hmm.

Orkar helt enkelt inte mer idag, behöver sova i min säng, har saknat den!

Puss


Nya och fräscha kläder efter man kommit hem och duschat..

Stora Stenträsk; Söndag

Igår var en sjukt nice dag.
Vaknar på söndag morron av att Jimmy knackar på fönstret och frågar om vi ska komma upp och käka. Då var det bara att kliva upp även fast man ville sova två år till. Börjar med toa, Lova ser mig och blir jätte glad, sen när jag bara går så börjar hon skrika, söt hon är. När vi kommer tillbaka så käkar vi, och sen är det bara att gå och städa stugan. Packar ihop väskorna och sopar.

Då har den andra familjen vaknat de också. Så vi byter några ord med de och så. De packar ihop sina saker och åker hem. Vi åker ganska så strax efter de, där vid 11.

Åh vad jag redan saknar det. Det var så sjukt nice att vara där. Blää att man skulle hem. Men jag hade dock velat duscha, inte tvättat mig alls, mitt hår var snuskigt när jag kom hem. Jag hade faktiskt kunnat tänka mig att bo där, det fanns ju dusch, men då måste man värma vatten typ. Sen var det lite långt till närmsta affär, men annars helt underbart.

Och för er som inte vet vad Stora Stenträsk är så är det en camping. Med plats för massa husvagnar och det finns några stugor också, 7 eller 8 om jag inte minns fel. 2 stugor utan el tror jag även, men endå så nice! Har ni chansen, far dit. Nu åkte vi ju dit innan säsongen börjat, vilket resulterar i att det var mest äldre där. Iallafall nära oss. Men nog såg man någon annan liten unge ibland, men annars bara äldre. Fast de säger att under sommaren är det mer barn där.

Ska försöka tvinga dit min mor i sommar, annars får jag lösa det på något annat sätt, men dit ska jag! Det är ett måste. Det har iallafall varit en toppen helg!

Jag saknar det och vill tillbaka!

Alla bilder är klickbara och mina!

Stora Stenträsk; Lördag

Vi vaknade ca 8, jag och sara bestämde att vi skulle upp tidigt. Men jag har för mig att även Vixi gick upp då. Så vi gick ut och satte oss med de andra vid elden,eller iallfall med barnen, eller så var de inne och åt frukost.


Efter frukosten satt vi och chillade, gick säkert och fixade ved & vatten. Satt vid elden massor och var med Lova.
Sen roade vi oss med nått iallafall.
Lunchdax sen, grillad korv.


Under dagens lopp dök det upp en ung kille, enda unga killen vi sett där förutom Vixis bröder. Han var nice. Han hade en polare som dök upp senare, och medans vi satt ute på bryggan så såg vi att de hade stugan breve vår, nice det! Fast eftersom att vi satt en bit bort från stugan hela tiden så såg vi de inte så mycket. Och de var endå ute och fiskade hela dagen. Vi hann se de på nära håll då vi skulle gå till stugan och hämta tvål för att sedan gå och tvätta händerna, då satt de lite snett utanför vår stuga och grilla(?) ;)

Under dagen hann barnen även med att bygga en koja,



Ja alltså, mesta delen av lör(dagen) så satt vi vid elden och pratade. Underhöll Lova som hade ätit råttor, inte på riktigt, men ni lär se och om ni endå inte förstår så kolla runt hennes mun.Vixis bror Tobbe lekte med båtarna, han rodde ut en bit också, vi tänkte följa med en sväng men vi vågade inte fara ut en meter längre än kanten, haha, vilka fegisar. Sen satt vi och schtekte ute på ena bryggan.


Lova. Solen.Bryggbilder, samt Tobbe och Sanna med båten.

Jag och Vixi hann även med att prova fiske(o)lyckan, inte ens något napp.Det fanns helt enkelt ingen fisk som ville ha våran korv..Så istället såg vi fiskrens i vattnet, titta ej om du inte vill.



Ja det blev middags tid och då fick vi skiiit god grillad kyckling, pot. sallad, körsbärs tomater, ranch dip och tzatsiki. Det var jätte gott. Deras mormor var där hon också, fast inte med oss och på ett annat ställte där, hon kom förbi när vi just satt oss för att käka, men hon gick lika fort.

Ja just ja, där vid 3 tiden kom familjen som ägde husvagnen brevid våran, sjukt trevliga. En mamma, pappa, två söner på 12 och 8 år, samt en amstaff hund, (möjligtvis en blandras). Jonte och den yngsta i den familjen började leka i stortsett på en gång.  Men den andre höll sig lite för sig själv till en början. Och då efter vi ätit så skulle vi gå och titta så små glinen inte hade drunknat, då började vi prata med den andra killen, riktigt söt var han.Sen pratade vi med honom resten av kvällen, trevligt. Vi satt uppe med allesammans till 12(?) eller något därikring. Sen skulle alla sova, så då gick vi också.


killarnas stuga den mellan bilarna, sen våran till vänster om den.

Stora stenträsk; Fredag

Kom till Vixi efter 4, kanske halv 5 eller så. Det hade varit en fyllskalle där, han hade visat snoppen, blä. Han hade även tappat sina löständer under husvagnen. Sen packade vi in i bilen och for iväg.


Vi kom fram efter 19 någon gång. Vi börjar ganska direkt kolla vilken stuga vi ska ha. Efter det så går jag och Vixi tror jag och barnen för att hämta ved, väl där måste vi börja såga och sedan hugga veden, vi var riktigt duktiga för att det var första gången vi gör det, jag tyckte att det var kul iallfall. När vi kommer tillbaka till platsen där vi ska vara så frågar vi ifall vi får starta elden, vilket vi fick, det gick bra!
 
Då var det dags för lite käk, hamburgare och parisare. Efter det bar vi in alla våra grejer i stugan (jag, vixi och sara), tror även att vi hedde i gång eld där så vi skulle få lite värme till kvällen. Sen bar det av ut igen för att göra ingenting, minns inte så mycket faktiskt från fredagen.

vår fina lilla kamin.

