Kissie är generös! :)

Absolut att hon är det, hon ger ju bort present kort! :D
Det är det inte många andra som gör. Jag håller tummen, otur med båda, att jag ska vinna! :)

Leave out all the rest

Gokväll. Ingen uppdatering, ingen tid.
Har varit upptagen hela dagen med olika saker. Men nu är jag här!
Ska snart vara med Crille, sen se på körslaget! :D
Vad har ni gjort idag?

Jag har egentligen inget intressant att skriva, men jag srkiver endå. Jag har faktiskt fastnat för The Hills! Jag typ älskar det. Jodå, idag har jag faktiskt typ senare delen av dagen suttit och tittat bara på Room Raiders, det var typ helt ok. Sen även sett Hills =) Men nu ska jag kila. Ska läsa lite bloggar sen vara med Crille.
 Vi hörs. Jag bjuder på en låt! :D


Och en bild! :p

mitt gymnasieval.

Go kväll!
Har nyss läst lite på gymnasieprogrammen, antingen OP eller BF, jag har lite beslutsångest, det lutar mest åt BF.  Men än är jag inte säker. Jag får fundera lite.
Vad ska ni gå?
Jag ska iaf inte göra någonting nu. Varit hos VIxi ikväll, dem var barnvakt åt alla ungar och dem typ bråkade :O Sen så när Lets dance började så vek vi reklam! :S Vilket skit jobb asså. Sen chillade vi bara ett tag och nu är jag hemma. SKa nog se på någon film snart, eller klockan var faktiskt ovanligt mycket, men vad gör det, det är ju helg.
Nu ska jag fixa några bilder! :)
Hörs.

cdon.com

Hej på er alla.
Nu har jag precis ätit middag, är mätt och belåten! :)
Skolan gick rätt bra idag, ganska snabbt också. Känns skönt med helg.  Hade ju prov idag, gick sådär, inte bra och inte jätte dåligt. Kanske lyckas klämma dit ett G, fast det är isf på gränsen. Snart även Nationella i Svenska, två stycken nästa vecka, rätt okej. Känns lugnt iaf, det är ju endå bara i svenska, läsförståelse på tisdag, Det gjorde vi ett gammalt nationellt prov på, det fick jag typ VG på. Så jag ska göra lika bra ifrån mig nu med. Sen på torsdag har vi uppsatssaken! Vi ser ju hur det går med den saken.

Nåja, i helgen då? vad händer?
Själv ska jag nog kanske till Ikea, det blev ett jäkla tjat om Ikea nu senaste tiden, sry. Sen ska jag även vara med Crille :)
MÅSTE även skicka in min gymnasieansökan, den skulle egentligen varit inne idag helst, men absolut senast på måndag, så det är helgen Stora mål.

Förövrigt idag så har vi fått hem ett paket!:D Gissa vad som fanns där i.



Mina böcker! :D Jag vet vad jag ska sysselsätta mig med i helgen om jag får tråkigt, eller kanske under bilresan till Ikea, om det blir av! :D jippie.
Nu ska jag läsa andra bloggar.
Ha det!
Puss


God morgon!:D

Här sitter jag och målar mina naglar ;P Måste tyvärr gå lika snabbt, ska platta håret, sen ska jag börja göra mig klar för att åka, ska ju till tandläkaren ;b
Så min dag kommer väl se ut som något likt detta;
08.10 - vet ej. - Tandläkaren
sen till skolan till ca 14. Sen hem på en gång, Monica behövde tydligen busskortet, sen ska jag nog inte göra något speciellt :)
Men vi hörs så fort jag kommer hem.

Ha en bra dag.
Puss

torsdag.

Nu har jag iaf pluggat lite, ytterst lite. Jag hatar NO som sagt. Ska läsa på lite till, resten tar jag imorron, nivet så där i sista stunden. Min tandläkar tid i morron blev ändrad från halv 9, till 10 över 8, det var ju ingen glad nyhet för mig inte, hon jag egentligen skulle till hade typ ramlat och brytit handen, vilken klant! Så jag åker hemifrån med min låtsas pappa, sen buss till skolan efteråt :) Det skulle tydligen gå fort, dem skulle bara mäta ut för bleknings skenan, så jag får bleka mina gaddar snart! Äntligen.
Ne ni, nu ska jag faktiskt läsa på lite mera, sen ska jag borsta tänderna och se klart filmen jag började på igår.
Jag ska verkligen försöka uppdatera imorron på morgonen. Så ni får lite update.
Men iaf. Sov gott!
Puss


Svår att lära sig, lätt att hata! :)

Hinner ej.

