tagga tatuering!!

Vet ni vad? Jag ska tatuera mig! =D Happyface! Nu är det bestämt. Datumet är dock inte klart och inte vad jag ska göra heller. Ska inte skriva mitt namn som jag först tänkt mig, nu blir det en bild av något, antingen någon tribal eller en fjäril, åh jag vet inte, har beslutsångest.

Nu ska jag göra något vettigt, hörs ikv! :)
Kisses.


tisdag

Good morning sunshines! :) Tänkte bara önska er alla en toppen dag nu när jag sticker till skolan! :)
Går ju till halv fyra, men vi jobbar med något roligt nu så jag kommer klara mig hela dagen.

Ha en fin dag! :)
Puss


måndag

Tjena! :) Allt bra med er idag? Med mig är det helt okej idag. Sitter och tittar på Hogan knows best. Väntar på att folk ska sluta skolan nu, ska väl till Sara & Vixi om ett tag.

Föressten, igår efter att jag varit hos pappa for jag iväg med Monica och solade en snabbis. Åh det var galet skönt och jag ska nog bli stamkund ;) Resten av kvällen chillade jag & Sara hos Monica.

Det börjar bli dags att planera tatuering nu, ååh vad jag är sugen! Ge mig tips på vad?

Sara har kommit hit och inlägget skulle upp för typ en timma sen, glömde bort det..
Hejs!



söndag - ledig.

God morgon folket! Det har varit rätt tyst i bloggen, men jag har inte haft ork..
Sitter i köket nu vid mammas dator, ska snart baka en sockerkaka till min pappa, ska dit idag! Men först en sväng på stan med Sara =D Såg massa fint på Gina igår så.

Nu ska jag baka och duscha. VI hörs senare! :) Puss

FRIDAY I'M IN LOVE!

God morgon mina finaste läsare! :) Hur är det med er? med mig är det bra nu, dock lite småsjuk ännu men jag överlever =)

Ska strax gå till bussen, åhfan redan nu såg jag! Vi hörs efter 12! Puss

onsdag - snart slut!

Tjenispenis :) Allt bra? MEd mig är det väl sådär, trött och sjuk ännu.

Hade två prov idag föressten, ett i BF och ett i matte. BF provet sket sig, kunde ingenting så jag fick ta boken istället. Matteprovet gick toppen =D Åh har aldrig känt att ett matteprov någonsin gått såhär bra.

Vad har jag sysslat med idag? Skolan, tvättat jätte mycket, sen varit med Sara. Tittat på Andra Avenyn och spelat GH. Vad har ni gjort idag?

Nu är jag galet sugen på att sova, men det lååååter sjukt jobbigt att sätta nya sängkläder i sängen, så det får duga med att sätta lakan, örngott och ett påslakan, brukar ju alltid ha två täcken, men jag dissar ett inatt!
Nåja, har huvudvärk nu, ses! :) ♥


det blir åtal! fyfan va perfekt

Läs tidigare inlägg för att se vad det rör sig om! Du hittar inlägget här.


jag ljuuuger ;)

Hejhejhejeehejeeehejj :p Asså fan, jag har ju sagt flera gånger att ni ska få se bilder på nya saker osv, har glömt bort typ allt jag ska visa, förutom kläderna jag fick igår. De får ni se imorron, lyckas inte få någon bra bild nu, de bara krånglar!

Och angående hårfärgningen så tänkte jag bleka det, med en billig färg från Willys, ska ju färga ljusare brunt eller nått. De enda som tog färg var mina slingor samt att min redan 5352 meter långa utväxt blev orange, grrrr! Ska köpa en ny färg här någon dag, springer kanske förbi H&M imorron eller nått. Så det är just nu ingen skillnad förutom färgen på utväxten, nu vet ni ;)

Måste tyvärr plugga, vill egentligen sova. Men har man två prov imorron får man ta tag i saken!
Så förlåt för att jag är dåligbloggare men vi hörs i morron! Puss <3

färga håret ;b

Hejhej! Nu sitter jag i köket och pratar med min bror & mamma. Drog hem tidigare idag, orkade inte stanna, somnade innan lunchen så.

Kom hem och gick till Monica direkt, vi tog en promenad med Hugo sen gick jag hem och käka. Fick ett brev av polisen, ni får veta sen hur det blir med anmälningen och det! Yey ;)

Ska färga håret nu, ska iallafall pröva. Ses! :D

tisdag!

God morgon solstrålar :) Allt bra med er? med mig är det toppen, känner mig positiv trots att det är en skit dag i skolan. Men jag överlever ;)

Glömde ju att visa kläderna igår, ska ta bilder idag md de på så ni får se! Åh skorna, fan va nöjd jag är! :D visste inte att converse var så här galet sköna, mina nya favoriter!

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag bara till skolan sen hem och säkert umgås med Monica, idag är det ju tv kväll, allt bra är ju på tv idag så! :D

Yesyes, nu ska jag gå! ha en toppen dag ♥


det luktar nya converse!