Vi gick en rundtur runt för att se vad som fanns, även en sväng ut på bryggorna för att knäppa kort.

Vixi och deras grannar kom förbi för att grilla med oss på kvällen, en mysig stund, med skratt åså. Yesyes. Och shit så många svängar det blev till dasset, minst två ggr i timmen. Vi gick och la oss vid 1,2, eller tre nångång, jag ch Vixi var vaken till iallafall 3, då vaknade Sara, då var det bara att gå ut och gå på toa, sen in igen, pratade en stund sen somnade Sara, sen jag, jag somnade nog av att Vixi pratade så sjukt mycket, ni ska bara veta, hennes mun var aldrig tyst.

Fotorunda;

fredags natten, riktigt tidigt, pisspaus, sol uppgång

vi hade ljus, det fanns ingen el

eld
vatten bilder;

massa bilder tagna på fredag

fredag natt;

jag & jag, spillde lite vatten, dassen och vägen man kmmer på när man åker dit.

Blev lite i o ordning, men det gör väl inget.
Alla bilder är mina, om ni ska ta de, fråga först!
Och alla bilder är klickbara.

hellu

Hej igen alla! :) Nu är jag hemma efter en alldeles underbar helg, den var fantastisk absolut.
Nu håller jag på att tvätta. och är egentligen inte på humör, men jag får bita ihop så att ni får ett inlägg om helgen + en massa bilder :) Lyckades få några fina bilder iallafall, fast rätt många av de är mobilbilder så ni får inte klaga på kvallan är ni snälla, hehe!

Crille fyller år idag, Grattis älskling! Fast jag vet inte om jag pallar fara, känns som bajs allt nu, fast inget på grund av honom, är bara less, mensen är på väg snart också.
Plus att det är mors dag idag, så vi har fikat lite åså. Ena brorsan var här också..
Aja, inlägget om helgen kommer ta lite tid, så jag börjar nu'!

farväl

Så ja, nu väntar jag på maten, efter jag ätit ska jag raka benen, sen göra klart det sista, sen går jag till Vixi, sen far vi. Kommer hem på söndag någon gång. Känner mig stressad än, men det får jag tåla. Känns som att det är så jäkla mycket grejer jag har glömt, ååh. Och endå har jag packat så mycket känns det som. Aja det får duga. Som tur är så går det att elda i stugan vi ska sova i, jag slipper frysa.. Menmen.. Så om ni inte hör något från mig efter det här så har jag farit till stenträsk, där finns inget internet och ingen el, Så därför kommer jag inte kunna blogga. Men ni klara er utan mig någon timme resten av idag, och i morron, visst? :D

Ni får iallafall se Issas tatuering, som hon gjorde igår, den är riktigt nice! Eller? Gissa priset.


På sidan/på magen.

jag

Ne, maten är klar. Vi kanske hörs sen!
Ha en skitbra helg annars
Puss & kram

stress

Jag känner mig dödigt stressig nu, kommer tillbaka när jag har packat klart åså..

Ha tålamod

home

Jag är hemma, men ska möta mor min på affären, kommer snart!


fredag

Godmorgon! Har lektion nu i datasalen. Sitter och gör mitt special arbete i SO, om vikingar.
jaja, det är vikigt, så vi hörs sen när jag kommer hem eller så..

Och föressten, vi åker i eftermiddag till Stenträsk.
Ciao


rubrik

Tjena. Allt bra? Har varit med Vixi hela dagen, planerat åså inför helgen. Ska alldeles strax se Gilbert Grape, lånade den av Mia idag. tänkte väl mest säga det och att ni får bättre update imorgon. :) Kanske hela helgen, beror på om vi far imorron eller inte. Vi har ingen stuga ännu, jag Vixi och Sara. Får vi ingen stuga kan vi inte följa med.
Och får vi ingen stuga betyder det mer blogg, då far jag även till pappa och käkar och sen på bilbingo, askul ju! :D Har ni varit på det nån gång? Om inte, prova..

Ne, det är en dag imorron också, vi hörs! :)
Sov sött
Puss

Stenträsk

Hej på er igen. Har varit hemma en stund, men när jag kom hem tvättade jag ansiktet och borstade tänderna klart. Ska nog alldeles snart hoppa i sängen.

Hos Vixi planerade i lite inför helgen, på fredag åker vi till Stenträsk, mest troligt iallafall, med Vixis familj, även några andra kommer dig. Då ska jag prova min fiske lycka,årets första fiske i sånna fall. Men det tråkiga med det är att det inte blir nå blogg förens på söndag, fast det är ju bara på lördagen som jag inte kan blogga. Och så missar jag Robinson, bläää! Och vet ni vad, ingen dusch! :O Jag som annars duschar varje dag, tråkigt!

Imorgon ska jag vara med Crille, hinner inte träffa han sen förens på Söndag, då fyller han 19 år också! :D Han börjar bli stor. Så efter vi kommit hem på söndag, om vi ens far så ska jag duscha och sen fara till Crille.
Och i morgon har jag Matte prov, det är rätt så betygs avgörande. Heja mig! Så jag ska sätta mig med det alldeles strax och sen sova..

Ja, det får nog bli nu.
Sov gott

jao

Hejsan. Skolan slut och jag är mätt som en plätt. Ska nog gå till Vixi snart, tänkte bara meddela det för er. Och slänga in dagens fråga.Ska köra det så ofta som möjligt :)

Hörs :)
Puss

Oj, hade visst en dagens fråga redan, ni får en till!

dagens fråga




Vilken header tycker ni var/är finast, den förra eller den jag har nu? :)

Fråga två!


dagens outfit


tunika; lindex, pris vet ej
linne; lindex 129kr
leggings; kappahl 179

onsdag

god morgon!  Hur mår ni? jag mår toppen. Ska nog fara alldeles strax, om det inte regnar, då väntar jag ett tag till, det är piss väder! :(

Favo idag, nivet där man gör sitt eget schema, rätt chill endå. Ska nog ha SO större delen av dagen, finns inte så mycket annat att ha, eller jo, SO, NO och Matte får det bli. Har prov i matte i morron och det provet avgör typ om jag får betyg eller inte i matte. Då får jag ju se till att klara det, inte sant?