Hej, har inte hunnit blogga nått, varit i skolan ,sen var jag faktiskt med Vixi. Jag har varit trött hela dagen. Fortfarande sjuk.
Och nu hinner jag knappt inte heller blogga, måste plugga, skit jäkla NO prov i morron, i Kemi av alla ämnen! Och vet ni, alla årets nior åker ju på att göra Nationellaprov i NO, och gissa i vilket piss ämne, Kemi!  Det är verkligen inte nice.
Jag ska iaf försöka plugga lite nu, skriver sen! :D

Pussciao.

klar.

Mina frågor var faktiskt klara före 22.30. HA!  8 frågor! :D Om jag gör det varje dag, så är jag klar imorron, visste ej att det var så lite kvar, så det blir kanske någon till ikväll. Imorgon går jag ju till skolan, vilket betyder att jag borde sova i tid, så dags nu att varva ner och så, borsta tänderna och ta alla tabletter osv. Sen ska jag se film, jag är vaken till max 12, då kan jag iaf kliva upp.
Jag ska försöka hinna med att uppdatera imorgon.
Sov så gott och vakna torrt! ;)

Puss och kram.


oops, detta inlägg var menat att uppdateras 22.36, glömde bort det, sry! :)

Vad hände den 7 december 1941? :D

Då anföll japanska stridsflygplan den amerikanska flottbasen Pearl Harbour på Hawaii. Sjukt ointressant för er, viktigt för mig.

Jag sitter hära med första- och andravärldskriget papper, dags att göra lite nu! :) Prov snart, eller inte så snart, endå. NOn är viktigare just nu, men jag orkar ej..
vad gör ni?

Jag ska iaf lämna er en stund för att göra lite frågor, jag kommer tillbaka vid halv 11 senast, och då ska jag ha hunnit 7 frågor minst. Okej ? :D

Ciao en stund.

Youtube klipp.

Bloggen  "En
psykologistudents observationer" har varje vecka en tävling där man kan vinna en trisslott. Tävlingen kallas "Youtubetriss" och går ut på att göra topplistor med Youtubeklipp om ett aktuellt tema. Veckans tema är "irriterande människor".


1. Dessa människors olika skratt gör mig tokig.


2. Jerry Springer, programen är patetiska.
 

3. Dubbade tvprogram. Det blev ett exempel av hur många som helst. det får duga.

Pröva eller prova?

Vad heter det egentligen om jag tex säger;
"Jag ska pröva/prova den hära klänningen?"
Jag har faktiskt ingen aning, jag brukar skriva prova ibland och ibland pröva.

Jag är fortfarande sjuk, min hals är nog värst idag tror jag.. Jag vaknade iaf halv 10, på 20 min hann jag faktiskt;
Duscha, det tog 5 min
Klä på mig, ca 5 min
Borsta håret och tänderna, ca 5 min
Och sedan slänga i mig yoghurt, jag verkligen slängde i mig det, jag höll på att spy.
+ att ta på mig jacka, skor och tjocksockar, jag har aldrig stressat så mkt:p
Varför?; Jo för att jag vaknade halv kanske 25 över 9, skickade sms till vixi, frågade vad hon gjorde, hon skulle visst iväg med sin mamma till banken och dollarstore, hon frågade ifall jag ville följa, vi båda är sjuka så. Jag skyndade mig som en tok, och kom dit precis när hennes mamma gick ut genom dörren! :D Jag hade tur, sen skulle vi även vänta på Malin, Tilda och Lucaz, vet ej ifall han nu stavas så, skitsamma! Så jag hann precis.
Men imorron ska jag verkligen till skolan, no matter what. Jag har missat nog mycket tycker jag.
Nu ska jag iaf gå till vixi igen. Men jag kommer iaf hem före 8, det är ju top model ikv :P

Tills dess får ni ha det så fint!
Puss

dåligt med uppdatering.

FÖrlåt, men jag är fortfarande sjuk så jag har inte orkat, jag har bara sett på tv sen jag vaknat, sen har jag varit hos vixi en liten stund. Min feber tror verkligen att den kan komma och gå som den vill, jag får det  bara på kvällen. Fast mamma säger a tt det är för att jag har tagit värktabletter mot huvudet, att det gör att febern kommer igång.
Imorgon går jag nog till skolan hur som helst, NO prov på fredag, jag vill kunna allting, det går aldrig bra med det, så jag behöver all hjälp jag kan få,.