Hej du. Tänkte bara säga att jag ska till Sara & Lova nu, för Lova är sjuk. Sen ska jag över till Monica ett tag och chilla. Har hämtat ut mitt ellos paket nu, det var ju mer än bara ett par converse kom jag ju på efteråt, två saker till. Kika in senare för att se vad det var! :D

Puss!



måndag!



God morgon!! :D

Nu är det dags för skola, börjar med data/svenska, toppen. Vi får ju sitta på facebook/bdb osv mer än vi jobbar!
Slutar klockan 2, hörs efter det! :)
Kisses!


aveeeeeeeeeee mariiia.....

Äntligen hemma & redo för sängen! Idag ska jag somna innan klockan 11!

Studiebesöket gick bra. Det var dock ingen gudstjänst, det var endast en kör som sjöng en rad olika låtar. Ingen låt som jag nåååååååågonsin hört förr och de alla lät likadant. Men ljudet som blev då de sjöng var rätt mäktigt.
Tyvärr fick vi inte svar på alla våra frågor, men vi ska ringa under veckan så. Precis då vi var klara gick bussen och nästa skulle gå om en timma. Då tog vi oss en promenad till Stadsöcentrum, där hann vi se en buss som precis gick förbi!!! Så nästa gick om 27 min, så det var bara att vänta. Hem kom vi iallafall.

Kom hem ca halv nio, sprang in en sväng bara sen direkt till Monica. Hugo blev glad och skrek Nanna heeeela tiden! Högt och vackert ;) Imorgon, då jääklar beställer vi kläder! vi har skjutit på det i två dagar nu, men nu banne mig blir det av. Blir bara en jacka för min del, massor för Monica.

Just ja, Moster Marina, om du läser det här. Gör mig en tjänst! Fundera på att åka utomlands till nästa sommar, 2011 alltså, som ni gjorde förra året, alla ni + jag! :D Övertala min mor och tänk på saken! :D Okej? Kommentera att du sett detta ;)

Nu ska jag slagga.
Gonatt! ♥

Gudstjänst (Studiebesök) skoljobb en söndag!

Hej där! Här sitter jag med svaga armar och ben, ont i magen och värk överallt! Vet ni vad jag har gjort? Skottat snö i 50 minuter, är helt körd nu. Kan nästan slå vad om att det blir svårt att ta sig ur sängen imorron bitti.
Anledningen till att jag skottat är för att en viss person ställt ut crosstrainern under en pressening(stavning) , hoppas ta mej fan att den funkar.. Och jävlar om det börjar snöa, har slitit som ett djur där ute, det enda jag kunde höra var min egen andning, haha!

Nog om det. Som jag sagt ska jag på gudstjänst idag, nej jag är inte troendekristen, har aldrig varit på det förr vad jag minns. Det är ett skoljobb, vi ska besöka en kyrka och delta i en aktivitet de har på fritiden, då fick det bli en gudstjänst. Efteråt ska vi ställa frågor till någon som jobbar där. Hoppas vi inte missar hållplatsen som vi ska av på, för det kommer att vara bråttom när vi väl är framme. Har aldrig varit i den kyrkan förr och aldrig åkt buss ut till Kyrkbyn så jag har ingen aning om vart man hoppar av eller så! Wish me luck! ;)

Vad ska jag göra nu i 15 minuter då? Känner mig helt otroligt stressad, trots att jag inte är det. Ska tömma jackfickorna ifall man inte får ta med jackorna in i, ja där vart det nu är.
Vi får helt enkelt höras senare ikväll! :)

Ha en fortsatt trevlig söndag! :) Puss


Före!

efter + mer!


söndag - städjobb!

God morgon solstrålar och solen utanför mitt fönster =) Det är bara ett par minusgrader, alltså är det hyffsat varmt och sol! Det gillar vi!

Nu ska vi strax åka och jobba, jag och mor min! Får väl se om vi springer på stan en sväng, skulle behöva ett puder så det ska jag nog hinna med att köpa.

Sen går jag väl till Monica en sväng, och beställer jackan och sen ska jag på gudstjänst, berättar mer om det senare, det är ett skolarbete.

Vi hörs! :) ha en fin söndag ♥


Så länge vi båda andas + strepsils!

Mitt halsont har kommit tillbaka idag, å fan vad ont det gör. Med det sagt ska jag lägga mig & knarka halstabletter, strepsils till och med! Här kör vi på äkta vara.  Och läsa Så länge vi båda andas!

Jobb som gäller imorron! Sov gott!

Ny jacka till veckan - skinn!

Ska äntligen beställa en skinnjacka, dock inte äkta. Men det är faktiskt skitsamma.
Den kostar iallafall 349, vilket är riktigt billigt! :D



Den svarta blir min om ett par dagar!!! :D


Körslaget med mor.

Hej alla där ute. Nu har jag och Hugo varit på kalas hos Lova, dock var det ju ett par timmar sen. De surade om vem som skulle få sitta i min famn, då är det ju som det alltid är alltså. Hugo fikade massor och grisade ännu mer. Men det var väl bara att torka & tvätta honom.