Ska kila nu slänger upp en slappis outfit!
Puss

natti

Nu har jag fått en ny design, av duktiga Sanna som sagt. Har fixat litegrann i kategorier hära också, ska fortsätta imorron, För nu ska jag faktiskt sova! Hörs imorron!
God natt.


Vad har hänt här nu då?...

...ny design, får tacka Sanna så jätte mycket! Hon är skit duktig =D

Tack, tack och tack! :)

real talk.

Hejsan, i morse då jag skulle updatera bloggen så funkade det ej, läste igår kväll att det skulle vara stängt mellan en viss tid. Efter skolan for jag till Crille en stund, vi såg typ tv ;) När jag kom hem åt jag, sen cyklade jag tll Vixi å då gick vi ut med Lova! :) Så då gick vi och gungade med henne.
Ja vad gjorde vi sen, vi spelade Yatzy. Så var det med den saken.

Vad har ni gjort idag? :)

Ska fixa lite och läsa lite,
Jag återkommer! :P

natti natti

Jag är arg på alla kläder nu! HIttar inget till avslutningen, eller jo, två klänningar, en blommig och en hel vit, ska beställa båda och sen se vilken som är bäst. Men just nu ska jag sova!

Hörs i morron.
Sov gott!

Bert fjärt!

Hej! Hemma nu, har nyss skrivit ihop lite grann till min NO rapport i teknik(?) När vi byggt broar och gjort rapport om det. Fick göra komplettering, om det nu heter så, på vissa punkter. Hoppas det duger iallafall.

Vad har ni haft för er ikväll? Själv har jag varit hos Vixi, spelat Yatzy. Sen när jag kom hem så har jag snabbt skrivit ihop rapporten. Och nu ingenting typ, ska snart skicka nå bilder sen vette tusan. Kanske ser ett till avsnitt av Heja björn, orkade bara med ett igår. Synd bara att min Bert film tar så himla lång tid att få hem :S It's driving me crazy.



Iallfall, fick tillbaka vårat engelska verb prov idag. Max poängen var 100, dvs 100 verb ord.
Vet ej G gränsen. men VG gränsen var 75 poäng, jag hade 75 = VG- ? Vadå VG minus, sen hade hon glömt att rätta en grej, hon stoppa fel fast det var fel, så då ska jag ju ha 76, men antagligen är det ju bara ett vanligt VG, tycker jag.
Vad tycker ni? Har jag fel?

Återkommer om en stund.

vet ej

Hejsan! Sitter med min syster, ska snart gå till Vixi. Skulle väl i stort sett bara meddela det.
Ja, skolan gick iallafall bra idag, men man är skoltrött nu, inte bara lite heller! Men så är det väl alltid så här i slutet, eller?

Ska kila nu, vi hörs sen!
Puss

dagens frukost! :D


Fil med kanel, fiber havregryn, flingor och knäckebrödsmulor!

Enjoy, good bye!

dagens outfit





Frans tunikan från Gina Tricot - i Finland
Väskan är mammas skinnväska från stenåldern! ;)

måndag

Tjolahopp :) Allt väl?
Ska alldeles snart fara till skolan, i det fiiina vädret! Börjar med engelska, mitt favoämne =D Sen har jag idrott eller Matte, får se vilket av det det blir. Matten är iofs viktigare så det blir nog det.
Efter skolan ska jag nog vara med Vixi för Crille skulle sova efter skolan så då kan jag inte vara med honom, hehe..

Ska bara snabb läsa lite annat nu! :)
Vi hörs senare!
Puss


sweet dreams

Nu ska jag se på Heja Björn, minns någon det? Haha, det är så sjukt så det är inte sant. Det är det sista jag ska göra idag faktiskt. Men vi får höras imorron bitti! :)
Sov så gott!
Puss & kram!


Känsliga tittare, håll er undan!

Hej, det var 22 timmar och 54 minuter sen sist.
Var ju med morsan och städade i morse, sen hem och fixa lunch, amerikanska pannkakor =D Sen så gick jag till Vixi, vi satt inne och surrade, sen gick vi ut tror jag och på konsum och handlade, då passade jag på att gå hem och äta, när jag kom tillbaka var vi ute och pratade. Sen sprang (gick) jag till tvättstugan med mamma och sen tillbaka.
Vixi gjorde illa sig, så känsliga tittare klickar inte upp bilderna här under!





Det blir jobbigt att förklara vad hon gjort. Men hon skar sig iallfall på en järnstång då vi skulle sätta upp en sak.

Nog om snusk. Ska alldeles strax hoppa i sängen tror jag, känner mig lite trött, men endå inte, klockan är inte så himla mycket ännu. Vad gör ni?

Återkommer om en stund.

Robinson

Go kväll! Vad har ni för er? Jag gör faktiskt inte så mycket, Crille for nyss hem, han ville slippa kliva upp tidigt imorgon så.

Såg ni Robinson ikväll? Vi gjorde det, usch vad äckligt det som hände Jarmo. Blää, jag blev typ rädd. Det såg dock allvarligare ut än det var. Tyckte även att det var jätte synd att Blomman åkte ut :( Jag höll på honom eller Jarmo, så nu hoppas jag att Jarmo tar hem segern. Om han nu inte skulle vinna så får det helst bli Anna, vem som helst förutom Ellenor. Vad tycker ni?

Nå ja. Idag har jag inte gjort så mycket, varit och köpt en massa blommor med mamma och Tobba, som de ska plantera ute. Sen satt vi ute ett tag, men det kom en massa svarta moln så vi gick in, det kom inte ens en droppe regn :O Skumt väder de där. Jag satt och kollade på film, såg klart The perfect man, sen såg jag Allt flyter.

The perfect man var skit bra, hade sett den förr insåg jag. Jag tycker att killen som Holly (Hilary Duff) träffar, han Adam är skit snygg, Alltid ett plus i filmer..

Allt flyter, så där faktiskt, den var inte jätte bra, men inte jätte dålig. Den hade dåligt slut dock. Hade helst velat ha med lite mera humor i den. Annars helt okej, den gick att se faktiskt..