Annars så har inget spec hänt idag, och inget spec händer imorron! :D
Nu ska jag titta på film, sen ska jag sova, mitt huvud snurrar, jag är yr.
Ni får iaf ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi, bättre uppdatering, jag lovar! (a)
Sov gott! puss

uttråkad

Jag kan inte sova, det är för varmt & om man tar bort täcket fryser man, ni vet hur det är med feber. Inte bra. Ska se ifall jag hittar en film på datorn som jag kan sysselsätta mig med, i hope so! Förhoppningsvis somnar jag till slut, men det blir nog ingen skola imorron så jag behöver ju inte tänka på att jag kan försova mig osv. Ska iaf försöka plugga lite grann imorron. Vill ni veta en sak? Mitt NO prov är flyttat till på fredag, inte onsdag!:D Jag är så lättad. Då kan jag få hjälp av min lärare med det jag inte kan.
Svett attack på G, sug. Fast jag måste ju endå sova, jag orkar inte sova hela dagen bara för att jag är sjuk. nej inte det inte.

Vad har ni för planer imorron/idag (nytt dygn) då? :) Skola för dem flesta antar jag. Efter skolan då? Något speciellt? :)
Ne nu ni, jag tror att jag ska se på Epic Movie, en film jag nog sett ett x antal ggr :) Det duger.
Men vi hörs senare .

Puss och gonatt på er!

ont.

Jag har ont överallt och jag skojar inte, det suger. Känner mig inte bra just nu, min nacke kommer lossna från min kropp, min rygg gör ont för att jag sovit på soffan, halsen, magen allt! Det är inte bra. Och jag som aldrig någonsin annars har ont i huvudet, bara om jag är sjuk, tur är nog det. Fryser gör jag också, mina fingrar är is. Och jag nämnde nog tidigare att hur jag än mår går jag till skolan, jag tar nog tillbaka det! Jag skippar nog skolan imorron också, just nu är ingen som bor i denna lägenhet frisk, syster vart sjuk först av alla, fast hon är nog i princip frisk, mamma blev sjuk tors/fred, men är nog frisk hon med nu, och idag har både jag och låtsas pappa varit hemma. Då har jag ju inte varit ensam iaf. Imorgon tror jag nog att jag springer på konsum och köper halstabletter, fast mamma skulle typ köpa från apoteket, så jag kanske skippar det. Nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och så, sen se på film.
Håll er friska, det är inte kul.
Sov gott! Puss

fräsh.

Nu är man lite fräshare (skitsamma i stavningen) än man var tidigare  =) har nyss tagit ett bad på ca 1 timma, det var skönt!: D Blev inge film tidigare, jag orkade inte. Kanske senare.
Nu ska jag hoppa i kläderna sen hitta på ngt! :)
Hejs

smutsigt hår och allmänt äcklig.

Vad händer? :)
Jag har väldigt tråkigt, finns inget att göra! :( Får väl ta och plugga lite kanske, min syster kom precis hem med mina NO och SO saker, snällt! Kemi prov på onsdag, jag orkar inte! Jag hatar Kemi..  SO är lättare, just nu håller vi på med första- och andravärldskriget och allt vad det innbär ni vet!  SÅ jag tror jag ska göra några uppgifter om det iaf, finns lite saker i kemin jag behöver hjälp av min lärare med, så jag väntar med det till imorron.
Annars tror jag inte att jag ska göra något speciellt, får se, hoppas att det är något bra på tv, fast det är det sällan så. Imorron går jag till skolan hur jag än mår, jag orkar inte vara hemma, det suger och är piss tråkigt.
Någon som ska göra något kul ikv?
Aja, ska titta på film eller något nu för jag har tråkigt :)
Jag återkommer senare.


Jag tror jag ska se på Twilight! :D

hemma idag.

Idag är jag sjuk, det suger fett! :( Även fast jag typ bad om att bli det, jag ångrar mig :P
Vaknade imorse och var fett trött, ont i halsen & i hela kroppen. Så efter att Crille farit iväg till skolan så gick jag och la mig på soffan ochtittade på tv,halv 8 somnade jag, min syrra frågade mig klockan 9 om jag inte skulle iväg till skolan, icke sa nicke. Så jag fortsatte sova!:D skönt. Så vaknade jag ca 11, ont som fan överallt, med tanke på att jag sovit på enoch samma sida i soffan i 3 och en halv timme, ont i ryggen så det bara skrek om de! :S Sen dess har jag sett på tv, inget bra på tv när man väl är hemma, mitt internet på min dator funkar ej justnu! piss.Så jag lånar minsysters dator, vars tangentbord är helt fuckat. Mellanrums tangenten funkar ej som den ska, drf det inte blir mellanrum överallt.
Snart ska jag springa och möta mamma på konsum, ska köpajuice!:D
Jag åter kommer !:D