Efter att jag gått hem med honom gick jag och käkade, sen återvände jag till Vixi. Chillade bara vid tvn.
Och sen har vi lekt med Lovas presenter, bland annat playdo lera, nivet sån färgglad? Ni ska få se mina mästerverk sen, galet fint! ;) Gjorde bland annat en Kissie.

Nåja, sitter och tittar på Körslaget med min mamma nu. Trevligt.
Kommer lätt hålla på Team Gyllenhammar.
Ser ni körslaget? Vilken kör var bäst ikväll?


barnvakt

Hej! Har varit iväg till Willys en sväng nu, direkt efteråt så  ringde Monica och frågade om jag kunde vara med Hugge medans de for iväg och handlade, eftersom han skulle sova. Självklart kan jag det och han sover så bra i rummet så jag kan chilla!

Ska söka sommarjobb nu, täntke bara berätta det, ska söka massa olika, åt komunen, åt DFA - din förlängda arm, hotell osv.. :)

Ses sen, puss!

lördag

God morgon!
Är ni redo för en ny dag? Fast många sover nog ännu. Jag vaknade halv åtta. Har fixat håret osv.
Nu ska jag väl åka & handla med mamma å tobba, sen är det ju kalas som gäller! Lova har ju fyllt år i veckan =)

Det har liksom varit vår väder i flera dagar typ, soligt & varmt, under förra veckan iallafall, men jävla vad det snöade när jag vaknade, näst intill storm :s Jag vill ha sommar & sooool nu!  Det verkar ha lagt sig lite nu iallafall, det är ju bra!

Nu ska jag se om jag får följa med, annars blir det ett jävla liv!



Spacebuddies



Nu tänkte jag slänga mig i sängen och titta på Spacebuddies, nivet de små söta valparna! Mina favoriiiiiiiter =)

Ska upp imorron & handla lite, sen är det kalas & barnvakt som gäller, samt beställa en skinnjacka =D
Tyckte även att jag själv var typ fin i håret idag, plattade och gjorde volym med volummaster, sen mittbena och snurror på sidorna, ska fixa samma i morron så får ni se! Hade ju tänkt våga håret också, men det var för svårt att göra på sig sjäv baktill så jag sket i det.

Jaja, de små valparna väntar på mig nu! Vi hörs imorronbitti :)
Puuuuuuss! <3



turkiskyoghurt + jordgubbssylt = muuums!

Tjenis! :D Nu sitter jag i mitt rum & tittar på nyheterna, har precis sett Solsidan =)
Käkar även turkiskyoghurt med jordgubbssylt, fan vad gott det var! Ni borde verkligen testa, ta riktigt turkyoghurt, mums ;)

Chillat hos Vixi ikväll, busat med Lova & tvättat med Monica. Vad har ni gjort ikväll? Vad ska ni göra resten av kvällen?

Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, väntar på att nyheterna ska ta slut så jag kan se när Willy åker ut från Let's Dance. Det är verkligen hans tur nu, sen ska Mattias vinna! ;)


tvätt

Hej igen fina människor.  Camar med Sara & Lova på msn nu, kul som fan! Sara gör fula grimarser & Lova äter upp camen & jag är bara vacker! Haha, nä jag fular mig jävligt mycket också.

Nu har min tvätt tid börjat, måste tvätta sen går jag till Sara!
Puss!



Converse påväg hem till mig!

Har äntligen tagit tag i saken och beställt mig ett par Converse. Passade perfekt då jag fick 50% rabatt på de så bara 350 spänn för ett par sprillans nya, perfa va?

Tog i svart, men var även lite sugen på ett par gråa eller mörkblåa, men de kan jag köpa sen! :D


Så ska det låta - äntligen!

Ikväll (fredag) är det dags för Så ska det låta. Klockan 20.00 på SVT1. Yttligare en säsong av programmet och fortfarande med Peter Settman som programledare, det gillar skarpt! Han är frän.

De tävlande i säsongensförsta program är;
Popkillarna i E.M.D mot countrytrion Cookies'n'beans.

Det är även en massa nyheter i programmet som kommer att ge spänning.  Några vi kommer att få se i vår är;
Peter Magnusson & Pernilla Wahlgren mot Petra Mede & Tommy Körberg
Alexander Rybak & Maria Haukkas Storeng mot Shirley Clamp & Robert Gustafsson.

Ska ni se Så ska det låta ikväll, på ettan klockan 20.00? Det ska jag!


fredag - hemma!

Tjena. Har tagit lite sovmorgon idag, till halv 9 tror jag, eller nått. Orkade inte fara till skolan, känns som att jag har feber samt huvudvärk. Varit sjuk i en vecka nu, men endå kämpat igenom skoldagarna, fan va duktigt!

Eftersom att tvn inte har något att erbjuda är det disney channel på högsta nivå här då, jag är nog lite för barnslig ibland, men äh, vem bryr sig ;)

Funderar skarpt på att slänga i en blond hårfärg jag har hemma, dock kommer den inte att göra någon skillnad, men jag borde helt klart köpa en eller två avfärgningar och färga håret ljusbrunt nu när det börjar bli vår, vad tror ni om det? En ljusbrun färg med ännu ljusare skiftningar? Kan jag passa i det? Se bilden nedan.

