Nationella prov i matte, del 1

Snart åker jag till skolan, om ca 15 minuter! Har nationella i matte, del 1. Gjorde den inte på de tidigare utsatta datumet så det får bli idag. Fast jag fattar dock inte varför de inte bara kan sätta in det en vanlig skoldag efter skolan, hade endå inte farit till skolan idag, känns piss att sitta å vänta enda till klockan 1 bara för att göra ett prov som tar max 1 timme. Får väl skylla mig själv då jag inte kom första tillfället.

Annars idag blir det promenad, en lång en, Biggest loser hos Monica. Eventuellt tvätt också, vet inte när jag hade tid.

Nu ska jag kila till bussen, vi hörs senare! Pussen
Wish me luck!



Update; fyfan så jäkla svårt det var! Kunde ärligttalat inte mer än 3 uppgifter av 14.
Om ens det...

16 and pregnant

Sitter just nu och tittar på sexteen and pregnant, tkr det är skit bra, men pojkvännerna är svin!
Hörs efteråt!


New moon

God morgon solstrålar! It's a beautiful day. 28 grader i solen och jag börjar klockan 1, massa nice :D
Inatt tittade jag på new moon, blev som förvånad av slutet, slutar den verkligen med att Edward friar till Bella? Shit, kommer inte ihåg det! Blev helt paff..

Bloggar snart igen från min dator, cya!

favoriter!!




nice helg!

Hellu, det har varit en toppen helg för min del! I fredags blev det kubb & fotboll. Efter fotbollen var jag helt slut och deckade direkt när jag la undan datorn.
I lördags vare bara chill heeeela dagen, grillade på eftermiddan och bara tog det lugnt. Såg på Sommarkrysset och Eurovision. Jag höll på Frankrike & Belgien! Men som vanligt då jag håller på någon vinner de inte, bajs tyskland..
Idag har jag firat mamma, köpte blommor eftersom att de var de hon ville ha, eller jag och brorsan köpte. Uteblommor eftersom hon inte gillar vasbuketter ;)  Lagade mat och fikade senare!

Var med Sara på eftermiddan var barnvakt åt ungarna sen tog vi en promenad jag och Sara. Fick gå tillbaka å vara barnvakt en stund...


gud, tog i fredags ;O hahaahah! ser helt deppig ut! :D


nöffnöff!

Hellu =) Var barnvakt åt Hugo som sagt tidigare, även Jonte var hemma, tog en promenad till Miljögården de har fått dit grisarna nu å tittade på fåren.. Det tyckte de båda om.

Nu ikväll har vi spelat kubb, två omgångar och sen körde vi fotboll på två personer, fyfan vilken sjukt bra kondition man har, hehe.

Är helt slut nu iallafall, drar en sleepover hos Sara å vi ska sova nu! Pussen




Torsdagens & fredagens outfits!

Torsdagens;


Linne; Gina tricot 99kr
Leggings; (systers) ellos


Fredagens;

å


Linne; Gina 99kr
Leggings; ellos


skiit!

Vafan, bilderna går inte att ladda upp, outfit kommer sen!

babysitter!

Slänger upp en outfit när jag hinner, ska gå till Monica nu och ta en promenad med Hugo! :)
Ta det lugnt idag!

härliga väder

God morgon =) Blev hemma idag igen, ska nämnligen vara barnvakt där vid 1 tiden åt Hugo. Om han nu inte sover så går vi nog på en promenad i solskenet, 24 grader i solen, me like! :D

Drog iväg igårkväll och handlade med Camilla, Vixi & Saras mamma.  Kom hem till ca halv 11, slog på Dear John och såg slutet, fan vilken fin film! Har ni sett den? När den var slut slog jag på New Moon.

Sovit som en stock hela natten, härligthärligt. SKa hoppa i kläder nu, ta en outfit bild sen slänga i mig nå käk!


25 augusti, då jävlar!


senaste hemklickat


HM; Flipflop - 69.50, örhängen - 29.50, sjal - 99kr.
Bon prix; klänning 229 eller 249 kr


today is a good day!

Idag är en bra dag, vågen visade på minus 1 kilo, så -4 kg nu! På två veckor, i love myself! 
Nä inte riktigt, men man får helt klart bättre självkänsla och sånt när man ser att de går bättre och bättre, men fortfarande ska jag ner, minst 6kg till!

