i feeeeeel great

Nu ska jag sova, blir nog stan imorron, köpa nå grejor! Så jag ska sova nu å tagga för att de är Julis sista dag idag... AUGUSTI KOMMER BLI AAAAAAAAAAAAAAWESOME!

G'NIGHT!

Måste tillägga innan jag går nu att... Monica har köpt väääärldens sööööötaste hund idag. Jävlar i mig va fin. Nu ska jag spara pengar och köpa en hund, vare sig min mamma tillåter eller inte!

Alice in wonderland

Har precis tittat på Alice in wonderland - Alice i underlandet. Trodde att den skulle vara kass. Men fel hade jag, den var ruskigt bra faktiskt! Spännande som tusan åså. Dock var väl slutet rätt självklart, det brukar bli så!

Så har ni inte sett filmen tycker jag absolut att ni ska det!
Är det någon som vet om det kommer en tvåa?




dagens diss.

Finnar, folket! Jag fattar inte vad de är med dessa människor. Som igår på IKEA, de tog upp hela gången och gick söligt som fan. När vi var i restaurangen så var Hugo i lekhörnan, då var de massa jävla finneungar som tog leksaker av honom eller bara var allmänt elaka. Kan de inte uppfostra sina fula barn så de är snälla? Sen att de pratar så jäkla fult är en annan femma. Finska är de fulaste språket, så enkelt är det bara!


åska



SÅ här såg det ut i morse då de spöregna, haglade samt åskade.

my feets hurts

Efter en hemsk bilresa är jag hemma, sen ca 1 timma tillbaka. Fy sjutton så varmt det var i bilen, Hugo svettades som en gris & skrek! Saaatana!

Nu ska jag ut med mina favoritbarn en stund. Sen till Sara och sova där.

Cyya!

Nu sitter vi i restaurangen å ska fika. ha...

resize_p290710_1 (MMS)

Nu sitter vi i restaurangen å ska fika. har redan hunnit vara På gränsen, har inte köpt någonting alls. Skönt dock. Vi hörs när jag kommer hem.


Haparanda here we come!

God morgon! Är den enda som är vaken nu hos Monica, ska väcka henne kvart över sju. Åker om ca 1 timme.

Tittade klart på Hoocking up igår, rätt konstig film. Lite American pie inspirerad, ni vet sex sex sex.. Sen fanns det ett pucko till "pojkvän" som behandla flickvännen som skit, sånt ogillas! Filmen var dock mer för killar vad jag tycker.

Nu har jag nyss sminkat mig lite lätt, ska göra mig helt klar innan jag väcker Monica & Hugo, så jag själv slipper stressa. Vad ska ni hitta på för nå skoj idag?

Eftersom att jag nu inte kommer på något vettigt & intressant att skriva så ska jag göra mig klar.
Kan mobilblogga under dage , innan jag kommer till Finland. Skulle jag nu av misstag glömma de så hörs vi ikväll när jag kommer hem!

Ha en toppen dag! Peace out!


Ikea imorron!

Hejsan! Sitter och chillar med Monica nu, kollar på facebook åså. Ska strax lägga mig, ska upp före tuppen imorron, åker till IKEA! Yeah. Tar bussen till Haparanda & åker hem med Martin. Så det blir en heldag där. Ser ni mig så hälsa! ;)

Varit med Hugo idag, varit å tittat på fåren, trots att han är lite små rädd tycker han att det är kul =) Sara har ju varit med också.

Nä tror jag ska lägga mig nu, titta klart Hocking up sen sova!

Sleeeeeep well.


Hannah vill ha


Klänning, skor & halsband från H&M
Örhänden från Gina tricot

Gina tricot & H&M


facelook & outfit



Mongo bild,men den bjuder jag på!


onsdag; bank + optiker!

Nu ska jag snabba mig lite, ska strax till bussen till stan! Som jag nämnde igår.
VI hörs när jag kommer hem, några tusenlappar rikare :)

God morron!

Design hjäälp?

Helluuu =) Ska strax sova, blir att gå upp tidigt imorron, åka till stan å möta mamma, gå till banken å ta ut lönen + fixa linser! Om ni ville veta!

Behöver er hjälp, är i stort behov av ny bloggdesign, känner du dig manad att ta på dig den uppgiften att fixa en ny till mig, hör av dig! Uppskattas verkligen.

Nu ska jag titta på Hooking up!
peeeace!

