta hemma och stan har typ inte öppet.

Igår var jag ju som sagt hos Vixi, vi färgade hennes hår, dunkade musik och sen såg vi Zack och Miri makes a porno, haha den var skön, sen såg vi Vi hade iallafall tur med vädret-igen. Riktigt bra filmer!

Okej, ska kila. hörs!

färga hår och barnhemmet

Hejsan! :) Läget med alla? Jag vet faktiskt inte varför jag inte uppdaterat tidigare, kom hem innan 2 typ, slutade typ 20 över eller halv 2. Men jag har kikat runt på bloggar och spelat ett tag.

Ne vet ni vad, Vixi ringde, hon ville att jag skulle färga hennes hår, så jag ska dit och färga det, sen är jag där och ser på Barnhemmet, kommer senare!
Puss

godmorgon; fredag

Hej. Ska bara göra mig klar se fara till skolan, ska se ifall jag får vara i datasalen senare. Annars så slutar jag kl. 2, så vi hörs då om inte annat!

Just, ja, Grattis alla som tar studenten idag!

time for bed

Ska lägga mig klockan 12, så vi hörs i morron! Måste avsluta spelet. Glöm inte att rösta..

Puss & gonatt

FRÅGA; Blommig eller vitspets?


Vilken ska man ha på avslutningen?
Jag tror jag gillar den blommiga mest.

Ni får på er till någon gång nästa vecka att rösta!

spelberoende

Tja. Vad har jag gjort idag eftersom jag inte har bloggat? Jo jag har varit i skolan, det blev stressigt på morgonen, efter skolan for jag till stan, fick med mig en foundation och ett puder samt två nagellack hem. När jag kom hem fixade vi käk, sen gick jag till Vixi. När jag kom hem spelade jag, det är beroendeframkallande.


Ja, ska nog snart hoppa i säng, ska först fixa bilder och lägga upp här, behöver smakråd, ang. avslutningskläder. Ni får hjälpa mig att välja.

Okej, åter till bilderna, det går snabbare om jag fixar de på en gång.

klarat prov

Crille är här nu, ska snart sova typ. Eller ska iallfall tvinga han att se Gilbert Grape, den är bra, fast ingen pojkfilm kanske.. :)

Igår hade vi NO prov, i Genetik, jag klarade det, hade pluggat i typ 30 min före, rätt bra endå. Så det lönar sig att inte plugga.

Imorgon ska jag på stan efter skolan, så jag promenerar nog. Ska köpa foundation och puder, samt en tuptopp, kanske nagellack, får se vad jag hittar. Passar på att gå med morsan medans min syster endå klipper håret.

Yeye, slänger upp nå bilder om ett tag eller så imorron bitti, behöver smakråd!

Time for sleep.
Puss


farm town

Hejsan. Igår dampade vårat internet hela dagen, därför bloggade jag inget. Istället hade jag skit tråkigt. Men nu funkar det som det ska iallafall.
Har nyss varit i tvättstugan med mamma, ska nog vara med Crille snart, även fast jag måste plugga :( Men det är det sista jag måste plugga på flera veckor, så skönt!

Min bror fick mig att spela ett beroende framkallande spel också, Farm town på Facebook, det är så kul, haha.
Man ska bygga upp en egen farm, plantera olika saker, och så, tjäna pengar, det är kul, säg till så bjuder jag in er!
Lägger i bild sen.

Jaja, ska spela lite (a) och sen plugga lite innan Crille kommer!

Puss

New moon ♥

Alltså. idag har pluggandet tagit över. Efter jag ätit, ca 16.20 så la jag mig med datan i sängen i ca 1 timme, sen somnade jag, tog en liten powernap ;) Sov i en timme, och sen dess har jag pluggat SO, har även NO prov imorron så jag måste plugga till det också. Men framöver har jag all tid i världen till blogg, inga läxor, ingenting! Trevligt va? :)

Så om jag pluggar nu så har jag det bort gjort. Så vi hörs i morron! Ni får njuta av trailern till nya Twilight filmen, New moon! Åhh vad jag längtar.


Vad tycker ni? Längtar ni lika mycket som jag?

Puss och gonatt!♥

jag är här

Hej, jo jag lever. Sitter och pluggar, hörs snart.

RSS 2.0