(torsdag)


crazy dogs

Helluuu =) Drog ut och solade tidigare idag, de var över 20 grader och solit, men satan va de blåste. Satt en kvart ungefär, sen kom brorsan förbi å vi pratade lite. Såg två lösspringade hundar, som jag vet inte är å leka med. En irländsk varghund och en schäfer. Eftersom att jag vet sedan tidigare att hundarna är aggressiva så håller jag mig gärna borta.

De sprang över till ett husområde å börja skälla på någon hund, så kom de mot mig å brorsan ett par gånger, så vi gick in. Då vi såg de utanför deras bostad sprang de iväg hörde att det var någon som skrek rätt mycket, då hade den irländska varghunden attackerat tjejen.. Brorsan ringde polisen men de hade redan fått in flera anmälningar och en bil var på väg.

Jag, Sara, Sanna & brorsan gick upp på gården ovanför för att se var hundarna var, då hade en kvinna fångat in schäfern och sen även lyckats få fast varghunden, tur de! Så kom polisen å alla gav sina versioner av de som hänt.

En av ägarna gick förbi så jag passade på att gå ut och prata lite med honom. Sa åt honom att de har varit å tagit hans hundar. Han svor lite grann och sa att hundarna själv kan öppna dörren till altanen det är därför de smitit. Men då när jag sa att hunden bitit mot en tjej så sa han att han tyckte att om det var på de viset att de var lika bra att polisen tog de.

Kan inte förstå att folk som inte kan uppfostra sina hundar ska få ha hundar!  Jag blir upprörd när sånt händer.  Dessa hundar har tidigare varit på tre personer, då en blev biten i armen. Alltå, tänk om det hade varit så att det varit en liten unge ute just då? På vårat bostadsområde är det alltid mycket barn ute, stora som små.. Hur ska de kunna försvara sig mot en hund lika stor som en liten ponny? Nä huvva, sånt borde inte få ske... Jag tycker att hundarna ska avlivas och att ägarna inte ska ha rätt till att skaffa fler hundar. Enligt mig hänger det på ägarna att uppfostra hundarna rätt och ha pli på de och om fallet inte är så så ska man helt klart anpassa hemmet så att hundarna inte kan smita ut!
Vad tycker ni om såna här händelser? Hänger det på hunden själv eller på ägaren?


bild från google.


NY DESIGN - HJÄLP!

Hej.. Stannat hemma idag, strax ut och sola!

Tänkte bara höra med er om det är någon som är sugen på att fixa en ny design åt mig? Jag har absolut ingen aning om hur man gör en.. Så känner du dig villig, kontakta mig!

Kontakta antingen på bloggen eller på; [email protected] :)


Dear mr president

Hejsan! Tänkte bara säga att jag är skit trött nu så att jag ska lägga mig i sängen och titta på Dear John! Snyggjävla Channing Tatum är med! Wiiiiiiiho!

Så vi hörs imorron ist! :) Sov sött..

korta dagar <3

Hej! :)

Kom in halv två inatt, var ute och tittade när de fixade med brorsans bil till dess, dock fick de inte baslådan att funka.. Tror jag iallafall, gick in efter första försöket. La mig när jag kom in och somnade direkt, sov till sju imorse skippade att duscha och usch vad trött jag var!!

Gick i skolan till 10 över 10 idag. Gjort klart allt vi skulle hunnit till halv fyra igår + 2 timmar idag, det är klart! :D Så istället för att sluta 3 idag fick vi gå 10 över 10.. Sen blev de massa gorm med matten & engelskan så vi behövde inte ha de.

Nu ska jag hacka sallad åså färdigt för min mor bad mig att göra de, sen ska jag vila! :D


Nu står jag ute med brorsan, grannen och l...

resize_p250510_2 (MMS)

Nu står jag ute med brorsan, grannen och låtsas pappa och grejar uti bilen. Fett Nice:D fixar in en fet baslåda sen drar vi ut en sväng! Hörs sen. Puss :)


skoldag 8.15 - 9.30

Wihooo, slutade halv tio idag! Glad jag är.. Gick förbi på stan idag, tänkte köpa en klocka, rättare sagt tre stycken, en till mig, sara & Monica. Tror ni att de fanns kvar? Nej! Så jäkla typiskt. Eller jo, de fanns två stycken kvar, dock bara i orange å jag vill ha en turkos! Attans.

Nu har jag precit käkat lite lunch och Monica ringde precis och bad mig komma över, så jag ska nog ta och gå dit. Sen följer jag eventuellt med henne & Hugo till Sunderbysjukhus, vad de ska dit å göra vette tusan!

