Yeah!

Erik stannar kvar i Idol, som jag visste! ;) Nu gäller det mellan Rabih & Rasmus, jag vill dock att båda ska gå vidare, fast helst Rasmus.
Jaså, nu blev det Rabih, roligt! :)

Hittade två par gamla linser nyss, ett par vanliga med styrka ett par färg utan styrka, provade båda och kom fram till att det är mycket sämre styrka på linserna än på glasögonen, men de är gamla iofs. Det är ju även tack vare det jag har glasögon nu. Efter att ha använt linser länge, konstant, utan att ta ut de på flera dar/veckor så har min syn försämrats. Men nu ska jag snart köpa linser för att kunna variera lite grann, kan ju vara skönt utan brillsen ibland. Sen har jag ju ett par till glasögon, köpte två par för ett år sedan, de har jag dock aldrig använt, måste ställa in de i modellen lite, de tippar av.

Nu hade jag iallafall tänkt sova, imorgon går man kort dag 8,15 - 12.10, skönt va?
Hörs imorron!
Kärlek!



oooh

spännande nu!!

idol deltagarnas framträdanden - enligt mig, ingen musik expert!

Allt detta är enligt mig, jag kan absolut ingenting om musik. Men jag tycker så här, punkt slut!

Patrik;
Rätt tråkig. Men jag gillade det endå, men inte nog bra för att gå vidare.

Rasmus;
Han är ju asbra egentligen. Men jag hade velat att han skulle sjunga som vanligt, inte ... ja vad det nu heter, så mycket! Men nu fick han ju sjunga ca 10 sek extra, det lät suuuper bra! Håller tummarna för han.

Carl;
Nja, ingen favorit. Jag tyckte inte att det lät så bra, det tyckte jag låt framkrystat. Not good.

Rabih;
Han har en väldigt söt röst, samtidigt fin. Jag tycker att det var bra det han gör nu, Chris Brown - With you.
Jag tycker att den passade han. Helt sweet att Mariette började gråta. Han är helt klard värd en till chans!

ERIK;
Jag älskar det! Absolut.
Jag får typ damp eller nått. Fyfan! Hans röst, ge mig! Alla killar borde vara fett avundsjuka nu, dels för utseendet men framför allt RÖSTEN!!!!!! Det här är det bästa i IDOL!



Idol Erik!

Hej alla.

Skoldagen fick en super bra avslutning, vill ni veta vad? Vi fick tillbaka provet som vi gjorde förra veckan, super nöjd. Reslutatet kommer här nedanför i bildform. Trodde inte att det gick så bra faktiskt.
Efteråt bar det av hemmåt för att käka, sen har jag chillat hos Monica ett tag.

Nu sitter jag och kikar på IDOL och snart är det dags för SNYGG ERIK! :D
Nu börjar det, hörs snart igen!


resultatet, stolt!!! :D


stenträsk! :)

engelska lektionen uttråkar mig to

2a318ed5132cf305a7079985f36e8342.png

Kolla varifrån!

engelska lektionen uttråkar mig totalt! Fy säger jag bara. Först och främst är läraren inte bra på engelska, lika bra som jag är på kinesiska, dvs att jag inte kan ett ord. Sen är hon väldigt långsam så det tar typ femtio minuter för henne att säga en mening, man blir less. Sen är jag väldigt hungrig också och trött, riktigt trött. Skulle kunna fara hem, men det känns onödigt. Orkade inte blogga igår då jag var på dåligt humör, men idag så ska jag det. Jag ska även tvätta och vara med crille. Ne nu ska jag göra ingenting resten av lektionen å titta på lärarens extrema handstil och sen äta lunch. Så vi hörs i eftermiddag. Ses!


.

fuck it.


hejsan. Vad gör ni alla? :) själv

45e3e232e172f1e6464d5668995c60de.png

Kolla varifrån!

hejsan. Vad gör ni alla? :) själv sitter jag utanför klassrummet med Jokke och har tråkigt. Börjar igen halv ett, har nyss käkat laxsoppa, det var göttans ;) jag till typ fara hem, för det suger att vara här till halv fyra. Okej, ska inte vara sån nu. Ikväll är det Idol, sen AA och säsongsstart av House, missa ej =) föresten, vet någon av er när Greys börjar igen? Tell me isf. Nu ska jag iaf dra, vi hörs. Ses


god morgon. Här får ni en outfit m

0-6154da900662efd0ebc111e9e33ef562.png

Kolla varifrån!

god morgon. Här får ni en outfit medans jag åker buss. Tröjan är från gina tricot och kostar 149, sjalen, fått i julklapp, långt svart linne från gina, 99kr, dubbla leggings ett par från josefssons och ett par från kappahl, tjocksockar (syns ej) från kappahl. Det var det. Idag är det sjukt kallt ute, det var 1,7 grader när jag gick, och det är inte varmt. För övrigt så har jag bf hela dagen idag, till halv fyra å det är trist. Men vi hörs senare under dagen, take care.