Jag beklagar,såg itne själv att jag hade ett fel i förrainlägget, tack för att ni såg det!:D


skriv och blunda! :D

Fåglar flyger och far; Fåglar flyger och far
Det finns inte troll och tomtar;  Det finns inte troll och tomtar
Jag gillar inte otrevliga tanter;  Jag gillar inte otrevliga tanter
Bananer är gula eller gröna;  Bananer är fula eller gröna
Ruttna bananer är bruna; Ruttna bananer är bruna
Det här är sista meningen; Det här är sista meningen

inte ett enda fel! :D
Good bye!


två år :)

Hej på er! :) Allt bra?
Själv är det sjukt bra =) Ska snart ta och gå till Crille:) Mys.
Blir nog dåligt med uppdatering för idag, ni klarar er, ni får återkomma i morgon! :D Då är jag igång igen :)

idag har jag inte gjort annat än att vara med mamma och städat,gick en sväng på lindex & hemtex, får ta och åka in till stan nu någon dag innan all rea är slut, har inte varit en enda dag på rean :p får paassa på !
Behöver lite ny fondation + puder och sånt, har inte  sminkat mig en enda gång sen efter 20 dec bara för att allt varit slut, och det är ju bra att ha hemma, någon gång kommer jag ju behöva det! :P 

Nu ska jag nog börja gå till Crille :) Sen går vi hit ochhittar på något skulle jag tro! :)
Men ni får ha det så jätte bra, för det ska jag ha! :)
Puss & kram

i love you!


god natt

Nu ska jag hoppa i sängen :) Upp rätt så tidigt imorron, efter jag städat med mamma ska jag till Crille.
Ni får sova så jätte gott så hörs vi imorron! ::)

Puss på eR!



Jag älskar dig Christoffer!  <33

ingenting av ingenting

Blev inge bio heller :/ Det var typ fullbokat, och dem få platser som fanns var bara dåliga platser längst fram! :( Sug! Men vi går en annan dag ist :) Ska iaf på bio med Vixi runt den 9 feb lr så, och se I taket lyser stjärnorna! :) Boken är jäkligt bra.
Nu ska jag iaf se körslaget och se ifall Crille vill komma hit :) Annars är jag med honom i morron ,det är ju faktiskt imorron vi varit tsm 2 år! :)

Återkommer later! :p

inge ikea.

Rubriken talar för sig själv:p blev en sväng till Ica Maxi & Dollarstore ist :P
Vad har ni gjort hittils av dagen? :)

Jag är hungrig, men inge mat än på ett tag :( Och för sent för lunch, tycker jag! :D
Sen ska jag ju vara med Christoffer :) Går nog dit efter vi har ätit, sen åker vi därifrån till stan, så efter jag gått till honom blir det nog inge mera uppdatering förens imorgon. Men ni överlever.
Jag återkommer om en stund :)


Disaster movie

Go morron! :) Trötta ännu?
Inte jag! :D
Det blev inte så sent igår kväll endå, blev bara sjukt  arg att Blondinbella åkte ut, jag tycker ju absolut att dem dära två gammlingarna kan gott å väl försvinna. Jag förstår inte vad folk ser hos dem. Nåja, kollade på Disaster Movie igår, inte helt klar ännu, ca 40min kvar, hittils är den rätt okej, samma personer som gjort den har gjort Epic Movie och Meet the spartans typ :) Här är det iaf parodier på bla, Juno, Hulken, 10.000 bc, My super sweet 16 mf. Så den borde ni se :) Om ni har lite sinne för humor.

Jag hoppas att vi åker till ikea idag, fast det verkar inte som att vi gör det, Monica erbjöd mig att åka med dem ifall dem far, annars kanske vi åker nästa helg, får se..  Ikea hinner ju inte försvinna iaf. Har ni några speciella planer inför idag/ikväll? :) Själv ska jag ju på bio med Crille, vi ser nog Yes man som jag redan nämnt.

Nu ska jag iaf gå och torka håret, borsta tänderna och fixa frillan! :D typ.
Ha det så kul idag iaf.
Puss

http://www.makemebabies.com

Så här skulle mina och respektive kändisars barn se ut. En kul grej lixom.
1.   2.   3.   4.