Så ja, nu ska jag kila! Ha en fortsatt trevlig dag :)


ingen motion idag

Tjillevippen =) Kvällen har spenderats hos Monica, m. Sara & Vixi + hennes ungar.. Gottat oss med fruktsallad och tittat på Biggest loser.

Blev dessvärre ingen promenad idag, då det har regnat heeeela dagen! Men imorron, även om de så regnar & om jag måste gå ensam, jag ska ut å gå. Finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder!

Går skola till halv fyra imorron, sen hem & tvätta. Har dock inte lärarna på skolan imorron, blir typ självständigt arbete, galet nice! :D

Nu ska jag sova, pussen! :)


viktminskning

Hej!

Å gud vad jag har fuskat i helgen, känns som att jag har ätit hela helgen.. Men det är iofs inte sant. Men ja, får köra massa promenader i veckan..

Trots allt detta så i fredags när jag vägde mig så stog det minus 3 kilo! Jäkla skönt det känns, nu får jag inte ge upp.. Dessa dagliga promenader har jag hållt på med i två veckor, satt om kosten i en vecka, på bara de 3 kg, toppen! Känner mig mer taggad nu!

Helgens promenader;
Fredag kommer jag inte ihåg faktiskt..
Lördag; Hertsön till Örnäset: 3,5 km
Söndag; Hertsön till Örnäset: 3,5 km
Söndag kväll: 5,5 km

Syster sjunger på konfirmationen.


Ett klipp från systers konfirmation.. Hon sjunger Hallelujah på svenska!
Vad tycks?


Hellu:) nu sitter jag utanför bilbingon oc...

resize_p230510_1 (MMS)

Hellu:) nu sitter jag utanför bilbingon och väntar på att de ska börja. 15Min kvar sen vinner jag massa pengar;) var på systers konfirmation tidigare sen gick jag till pappa:) hörs ikväll pussen


lördag

God morgon =)

Sovit hos Sara & Vixi inatt, massa trevligt. Såg Så ska det låta & talang igår kväll. Annars chillade vi bara massa.

Idag blir det att åka iväg till Dollarstore och sen en sväng på stan & ikväll, vid sex ska jag till kyrkan då min syster har Konfirmationskonsert =) Hon ska sjunga solo och så.. Och imorron Konfirmeras de.

Nu ska jag hoppa i duschen & sen fixa systers hår.
Ses

fredag

God morgon solstrålar.. Dödstrött idag, kändes som att jag vägde 500 kilo extra när jag skulle kliva upp, kämpigt! Och att direkt på morgonen sätta sig 120 min & skriva matte nationella.

Vad händer ikväll då? Jag ska nog ärligt talat sova tidigt och bara vara hemma.

Nu ska jag till skolan, ska bara dricka upp min nutrilett!  Ses, pussen!


Kör utan smink, första gången på gymn. :O mjukisbyxor & gammal tröja.


dagens..

Frukost: Nutrilett + två ägg
Lunch: Pannkakor + keso + sylt. Fanns ingen sallad, annars hade jag skippat pannkakor!
Middag: Kött, broccoli, blandsallad, gurka, paprika, tomat osv..
Kväll: 1 hårdmacka, Sport, m. ost & kyckling(som skinka fast m. kyckling)

Blev en kort promenad idag, för att jag är så jäkla trött! Imorron blir det en 5 km..

Lyckad dag! :)

Hej mina kära läsare! :) Vad sysslar ni med? Jag sitter bara här och fördriver tiden, ska strax lägga mig, innan elva!

Vaknade halv fem imorse, var som sagt (om jag nu sagt det) samling i stan kvart över sju, var dock där ca 5 över.
Iallafall, är skitnöjd med dagen! Det var jätte roligt att vara med barnen, de var så otroligt söta. Men det var jäääätte varmt, ville bara typ hoppa i närmsta vattenpöl, det fanns dock inga såna, men ja!  Kul var det iallafall.

Fick stanna kvar efter skolan och göra ett prov, massa å skriva men jag fick använda boken så det var chill! Efter fyra var jag klar, då ringde mamma å fråga om jag skulle med & handla, så jag gick ner till Willys och vänta på henne..

Kom hem å käkade lite, Vixi & Sara kom förbi, fick mina H&M grejer som vi beställt, en kjol, sjal & ett par flipflop.  Kommer mer saker nu någon vecka framöver.Bland annat en tunika & ett par jätte söta örhängen, ni får se sen ;)
Nä vet ni, börjar 8.15 med nationella i matte imorron, ska lägga mig nu så jag är utvilad! Pussen


torsdag!