Ja som sagt kom bror min, hans blogg hittar ni i mina länkar i menyraden. Han käkade här, sen hann även han och Tobba med att åka iväg och fiska en stund, hade gärna följt med om inte Crille varit påväg då.
Jag såg klart Allt flyter när Crille kommit, sen skulle vi gå till mitt rum då skulle jag låtsas sova lite på soffan men istället slumrade jag till en kort sekund. Vaknade av ett sånt dära ryck ni vet som man får just innan man somnar ibland? Som att man faller eller något, gör illa sig typ. Jag och Crille låg sen bara och mös och väntade på att Robinson skulle börja.

Vad har ni haft för er i dag?

Imorgon ska jag som vanligt städa, sen hem och tvätta, har massor med tvätt, måste ju få rent kläder så jag slipper gå naken till skolan, vem vill se det liksom? hehe. Ska nog försöka sätta mig ner med lite SO arbete också, vill helst bli klar i tid. Det är ett stort arbete,Det sista vi gör i SOn tror jag.  Ska satsa som fan på det!

Dags för sängen, känner mig sliten!
Sov sött, och ni som festar kan ju ta det lugnt! :D
Puss på er allesammans!


De i inringade är/var mina favoriter.
1. Jarmo
2. Erik Billing(stavningen?)
3. Erik Blomqvist.

Tyvärr är det bara Jarmo kvar.
(bild tagen från google)

babbel

Hejsan! Sitter nu ute på altanen, rätt skönt ute nu även fast det är skugga här. Ser att det är dåliga moln på väg hit också, bara det inte blir regn! :/ 
 Har precis fixat  en liten rolig grej till bloggen, ni ser ju kanske där i meny raden + att det inte är helt klart ännu.  Hoppas folk uppskatttar det iallafall.

Brorsan kanske kommer hit senare, han var sugen på käk! Haha.  Jo han kommer.
Sen ska jag iallafall vara med Crille och se på Robinson x2. Missade förra veckans avsnitt men tur att Crilles pappa hade spelat in det =D

Jaja, har inget att berätta, ska kolla lite på cocoo efter nå snygga smycken, har mina favoriter så jag får ta och beställa snart =D hehe.
SKa kila en stund.
Puss


Bilden är tagen med datakameran, som ni vet är det inte bästa kamerorna.

lördag

God morgon! Allt bra? Med mig är det bra.
Ska nog snart fara någon stans med mamma och Tobba, vart vet jag inte, men det är kul iallafall..
Blir bara ett snabbt inlägg så, men jag drar nu! :d
Puss på eR!


Är ni uppe med tuppen? :D

Haparanda/Finland

Tjena, ni får några bilder från Haparanda/Finland nu tlls vidare. Bilderna är dock med mobilkamera så klaga ej på kvallan.


När vi kommit fram, mot ingången till Ikea.



Ap fina handdukar, i fina färger, vill haa! :D


Monica kör på grönt nu.


Jätte fin tygtapet som fanns vid toaletterna vid restaurangen. Vill ha! :D

På gränsen;




Det var en helt underbar dag. Riktigt trevligt.. Hittade dock inget speciellt på Ikea, jo visst en massa men inget jag har råd med. Och den nya gallerian På gränsen  haparanda/finland, massor med bättre än Luleå. Okej ,det var inte speciellt mycket i gallerian, men det var finare kläder faktiskt. Det var fräshare osv.. Å deras Gina Tricot var mycket bättre än Luleås om ni frågar mig. Köpte en svart tunika med fransar därifrån för 199 kr. Det var iaf en toppen dag!

Nästa; Haparanda!

Nu ska jag inte skriva nå mer efter det här, ska snart till Monica också, pratar med Vixi i telefon nu, hon kommer nog hit snart, Min syster har nyss kommit hem från fågelskådningen, Orka fara på det liksom? Klockan 4 på morgonen, huvva!

Jag vill åkaaa nu, helt kul! :D Hehe. Ne men ska fixa lite musik å det nu, sen går vi över till Monica, sen far vi! Och kommer hem i eftermiddag, är inte framme förens klockan 1 typ.
Ne ska kila nu,

Hörs sen! Puss

fixx

Nu är frukosten avklarad, hittade dock inget i tidningen jag kunde skriva om, förutom att påpeka att männen som tydligen har våldtagit flickan från Boden är svin! Hur kan man våldta nån? Det är hemskt..
Medans jag väntade på att mina mackor skulle kalla hann jag till och med dammsuga hall, kök och vardagsrum.
Nu letar jag bra musik att sätta in på mobilen =)

Ska fixa mig, puss!

onsdag

God morgon!
Imorse ville jag bara sova,har varit vaken i ca 1 timme, skulle egentlige legat kvar, varför gjorde jag inte det? Bra fråga. Ska ringa Vixi om 30 min så hon vaknar. Ska alldeles strax gå och äta åså. Har iallafall mer datatid idag är tidigare dagar. Måste fixa lite nya låtar till mobilen så man kan lyssna på vägen, hoppas det bara är vi på bussen, då kan vi sitta och sjunga, det vackraste vi kan! Jaja. Om jag går och äter nu och läser tidiningen så kanske jag kommer på något att skriva om när jag kommer tillbaka! Hörs snart
Puss

Promenaden i måndags tog oss hit. en tupp och en höna på bilden.


systers skor som jag lånade.

sexans show

Hej allesammans! ;D  Hur är läget? Toppen här. Har inte hunnit blogga något, har haft rätt mycket att göra.

Ikväll var jag, min syster, Vixi och Sara och tittade på Sexans show, en show som alla sexor gör på skolan där jag gick tidigare. Den var rätt bra faktiskt, bättre än våran som sög! Hehe. Ne men den var bra gjord och så. Träffade även lärarna jag hade 3an till 6an.
Den handlade om något i stil med att de skulle rädda världen, de hittade någon farlig termos som skulle förstöra hela världen, men de hittade den i tid så de räddade allt.. Sen var det en gammal tant som försökte råna en bankomat med en vattenpistol.