Ska hursom helst duscha/bada nu, tror nog jag tar en dusch, måste verkligen raka benen & sen smörja b.u.s :) Efteråt ska jag göra volym i håret samt vågor, med volymmaster & vågtång, superläckert! ;) Man kan ju se hyffsad ut trots att man är sjuk, visst?

Vi hörs om ett tag! Cyyya!


Tror dock att det är för ljust för mig?
Eller vad säger ni som kan såna saker.


siiiick :)

Hej folket :) Mår ni bra? Jag mår sådär, sjuk fortfarande. Ont i huvudet, snorig & hostar som ett psyk.

Varit på Arcus hallen till efter klockan ett idag, tittat när de i rullstol eller med annan funktionsnedsättning haft olika tävlingar. Fan va söta ungar!! Det var helt klart bättre än att vara i skolan till halv fyra.

Efter att vi varit på Arcus for jag hem och käkade, sen vilade jag ca 1 timme. Skönt var det ;)
Sen var det dags att se Biggest loser, som vanligt! Fan va arg jag blev när fel person åkte ut, ååh. Gick till Monica en sväng, ca i en timme efteråt. Nu är jag hemma och ska snart sova igen.

Får se om jag stannar hemma imorron, känns som det. Känns som att jag har feber nu, men det är svårt att avgöra då man inte har en termometer, eller vad det heter ;)

Nu är det dags att sova!
Puss

torsdag

God morgon solstrålar!
Sovit riktigt gott inatt, och klev upp en kvart för tidigt, fast det gav mig iofs bara mer tid åt er!

Skola idag till halv fyra, vi ska åka till Arcushallen & titta när de med funktionshinder/handikapp har sjukamper osv, friidrott typ. Kan ju vara kul, men samtidigt borde jag ju vara hemma istället då jag är sjuk, ja men skolan är viktigare, har vanliga lektioner efter det.

Nu ska jag sticka & göra mig klar.

Vi hörs i eftermiddag!

Kisses!



Sjuk!

Hej! Nä huvva, orkar inte blogga nu, känner mig riktigt dålig nu. Ses i morron!


tidig kväll!

Hejsan! :) Nu är jag hemma, efter att jag uppdaterade sist hjälpte jag mamma med facebook, hon har börjat med det nu. Sen gick jag till Monica & var med Hugo. Riktigt trevligt.
Såg bland annat tv, Biggest loser & Dating in the dark. Brukar ni se något av det? Jag älskar båda två! :D

Eftersom att jag varit duktig i ett par dagar att lägga mig tidigt ska jag göra det nu och vakna senare. Klarade att göra mig klar på ca 30 minuter i morse, duscha, smink, frukost osv.. Bra va?
Så istället för tjugo över 5 kvart över sex, det får duga!

Sov gott! :) Puss


vecko revyn - alldeles för sent

Hej. Idag såg jag att jag fått hem ett gratis nummer av vecko revyn, man kunde få ett nummer gratis om man läser Kenzas blogg. Nummret kommer enligt mig lite för sent, det har ju hunnit komma flera nummer efter det, eller? Men det är bra läsning iallafall.

Nu är man åter igen sjuk, om jag inte nämnt det. Emma har smittat mig ;S
Har även haft blogg torka, men ska försöka ta mig i kragen nu och förbättra mig. Och jag vet att jag säger det ofta, men jag ska iallafall försöka!

Har bara hunnit med att vara i skolan idag, kommit hem & ätit & läst vecko revyn. Självklart var ju något tvunget att hända, sulan på skorna lossna typ, eller halva, hur snyggt är det att gå genom stan så? Hade hellre kunnat gå barfota faktiskt. Men så blev det ju inte.

Åh fan, nu måste jag springa på toaletten.
Vi hörs!! :D


det är ett hyffsat gammalt nummer va?
knasiga fingrar :O


måndag

God morgon fina människor. Allt bra med er? Jag är på bra humör idag, mår allmänt bra trots att jag är sjuk igen ;/ förkylning, ont i halsen, snorig & en jädrans hosta. Lungorna kommer nog att komma ut under dagen ;)

Tänkte bara säga det, kan ju hända att jag bloggar från lektionen, har data nu hela förmiddan, annars hörs vi efter klockan 2! :)

Pusss!


Wallander

hej :)
Tråkig som vanligt, det är jag det!

Nu ska jag iallafall se klart Wallander, sen sova!

<3

köpt idag!


Supernöjd!

Ni får se de andra imorron! :)


Salem al Fakir :)

Ursäkta förra inlägget. Tog nog i lite väl hårt där, men så går det då jag inte får som jag vill, plus att jag har mens så det gör saken värre.

Behöver sova nu, men ska visa er skor jag köpte & ska lämna tillbaka och ett par jag köpte idag! :)
Kommer om ett tag..




FITTA!

jävla hor Anna!!! Jävla fitt melodifestivalen.
Anna är värdelös och jag hatar henne! Hon kommer aldrig vinna i Norge!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111


fsajfiwahi fha :DD:D:D:D:D:

Åååååh, fan va spännande!!!!! Salem fååååår gärna vinna! :D:D:D:D , OOOOOOOLA! eller ERIIIIC!  Åååh jag vet inte vad jag viilllll!!!! :D

Melodifestivalen - vem vinner?