God morgon! Vaknat redan fem över halv fem, gjort mig i ordning, ska alldeles strax gå till bussen. Har en aktivitetsdag med en mellanstadieskola på Bergnäset idag, med klassen. Vi ska lära de om hälsa & leka med de! Hehe, rätt kul faktiskt. Hoppas bara på fint väder också, som pricken över i:et..

Just ja, fick ju ett brev igår! Med sommarjobbs intagning!! Yey, fick sommarjobb på en förskola på Porsön här i Luleå, 14 juni - 2 juli! Sen direkt efter det har jag ett par dagar då jag ska vara med Hugo, kommer få massor med pengar i sommar =D I like!

Hoff, känner mig helt stressad nu! Vi hörs efter skolan!
Ha en fin dag! =) pussar

35 grader i solen! me liiiiike

Gomorron :) Försov mig idag så jag kör en sol dag! =D Ska strax iväg till Vixi & Sara, för att antingen sitta där ute och steka eller ta en svettig promenad. Fick även ett brev idag, från Lulebo, ang...... Ja vadå? Kom tillbaka sen så får ni veta ;)

Igår innan jag somnade så tittade jag på massa Bella & Tyra show, först avsnittet med Kissie, fyfan säger jag bara! Hon är riktigt äcklig. Hon ser ut som en jag vet inte vad och beter sig som en cool 13åring!!! Fan att hon hela tiden låtsas vara så jäkla kaxig, och det enda hon säger är absolut inte, heeeela tiden! Fyfan, människor som Kissie borde inte få finnas. Å fegjäveln vågade ju inte ens slå de som hon så fint hade sagt. Fitta!
Själv tycker jag att Bella & Tyra show är riktigt bra och att de fick ta en jäkla massa onödig skit från Kisse..

Nu måste jag ut å få lite färg! Ses =)

rubriiiiiik! dagens...

hejsan! vad händer? :) Jag har precis satt mig i sängen med datorn, för att blogga lite & titta film eller nått.

Försov mig imorse, eller faktiskt så gick jag upp å slog av klockan för att sedan lägga mig igen, vaknade kvart över sju, låg och verkligen velade mellan om jag skulle fara eller inte till skolan, tillslut så for jag! Hade ingen lärare och de var ca 6-8 pers i klassrummet då jag kom, det var resttid fram till lunch, hade man inga rester hade man sovmorgon.
Var på konsert i Kulturens hus klockan 1, riktigt bra! Hade önskat att jag kunde sjunga bra jag med, då hade jag vart famous! ;) höhö..

Dagens motion blev iallafall en 30 minuters rask promenad. Vart på dåligt humör idag & så var det helvetes varmt så :P
Mat;
Frukost: Nutrilett
Lunch: pizzasoppa, åt dock bara tomaterna & skinkan
Middag: köttfärssås & sallad
Kväll: Mandariner, mjölk & flingor.

Och däremellan allt en jädra massa vatten!
Nu ska jag kila! Sov gott :)

utvärdering.

Hejhej! Har vart en bra start på det "nya livet". Blev dock vansinnigt hungrig efter bara en nutrilett på morgonen! Men jag klarade mig iaf..




Måltider;
Frukost: Nutrilett
Lunch: Pannbiff m. grönsaker
Middag: Skinksallad m. tzatsiki
Kväll: smootie(stavning) blåbär, hallon & a-fil.

Har promenerat 6km idag, samt tryckt in lite joggning där emellan, dock korta sträckor. Är jätte taggad nu!

Nu ska jag iallafall sova, vi hörs imorronbitti! :) Pussar

Måndag - nytt liv från och med idag!

God morgon. Här sitter jag med min första Nutrilett, det var ju rätt gott endå, å alla som säger att de är så äckligt, feeel! Smaskens ;)

Det är väl så att nu har jag bestämt mig, slut med onyttigheter, mer motion och nyttigheter! Tänker helt klart gå ner i vikt, en gång för alla nu! Känner att motivationen är som bäst nu, så då kan jag lika gärna ge allt och göra nått åt saken.

Får dock  se hur mycket jag är villig att skriva här, men dagligt ätande och motion kommer ni få ta del av..
Så det blir en nyttigare blogg men samtidigt kommer jag skriva som vanligt.

Kommer att dricka nutrilett till frukost varje dag, istället för frukost. Sen ska jag ta bort all pasta, potatis & bröd, samt ris. Till en början!