Ja, sen for vi hem till mig, planerade lite inför imorgon då de egentligen är majrundan, antingen gå 1 mil eller cykla 2 mil, men vet ni vad jag ska göra istället? Jo, jag ska till IKEA i Haparanda, really nice. Ska gå runt där, sen gå till det nya varuhuset som är på gränsen mellan Sverige och Finland, det sägs ha bättre affärer än Luleå. Vi är ju lediga på torsdag så då kommer Crille hit och sover, gulligt!

Tja, vad ska man hitta på nu? Måste upp tidigare i morron så jag ska snart sova. Ska till Monica kvart över nio, väcka Vixi  halv 8, ja, full rulle hela morronen. Kanske dags att dra sig då, ska skicka min syster i säng också. hon ska vara på skolan om 5 timmar, de ska på fågelskådning, så de ska samlas på skolan klockan 4 på morgonen, sen cyklar de iväg klockan  5, vem orkar liksom? Gaah! Skulle dö. Tur jag slapp det när jag gick  sjuan (a)

Ska hoppa i säng nu, hörs i morron bitti!
Puss på er!


Dit ska man imorgon, bild tagen från google.

måndag

God morgon. Allt bra? Med mig är det fint, trött bara. Vill gå ut och sola en stund, men det finns ingen stanns att sitta där ute dessvärre. Fast det är ca 20 grader i solen på framsidan! Riktigt nice Får se hur jag gör.

Vad sker idag? Det vet jag faktiskt inte, inget planerat iallafall. Ska till skolan som vanligt sen om de är bra väder sola =D

Har dock inte att säga nu så jag drar mig.
Hörs Puss


varsågod

Dessa bjuder jag på! Nytagna, mkt vackert.




God natt! :D

facebook

Tjena! Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Gissa vem som har fått färg? Jo jag! Wihoo. Då slipper jag nog solarium innan skolavslutningen, om nu vädret vill hålla i sig. Har varit ute i stort sett hela dagen.

Först i morse for jag med mamma. Sen kom vi hem, käkade lunch, fick bli nudlar idag. Sen satt vi ute, Monica och Martin kom förbi med Hugo =) Ja, har egentligen bara suttit ute,vi for iväg till Storheden, Ica Maxi och pantade 3 säckar med pant.  Jag har väl tagit det lugnt ute i solen helt enkelt.

Var ju som sagt med Crille fre-lörd, vi såg talang och mös!
I love you baby.

Har ni haft det skoj i helgen? :)

Vad händer hos er nu?
Jag sitter och göra olika grejer på facebook, olika quiz. Som den jag gjorde nyss; What should your parents have named you?. Där blev mitt svar; Emily/Emilie; You are very outgoing and flirtatious. You love boys and boys love you!

Vilken slags älskare är du?;
apälskaren

du gillar att kleta in dig i frukt och utstöta fula ljud. Du trivs bäst ute.


Vilken Andra Avenyn karaktär är du?;
Liv

Du är principfast och gör det som känns rätt för dig. Du är otroligt snäll och inte det minsta fördomsfull. Många beundrar dig för att du alltid gör det du tror på även om det inte alltid gynnar just dig mest. Du bryr dig mycket om alla andra och vill vara alla till hands


Ska göra klart mitt nu, sen hoppa i säng! :)
sov sött
Puss

GRATTIS NORGE! :D

Yes, Norge vann i år, med 16st 12 poängare och med poäng från samtliga länder, nu ska vinnarlåten spelas igen!
Riktigt nice detta! Det är första gången jag höll på vinnaren!

17maj= Norges nationaldag också, vilken dag alltså! ;)



Years ago, when I was younger
I kind a liked a girl I knew
She was mine and we were sweet hearts
That was then, but then it's true

I'm in love with a Fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

Every day we started fighting
Every night we fell in love
No one else could make me sadder
But no one else could lift me high above

I don't know what I was doing
When suddenly we fell apart
Now a days I can not find her
But when I do well get a brand new start

I'm in love with a Fairytale
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed

She's a fairytale, yeeah
Even though it hurts
Cause I don't care if I lose my mind,
I'm already cursed


Shit vad jag verkar insatt, men det är så kul! Hehe.
Måste desvärre sova nu, upp tidigt.
Puss & gonatt

Vem vinner?

Norge leder än! :D Wihooo. 145 poäng just nu!
Jag är nervös nu! ;)



Update; 00.03
Norge har just nu; 367 poäng, det är poäng rekord!
De har i stortsett vunnit! :D

Heja Norge!

Nu är det poängutdelning, Norge leder än så länge, Sverige utan poäng! :( Gör inget för mig iallafall.


sommar och sol och vi har korta kjol å vi vill ha dig...

Så ja, nu blev det lite kallare ute, solen börjar försvinna :( Men imorron ska det vara bra väder igen så då ska jag sola massor. Ikväll är det dags för final i eurovision, ska ni se det? Jag ska =D
Hoppas på Norge, eller så Sverige =)

Nu får ni lite sommriga bilder tills vidare =)








Nu börjar Eurovision.
Hörs senare.
Puss

sol, sol strålande sol

Hej! Har varit ute hela dagen i det vackra vädret så jag har inte varit på datorn något. Har iallafall fått färg idag, super bra, ska vara ute i morgon också, ännu mer sool och ännu mer färg =D Ska slå mamma, och hon är typ svart. Hehe inte riktigt men nästan.

Ska kila en liten stund, puss på er!

kulturveckan

Här är några bilder från skolans kulturvecka för ett x antal veckor sen! :)






datasalen & vikingar

God morgon! Sitter här i skolans datasal och ska jobba med examensarbetet i SO! Tråkigt, fast jag valde ju själv att jobba om Vikingar så jag får skylla mig själv. Har lektion till halv 9, ska försöka springa till biblioteket snart när det öppnar och se om det finns nå fakta om vikingar där, för att papprena vi fick har sämst fakta..

Slutar kl. 2 idag, sen ska jag hem och ta det lugnt. Vara med Crille ikväll också =) Saknar min bajsunge..
Har ni några kvällsplaner?