Calle & Jon

Nu har jag spelat klart farm town/farm ville och fish world, höhö.
Nu är idol slut, det blev Jon och Calle som klarade sig till kvalet Helt klart värt det.
Hade dock även vela att Niklas och Eddie skulle gått vidare. Men kanske får någon av de komma tillbaka.
Håll tummarna (a)

Nu ska jag se om det kommit upp ett avsnitt av River side, det hade inte det då jag kollade tidigare, sen ska jag sova. Sov gott
puss

Mat akuten

Tjo alla! :) Vad gör ni? Jag sitter och tittar på Matakuten nu, det är typ skojigt.
Har typ chillat hela dagen, nött datorn i flera timmar, men dock inte bloggat, förlåt.
Har typ suttit och lyssnat på musik hela dagen, på youtube =)

Sen har jag även tittat ett till avsnitt av Paradise Hotel, ligger efter som bara den, ska ta tag i det nu och se klart danska säsongen.

Brb, måste skörda och mata mina fiskar på facebook! :D haha

hej. Sitter i skolan nu och väntar

5889c3a5c0de896328152e7790c171c4.png

Kolla varifrån!

hej. Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska samlas igen. Vi hade nå tjaffs om att man skulle gå någonstans och göra ngt med hjälp åt sina sinnen, tråkigt. Slutar väl vid två idag vilket är skönt. Nu ska man gå till lektionen men jag vill äta för jag är hungrig. Jaja, men nu ska jag ta och dra, vi hörs senare. Pusstja


Stenträsk - vad har hänt? OBS! MYCKET TEXT!

Fredag;
Efter skolan blev det stressigt. Skulle ju hem och hinna packa klart. Slutade klockan 2, kvart i 3 hade jag hunnit duscha. Duschade i torsdags kväll för att slippa duscha på fredag morgon, så jag hann hem och duscha, packa ner de sista. Håret var oborstat och sminket var kvar, tvättade aldrig bort det.
Gick till Vixi, då var det bara att packa in i bilen och börja bege sig mot Stenträsk. Stannade på Konsum och Ica för att handla, bl.a godis, höhö. Sen for vi.
Efter lite mer än 1 timme (tror jag) var vi framme. Å efter att ha suttit i en varm bil så var det riktigt kallt att kliva ut ur bilen. Vi gick till våran stuga, jag sara och Vixi. Lämnade våra saker sen gick vi ut till de andra. Satt vid elden. Efter ett tag kom de som Camilla & Jimmy kände. Bland andra Alexander & Gustav. De äldsta som vi pratade med. Fast endå små. Vi käkade middag åså.
Sen så ja, rajtan tajtan typ. Fyfan säger jag bara! ;)
Och när man kommer till sovdelen så är det inge skoj.
Nivet, stugorna går ej på el, inte på något sätt. Så vi var ju ofc tvugna att elda i kamin, när man först eldar blir det riktigt varmt i stugan, på gränsen till för varmt, men när man somnat och elden slockat så blir det iskallt på 1 sekund. Så man låg och frös tills någon ides slå på ny eld, eller tända heter det kanske. Så fick man hålla på hela natten.

Lördag;
Vi vaknade omkring 8 halv 9 något, trötta efter gårdagen, iallafall jag. Det var bara att hoppa i kläder och sen gå på dass, utedass ja och äta frukost. Resten av dagen satt vi mest vid elden med alla de andra, pratade och chilla.
Var enhel del med lilla Lova också.

Ja egentligen, lördagen var typ trist, vi gjorde samma sak hela dagen, gick till stugan då och då och elda, satt ute och så.
Kvällen var lite samma som fredag, men av säkerhetsskäl berättar jag ej om det.
Ja ett stort plus var dock att det var massor med killar, men eftersom att jag inte var påverkad så pratade jag ej med de! ;) haha. Ne men de syntes knappt till, jag behöver inte vara påverkad för att våga, men de höll sig i sina stugor mest. En kille fick vi iaf se lättklädd, i kallingar och t-shirt, springandes förbi oss. Hoppas han hörde vad jag sa! Nog om det.

Lördag natten var värst av alla nätter i mitt liv. Fyfaan säger jag bara! När vi kom in i stugan efter att varit ute med Gustav & hans kompis Johan, så var det äckligt varmt inne. Ni vet så att man knappt kan andas. Jag skulle iallafall få sova i sängen denna natt, tack vare Jimmy. Ja vi alla gick och la oss, Sara klagade som fan på att det var varmt. Jag slumrade till och vaknade av att det var äckligt varmt, tog man på utsidan av sovsäcken brände man sig i stort sett. Jag bytte plats med Vixi då det var svalare på golvet. Då kände jag att jag var helt blöt, fy äckligt! Vi öppnade dörren, satt ute i linne och trosor. Men herregud, har aldrig svettats så mycket, jag lovar att det var värre än 60 grader där inne. När vi väl fått ner temperaturen lite kunde vi somna, men vaknade såklart av att det var iskallt. Så i flera timmar sov vi utan eld, säkert minus grader. Mina fötter var is på morgonen.

(förlåt för oinstressant snack!!!)

Söndag;
Sanna väckte oss genom att hoppa på bron, banka på dörren och leva rövare utanför vid 10 tiden. Då låg vi och drog en liten sekund sen gick upp. Drack varm choklad till frukost, det behövdes verkligen och sen gick vi till våran stuga och packade ihop alla saker. Och sjävklart så skulle Lova med vart vi än gick, iallafall när jag gick iväg. Så det tog några extra minuter att gå mellan alla ställen och skulle vi hämta vatten skulle hon bära kannan och allt. Men söt är hon och trots allt bara ca 1,5 år! :) Iallafall så packade vi ihop grejerna i stugan och medans vi höll på ville hon inte vara kvar där, så jag tog med henne ut för att gå med henne till husvagnen, då var det en kille som tittade jätte mycket och log =D höhö. Ne men ja.
Vi packade och drog i stort sett.

stenis!