Jaja, hoppas ni fortsätter följa min blogg nu, på vägen mot ett nytt liv! :D
Nu ska jag till skolan strax, hörs sen! :) Puss



schteeeeeker i solen.


Hej! Blir ett snabbt inlägg bara, ligger ute på studsmattan nu och solar. Ska strax iväg och spela brännboll med folket... Monica,Martin, Maja, Jonathan, Maja, Thina, Jimmy, Jag, Sara, Vixi m.fl....

Ha en riktigt bra dag! Nu ska jag fortsätta schteeeeka.


ligger under koftan för att kunna se dataskärmen..


Hej :) sitter ute i solen nu, 32 grader! S...

Hej :) sitter ute i solen nu, 32 grader! Så jävla perfekt:D vad gör ni?


knullträdet!

Tjena! Allt bra? Med mig är det skit bra, är med Sara nu, hon läser en tidining och jag gör nått test för å se hur många jag egentligen haft sex med, hittade det på blogg.se's startsida! Knullträdet.se annars! Lite kul faktiskt.

Var iväg på en promenad med Hugo tidigare, först var vi ute en sväng på gården sen gick vi runt, träffade Lova ute också =D Ska iväg till Monica snart, sen blir det att sola! Fan så skönt, lite färg på det hela låter toppen :D

Vad ska ni hitta på ikväll? Är ni lediga resten av veckan? Det är vi =D

jäkla skit.

Försov mig idag, känns piss då vi hade nationella på morgonen! Så jävla typiskt. Stannade iallafall hemma, nu ska jag duscha sen ut & gå med Monica.. Ha det fint

hemklickat!




Tunika, tunika & BH...

Vad tycks? Hiss/diss?


Trötter idag!

Hejsanhejsan. Kom hem strax efter 1, gode skönt. Lagade mat med mamma och surrade lite, satt vid datorn åså. Sen somnade jag på köksbordet, fysatan så trött jag var.. Känns som att min trötta periöd börjar om igen, det var kämpigt att hålla sig vaken under polisinfon samt under hela förmiddan då vi hade NK. Sov iallafall ett par minuter på NKn så det är chill.

Funderar på att dejta mina kuddar nu, vad säger ni om de? :D God natt :)

Tisdag

God morgon solstrålar.. Är ni taggade för en ny dag? Jag är inte så sugen på att gå till skolan, men ska iallafall gå till lunch, därikring. Yey, hur länge går ni idag?

Igår kväll innan jag somna låg jag med sängen i datorn, blev tröttare å tröttare varje sekund, somnade ju tillslut, med datorn på magen. När jag vaknade så såg jag att datorn låg kvar i sängen, tur som fan att den inte ramlat i golvet. Så den låg där brevid mig fint å stilla! Och den funkar ;)
För tänk om jag lagt mig på den å brytit av luckan, hojja..

Ska kila nu, hörs sen! :) puss


nya klänningar på g..

Tjeeeena hejsan =) Efter ett desperat försök att hitta nått till avslutningen gav jag upp och gick till Monica ist. Hittade inget av intresse så. Hon hade iallafall fått en ny bonprix tidning, kikade lite i den å hittade ett par fina klänningar, beställde två eller tre, ska testa å bestämma mig då de kommer! En får stanna kvar :) Ska leta bilder på de imorron, så ni får komma tillbaka då.. Å Monica hittade som vanligt jätte mycket

Har haft väärldens hemskaste mensvärk, fyfan säger jag bara! Ville bara skrika å gråta, fan så hemskt! Efter två piller, av olika slag och en lång promenad gav de sig, å nu har jag precis tagit ett till piller i hopp om att jag slipper vakna med värk inatt. Nu är jag helt knäckt å funderar på att sova, så vi gör så =)
Gonatt godingar! <3

nya klänningar på g..

Tjeeeena hejsan =) Efter ett desperat försök att hitta nått till avslutningen gav jag upp och gick till Monica ist. Hittade inget av intresse så. Hon hade iallafall fått en ny bonprix tidning, kikade lite i den å hittade ett par fina klänningar, beställde två eller tre, ska testa å bestämma mig då de kommer! En får stanna kvar :) Ska leta bilder på de imorron, så ni får komma tillbaka då.. Å Monica hittade som vanligt jätte mycket

Har haft väärldens hemskaste mensvärk, fyfan säger jag bara! Ville bara skrika å gråta, fan så hemskt! Efter två piller, av olika slag och en lång promenad gav de sig, å nu har jag precis tagit ett till piller i hopp om att jag slipper vakna med värk inatt. Nu är jag helt knäckt å funderar på att sova, så vi gör så =)
Gonatt godingar! <3

Avslutningskläder och skor?