1. Jag & Bill Cosby
2. Jag & Chris Brown
3. Jag & Hugh Grant
4. Jag & Zac Efron. 

Helt fula ungar! ;)
Det var allt för just nu. 
Go kväll.                

Pictures :D

Jag själv i egen hög person! :)




Lets dance,

 Händer något kul? :)
Jag är trött och ska bara se klart lets dance, sen gå och borsta tänderna och tvätta ansiktet och så, sedan ska jag se vem som åker ut från lets dance, sen titta på film, åker kanske till Ikea imorgon så jag lär nog måsta kliva upp tidigt :P Inte så kul. Så det är lika bra att lägga sig tidigt. Men det är typ jag som vill fara dit så, fast mamma är typ sjuk så det låter inte så aktuellt, får se.

Iaf av det lilla jag sett av Lets dance hittils så tycker jag absolut att Carl-Jan ska åka ut, han är usch. Eller gammel tanten. I don´t like them. Vi får se, vi får se. Nu blir det paus, skit nyheter, så nu ska jag gå och tvätta fejset och borsta gaddarna :D

Vi hörs!


Felicia; Om du läser detta så ska vi typ se Yes Man, om vi inte kommer på något annat att se! :)



Oj den var lite stor, men jag bjuder på den! :D

inga kvällsplaner

Nu är jag tillbaka efter dagens middag.
Sitter och funderar på något att göra ikväll, det är Let´s dance va? Perfa, då har jag något att se! :D Annars inga spec planer faktiskt.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, Ron Pope - A drop in the ocean, den är jäkligt bra! :)

Är upptagen just nu!

helg!

Hej på er glada människor :) Hur är det med er? :D Med mig är det as bra =) Är bara jätte trött :S Skönt att man får sova ut imorgon om man inte åker till Ikea. Sen imorgon kväll ska jag på bio med Crille! :) Mys.

Jag har typ nyss kommit hem från Vixi, är jätte hungrig, mamma & låtsas pappa är inte hemma, dem har varit på tråkigheter. Men snart är dem iaf hemma, då får jag äta! :D Sen ikv ska jag äta vindruvor, göttans! :D

Nu kom dem hem, så jag återkommer! :D

Vilken reklam?

Är det någon som hört denna låten på reklamen på TVn? Någon som vet vilken reklam? :)
Jätte glad för svar!





Jose Gonzalez - Heartbeats

Tillbaka,

Jag har ont i halsen just nu, jag vill inte bli sjuk, det är jäkligt många på skolan som är sjuka just nu :S det är inte bra.
Tänkte bara säga att det blir inga mera inlägg ikv, jag ska gå och sova nu :) Så jag orkar upp imorron, tänkte fixa håret:D
Nu; borsta tänderna och tvätta fejset! :D hihi..
SOv gott mer er sötnosar!
Puss


Inlägg nummer 100 =)

Fast det firas inte, haha.

Idag när vi hade bad på idrotten så var det jätte kul =) Först simmade vi ett par längder för att värma upp, sedan ett rätt så tufft pass vattengymna, det är jobbigt! :D Sen fick vi leka. haha, leka och leka, vi stannade iaf kvar, dem hade någon ny grej, typ en stor rund ring, som man kunde sitta på, med en botten, den var kul som fan :D Vi typ gjorde flodvågor i bassängen, det typ forsa upp vatten på sidorna osv :D Skitkul. Sen fick jag skynda mig lite så jag inte skulle bli jätte försenad till matten, men jag hann precis i tid typ! :D
Sen skulle jag och Isabell gå till fiket och hjälpa till att baka till imorron, och då ville Miriam och Felicia också följa :) Sen slöjd och sen slutade vi! :) SÅ jag har haft typ 3 lektioner av 6 idag :p haha. Inget  skolk faktiskt, jag har inte skolkat en enda gång i nian, till skillnad från sjuan, jag gick typ inte på en enda lektion. Dåligt dåligt, ångrar det idag.