Hejhej
Har ju som sagt kommit hem idag, skönt var det. Jag har saknat duschen och min säääng! Usch var ofräsh jag har känt mig, håret var som ett smörpaket.
Det har varit hemskt oskönt att sova, vaknat flera ggr per natt och så. Rätt tidiga kvällar också, tiden har gått sakta så man inte hållt koll på klockan, lagt sig innan 11 typ.
Ska berätta mer om helgen senare, efter ensam mamma söker.

hooome

Jag är hemma nu, tänkte säga det bara! Ska till tvättstugan.


Kändisdjungeln



Även fast jag absolut inte har följt det programmet, så såg jag en liten snutt av finalen, repris idag!
Jag tycker att hela programmet är totalt värdelöst, tittade inte på det för att det var sjukt tråkigt.
Men jag såg final reprisen och Karl Petter vann. Vilket var helt rätt, han är även nästan den enda personen som var med där som jag vet vem det är.
Det var ju bara gamla kändisar.

Men iallafall, Grattis till Karl Petter, det var värt det! :D


hejsan, nu är vi framme och det är

0-13b61f28a29d0898fa8565d7d39cf1e2.png

Kolla varifrån!

hejsan, nu är vi framme och det är skit kallt här. Fy, man kommer frysa ihjäl. Snart ska vi väl äta, hungrig är jag. Skriver senare:) puss


tjo:) sitter i skolan, och väntar

0-594ba6d4e50b78e589aff846345622c1.png

Kolla varifrån!

tjo:) sitter i skolan, och väntar på att matten ska börja. Vilket den borde göra nu. Slutar om en timme, skönt. Då ska jag hem och duscha och sen packa klart. För idag bär det av och jag ska ha kul. Nu kommer läraren så nu blir det plugg:d vad ska alla hitta på ikv? Jojo, ska jobba på nu, hörs efter två. Puss


Skolan väntar

Så ja, nu är det strax dags att gå till bussen! Åker den som går senare, tjugo i, även om det blir lite stressigt.
vi har ju bara engelska så. Jo slutar 2, hemma före tre iaf.
Hinner nog blogga vanligt innan jag far. Sen blir det mobil update.

Hörs i eftermiddag!
Tjo

Piotr Pawel Pospiech

Denna killen måste få ett eget inlägg.
Han är jätte duktig och as gullig! :D Han är ju helt charmig!


Erik Grönwall - min idol favorit!



Jag tror och hoppas att han vinner Idol -09! Han har Det.
Han har utseendet (snygg) och världens skönaste röst! :D
Helt klart bäst i årets IDOL.

Nu till de som är bra, men inte lika bra;


Felix Västerhamn, jag tycker hans röst är speciell. Jäkligt ovanlig, men jävligt bra!
Verkligen behaglig att lyssna på


Gabriel Brandes, han är ju absolut snygg! Och har jätte bra röst.
Han kommer nog att gå långt, jag hoppas det iallafall.


Calle Kristiansson, denna kille diggar jag! :D Han är suuuper!
Synd att det gick rätt dåligt igår! Men jag hoppas att han går vidare, han kan ta sig långt!


fredag

God morning sunshines. Är det någon som är trött? Det är jag iallafall.
Har inte duschat än, vilket känns dels äckligt, men skönt. Har ju mer tid till annat då! :D
Ska slänga in bilder från kameran + mobil i datorn nu, hörs om ett tag, så ser vi vad jag bjuder på! :D

Update, 07.25.

Titta ej om du inte vill se innehåll i en dammsugar påse!

När jag var hos Vixi för ett tag sen, kanske 2 veckor, så dammsög jag hos dom, och något stort for in.
Tänkt inte mer på de, när jag kom hem hade jag tappat min ring och kom på att det kanske var den jag sugit upp. Dagen efter tömde jag hela deras dammsugar påse, vad tror ni jag hittar? Min ring! :D
Ser du den?


Sen en dag, förr förra måndagen eller nått, var jag med lill Maja i stallet.
Då var det en katt som kom och var närgången!

 
efter stan trippen i lördags kände vi att vi skulle äta, jag, Vixi & Sara.
Det var jääkligt länge sen jag åt på typ restaurang/hamburgerbar, denna gång Tasty.


Var & städa med mamma, hittade masssa fina lampor som gärna får pryda mitt hem.


Det är fint väder om mornarna, men ruskigt kallt!
Det är just nu två grader!



Tjo babes.

Nu är IDOL slut och jag har hunnit med en dusch. Crille for direkt efter IDOL typ.
Har ju som sagt sovmorgon i morgon, till 11.10, eller ja, då börjar vi ju. Men jag kommer endå att kliva upp tidigt för att packa klart på morgonen och hinna blogga. Ska föra över bilder, ska tömma mobilen och kameran, för fota ska jag göra där borta!