Nu är det Melodifestivalen som gäller! Vem håller ni på ikväll? Vem ska representera Sverige i Norge?
Jag håller stenhårt på Eric Saade.

Skulle det inte gå att Eric vinner, så är det helt okej om Ola, Andreas Johnson eller Salem al Fakir vinner.
Hör och häpna, kan till och med gå med på att Darin kan få vinna. Det är otroligt att jag säger det, jag brukar avsky Darin, men med åren har jag lärt mig att tycka om hans musik..



lördag

God morgon bloggen. Allt bra med er idag? Taggar ni inför fest redan, eller kanske inför melodifestival finalen? :D Jag längtar till det sistnämnda.

Är påväg att fara iväg med mamma, tobba & sara och handla lite gotta ;)
Måste gå på dass nu, sen åker vi! hörs sen!
Pussssss

nya skor, åker tillbaka!

Go kväll, jag är rätt tråkig. Har iallafall spenderat kvällen hos Sara & Vixi, även ett bra tag hos Monica.
Trots att jag inte har  följt Let's dance så är det katastrof att Willy inte har åkt ut. Idag åkte Molly & jonathan ut, vad är felet? WIlly skulle ut redan första veckan ju, åh! :) Hoppas dock att Mattias vinner.

Ska typ lägga mig nu, ska se om jag får iväg mamma eller någon på stan imorron, har pengar & är shopping suuugen!

Fick iallafall mitt paket med skor idag, de gladiator skorna jag visat tidigare, dock var de jävlar precis försmå, ååh! De är jätte fina, men de åker tillbaka. Ska ju köpa från Haléns åså.

Aja, dags att sova. Svarar på alla fina kommentarer imorron, tack! :)
Puuuuuuss!

tvätt.

Heej :) Blev senare än väntat, hjälpte mamma på jobbet efter att jag slutat, var inte hemma förens efter klockan 3. Då lagade vi tacos ;)

Nu är jag hos Sara & Vixi, ska alldeles strax till tvättis och tvätta, blev ju inget igår. Sen ska jag väl hit igen, eller nått ;)
VI hörs senare, puss!

9.45 - 12.10, gilla! :D

God morgon! :) Har faktiskt sovit mycket idag, somnade dock efter 11, jag som tänkt lägga mig 9, la mig efter 9 & tittade på A walk to remember, ååh vad han är snygg Landon.. Sen vaknade jag tio i sju, men somnade om till 10 över. Så några fler timmar än vanligt, skönt! :D

Om 10 minuter ska jag gå till bussen, hoppas dock att den inte är lika full som sist jag åkte den här tiden på en fredag, den var smockad, har aldrig sett värre, chauffören fick till och med skita i att ta upp folk ;s

Slutar iallafall 10 över 12, skönt som bara fan! :D Vad gör ni idag?
Ska hem efter skolan direkt, eller så eventuellt, om mamma behöver hjälp går jag dit en sväng. & Ikväll ska jag umgås med Sara & Vixi, de har haft magsjuka i veckan så då har det inte blitt nått! :)

Nu ska jag dra, känner mig stressad trots att bussen går 9.07, och det tar max 3 minuter att gå. Ska göra klart det sista, hörs om ett par timmar!! :D

Ha det fint! Puuuuussar!




gooooooooooood night

I have to sleep now, seeeee you tomorrow =)
Kisses!

glömsk!

Självklart, ingen tvätt tid! Glömde ju att boka om sist vi var, tur var dock att det fanns en tid till imorron.

Rätt seg skola idag, samtidigt rätt chill. Vi jobbade i basgrupper hela dagen, hade redovisning, inte min grupp då vi tog hand om städningen nu. De har kommit på nå nytt jäkla skit, hatar det totaaaaaaalt!

Jaja, ska till Monica en sväng, kommer hem åtta!
Ses!

värk hit & värk dit!

Hej! Måste bara få påpeka att jag har en jäääääääävla mensvärk, jag hatar busschauffören som körde bussen hem & jag höll på att dö. Bussresan var hemsk, chauffören var en kärring, som först å främst var försenad, körde som en jävla fitta, sen har jag mensvärk & det var varmt, avled nästan.

Nog om negativa saker, ska alldeles strax äta ska bara springa till tvättstugan å slå på maskiner.
Nåja, hinner inte skriva mer, Monica ringde precis.
Puss

torsdag - imorgon helg!

God morgon underbaringar + moster!!!!!!!!

Går lång dag idag, vilket är hemskt! Hoppas det är jävligt chill å att vi slipper skriva i ca 5 timmar.
Är på bra humör så fan ta den som förstör det. Hur mår ni?

Kommer tyvärr inte på nått att skriva nu, vi hörs efter 4! :)
Pussar!


good night!

Nä nu ska jag sova! Vi hörs imorron solstrålar :)
Puss!

andra avenyn

Hejsan, hemma nu! Har promenerat med Hugo tidigare, 1 timma blev det, åh det var galet varmt. Gick i rask takt hela vägen, känns ju bra nu efteråt. Sen var det dags för Biggest loser, pratade lite & flyttade garderober. Busade massa med Hugo.