Hemma från skolan nu! Skönt..

Sitter och funderar lite på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen, har ni förslag? En söt klänning eller tunika..
Det känns som att det är absolut dags nu för att hitta något, något enkelt men fint, något som jag kan använda fler gånger än bara på avslutningen.. Kommer ni ihåg vad jag hade förra sommarn? Den där blommiga, visar er strax!
Den har iallafall åkt på ett par ggr efter avslutningen, dock bara på sommaren, den är så somrig..

Ska söka vidare, visar det jag hittar, om jag hittar nått! :) Pussen


måndag - 5 veckor kvar!!!! =D

God morgon! Allt fint med er? Med mig är det bra, förutom att jag är trött och fryser.. Men blev genast på bra humör då jag såg att de är ca 5 veckor kvar i skolan, tänk så tiden gått fort.. Började nyss 1an på gymn. :O
Lika bra, snart körkort, slut skola & jobb! :D

Efter skolan ska jag vila, iallafall 1 timme. Är himla trött nu å jag ska vila även om jag inte är trött när jag kommer hem. Sen blir det Biggest loser chill hos Monica!

Igår iallafall, var ju på bilbingo premiär, ingen vinst! Satt med massa chanser, men inte ett öre rikare. Får hoppas att det blir vinst på söndag då ;) Nu börjar nördandet. Innan sommarn är slut borde jag ha vunnit ett par kronor iallafall! Om inte annat får man titta på snygga killar, det finns det alltid där ;)

I lördags var jag ju barnvakt. På dagen tog jag ut Hugo, gick på en liten promenad sen stannade vi ute på gården och lekte. Var inne och busade åså. Senare efter 6 typ kom Monicas kompis å hennes son, eftersom han är blyg gick det lite segt men till slut vågade han prata med mig. Vi gick iväg yttligare en sväng å tittade på fåren de har här borta, + sex lamm.

När vi kom tillbaka spelade vi Wii å sen satt jag vid datorn en sväng åså.
La Hugo just innan 12 & vi andra somnade vid 12.30 eller nått.

Sen tog jag ungarna på morgonen också, till bingon!

Vad har ni gjort i helgen? :)


Barnvakt - bilbingo premiär!

God morgon! Var barnvakt med Sara igår, åt Maja, Hugo, Jonte & Hjalle. Gick lika bra som vanligt. Vi alla gick å la oss tidigare än vi brukar, redan kl. 12. Brukar ju sitta uppe till de kommer hem!

Jaja, hinner inte skriva så mycket mer nu, ska iväg på Bilbingo premiär, wihoo! :D
Nu kommer brorsan å hämtar oss, måste kila! Håll tummarna för att jag får storvinsten!
Ha en lugn söndag :) Pussar

Dagens...



I morse läste jag tidningen och då såg jag att det ska börja en svensk version av Biggest loser. Vilket jag tycker låter skit kul, det börjar på 4an till hösten! Det som jag vet nu som skiljer de svenska deltagarna från de andra är vikten! I den "äkta" versionen är de verkligen dödligt feta vissa av de. Ta som exempel Dan i den nya säsongen som sänds nu på kanal 5, mån - tors 19.00. Han är 19 år och vägde ca 250 kilo, det är helt galet!
Och de svenska deltarnarna väger väl som mest 120 kilo. De svenska har dock inte lika lång tid på sig, 9 veckor om jag inte missminner mig.

Tråkigt att de inte hittat några som är större, någon som veeeeerkligen behöver det! Det finns många i vårt avlånga land som behöver den hjälpen. Fast iofs, de kanske inte är någon som är riktigt enorm som har sökt till programmet, då är det ju en helt annan sak. Håller iallafall tummarna för de som är med i år, de har redan satt igång å filmar just nu och så, att de ska gå sjukt bra för de. Och att de ska nå den vikt de vill..

Följer ni Biggest loser på kanal 5 just nu? Vad tycker ni om programmet?
Själv älskar jag ju det som ni redan vet och jag skulle helt klart kunna tänka mig att ställa upp, så om det kommer en säsong till efter den nya, då jäklar söker jag dit! Haha.

Blev iallafall skit glad då jag såg att de skulle sändas från Sverige, med svenskar, wiho! Kommer du att se på det?


Dan, till höger! Största deltagaren någonsin, bara 19 år.

En av de jag hejar på, Blaine. Tyvärr utröstad, får se honom på finalen!