Har precis filat mina hälar, fan va ont jag har i de. Uggsens fel,ska typ trycka in en strumpa i hälen på uggsen, de är för stora, så då glider fötterna bakåt och tar i den hårda kanten, blä.
Har även haft i hårinpackning, för att kanske slippa tvätta håret imorron på morgonen, jag kommer nog endå att skippa det, bara för att jag ska duscha innan vi far till Stenträsk. Å dit åker vi imorron på eftermiddagen, efter fem skulle jag tro.

Ne nu ska jag nog fläta håret och lägga mig, sov jätte gott!
Puss

true match!

Tjena! :D Allt fint? Här är det great. Sitter hos Vixi och pratar lite nu, ska alldeles strax gå för att vara med Crille.
För imorron åker vi ju mest troligt tilll Stenträsk, fett myys! :D Det kommer iaf bli kul.

Skolan höll på till kl 12.10 idag, skönt. Började ju med prov, sen satt vi bara och skrev, mind maps. Så slutade vi.
Då gick jag till stan och köpte ett puder, true match (om det heter så?) visar sen. Tänkte även köpa en foundation, ett nr ljusare än jag har, men jag spar det till en annan gång. Jag ska iallafall springa på toa nu, sen hem och leta en telefon laddare för att kunna ladda den gamla mobilen, annars kan jag inte mobilblogga i helgen. Kan tyvärr inte skicka mms med den nya! :( Så jag tar med den gamla.
Sen kommer Crille, så i hörs igen före eller efter IDOL.

Pusstja!



skola

God morgon! :D Ska alldeles strax kila iväg. Börjar som vanligt kvart över åtta men slutar däremot kl 3 idag typ.
Sen efter skolan ska jag äta och städa upp i mitt rum och sen vara med Crille & se på IDOL.

Dagens outfit (i text);
Långt linne - Lindex
Franstunika - Gina tricot
Strumpbyxor - KappAhl och Åhlens.
Kör med dubbla par för att de är lite genomskinliga och det är kallt.

Mm. Ska börja röra mig nu, hörs efter skolan!
Puss


plötslig trötthet

Halloj. Nu är Idol och AA slut och jag är trött. Så därför lämnar jag er, as usual. Gör allt jag sagt att jag ska göra imorron, medans jag väntar på crillpill :) dvs om jag kommer ihår allt, iaf diss/hiss listor osv.
ska försöka hinna blogga på morgonen, hörs ! :)
Puss tja!



tittut! :D Har badat, därför sminket är borta =p

veckans jobbigaste dag avklarad!

Tja.

Fick sluta halv 4 idag, usch vad skönt! :D Skulle ju egentligen gå till halv 5, men nu ska vi alltid framöver sluta kl halv 4. Och vi hade ju bara BF idag.

Jodu, ska alldeles strax ringa Crille, för att hinna vara med honom någon timme. Sen får vi se när han far hem, han ville tydligen inte se idol. Tänkte göra en hiss/diss lista sen eller nått. Så kika in senare.

Äntligen har jag börjat använda uggsen, ooh vad skönt! Men alla mina tenniskor är trasiga så och det är så kallt på morgonen. Åh jag har inget att berätta.
Slänger upp några låtar som jag nötte i typ sexan ;)


Tampong tomtarna, hahaa!! :D


hår fix

Hello!

Har rätt så nyss kommit hem, från en rolig kväll hos Vixi. Jag har bland annat fixat volym i Saras hår, lockat det lite längst ut i topparna och sedan plockat hennes ögonbryn. Hon blev iallafall fin i håret =)
Sen tänkte jag att jag går hem tidigt för att lägga mig tidigt. Så det ska jag alldeles strax göra.

Och i morgon har jag en riiiiktigt jäkla plågsam dag, jag hatar den!! 8.15 - 16.30 och bara BF, det är så jävla tråkigt. Så smsa gärna mig om du har tråkigt.
Ska nu även snabbt försöka fixa mms inställningar så jag kan börja mobilblogga igen, då har jag ju något att göra iallafall, under dagen.

Ne men nu mina vänner ska jag gå och tvätta fejjan och sen sova.
Sov gott


Helgen, kom nu!

c, saknar dig hjärtat!


dissa ögonbrynen vettja! ;D

steeenis! :D

Hallå

16 timmar och  24 minuter sen sist. Allt bra?
Slutade efter 11 idag, gode skönt. Hade bara svenska/data, tillsammans. Vi skulle skriva en novell och sen beskriva hur vårat rum ser ut, och sen skicka det till lärarna. Och så fantasilös som jag är då så skrev jag om två småbarn som plockade bär i skogen, haha! Den var as lam/keff/dålig/urusel, välj själv ;)

Så jag for hem och åt tacos rester från igår till lunch. Sen har jag städat upp lite i mitt rum och så.
Min låtsas pappa bad mig även smaka majskrokar(?) Ni vet såna stora krokar typ, som ostbågar nästan.Fast de var doppade i choklad, mums! ;) Så han sa att jag skulle göra lite mer, så det har jag också hunnit med.
Och nu sitter jag och lyssnar på musik från MTV och uppdaterar bloggen, och ska försöka gräva fram en ny header. Om min kära vän Johan har den kvar så!

Ska nog ta och gå till Vixi en stund eller två. Kanske även borde plugga lite matte, prov på två veckor ungefär, trist!
Och sen SKA jag ut och röra på döfläsket, haha! Låter bra va?