Vi hörs sen, måste jobba nu! :)

PUss!


eurovision

Good evening. Här halvligger jag och tittar på olika folkdanser från olika länder, just i skrivandets stund folkdans från ungern. Vilket program ser jag? Eurovision! Heja Noooorge =)
Ser ni på det? Har ni någon favorit?
Själv är mina favoriter bidrag nr; 2,5,6,9,12,13,16 & 17. Vet inte vilka länder, förutom att nr 6 är Norge. Jag fullkomligt älskar Alexander Rybaks låt Fairytale.

Snart får vi veta vilka som går vidare, håller på mina favoriter =)
Har datan i sängen nu för att jag ska sova direkt efter, måste verkligen sova ut lite. Har blivit så trött på sista tiden. + att jag är med en bebis nu varje dag efter skolan och han ska man ju sitta med rätt mycket då han inte klarar något själv ännu.

Hade ju som sagt prov idag, hade nationella i matte muntliga och verb prov i engelska. Båda gick rätt bra faktiskt, känner mig nöjd iallafall. Inget mer prov än så länge. Skönt faktiskt.

Nu är det resultaten..

Update;
De flesta av de jag ville gick vidare!
Dessa gick vidare, de med tjockstil var mina favoriter;

Azerbadijan - Riktigt bra!
Kroatien
Ukraina
Litauen
Albanien
Moldavien - urkasst
Danmark
Estland
Norge - Bäääääst! :D
Grekland

Säng dags nu. Gonatt! :D

2 prov & strålande sol

Good morning.Soooolen lyser, det är 20.9 grader redan.
 Imorse var jag sjukt trött, låg kvar i en halvtimme innan jag orkade mig upp, hade gärna sovit just nu.

Som sagt så är det prov idag, det blir bara 2 st, för antingen gör jag nationella eller fysik, vi får väl se.
Går länge idag känns det som, den här dagen känns segast av alla typ. Fast endå rätt lugna lektioner, tur det! :)

Vi hade ju konsert igår på skolan. Alla nior har jobbat om rockens historia, olika år tionden, vet inte vilket vi hade. Men vi hade iaf powerpoint redovisning plus uppspel av låt. Våran låt var Hit the road jack.Våran var väl sådär bra, inte bäst och inte sämst. Det gick bra iallafall,
'
Efter skolan ska jag hem och äta, sen till Monica igen. Vill gå ut och gå också, så jag hoppas att den lille krabaten är friskare.

Ska platta håret nu och träna på mina verb, hörs sen! :)
Puss

Denna låt hade vi igår:


verb träning - 104 st

Hejsan.

Blev inte kvar hos Monica så länge idag, de skulle bort på middag. Men jag ska dit igen i morgon. Hugo var iaf på bättre humör idag, fastän han fortfarande är lite sjuk Så om han är bättre imorgon så blir det en promenix..

Imorgon så har jag faktiskt 3 prov eventuellt!! Först ett stort Verb prov i Engelska, prov på ca 104 verb, sen kanske muntliga nationella i matte, sen ett test prov i Fysik som några nior har, jag får göra det! :D Inte för att jag kommer klara det eller så, men det är ju kul endå. Så egentligen ska jag plugga NO nu, för mitt VG kommer sänkas!!!! Arg jag blir. Varför liksom? Istället höjer hon mig i svenska, men kan hon inte höja i svenska och låta mig ha kvar mitt VG i engelska? Åh, hon vet ju att jag kan..Aja, det blir ju ingen poängs skillnad iallafall.


Såg ni Greys ikv? Jag såg en liten stund. Sista halvtimmen typ, men usch så hemskt där med lilla flickan som dog, jag var tvungen att gå där ifrån för att inte börja grina, så hemskt! :(
Jag har inte hängt med i Greys alls, men jag ska försöka börja se det, de är så himla bra.

Det var något jag skulle säga, men det for bort.
Ska plugga lite grann nu så vi hörs i morgon.
Ni vet att torsdagar innebär sooovmorgon =)
Gonatt


GI

Hej, nu har jag käkat middag, blev hamburgare med de nya GI bröden! Skit gott! Tänkte bara säga så att ni vet att jag går till Monica nu typ. Blir där till kanske sex sju, sen ska jag nog vara med Vixi, vi ska se Allt flyter =D

Ne, ska kila nu, hörs sen.
Puss


Jag idag :)

De nya bröden, skit goda, Har ni smakat? '


onsdag

God morgon sunshines! :D Igår var jag upptagen, var hos monica till nästan kl. 7. Sen direkt gick jag hem och sen gick jag lika fort till Vixi, vi var bara ute. Sen for vi hit kl. 8, var ute och hoppade studsmatta och sen var det va 20 min kvar tll Eurovision började så då for vi och cykla. När vi kom tillbaka såg vi Eurovision. Jag orkade inte se det sista bidraget så då gick jag och la mig, var så satans trött.

Idag har vi redovisning i aulan, musik =) Kulkul, hoppas det blir kul. Yeah, men ska faktiskt göra mig klar det sista nu, hörs sen!

Puss

allt eller inget

Som ni kanske förstod blev det lite stressigt imorse, stressad som jag var gick jag på toa en sista gång, gissa vad, mens! Kan det börja bättre? Nix, skämtåsido.

Har efter skola bara ätit, sen gick jag till Monica, skulle ta hand om Hugo ett tag. Så vi gick en riktigt lång promenad, shit vad det var varmt alltså! :O Sen efter jag varit där till typ 7 så gick jag till Vixi, vi for och köpte fil, sen tillbaka tll henne.
Väl där så började vi göra sönder jeans, nivet göra dem nötta åså, blev inte så vackert, så Vixi ska göra en väska, slänger upp en bild i morgon på det.. Jag ska också göra en, kanske jeansväska med fransar? haha, får se hur det blir.

Imorgon så har vi nationella i Fysik, första gången! Önska mig lycka till, det kommer inte gå nå bra. Sen ska jag även ut med Hugo igen, sen till Vixi och fortsätta med vårat.