Nu är det andra avenyn, wiiiiiiiiho! :D GO ULLA! Greger suger kuk, höhö.
När det är slut, om ca 15 min ska jag faktiskt sova, bra va?
Vi hörs en snabbis efteråt :)

promenerar med Huggster!

Heyyyyy! Soft dag idag, skippade utvecklingssamtalet, orkar inte med tanten ;) Vet redan att jag är bäst så de behöver inte säga det till mig, höhö!

Monica ringde nyss & frågade om jag skulle promenera med Hugo, vilket jag gärna gör. Dels för att jag får vara med honom, samtidigt som jag får röra på fläsket, kan det bli bättre?

Ska klä på mig åså nu, hörs senare ikväll.


hannah vill ha!


199;-

249:-

HISS/DISS?


onsdag - snart helg

God morgon! Är det bra med er?
Har precis fixat mig klart så ska gå till bussen om en liten stund. Går till klockan tre idag, Skulle ha typ utvecklingssamtal idag, men jag pallar inte, vet redan hur jag ligger till i alla ämnen + att mamma inte pallar komma, det är bara skit endå! :D Fast det kan dock hända att jag själv måste komma, men jag behöver ha lektionerna å jag tänker inte missa rasten, när ska man annars hinna med rökpauser? höhö! Närå, men endå.

Åh, det är redan snart helg, bara en lång torsdag kvar & en skönt fredag i skolan kvar, sen heeeeelg!

Ont i magen, mens påväg skulle jag tro, jobbigt dock.
Okej, det var ointressant, ska snabbt försöka visa er vad jag ska köpa från Haléns idag, kommer snart!



Sifo - Sverige nu 2010

Så heter tydligen formuläret jag fått. Blivit utvald att svara på ett dussintals frågor, nämnligen 44 sidor & en jädrans massa att kryssa i, ja & nej frågor, om man håller med påståenden osv.. Det är kämpigt, man orkar inte sitta och gör allt på en gång och vissa frågor fattar jag inte ens varför de är intresserade av.

Man kan tydligen vinna rejäla summor pengar + att man får en liten bonus present nu innan 25 mars. Antingen presentkort, biobiljett, trisslott osv.. Naaaaaaaaajs!

Har skummat igenom de flesta sidorna och svarat på lite frågor här & var, tar lite i taget helt enkelt.

Eftersom att jag inte är den enda som fått ta del av detta ställer jag en fråga till er.
Har ni fått hem ett stor kuvert där ni kan delta i undersökningen?
- om du har det, har du svarat på frågorna?




Nä nu väntar sängen, tidigt ikväll.
Sov sött fina människor!


Cougar town

Hej, om ett par minuter börjar Cougar town, ska se det sen vara vaken en ytterst liten stund till, sen slänga mig i säng.

Ska sätta mig i vardagsrummet å svara på 53953 frågor, de ska in innan 25 mars så jag får en present ;) höhö.
Berättar mer sen,


social med grannen

Hej :) Tänkte bara säg att det gick bra på skolan idag, var inte trött eller så. Har inte skrivit många meningar alls, vilket är en enorm lättnad!

Nu ska jag dissa er, ska till Monica & vara social, busa med Hugo, bli fet och se tv! Det är ju massa bra på tv ikväll, som jag redan sagt åt er!

Men vi hörs senare! Puss

tisdag - todays gonna be a good day

God morgon solstrålar! Vad gör ni? Mår ni bra?
Jag mår toppen, är glad & känner mig allmänt bra idag, bra va? :)

Att kliva upp när väckarklockan ringde var inte det lättaste, såg först å främst ingenting, fastnade i mina täcken + överkastet, var yr och trött, kände mig allmänt trög, trodde nästa att jag skulle dö ;s

Japp, nu ser jag inte framemot ca 7 och en halv timme BF, det är däremot inte nice nåååågonstans, usch!
Kommer ju garanterat somna ett par gånger ni vet, inte ovanligt liksom.


Vet ni vad? Idag är det massa bra på TV! Så jag ska nöta tv ikväll! Biggest loser, Dating in the dark, Cougar town m.m... :D

Nu ska jag göra mig helt klar sen åka till skolan! :) Hoppas Linnéa är på bussen, så ngn är social!

Ha en riktigt nice dag!
Ses pussar! :)





Hollywood fruar - NEJ TACK!

Tjenis penis. Kvällen har spenderats hos Monica, vi har glottat på tvn & tvättat. i like that

Vi såg iallafall på Spårlöst, dock ett gammalt avsnitt, men M bläddrade då & då över till Hollywood fruarna nivet, fyfan säger jag bara! Jag tåååååål inte kvinnorna. Vem fan bryr sig om hur många toffsar Maria Mo..vafan har i sitt hem, de som hon har på skåpluckor & kuddar osv. Helt jävla patetiskt. Sen, vem bryr sig om hennes jävla läppstiftsfärg? Hon är lika förbannat ful iallafall!! ÅÅH!