Jag går ju i typ "spec grupp" i idrott, eller jag vill inte kalla det spec, för att det går iofs bara tjejer dära. Vi är typ 3 personer som är på alla lektioner, alla andra skolkar fett mkt :P haha. Jag tror vi är 6 pers sammanlagt, vi gör precis samma saker som alla andra, jag lovar att vi tilloch med kör hårdare än alla andra, hehe. :) Och tjejgruppen är typ till för tjejer som inte går på vanliga idrotten eller så, jag har faktiskt ingen bra orsak till varför jag går där, jag trivs ju absolut med min klass, den är ju bäst! ;) Men det är roligare i liten grupp iaf. Ngt annat ni vill veta om min idrott, fråga gärna! :)

På lördag/söndag firar jag och Christoffer våran 2års dag. Det känns absolut inte som att det gått så länge. Minns precis hur det var första gången, tänkte faktiskt ta mig tid att berätta för er som vill veta!
Jag hade nästan precis gjort slut med min dårvarande pojkvän då jag var inne på Kamrat.nu(tror jag det heter) och satt och sökte killar i Luleå, av någon konstig anledning, jag hittade iaf Crille, och tyckte att han var sjukt söt, hans msn fanns på hans sida så jag addade han, för jag orkade inte skriva åt honom på kamrat för han hade inte varit inne på jätte länge. Det  visade sig att han var inne på msn just precis när jag addade honom. Så vi började snacka lite,  och jag fick se honom i webcam, gud vad han var fin. haha. Vi pratade mer och mer, han ville ha mitt nr, han fick det, han sa att han skulle ringa mig sen :S Jag blev typ paff, vi kände inte ens varandra, han ringde iaf inte. Dissen där då! ;) Han berättade att dem kanske skulle flytta till samma del av Luleå som jag bor på från en liten by. Jag blev då skitglad. Och en dag skickade han ett sms till mig då dem var och kollade på huset,  att dem var och kollade på huset och att han ville träffas, eller så var det jag som sa att vi skulle det. Hur somhelst,Jag var med Felicia båda två blev typ nervösa, där ett tag ville hon inte ens gå, vi gick typ och fixade till oss, haha. Sedan ringde han mig och jag var as nervös, han ville ha vägbeskrivning,  Iaf, vi gick och mötte honom, jag blev typ kär på en gång, eller av någon anledning var jag nog det innan, han var så himla gullig. Så vi träffades, kunde inte bestämma vad vi skulle göra, så vi gick en liten bit, och pratade osv. Sedan ringde hans mamma och pappa och sa att dem skulle fara hem igen, så dem hämtade honom där vi var. Då gick jag hem och skickade genast sms till honom, typ ni vet, man vill ju alltid veta vad han tyckte om en osv. Mesigt. Så vi började smsa på kvällen igen, sen av någon anledning berättade jag för honom hur mycket jag tyckte om honom och så, vi bestämde att vi skulle träffas 25 Januari 2007, så den dagen på skolan så skickade min kompis ett sms till honom och frågade om han ville vara tillsammans med mig, låter sjukt töntigt, men så var det iaf. Då var vi plötsligt tsm. Senare på dagen träffades vi, han satt på bussen och jag skulle åka buss med honom hem till mig, jag bad typ alla mina kompisar åka buss med mig, vågade inte träffa honom själv. SÅ jag satte mig med honom på bussen, han satt längst fram på en fullsmockad buss, mina kompisar som gick och satte sig längst bak började skicka sms och busvisslingsljud på mobilerna åt oss, haha. Väl hemma hos mig  så var vi båda så nervösa så ingen vågade ju någonting, iaf så kom första pussen samma dag! :) Sjukt mysigt. 
Det  var iaf så vi träffades! :)  Så på söndag är det 2 år sedan! :) Och jag älskar honom mer än någonting annat, han är så sjukt underbar. <3

Nu blev det ett lååångt inlägg, men man måste ta i lite när det är inlägg 100 :D hehe. Någon annan som har något roligt att berätta? :)
Imorron för övrigt är det helg, och vi kanske åker till Haparanda - Ikea! :D Ska även försöka tjata till mig att vi isf åker till köpcentret som är där precis på gränsen Sverige/Finland! :) Även in på Candy world:D Ni som ej sett det ska få se det! ;) Namnet talar ju för sig själv :) Fast på Candy world ska jag absolut inte köpa något, även fast det finns hur mycket godis som helst, jag kommer gå där ifrån tomhänt! :D jag lovar.

Där har ni en bild, tagen från hemsidan, det dära plus mktmkt mera!
Så det kanske blir att åka dit en sväng på lördag, sedan vara med min sötnos!:)
Nu har jag skrivit tillräckligt mycket för just nu. Återkommer senare kanske.
Annars får ni sova så jätte gott, imorgon är det ju helg, så då kan ni sova hur mycket ni vill! :)
Puss & Gonatt

Dags för skola.