Vet ni vart jag ska till helgen? Om jag säger fest, vad säger du då? :D Då säger jag Stenträsk! Inte fest kanske, liiiite ;) Ne men det är typ sista helgen Vixi och de har husvagnen där så då ska vi följa, för nu får vi plats i bilen iallafall. Det är världens mysigaste ställe typ. Men dunjackan och uggsen ska med, det är ett som är säkert!
Ses vi där eller? ;)

Ska dra en sväng.
Ciao!


bajs

Hej och hejdå! :D
NU tänker jag gå ut, tror jag.
Hörs sen! tja

idol favoriter!






inget intressant

Tja folket. allt bra med er? Här är det super.
Vad gör ni? Själv sitter jag hos Vixi och tittar på reprisen av My camp rock. Fy sjutton vad det finns bra ungar, alltså att de är bra på att sjunga! Huvva, jag vill också kunna sjunga. Sen ska vi titta på Freaky friday typ.

Var ju på stan idag, köpte ett par nya strumpbyxor och två olika ögonskuggs borstar. Och när vi kom till Dollar store köpte jag en tvål, två lypsyl, hår inpackning, tror inte det var nå mer.

Vad har ni hittat på idag?

Återkommer när jag kommer hem! Puss

stan!!1

God morgon. Åker in till stan nu, är borta rätt länge. hörs sen!

Hannah listar - 3 bästa tv programen just nu! del 2




Programmet som kommer på andra plats är;

Andra Avenyn


fr v. höst upp; Karim, Hamza, Tony, Kim, Rasmus, Ulla, Annika och Håkon.
fr v. nedre; Roland, Jossan, Lotta, Angelica, Olga, Liv, David och Roxanna.

Helt klart att AA kommer tvåa. Jag följer det stenhårt, har sett alla avsnitten. Började se i mitten av första säsongen, då tog jag och satte mig vid datorn för att titta ikapp. Sen dess har jag följt det.

Och är du en AA älskare så behöver jag inte berätta så mycket mer. Och jag vet inte vad jag ska berätta om det, för all information hittar du här!

Slänger iaf upp bilder som är lånade från AA's sida! 

Sändningstid; Tisdagar 21.00, SVT 1, glöm inte!


Kim, Hamza & Markus

Roxanna, Liv & Kitty

Glöm inte heller RIVERSIDESVTPLAY , nya avsnitt varje dag! Där Kim har huvudrollen. Det är jätte bra så ni borde verkligen se det!


Vad vill ni läsa om?

Hellu babes. Nu är jag hemma och har ätit middag åså. Slutade ca kvart i två idag, då gick jag mot kvantum för att handla med mamma och tobba. När de var i stan hämtade de upp mig, så vi handlade. Direkt när vi kom hem började vi med maten.Sen har jag gjort lite små saker på datorn innan jag nu loggade in här!

Okej, ska ta mig tid och tänka ut något skoj att berätta, måste ju även göra klart min lista på favorit tvprogram! :D
Även du kan lämna förslag på vad du vill läsa om i min blogg! Lämna en kommentar! =)

ses

Jag älskar dig, jag kommer aldrig släppa taget
jag finns för dig, när det stormar på havet.

mtv

God morgon. Sitter och tittar reprisen av MTV video music awards.
Inatt har jag sovit 10 timmar, fatta mycket ;) Var skönt att få sova ut.

Snart ska jag till skolan, börjar halv 12 idag. Så jag åker nog 10.53. Sen har man bara engelska och matte. Och ikväll ska jag vara med Christoffer. Vad ska ni hitta på?

Ne men nu ska jag gå och borsta håret och göra mig klar.
Ha en najs dag! tja

vet inte

Tja allesammans.

Skolan var chill idag, BF hela dagen, från 8.15 till 12.10. Så torsdagar är helt klart favoriten, plus fredagar, 11.10 - 13.50.
Tänkte egentligen bara säga att.. inget speciellt.
Efter skolan iallafall så kom jag hem, åt lite, nötte tv. Sen ringde Sara mig och sa att de skulle hämta Lova, jag följde med och fixade även en praoplats för vecka 47 & 48. Så nu är alla mina praoveckor klara!
Efteråt följde jag med de hem, dels för att jag hade tråkigt hemma, dels för att jag tänkte vara med Vixi när hon kom hem.

Så vi chillade framför tvn i flera timmar typ. Sen gick vi till mig för att äta middag och sen gick vi till Monica och tittade på IDOL. Och nu är ja hemma, å ska alldeles strax sova, ska lägga mig innan 11 har jag bestämt.

Nu tog hjärnsläppet över så vi hörs imorron! Pussciao

trött som döden

fattar ni hur trött jag är? Har nyss sovit i ca 30 minuter och nu ska jag fortsätta. Somnade hos Monica efter Kändisdjungeln, för det var absolut inte bra. Så för att inte piggna till så ska jag direkt lägga mig.
Hörs imorron.
Gonatt

aktiviteter!

Hej. Allt bra?
Med mig är det bra, är riktigt trött känner jag nu. Blir nog en tidig kväll ikväll.
Ska alldeles strax till tvättstugan och hänga sista tvätten, sen ska jag till Monica och titta på Idol, sen ska jag hem direkt efter det.