Ursäkta, kände att jag behövde få det ur mig, men dessa kvinnor är patetiska, fula & äckliga.

Klart.

Vad ska jag göra nu? Drar en funderare på att se film, vad isånnafall? Bröllopsfotografen? Äntligen midsommar? Spacebuddies? Ja, den sistnämnda är en barnfilm, men hundarna är såå söta! Har sett alla andra filmer så ;)

Imorron ska ni få se en dunderstörd facebook konversation, helt totalt värdelös men underhållande. Jag & Emma hade rätt trist på lektionen, planerade mord osv.. Ni får se imorron. Det spårade ur rätt mycket kan jag säga ;)

Ska vara tråkig & lägga mig nu! Behöver min skönhetssömn.

Cya tomorrow bitcheeeeS!


dagens outfit; randigt från H&M


Randig tröja; H&M - 199kr
Linne; GINA TRICOT - 99kr
Leggings; KAPPAHL - -


måndag - good feeling



God morgon sötnosar!
Ska dra om 10 min. Vad gör ni?
Känner mig faktiskt glad idag, jag menar, jag är inte ful.
Haha, man måste vara snäll mot sig själv någon gång, känner mig fin idag. Det är bra va?


Har rätt kort dag idag, endast till 2, rätt soft! Sen bara data&svenska från 8.15 - ca 11, sen lunch till klockan 1, sen matte i en timma! fiiifan najs. + att det är varmt ute, dock ingen sol ännu, men den kommer tydligen! Känns som en bra dag.

Somnade inte förens efter klockan ett, känner mig dock rätt så utvilad, liiiite trött ännu, men äh, who cares!
Vad ska ni göra idag? Har ni lov? Eller har ni haft redan?

Humöret är på topp, känner att det är på väg sånt dära glad-damp, vill bara skratta, åt ingenting, skrika, skriva konstiga saker, göra er förvirrade eller liknande, knas.




Drar nu! Vi ses senare
Ha en tooooooppen dag, love!


jag vill bara kräkas!!!

JÄVLA HALSBRÄNNA, NÄR DEN ÄR SOM VÄRST VILL JAG SPY, FYFAN!
KOMMER JU INTE KUNNA SOMNA..



kände att en ful bild skulle få mig på bättre tankar,
nu gonatt på riktigt!


Lars Winnerbäck - tvivel

Ingenting är enkelt, hate it!
vågar inte tro på folk, vågar inte ta in att personer faktiskt tycker om mig.
är rädd..


let me entertain you

men hjälp, kolla mina ögon.. :s


Wallander är slut & jag har snabb städat mitt rum, sitter i sängen och ska snart lägga mig! Underbart, skönt att sova, dock mindre skönt att vakna halv 6 å fara till skolan! Någon mer som inte gillar skolan?

Efter skolan ska jag nog fan vila, känns som att jag kommer behöva det, sen tvätta & umgås med Monica.
Blir ju att se Biggest loser, as usual.

Nå jaja, vad ska jag säga? :D Förutom att jag verkligen borde sova nu, men det känns tråkigt att lägga ifrån sig datorn och vara osocial med alla i några timmar. Men ni överlever, ni har ju gjort det förr så!
Ni är ju helt klart bäst så :)

Vi hörs om ett par timmar!
Massa kärlek.


right now in the soffa! :D



Hejhejhejhejhejhej!!!
Sitter och chillar framför världens bästa tv program, nyheterna! Wiiiiho, neeeej!
Skämt åsido. Jag har typ damp nu, känner mig flummig. Vad ska jag ta mig till?
Tittar på Wallander då de är på tvn, men nu är det nyheter så sen ska jag se klart!! :D mohhahaha.

Nu ska jag smiska min syster, spaaaaaaaaank! ;)


mitt nya halsband som jag vann

Här kommer två bilder på halsbandet jag vann med varlfri text.
Valde att skriva Carpe Diem.



texten syntes bättre på den sista bilden.


sexton & gravid

Hej, blev inge städa denna söndag heller, orkade inte! Kom hem efter halv 4, skulle vakna halv åtta, var helt knäckt! Måste ta tag i det, inte låta mamma vara ensam, annars blir det inga pengar heller.

Sitter och tittar på 16 and pregnant nu på MTV. Ge mig en bebis med!!! :D
Sen ska jag duscha & käka och senare käka apelsinkladdkaka ;) fett nice!

Vi hörs lite senare, puss!

inte hemma ääään.

Tjeeena! :) Allt bra med er? Jag är trött, booooorde verkligen sova nu, ska ju å städa vid kl. 9, hojja!
Monica & Martin har inte kommit hem ännu, är ju barnvakt nu, åt alla 3. Hugge & Jonte sover, men inte Maja.. Som vanligt.

Jaja, är absolut inte nöjd med melodifestivalens resultat igår kväll, det sög totalt!! Kändes nästan som att Måns läste fel med flit, alltså. Hur kan man rösta de dära Orsas spelmän eller vare heter till final? Och Jessica Andersson, neeej!!! Blää. Hade varit bättre med Neo & Alcazar, eller vad säger ni?