Hinner knappt skriva, ska börja gå om 10 min, måste hinna klä på mig och så:)
Så tills vi hörs igen så får ni ha det så bra! :)
Puss

Sov morgon

Hej på er :) Idag har jag sovmorgon, börjar 9.50 :) Sköönt. jag är förövrigt uttråkad och trött, mindre skönt, vill typ hoppa i sängen igen och sova hela dagen. Har SO på morgonen, sen Idrott- Bad idag =) Helt kul.
Sen efter skolan ska jag nog vara med Crille, om han nu inte ska göra något annat :) Vi firar ju två år på söndag! :) Kulkul! :)
Jag har så tråkigt att jag inte har något att berätta, och ingenting roligt har hunnit hända idag. Jag tror att jag ska gå och ta bort mitt nagellack och måla nytt :D Jag måste sysselsätta mig på något sätt :)
Återkommer,

trött, trött och åter trött.

Det är precis vad jag är, trött. Var hos Vixi för en stund sedan och gjorde inget spec, Pratade lite mera om sommaren och så :) Jag spelade även lite GH3 :) Det är kul, fast min save hade farit bort så jag var ju tvungen att börja om :(
Jag ska iaf nu gå och tvätta fejjan typ :D Sen borsta tänderna färdigt och så, sedan ska jag bara göra ingenting, läsa bloggar och så:)
Återkommer om en stund! :)

Hotten tott

Hemma nu =) Skönt, skulle mest av allt vilja sova just nu, är skit trött. Men det är lika bra att vara vaken, så kanske jag somnar tidigare ikv =) Känns som att jag är vaken alldeles för länge hela tiden, orkar knappt upp om mornarna. Hur som helst, hur har eran dag varit? :)  MIn har varit alldeles utmärkt :D Man har ju alltid roligt om man är med Isabell,Miriam & Felicia =) Som sagt Favo idag, det blev Matte/NO, SO och Idrott :) Rätt lugnt.

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på resten av dagen.
Kan någon tipsa om någon bra film? =)
Jag har lust att se på film, men jag äger inget speciellt bra dock :( Får försöka komma på något :)
Aja, Nu ska jag göra något annat ,kanske går till Vixi en stund, ska prata lite vett med Sara! Haha ;)
Men jag kommer nog inte hem så sent iaf, så minst ett till inlägg idag. Snart uppe i hundra inlägg! :D haha :)
Vi hörs! :)
Ciao


God morgon.

Har precis fixat håret, det enda jag orkar idag :D Sitter just nu och väntar på Linnea & Vixi, sen ska vi till skolan.
Favo idag, nivet, man får välja egna lektioner, man gör sitt eget schema helt enkelt :D På mitt lär det stå typ SO, Matte, No och idrott, typ:) yesyes, men nu måste jag gå och göra klart det sista, ni får ha det så jätte bra idag så hörs vi! :)
Puss & kram

Ny grej

Woho, lyckades få dit mitt namn efter varje inlägg. Tur att det finns hjälp på internet! :D Framförallt designadinblogg.se =)
Vad roligt. Nej nu ska jag faktiskt hoppa i sängen, jag börjar 9 imorron, så jag hinner skriva på morgonen.
SÅ tills vi  hörs imorron så får ni sova så jätte gott! :)

Puss

Andra avenyn <33333

Såg nyss andra avenyn, i love it! :D Vet ni vem som smittat Kitty? Jag vet! :D eller njaa, kanske inte, men jag har mina funderingar.  Har ni sett andra avenyn? Vad tycker ni om det?
Jag tycker ju faktiskt att Hamza ska få ta hand om Silvia. Synd att Roxanna är så störd.Fast okej, jag gillar typ henne nästa mest av alla, men hon är alltid så taskig. Jag hatar även Greger, åh! damp. Jag vill inte att hon ska ta honom tillbaka, vad hon nu heter, Sigrid eller något i den stilen. Sånt kan jag dock inte bestämma, synd det. Skönt att inte Lotta var med i dagens avsnitt,fett less på henne. Nu blev det väldans mkt andra avenyn, men jag måste! :D
Nu kommer jag inte på något annat att lägga till. Om jag kommer på något så skriver jag det sen.

Vad har ni gjort i kväll?
Själv har jag sett på TV och sedan tränat! Haha, det  var jobbigt! Jag som är så vältränad (lägg till lite ironi i det hela) =)
Och nu ska jag gå och borsta tänderna och så =)
På återseende, typ. :)

lista & booooooks

Kära Ellen Eriksson. För det första vill jag säga att Ida Gran är den bästa vän jag haft, och att Mahboba Jamshidi är helt dum i huvudet. Mina sista önskningar är att Pontus och Marcus Nilsson gifter sig och skaffar barn tillsammans och att Robin Ericson får ett lyckligt liv tillsammans med Aldin. Jag vill säga tack till Chili för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Joakim Andersson. Niclas Nilsson du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Johannes Karlsson tog sitt liv. Snälla, Mattias sörj inte med mig, du kommer ändå att dö du också.
Jag gick till en siare och hon såg att jag kommer röka braj med Tony Lind och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Carina Larsson som kommer i 130 km/h i en blå Opel.