I skolan idag fick vi ta igen den missade aktivitetsdagen med treorna och det var faktiskt roligt! Mycket roligare än jag trodde. Vi fick bland annat hoppa säck, äta kex utan att svälja och sedan vissla, charader, rullstols rally (ngt liknande), sing a long, typ en tidningslek, då man skulle slå varandra osv osv. Det var iallafall jätte kul! Speciellt Chicken in the hanhouse, hoppa säck och rullstolarna. Sen var det pris utdelning, men vi vann inte ;) Fast det var ju inte det viktigaste, jag hade kul iallafall.
Jag var lite skeptisk till det hela först, men det lugnade sig.

Ja, men det var kort om dagen, ska springa till tvättstugan nu, återkommer efter IDOL!
Puss


fotosession ;) höhö.

Tjo babes! ;) Har kommit hem nu. Gick till Vixi pga mitt dåliga humör, (skyll på mensen, har rätt kort stubin då). Blev iallafall på lite bättre humör. Vi såg på Idol, något skratt fick man ju in iaf.
Såg ni killen som var lik Jidhe(stavning????) De var dock inte jätte lika, men nog kunde man allt se vissa likheter.
Efter det var det ju som sagt Andra Avenyyyyy! I löööv it.

Jao, tänkte iallafall lägga mig innan 11 idag, var så sliten tidigare idag, kommer nog att somna på stört ;)
Slänger upp ett par bilder, ta de med en nypa salt. Jag är inte direkt seriös!

Sov gott!


klicka för större.
Vi skippar de andra bilderna! ;)


du..

Hej alla.

Sitter just nu vid datorn, kommer dock inte att göra det så länge till och om jag nu får för mig att sitta länge sitter jag här heela kvällen. Är så sjukt irriterad.  Trött och grinig, var hos grannen först och främst till nästan 12 inatt, så jätte mycket hann jag inte sova. Sen när man kommer hem börjar en viss person dampa! Fan va jävla less. Om han inte ryker, då drar jag, that's it..

Nå ja, skolan gick sjukt segt idag, det håller nog hela klassen med om. Alla var typ trött och less.
Vem vill börja kvart över åtta och sluta halv fem? Inte jag. Man har ju ingen ork, och våra BF lektioner är himla tråkiga. Så man blev less, men som tur var är våra lärare liite snälla så vi fick sluta halv 4.

Det här inlägget ser ut att bli väldigt tråkigt å bakom det ligget ett humör som är i botten just nu.
Tror jag går till Vixi, iallafall till Idol börjar. Sen får jag se.
Vi hörs ikväll! :)
Pusstja

du. dra långt åt helvete!!

black nails

Hej å hå.
Vixi har just gått hem. När hon kom har vi chillat vid datorn, sett tv och sen tittat på High school musical 3, det fanns tyvärr inget bättre på tvn så :)
Innan hon kom har jag hunnit tvätta lite grann. Så sprang jag lite i sista minuten och kastade i mina leggings i tvätten, så kan jag ha de imorron, om nu inte min syster tänker sno de.

Imorron är det dags för yttligare en ny skolvecka, är ni taggade? Inte jag, känner även att jag börjar få ont i halsen, vilket inte är sååå trevligt.

Jodu. Ska springa på toa och borsta tänderna och så, sen hoppa i säng.
Hörs :)

ny möblerat.

Hej alla glada och ledsna, eller var ni nu än är ;)
Är allt bra med er? Med mig är det helt fint.

Igår var jag upptagen med att fixa mitt rum i, det tog nästan hela dagen. Bytte ju som sagt säng med min storebror. Så vi började med att fara och hämta släp och en bäddsoffa som skulle kastas, sen hämtade vi min brors säng, for på Kronan och kastade bäddsoffan, for hem till oss och lämnade hans säng samt hämtade min dubbelsäng så vi for och lämnade den och monterade den hemma hos han. Därifrån tog vi även ett Ikea lackbord och ett skrivbord till mitt rum. Så nu har jag möblerat om och har lite nya saker.  Känns skönt med lite mer utrymme.

Nu hade jag tänkt gå till tvättstugan och hänga upp tvätt och slänga på en ny maskin. Sen ska jag höra med Vixi om vi ska ta en promenad med småbarnen. Skoj va?

Slänger upp bilder på rummet, taget med webbcam så det är dålig kvalla.
Så hörs vi sen, puss tja!


Robert Pattinson vakar över min säng ;) haha

bokhyllan, har dock inte rensat allt där, ciderflaskorna ska bort och lite annat också ;)

bara nått, fönster och tv ;p

Och jag!! :D haha


Idol 2009 - dagens

Tjena! Allt bra? med mig är det super.
Sitter hos Vixi och ser på Idol och tar en stänkare! haha ;)

Varit i skolan idag, började 11.10 och slutade ca 13.45 eller nått. Sjukt skönt med bara två lektioner, engelskan som var jäkligt chill, vi satt bara med en hör övning i typ 30 min, så vi fick längre lunch. Sen hade vi Matte, som även den var rätt chill, fick iallafall gjort litegrann. Efter skolan drog hem, slängde i mig lite av gårddagens sallad och sen var jag med Vixi.