Frååågestund - ta chansen att fråga vad du vill!



Avslutar då jag fått in ett par stycken frågor! Blir det för lite läggs det ner..
Så kom igen, fråga vad ni vill!

Endast frågor i detta inlägg räknas!


Hachiko: A dog's story

Hejsan =) Igårkväll började jag se på Hachiko, en film alltså. Såg klart den nyss med Sanna, Saras lillasyster.
Satan så bra den var.. Grinade som en tok i slutet.. Vill ni veta vad den handlar om?

En man hittar hunden när den är valp, efter flera försök med att hitta den rätta ägaren beslutar han sig för att behålla hunden. Hunden följer med ägaren till tågstationen varje dag, när han kommer hem sitter hunden där och väntar.. Dag in & dag ut. Men en dag kommer ägaren inte ut genom dörren.. Hunden väntar och väntar... Vad har hänt egentligen? Så fortsätter det i 9 år.. samma tid på dygnet, samma plats i 9 år.

Tycker att alla ska se den filmen. Den var riktigt bra, men sorglig.. Men gode vacker! Se den! =)

Nu ska jag se på Year one eller The notebook. Gonatt


1 månad kvar nu..... tagga!

Tog sovmorgon idag, Sara var snäll och tog ungarna.. Hugo sov i våran säng, tog upp han där vid sju, sov i sängen till 9. Själv vakna jag väl ca tjugo över 12.
Brorsan frågade om jag skulle med på bilbingo å spela åt honom då han jobbar där, självklart följer jag! ;) Även Sara..

Nu måste jag byta bajsblöja.. God morgon!

02.17

Nu har vi lagt oss allihop, bara Hugo som sover.. De andra två vägrar sova!! Maja är ju en nattuggla ;)
Jag och Maja har suttit och sminkat varandra ikv, målat naglarna osv.

Nu ska jag sova innan Hugo vaknar, känns som att de är nära.. :O
Gonatt

bloggtorka x1000000

Tjoho, åh har haft sån otrolig bloggtorka. Har varit massa barnvakt och umgåtts med Sara.. Hunnit vara en sväng och tälta i Stenträsk med Sara & Vixi + familj.

Nu sitter vi hos Monica, det är fest här.Mamma å alla är här, är barnvakt med Sara. Yesyes, blir nog att se Avatar när de har dragit.

Hörs senare i think. Kisses!

barnvakt igen

Hejsan! Hos Monica nu igen, med lilleman... ÅÅååh att han aldrig blir trött...
Varit till stan idag, med Sara + Monica osv.. Köpte inget annat än en mascara, men nog hittade nte jag massa fint, men de får vänta =)

Eftersom att Hugo nu klänger vid datan kan jag inte fortsätta skriva, återkommer om ett tag! pusssss

världens bästa barnvakt! ;)

Hejsan.. Chillar på hos Monica med Sara nu. Är ju barnvakt, Hugo sover sen klockan sju, skönt det.

Vart barnvakt nu sen i måndags, sovit över här och så. Rätt chill endå, trots att de är mycket att göra.
Idag har vi varit ute en massa, fikat då min syster fyller år idag, promenerat runt lite här omkring och busat! Nu är vi lediga till på tisdag eller onsdag, känns skönt! Ska passa på att soooooova.
Hämtat ut mitt pass idag också, redo att åka iväg nu!

Huvva, är gode trött. Monica slutar halv 10,sen skulle hon tydligen hem till mig och fika, så kommer inte härifrån fören närmare 11 skulle jag tro.

Nu ska jag iallafall gå, kan höras när jag kommer till Sara,ska sova där! =)

Hej. Sitter i måttsund nu och väntar på at...

Hej. Sitter i måttsund nu och väntar på att bilbingon ska börja. Ska spela åt min bror ikväll, hoppas på 15 tusen ;) hörs senare!


Ny hårfärg!


färgat håret! Brunt nu!


filmtaaaaajm!


Hejsan =) Nu sitter jag och Sara och tittar på filmen på 4an, vet inte vad den heter.
Hoppas på att somna tidigt ikv/natt så man orkar vakna när Hugo vaknar.  Han vaknade innan 5 imorse, så jag klev upp iallafall efter 6.. Sen somnade jag i soffan efter åtta medans Hugo var vaken, sen vaknade jag till då hade han somnat på golvet! Vilken dålig barnvakt jag är.... illa!