Och nu är jag trött så jag vill sova.
Hörs imorron bitti! :)
Puss på er sötisar.

shit

Nu blev det stressigt, måste dra!

Njut av detta så länge

clothes


Fredag; Tunika från KappAhl

Idag;


Tunika från Cubus

trött som f*n

Heej!
Är så himla trött så jag ska nog sova alldeles strax. Har varit hos Vixi hela dagen, därför jag inte har skrivit nått.
Ska hinna med att berätta om idag imorgon på morgonen, har ju sovmorgon! :)

Måste verkligen sova, är så trött!
Sov gott

kvällsplaner

Jo det blev stan, i ca 2 timmar, fick inte med mig något till avslutningen, men däremot ett långt linne samt en tunika från Cubus. Ni får se bilder i morgon. Ska alldeles strax ut i regnet och möta Crille, fy för regn!
Klockan går väldigt sakta idag, det är sjukt. Fast man får väl fördriva tiden på bästa sätt. Monica och Martin har nyss varit här med Hugo, så söt han är.

Robinson ikv, någon som ska se? Det ska vi =) Ska nog först se Bedtime stories med Crille.
Fast nu ska jag gå, blir nog en till update sen!
Puss

nästa: stan (tror jag)

God morgon! :) Shit, är det verkligen lördag idag? Känns inte som det.. Ska nog snart till stan en sväng, ska söka något till avslutningen. Ska faktiskt fixa mig nu, vi hörs senare!
Puss

bedtime stories

Nu har jag sett på Talang och Singing bee. Rätt okej faktiskt. Jag är så trött och ska nog upp i tid i morgon så jag ska nog alldeles snart sova, ska kanske på stan en sväng i morgon med min mor om hon orkar följa =)

Annars då? Hur mår ni?
Jag mår bara fint, skoltrött. Har blivit så trött och less på skolan nu på sista tiden, det är hemskt.
Idag var nog den segaste dagen av alla dagar, halv sov genom hela NOn. Men ni kan väl hålla med om att om man har NO sista lektionen en fredag, nog är det väl klart att man är trött då? Vem vill ha NO en fredag, usch!

Gääääsp, ska gå och borsta tänderna nu, sen se på Bedtime stories, den med Adam Sandler, han är great! Älskar alla hans filmer, men bölar som en tok åt Click, den är så sorglig, tills han vaknar, hihi.

Nu mot toaletten, vi hörs i morgon!
Sov sött kära vänner.
Puss & kram




Bilderna är från google!

done

Så där ja, är i princip klar nu, bara skrivbordet som ska dammtorkas, sen klar! ;D

Har ni några kvälls planer?
Själv ska jag vara med Crille om han inte är så trög, ni vet ju hur killar är ;)

Oj, råkade uppdatera, men nu är jag klar med städningen! :D

cleaning my room!

Hejsan. Nu har jag käkat åså. Ska faktiskt sätta igång att städa mitt rum strax, vill få bort det så slipper jag göra det i helgen. Sen ska jag vara med Crille så då är det ju mer nice om det är städat, inte för att han direkt bryr sig ;)

Imorse höll jag på att försova mig så då hann jag inte skriva.
Det kanske blir en förändring i bloggen senare idag, nåndag iallafall! :D Kul va?

Ne nu ska jag sätta igång, hörs om ett tag! :D


baby face

Tjo!

Har stått i ca 30 min och tvättat mitt ansikte, från tio till halv elva, nu är det lent. Stoppade på någon sorts skrubb i ansiktet, den är rätt så bra. Innan det har jag; Sett tv, Vad för nå?

Hitta Hem;

Jag förstår mig inte på människor som kan behandla djur så där, tre st hundar, franska bulldogs lämnade i en lägenhet för att dö, det var de finaste hundarna jag sett, och endå behandlar man de så. Vad tänker man med. Huvva och fy fan alltså! Såna människor ska inte ha djur överhuvudtaget, inte ens dammråttor!
Sen hittade de 23 övergivna hundar i dåligt skick.
Jag vet inte ens vad jag ska säga..

Hjälp jag är med i en japansk tvshow;
Programmet i sig är ju skit kul, men programledaren borde ta det lite lugnt, de skriker för mycket,det är lite störande.
Annars är det väldigt underhållande. Jag skulle själv vilja prova på deras banor, skulle ni?

Medium;
Mitt nuvarande favoritprogram tror jag.Shit vad jag älskar det. Fast tänk er, allt det hon ser är ju i stort sett sanning, men kul att drömma mardrömmar hela tiden? Skulle ni stå ut? Inte jag. Jag gillar tv serier med såna dära mord och sånt. Högst upp på listan är, Medium, CSI Miami, det är mina favvo kriminalare.

Sen efter jag sett tv så har jag tvättat ansiktet, gått igenom mail och pratat lite med Miia. Och nu ska jag sova.
Sov sött! :)
Puss


i'm watching you


lång dag idag

God morgon. Nu är jag helt klar för att fara till skolan, men jag ska inte fara riktigt än, tänkte slänga upp lite bilder, om ni vill? =) Ni får de endå.
Går till tjugo över 3 idag, tråkigt värre. Hur länge går ni?

Efter skolan ska jag städa mitt rum som inte blivit av än, sen ska jag se klart Bedtime stories, sen se på tv, massor med tv, hehe.

Ne ni, ska nog börjar röra mig nu mot skolan, men vi hörs senare!
Pussar


Jag idag..


Dagens, tunika från ellos!

tv slö

Go kväll! Har nyss sett på Fråga Olle, fastnade vid tvn efter Grey's. Har mest segat idag, har inte orkat med något  annat, nångång måste man ju få slöa bara.
Har även sett Wild Child och Bröllopsduellen, riktigt bra filmer! Jag gillar de båda två sjukt mycket. Ett plus är ju också att det var en snygg kille med i Wild child ;)

Ni kan få recension(stavningen?) imorgon, ska försöka iaf, ska snabb kolla igenom filmerna igen så jag får lite mer fakta. Ni borde verkligen se dem.