Far & Son! Sjuk skillnad, helt underbart! :D


dansande drottning

Nu är jag hemma och redo för sängen, blev att färga håret, men knapert resultat, syns knappt, dock har det blivit liiite ljusare. Direkt efteråt gick jag till Monica, så kom Sara, då somnade jag i soffan. Tur att Sara & Monica kommer bra överens åså så då klarar sig Sara utan mig ;)

Vaknade av att Hugo strök mig på huvudet, i lagom tid till Biggest loser börja. Fan va jag älskar det programmet, as sköna människor som är med för övrigt & så är de helt otroligt duktiga, är galet fashinerad (stavning) av deras träning och alla kilon de tappar!
Sen drog vi till Sun tan å solade en sväng & sen hem! Jag & Sara tog med oss Hugo hem medans Martin & Monica skulle göra nått, så vi hade party! Hehe, nja men vi hedde på musik & dansa med Huggster, roligt vare!

Nä nu ska jag ta å visa er lite kläder jag vill ha, eller berätta om dagens roliga händelse! Vi får se vad jag väljer.

nedräkning..

Om exakt 100 dagar fyller jag år och om exakt 110 dagar åker jag till Turkiet!


mammas turkiet resa sommaren -09.


kort dag - yyyyyyyeah!

Tjena! Wihoooo, fick sluta redan innan 1 idag. Det har varit helt galet chill idag, först på morron fick vi göra 8 frågor om vårt liv typ, efter det gjorde vi en uppgift med nån buss, typ att om man ska kliva på bussen att det redan sitter folk där, vem man väljer att sätta sig brevid, om de bara finns platser brevid någon. Å då var personerna att välja mellan dessa; skinhead kille, onykter man, en kille med downs syndrom, en mörk man med rastaflätor, tatuerad ung kille osv.. :) Då fick vi i grupper välja vem som skulle sitta brevid vem, å jag tog tatuerad ung kille.
Sen skulle vi motivera, å de flesta som valde tatuerade killen sa att de gillar tatuerade killar & att han var snygg. Likaså för mig ;)

Efter den uppgiften vare lunch, vi kortade av den med 30 min så vi kunde börja och sluta tidigare.
Fick lite information om ett arbete vi ska ha vecka 18 typ, då ska vi hålla i utomhus aktiviteter för barn som är mellan 6 år upp till årskurs 3, lekar osv. Ser fram emot det galet mycket! Sen vare bara att dra hem efter att vi i klassen planerat lite =D

Eftersom att jag inte har färgat håret ännu så ska jag nog ta å göra bort det nu, å sen åker jag nog å solar, yey!
Hörs om ett tag..

torsdag

God morgon solstrålar. Strax ska jag gå till bussen! Ville mest bara säga godmorgon.
Slutar halv 4, gör nog prov då! Åh, börjar känna mig lite stressad nu innan sommarlovet, har massa restuppgifter å snart får vi inte mer tid till det!!! Hojja.

Nå ja, ni får ha det så bra idag! :) Puss


trött och sliten

Hejsan =) Även idag blev en gå till Monica & Hugo direkt efter att du ätit -dag. Tog med Hugo på promenad med Sara & Lova, vi gick en sväng till stallet.

Resten av kvällen har spenderats framför tvn med Monica, biggest loser har stått på schemat. Och aaaaaaallra, allra, allra sista avsnittet av Andra avenyn! Vafannnnnn. Åh, jag blir typ depp. Varför just nu? Hade det inte kunna fortsätta? NU när allt spännande hände, ååh! Å sen är det åt helvete att Tony åkte dit, men det är gaaaaaaaalet nice att Katarina åkte in på psyket, wiiiiiiiho!

Föressten, hade Engelska nationella idag, uppsatsen, skrev 2 sidor och hoppas att det räcker. Känns faktiskt helt okej, men endå inte. Håller tummarna!
Hade även redovisning i BF, gick rätt bra. Fast jag vet att jag kan göra bättre ifrån mig, men det får duga för denna gång!

Nu väntar sängen, vi hörs i morron =)
Puuuuuuuss!


gången innan vi var i stallet, nu är all snö borta! =D


Onsdag!

Hej =) Känner mig stressad nu, så jag ska inte säga något speciellt. Däremot ska jag börja klä på mig åså färdigt & väcka systeryster..

Slutar klockan 3, då äre Nationella prov - uppsatts. Missade ju den första tiden så.