Åh vad jag vill åka till Stenträsk! Nuuuuuu. Får väl se om Sara nu är på att fara, om vi får komma dit typ till helgen!

Vad har ni gjort idag? Jag har varit med Sara och Hugo, varit med Hugo till Lova så de har lekt, å bara varit ute.
Saknar solen, har varit kasst väder i flera dagar, kvavt å jävligt! Har svettats som en gris, om ni ville veta! ;)

Nu ska jag se klart filmen, sen lägga mig och se klart Valentines day!
Gonatt sötnosar! :)


Barnvakt - flera pass...

Hej!! Kass uppdatering, vart barnvakt nu idag, sovit hos Monica..Var uppe just efter 6 imorse.Sover här inatt igen, med Sara. Barnvakt till på torsdag sen ledig fredag - onsdag tror jag det var!

Nu sitter vi och tittar på Lotta på Liseberg, väntar på att Hugo ska sova snart, så kanske han inte vaknar innan fem imorron :O blä.

Hörs senare ikv! :)Puusssssss

sola & bada i....

hejsan! Allt bra? med mig är det toppen..
Fixat passet idag som sagt, gick fortare än jag trodde & super enkelt. Dock var väl bilden inte det vackraste, men ähh ;) Så det är iallafall klart nu, ska bara betala resten på resan & packa sen ska jag sitta dag in & dag ut och bara vänta på att få åka.. Åååh vad jag längtar.

Sprang på stan en sväng med mamma, hon köpte en present i förväg åt mig, ni får se imorron! Sen jag kom hem efter det har jag bara varit hos Monica, sen vart ute med Hugo på min baksida, han har badat! Helt söt, kanske kommer ngn bild imorron!
Nu på eftermiddan drog vi till Hagaviken, jag + Monica åde, ungarna bada! Fysatan så kallt det var, huvva! Förstår inte hur man kan bada.. Jag är värsta badkrukan..

Är iallafall sugen på att slå på en film och sova nu! Så vi hörs imorron, ska upp tidigt & sola! Pussen


pass pass pass pass

Åh vad jag är filmsugen nu alltså.. Men jag har inget bra att titta på, ska man se Farsan kanske? Är den nice? Kan ju vara värt ett försök iallafall.. Blir att kliva upp i lagom tid imorron, åker och fixar med passet där vid 10. Känns helt creepy, hur går det till? Kommer ju vara helt nervös, håll tummarna för att bilden blir gode bra! Annars dör jag!! Kommer ju att använda det istället för legitimation, kul å visa upp en ful bild varje gång man nu måste de..

Nu blir det nog att se någon film.. Hörs imorron =) Pussen


bullfest bullfest hela dan!

Morsning korsning! Det luktar massa nybakta bullar, har bakat med mamma. Innan de bakade jag en hallonpaj till Monica, hoppas den smakar bra! För den tänker jag då inte smaka.. Så är ni sugna på nybakta bullar är det bara att kika in! ;)

Imorron ska jag in på polisstationen med mamma, blir till att fixa passet färdigt. Dels behövs de då jag inte har nått legg, då jag ska hämta ut sommarjobbslönen samt till TURKIET!!! 55 dagar kvar nu.... Taaaaaaaaagga!

Vad hittar man på ikväll då? Ingenting, vill ut och promenera, ska höra med Monica om hon är på. Annars går jag eventuellt ensam eller så blir det att chilla vid tvn eller en bra film!  Nu ska jag iallafall göra nått annat, ha det!
i miss u..



vad gör man en regning dag?

Tja! Nu har jag inget kommunalt jobb nå mer. Jag trivdes inte där och kommunen vägrade byta plats på mig, å massa minus i lönen nu! Men det är ju inte direkt mitt fel. Det blev som det blev.

Nu har jag iallafall sovit sen klockan halv 9, jäkla skönt det var. Nu vet jag inte vad jag ska göra, vill göra något som är typiskt då det är kasst väder, nivet såsom att baka bullar eller något.

Imorse då jag klivit upp så såg jag en blixt utanför fönstret och precis bara max 5 sekunder senare världens jäkla braksmäll! Så nu är det mulet och pissigt väder.

Pratat med min syster nyss, vi ska gå och titta på Eclipse nu i helgen typ, såå nice! Har längtat som en tok efter den filmen =)

Nu ska jag höra med mamma om hon vet vad jag kan hitta på! Hejs

RSS 2.0