Imorgon är det skola, blää.
Skönt att det inte är så många veckor kvar, börjar bli less nu. Sen blir sista veckan en rolig vecka framförallt, men tänk så himla tråkigt det kommer bli att skiljas från klassen, vi har gått tillsammans sen 3an, hemskt ju! Klart att man kommer träffa alla ibland med tanke på att de flesta bor här på Hertsön, men endå. Inga fler lektioner med dessa underbara människor, Ingenting!

Nog om tråkigheter, fast det blir en till, jag ska sova nu, är så himla trött alltså.
Har sovmorgon, ska inte sova så länge så jag hinner blogga.
Puss på er!



delprov c

Hej! Ska snart lägga mig och se på film så det blir ett kort inlägg.

Hade iaf nationella prov i matte idag, del C, äckligt svårt. Huvva, jag klarar det nog inte. Sen efter skolan så var jag med Vixi, vi var ute, spelade kort och sen satt vi och kollade på kläder på nätet, ska nog beställa imorgon typ =) Sen när jag kom hem, ca 9 så har jag städat mitt rum, fick nå ryck, får dammsuga igenom och så imorgon.

Fatttar inte vad som händer,börjar bli så trött nu för tiden, får lägga mig tidigare helt enkelt.
Så då är det dags nu, ni får sova så gott =)
Hörs i morron bitti.
Pussar

brand

Godmorgon alla fina människor =D Det luktar väldigt mycket rök i våran lägenhet då det har brunnit en bit härifrån inatt, väldigt mkt! En hel rad med lägenheter har brunnit, en i min klass bor där också, så man får nog göra lite grann av honom senare, dvs när han kommer till skolan, om han nu kommer idag..


Där är en av bilderna, läs mer på; Kuriren
Mina länkar syns ej, men tryck efter på iaf..
 
Ja, nu till ngt annat. Vad gör ni?
Jag sitter här, ska snart gå och fixa mig klart,börjar ju kl. 9.50, men jag kanske åker tidigare bara för att jag har väldigt tråkigt.. Så jag kanske åker när vi egentligen börjar och sitter och kollar på när de andra har idrott =D Hoppas man börjar vara ute nu, för idag är det soligt.

Aja, istället för att spilla tid här ska jag gå och göra mig klar.
Hörs i eftermiddag!
Puss


sovdags, gonatt!

Det var det. Ska nog göra mig klar för sängen å sånt nu. Det är skola i morgon, men jag har sovmorgon så =) Det börjar bra iallafall. Måste prata lite med min idrottslärare osv, eftersom jag har tjejgruppen så missar jag andra lektioner, och det är väldigt mycket i matten just nu, nationellt prov på tisdag så jag vill helst inte missa det + att jag är ensam där också i 2 veckor, as tråkigt! Aja, får prata med henne och se vad jag kan göra.

Läggdags nu så vi hörs i morgon.
Pussar


bara bilder.

Så ja. nu får ni bilderna som skulle upp tidigare.


+

Mabbes trasiga och fina converse! =)


Jag nån dag i veckan, ser lite drogad ut + att min läpp är uppsväld =D


Lady gaga frillan på issa! ;) Gjorde lite fel där vid hårsnodden, men det
får ni leva med, det var första gången jag gjorde den!


Hjärtat i slasken, ursäkta riset som ligger där i ;)


jag själv, valborg, mkt vackert =D



Vad tror ni om gradera i norrland?
Under varlborgs helgen


+

Leggings+ skor & leggings.

De småa bilderna är klickbara!

bild fix

Hej! Det blir ett ganska sent inlägg nu, har varit hos Vixi, sen suttit och snackat med mamma & tobba ett tag. Ska försöka fixa bilder på mina leggings och skor så jag kommer alldeles strax :)

shoppat (lite)

Hej! Lånar min syrras dator just nu, orkar inte starta min.

Har idag varit och städat med mamma, sen gick vi på stan, då köpte jag ett par leggings från lindex med nitar på, skitfina! :D Och ett par gladiatorsandaler från Euro Sko, äntligen hittade jag i min storlek. Nått annat har jag inte direkt hunnit med. Om en stund är det dags för middag sen ska jag städa undan i mitt rum åså, kanske går en sväng till Vixi också. Kommer lägga in bilder senare på allt som skulle upp tidigare.

Ska dra för stunden, kommer senare, efter middan tror jag!
Ha det fint.
Pussar ♥


typ såna legging jag köpt, ni får bild på mina sen

sol,sol strålande sol!

Go kväll! Har varit upptagen hela dagen med det ena och det andra. Just nu är jag med Crille och vi ska se på film.

Dagen började iaf med att jag vaknade hos Vixi, käkade frukost, sen tog vi oss ut och shit vilket väder, det var såååå varmt, herregud, riktigt sommarväder. Vi spelade kubb med hennes lillasyster och sen gick vi till affären och köpte glass, jag bjöd Vixis lillasyster Sanna på en eftersom hon lyckades slå er en kubb grej. Sen när vi kom tillbaka satt vi och käkade glass, sen spelade vi kort. Sen gick vi och handlade åt hennes mamma lite grann. Sen gick vi hem till mig och åt mackor, sen tillbaka till Vixi, jag hjälpte Sara att tvätta deras mammas bil, det är roligt! Frågade min mor när maten var klar, den var klar då så jag gick hem och käkade, var bara ute till Crille kom, han kom ca halv 6, så vi var ute till kanske halv 7 så vi gick in, jag duschade sen såg vi Så ska det låta. Sen dess har i inte gjort så mkt.
Kan säga att detta varit en toppen dag.
Jag ursäktar mig för alla dessa SEN,som blev i min dags sammanfattning.

Imorgon ska jag till Vixi, hon har "kalas", hon fyllde år igår, om jag inte minns helt fel, jo det stämmer. Så jag ska dit och fika, mummmmmms =) hehe.. Imorgon får ni även in massa bilder, sånt som inte blivit av tidigare.
Ska även försöka få mig en sväng till dollarstore, om nån ids följa med så.

Men Crlle har redan lagt sig och väntar nog på mig nu så vi hörs imorgon! :)
Sov sött alla
Pussar

RSS 2.0