Ska ta och chilllllla nu lite granna!
Hörs om ett tag ;)
Pussar!


baby sittting

Hej folket :) Allt bra med er? Med mig är det super. Varit iväg till Hertsöträsk idag, med Vix + hennes familj, där grillade vi korv å pratade! :D Dock var det lite kallt, men vad gör det!

Ikväll blir det att vara barnvakt, så jag sitter hos Monica med alla 3 barnen & titta på melodifestivalen ikväll, mysigt.

Ska springa iväg till Sara nu en stund å vara med Lova, hon ropar tydligen på mig.
Hörs under kvällen, Pussar1 :)

GRATTIS BROR!!!!

Idag fyller min bror 23 år, stor han börjar bli!! ;)
Tycker att ni alla kan gratta honom, han förtjänar det!
Gratta honom på hans blogg, han kommer bli skit glad!

Grattis Robin, love you!!


nobody knows

Hejhej =) Jag lever & det suger som fan att jag suger på att blogga. Speciellt nu när det är lov å jag har haft all tid i världen, men icke. Nå ja, ska bättra mig :)

Bild på halsbandet jag vunnit kommer imorron, orkar inte fixa bild nu, ska se film och sova.
Imorron fyller min bror år, han är dock i Sthlm i helgen så.
Sen ska vi & grilla i skogen imorron, eventuellt. Skit mysigt, för det ska tydligen vara soligt! :D:D

Hörs om en stund!

Luftslottet som sprängdes

Go kväll :D Sitter och tittar på Luftslottet som sprängdes, fan va spännande, känner dock att jag borde se de andra två igen innan, kommer knappt ihåg nått. Den är iallafall bra, men läskig.

Yey, vad gör ni?
Sitter och funderar lite på vad jag ska göra imorron, fara iväg och handla lite? vara ute, åh jag vet inte!

Nu ska jag iallafall se slutet av filmen, se en annan film sen sova :)
See you tomorrow! :)
Kisses!!

biggest loser!!

Hejhejhejhejhejhej!:)

Vad händer hos er? Själv sitter jag hos Sara & Vixi och tittar på Pippi långstrump med Lova, jippie ;)
Idag har vi varit ute rätt länge, det har varit toppen väder, solen har värmt på som fan och endast -4 grader..

Varit barnvakt idag, så Hugo har varit med hos Sara samt utomhus. Han & Lova är typ bff, höhö.

Ska till Monica nu och titta på Biggest loser, hörs sen! :)
Puss

stay with me honey

hej världens bästa bloggläsare :) Är hos Vixi & Sara nu med Hugo.
Har bara tagit det lugnt idag, lagat mat och duschat.

Måste titta till Hugge nu, ses! :)

Massa kärlek!


tisdag

God morgon!!
Tänkte bara säga att jag & Sara drar ut på stan om en stund, i snöstormen, usch!!! Tur att man är mest inomhus på stan så. Det har varit rejält skit väder hela veckan, sen i helgen till och med. Jag vill ha våååååår & sommar!!

Vi hörs i eftermiddag.
Ha en toppen dag :) pusss


vilken film ska jag se?

Så ja, var tvungen att titta på bdb en sväng, men de har ju problem som vanligt...

Nu ska jag slå på en film, har inte bestämt mig ännu, men det gör jag snart.
Det blir stan idag, med Sara åtminstone, alla andra är fattiga som fan så de behöver ej följa ;) så kan det gå..

Hörs på morron! :) Pusssar!

sleep over - again!

Go kväll. Inte blivit update under dagen, har inte haft tillgång till internet sen har jag inte varit hemma nått typ.
Har iallafall varit med Lova till Hugo, sen tvärtom, tvättat & umgåtts med Monica & Sara. Vad har ni gjort idag?


Såg ju The ugly truth igår, fan va bra den var! :D Å fan vilken heting som var med. Den dög helt klart som natt underhållning då ingen annan var vaken.

Ska se film nu också, men vilken? A walk to remember, Ingen kan älska som vi, I taket lyser stjärnorna, The house bunny, Flicka eller Fame? Vad ska jag se?

Får ta ett och göra ett toabesök och bestämma mig under tiden!! :D

lek time! :D

God morgon peps, allt bra?

Blir inget stan idag, vi tar det imorron istället. Nu ska vi istället gå med Lova till Hugo och leka, kulkul! :)
Ska ta och gå nu, vi hörs senare.

Pusssar!


måndag!

Hej igen:)
Tänkte bara berätta att jag ska lägga mig nu, eller vi. Drar ju en sleep over hos Vixi & Sara. Har dock placerat mitt arsle i Saras rum, känns skönare på nått vis.
Ska slå igång The ugly truth nu, först ett toabesök.. om ni ville veta.

Ska vakna rätt tidigt imorron, blir stan först på förmiddan, sen tvätta åså på eftermiddan. Sen är det väl så att Lova kommer komma in på morgonen, det brukar bli så iallafall. Hon är fin hon, även om hon hoppar på mig för att väcka mig, men det är smällar man får ta :D

Hörs om ett par timmar :)
Pussar!


RSS 2.0