Ha det! :)



Hej! Vet inte om det funkar att blogga, te...

resize_p040510_1 (MMS)

Hej! Vet inte om det funkar att blogga, testar iaf. Vad gör ni? Sitter i skolan och chillar, har haft nationella i engelska, både läs och hör. Gick väl sådär, är inte jätte nöjd men vi får se hur det går. Nu om 20 min har man nk till typ halv fyra å det ser jag inte fram emot, är trött som en gris. Aja, hörs senare:) puss


tisdag

God morgon! Hur är det med er idag? Med mig är det bra, det är soligt idag så jag kan inte vara annat än glad!
Börjar skoldagen med nationella prov, tråkigt nog! Hoppas dock inte att det är så svårt, ni får önska mig lycka till, hehe..

Slutar halv fyra, efter nationella har vi typ NK hela dagen, hellre då det än BF så det är chill.
Måste kila nu! Ha en toppen dag :)


Vad har jag gjort?


Våren har kommit till Luleå, Hertsön nu också! underbart.

Varit med Hugo på promenad till Miljögården, tittat på fåren!

Skottat snö med Lovis!

Hjälpt brorsan att städa ur gamla lägenheten.

Klicka inte större om du är känslig för äckliga bilder!
Rensade avloppet i handfatet på toaletten..

Drog på andra Haparanda/finland - IKEA resan, under en månad.

Gick runt i finnelandet, inte en enda människa ute! Så finland är tråkigt helt enkelt!


My day in words

Så ja, tittat igenom mina bilder nu. Det suger som fan att man alltid måste döpa om bilderna från kameran, för de börjar alltid om i namnet varje gång jag tömmer den, så då finns det alltid ett ex av den i mappen redan, lite störande!

Drog aldrig till skolan idag, ångrar mig nu i efterhand! Ska ju skärpa mig.. Aja, vakna 11, åt åså, drog till Monica, för vi tänkte ta en promenad med Hugo, men vi drog till stan i stället och mötte upp hennes kompis. Slösade inga pengar idag heller, eller jo bara på hårfärg! Ska färga imorron så får ni se före & efter bilder :)

Kom hem vid 5, så då gick vi direkt till tvättstugan och tvätta. Efteråt gick jag me Hugo och gunga en liten sväng så kom Sara då gick vi hem till Monica.
Resten av kvällen har vi tittat på Biggest Loser & Top model..

Aja, slänger upp ett pár bilder, i ett annat inlägg så hörs vi imorron =)
Puss!

Lite bilder!

Jag kommmmmmmmmmmmmmmmmer snart, ska tömma kameran & telefonen på bilder så kanske de kommer nå kul!

Sängen väntar!

Nu är det sängen som gäller för mig!
Gonatt sötnosar! <3

Vinn lyxiga goodiebags från Fattybom!

Det första jag gjorde när jag satte mig vid datorn nu var att kika in hos Simone, Fattybom. Där hittade jag en tävling där man kan vinna två lyxiga goodiebags, att antingen behålla själv eller ge bort till någon man tycker om! Det tyckte jag lät helt super så jag ställer nu upp och tävlar om att vinna de, håller tummarna å hoppas på det bästa! I värsta fall får jag be till de högre makterna, hehe. Var med och tävla du med!


take a minute

Hejsan! Nu är det över en vecka sen jag bloggade sist, varför vet jag inte. Har inte riktigt haft motivation, inte haft nått å skriva om och så. Men nu ska jag försöka ta tag i det, har saknat bloggen faktiskt!

Ska vi dra en snabbis vad som har hänt?
Har vart på Arcus med Vixi, Sara & Jimmy, där stod vi å sålde massa grejer, då det var loppmarknad! Följde med för att hjälpa de, hade även lite eget skrot att sälja så.

Har varit hemma en massa från skolan, förra veckan och denna vecka var jag hemma måndag - onsdag, gick bara i skolan 4 dagar på två veckor. Ska ta tag i skolan nu de sista veckorna.

Umgåtts med Sara en massa, varit hos Monica och varit social, vart barnvakt åså.
Hjälpt brorsan att flyttstäda. Har hunnit med att vara på Ikea & i Finland yttligare en gång, denna gång med mamma, Tobba & båda bröderna. Spenderade inte en krona faktiskt, känns bra!

Å nu i veckan har jag sovit länge på dagarna, varit hos Monica & Hugo och umgåtts med Sara.

I fredags var det Valborg + att Vixi fyllde 17 då, så vi firade henne! Galet nice! ;)

Det var iallafall lite smått av det jag gjort sen sist, känner mig bloggtaggad nu!


RSS 2.0