Ikväll, eller resten av kvällen ska jag spendera i mitt rum, ska faktiskt skruva isär min säng. För imorgon byter jag med min storebror. Så jag ska ta bort den ikväll, så jag får sova på en utav madrasserna inatt.
Imorron på morgonen åker vi och lämnar den och hämtar den andra hos min bror i stan. Yey.

Resten av morgondagen vet jag icket vad jag ska göra. Ska iallafall vara med Christoffer efter vi är klara med sängarna osv, sen ska jag vara barnvakt på kvällen. Så kan det vara.

Nu ska vi dra hem till mig, och fixa lite!
Drick försiktigt alla där ute ;)
Don't drink and drive ;) höhö.
Puss


dagens outfit;
Kofta - Kappahl
Linne, rosa - Gina tricot
Gråtröja- Systers - Ellos/JSFN
Leggings - kappahl


00.11

God natt!

Jon - en av favoriterna hittills.

Tjo.

Har ganska nyligt kommit hem från Vixi. Har varit där hela kvällen, sett tv, sovit, ätit mat och chillat.
Gick in till stan efter skolan som sagt. Engelska lektionen slutade innan den skulle så vi slutade efter klockan elva. Det var ju dock samling i matsalen för ettorna klockan 1, för "nollning" med treorna. Ingen i klassen, så vitt jag vet gick dit. Så efter elva drog jag till stan för att möta upp min syster, Vixi och Sara. Jag hade så mycket lust att handla något men jag hittade inget skoj.
Förutom en ny bh och en ny kula till läppstaven, med diamant den här gången. Staven jag har är dock köpt på Dollarstore för 10 kr och den funkar lika bra som vilken annan piercingaffärs, bra va?

Jao, efter vi varit på stan gick vi hem till mig för att jag skulle börja med maten innan mamma kom hem. Och den blev klar precis när hon klev innanför dörren i princip. Sen efter så gick jag och Vixi till henne, chillade, jag somnade i typ tio minuter enligt de, men det kändes som kanske flera timmar, höhö. Sen har vi bara sett på tv, Idol och masssa program på MTV.

Såg du idol? Åh vilka sköna killar, de som kom in två samtidigt, de som fejkade att de var så nervösa, att han blev ledsen och sen sprang in i dörren. Oj vad jag skratta!! De var ju stört sköna. Men jag anade på en gång att det var något lurt med de, och jag hade rätt ;)
Hittade även nu några favoriter, oj man ville stjäla vissa röster.
Hittills iår tycker jag att killarna har varti bäst, känns som att de är fler killar som gått vidare än tjejer sen igår, hålller du med? Fast de visar ju iofs inte allting på tv.

Nu blev det rätt mycket att läsa, vissa tycker  att det är bra, vissa inte. Men istället så får ni höra lite bra musik, en av gårdagens favoriter från idol, Jon och hans egna låt!

Gonatt! :)


Vad tycker ni/du?


090909 - onsdag

God morgon! Onsdag idag, vilket betyder lite kortare dag, till klockan 3 går jag. Fast jag drar hem när vi får lunch, eller till stan iaf. Treorna skulle tydlien ha nå aktiviteter med oss BF1or, vad jag vet. Men jag pallar inte det, vi har haft nog mycket lek redan så, man lessnar. Vixi och Sara skulle även komma in till stan så då ska jag möta upp de, får se om jag hittar något att köpa, det hade varit skoj! ;)

I helgen, eventuellt, får jag ny och mindre säng, får får ja inte, ska bytlåna med min brorsa. Han får ta dubbel sängen jag har nu så tar jag hans 120. Det är för att i mitt rum får inget plats med dubbelsängen så då ska  vi byta så jag kan möblera om. Sen är även en mindre lättare då jag tapetserar om, inte sant? :)

Så ja, slutar vid 11.45, då ska jag äta sen går jag till stan. Annars äter jag på stan, haha! Typ dagobert.
Ska börja göra det sista nu, för övrigt så blåååser det som fan ute just nu, så bäst att ta på sig kläder.
Skippar uggsen ett tag till, måste förstöra fejk"conversen" först helt. Snart lossnar hela sulan från tyget, fint va?
Folk kanske inte tror att jag har råd med nya skor, men jag pallar inte lägga pengar på det bara, hehe!

Nu sticker jag, vi hörs efter stauun!
Pusstja.



Kissies bror i IDOL - fet diss!!!

Om ni som jag, läser Kissies blogg, borde ni iaf veta hur hennes bror ser ut? Om ni som jag, tittade på första delen av idol ikväll, så såg ni Lilla Peter där. Fyfan säger jag. Inte kan han sjunga? Bra att han inte gick vidare.
Jag tycker att det är pinsamt fan.

Vad tycker ni om Peters försök till att bli våran nästa IDOL? Fail?


Bild tagen från google.



För övrigt om Idol har jag redan någon favorit!
Ni vet han Jon Sindenius, han med glasögon som hade jätte sköön röst!
Och sen felix , han hade en jäkligt ovanlig röst, men jag blev typ kär.
Ska lägga upp klipp så fort de finns på Youtube. Jo, nu håller jag ärligt talat på att somna.

Vi hörs nog imorron bittti.
Gonatt!

Tatueringar, tyck till!

Tänkte köra ett litet diskussions inlägg, här får ni lämna era åsikter om tatugeringar.
Själv älskar jag det. Så länge det är snyggt så. Vem vill ha en ful liksom?
Jag tycker att det är assnyggt med tribaler på killar. Finns massor som är snyggt men dock kan jag inte skriva ner allting här.

Min första kommer snart att komma på plats, mitt namn på ryggen, mellan axlarna/skulderbladen. Tänkte sätta den i nacken, bara ett enkelt namn, men det är så många jag vet vem det är som har gjort det nu så jag kör på något lite mer eget. Den kommer att till största delen bli i svart, men möjligtvis även en färgklick.

Vad tycker du om tatueringar? Fult? Snyggt? Dyrt? Onödigt?
Har du själv någon? Istånnafall vadå och vart?


Ni får en ungefärlig bild på hur min kommer att se ut. Tatueraren får självklart själv fixa till den efter behov och efter egna ideér.


Vad tycker du? Själv tycker jag om den.


vad börjar om ca 4 timmar?

Hejsan! Har rätt så nyss käkat middag och kommit hem från skolan. Slutade redan klockan 2 istället för halv fem ooootroligt skönt!! Det var bara för att alla var klara innan med alla uppgifterna.

Igår kväll var jag hos Vixi. Vi tog en promenad med Hugo, satt hos Monica i kanske 1 timma sen var jag hos Vixi till efter 23. Sen då jag kom hem somnade jag i stortsett på en gång.
Ikväll så är det ju IDOL och en timme efter det så är det efterlängtade Andra Avenyn! Så jag har längtat.
Ska ni titta på det ikväll? :D

Vad annars ska jag berätta? Var nyss med och tävlade om biljetter till Lars winnerbäcks konsert i Luleå i November, allt är typ utsålt, as usual.

Yey, tatueringen är nog nära nu, hoppas jag. Men jag kommer dock inte kunna sova flera dagar innan, kommer vara så sjuuukt nervös. Ni som har tatueringar, gör det skit ont? :D Hur känns det?

Min granne ville att jag skulle komma över så jag går dit. Vi hörs om ett tag, innan idol iallafall, och under tiden.



tjabba tjena hallå! ;)

Nu har jag kommit hem och även ätit, för en timme sen iofs, men endå.
Slutade kl, 14. Sen drog jag med Jokke till Ängskolan för att fixa praoplats, fick inte hos min gamla lärare, Jokke fick den platsen. Hon sa att det skulle knappt finnas ngt att göra om vi var där båda två. Så jag fick med barnen som går i ettan (1) istället. Det är lite mer fart i de ungarna plus att jag har grannens unge där så. Nu är ju dock inte praoen förens vecka 45, men det är lika bra att vara redo och ha en plats färdigt.
Då återstår bara att hitta ett dagis att vara på i två veckor. Men jag vet redan vart jag vill vara, ska bara höra av mig dit så.

Annars idag så ska jag inte göra så mycket. Ska titta på Riverside, det nya på SVT PLAY. Det handlar om Kim (Jonas Bane) från Andra Avenyn, om att han är bisexuell osv. Det kan bli kul att se tror jag. Ska ni titta på det?
Vad mer kan jag berätta? Vad vill ni läsa om, ska nog springa över till Vixi en sväng och klicka hem ett paket från Gina Tricot, låter det bra? Yey.
Ska ringa min kära vän nu och höra vad hon säger, vi hörs när jag är där!


måndag

God morgon, lite stressad nu. Tänkte bara säga att jag drar till skolan nu så ni vet.
Hörs efter kl 2! :D
Puss & kram



Have a naaajs day =D


top model - ny säsong & ensam mamma söker!

Ja, det är vad min kväll bestått av. Har alltså tittat på tv. Först den nyaste säsongen av top model och sen efter det nya säsongen av ensam mamma söker. Båda programmen var bra och jag kommer fortsätta följa de
Har ni sett något av de?

Nu hade jag iallafall tänkt fortsätta se på paradise hotel, är på avsnitt 30 nu, hinner se två stycken idag, vill inte vara vaken så himla länge så.
Men jag ska försöka hinna blogga innan skolan imorgon, annars så slutar jag klockan 2 så vi hörs efteråt.
Puss och gonatt!


var ju i stallet med Hugo för ett par veckor sen, då tittade vi bla. på denna häst.
(hade ingen roligare bild)

dålig update!!

Har inte bloggat sen i måndags, vilket är astrist. Vet dock heller inte varför, men säkert för att jag inte orkat åså.

Sitter i köket nu, vi har lyckats fixa trådlös internet nu så det är chill att man kan sitta vart somhelst nu.
Har varit å städat idag med min mor, efteråt så kom Tobba och mormor och hämtade oss i stan för att åka ut till storheden och handla lite. Ja, hon kom hit idag för att hon ska till sunderbyn imorgon.

Helgen i stort har inte inneburit(?) något speciellt. Har varit hos Vixi & Sara, sett tv och sovit.
Vad har ni gjort?

Vad ska jag berätta?
Att jag är svarthårig nu? Ne, det var tråkigt.
Men att jag ska tatuera mig snart? Och i princip vet vad jag vill ha nu? :D Det lät skojigare.
Slänger upp en bild, för nu börjar det blir mycket folk här så jag lägger undan datorn en sekund eller två.

Puss

Hiss/diss? Säg vad du tkr!! Ska dock ändra typsnittet.

RSS 2.0