Mvh Maja Engman.

Kopiera denna, ta fram din mobil och gå in på kontaktlistan, håll sedan nerknappen så det bläddras ner, håll inne några sekunder och släpp sedan. Sen skriver du in namnen i ordning. Fuska inte! ;)


Vad gör ni?
jag har tråkigt, väntar på att Andra Avenyn ska börja, men det är typ 1 timme och 40 min kvar, har jag fel? haha.
Jag är trött också, försöker hitta någon bra musik att lyssna på. När mamma kommer hem så ska hon sitta vid datan, hon ska in och skicka iväg bokbeställningen, 6 böcker blir det hittils, om hon inte hittar nå mera, 3 till mig! :D
Vad det är för nå böcker får ni se sen! :D
Jag har sjukt jätte tråkigt just nu, inget spec att berätta, suck. Jag går och tittar på TV istället, det finns alltid något att se på..Återkommer!

Ciaao!


Yeey! :D

Dagen har faktiskt varit ovanligt kul, jag har varit på bra humör hela dagen! Helt glad:D
Som sagt, jag skulle ju hämta mina linser idag, vilket jag gjorde!
 

klicka för större
Dem är fina, men dock för stora i think, dem typ glider runt. Vet inte ens ifall man kunde välja storlek, skit samma:D Om jag får flera såna dära bonus märken så får jag ett par till gratis! :) Fett nice, då tar jag en annan färg! :D Jies.

Den dära bilden blev jätte dålig, men jag lovar, det kommer en bättre! :)

Skolan var helt okej idag, har typ haft kul alla lektioner, ett stort plus till mia och issa för att dem alltid får mig att skratta :D Jag dog typ. Och lilla Lena blev typ less på oss! :D Hon hade även sjukt fina kläder idag (läs med en smula ironi). Nåja.
Vad ska jag göra resten av dagen?
Jag har ingen aning, kanske film + att jag ska träna lite på glosor&verb :D
Och jag har ingen aning om vad jag ska skriva om, det suger, även fast jag är på blogg humör just nu. Piss.
Okej, jag ger upp, uppdaterar så fort jag har något att säga.
Puss!



Tjejer gör denna..

..annars kommer en i din familj att dö inatt. Listan snodde jag från sofia h! :)

Vem ringde dig senast? Isabell Morin
Vad har du för bh på dig just nu? Lila
Vad har du för trosor på dig just nu? - Hipster
Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det i från? Johanna; haha, okeydå :P så du börjar alltid med engelska på måndagar?
Vad brukar folk få för intryck av dig? vet inte
Har någon kallat dej slampa? Säkert
Har du kallat någon för slampa? Yes
Har du slått någon riktigt hårt? Nej,
Använder du parfym? jao
Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Jag vet inte faktiskt.
Killar du faller för? jadu, olika
Vill du ut och festa nu? nej
Vad är klockan? 22.36
Vilken färg har din mobil? Svart & orange
Är du social? Beror på humöret
Vad tänker du när du vaknar? Att jag vill fortsätta sova
Är du kär just nu ? ja =)
När strulade du senast ? 
När kysste du någon sist ? Söndag
Vad stod de i ditt senaste sända meddelande ?  Vänta på mig- :D
Och vem var de till ? Vixi
Orkar du en fråga till ? Klart
När svek du någon senast? Lite mer än två år sedan typ.

Nu säger jag God natt för sista gången! :D
gonatt! :D

inga linser idag inte,

Jag orkade verkligen inte gå och hämta ut dem, jag kollade på film istället! Jag tar dem imorron på första rasten istället.
Då ska jag ta på dem på en gång =)
Vad har ni gjort ikväll?
Jag har sett på film :D Snart ska jag se Madagaskar 2 igen, jag råkade somna sist (A)
Nu tänker jag göra någonting annat en liten stund, läsa någon blogg eller något, jag får se! :D

Ha en fortsatt trevlig kväll :D
Sov gott! :D
Puss


jag kommer inte på en vettig rubrik.

Skolan slut för idag, eller det var ju ett tag sen, 15.15 slutade vi idag. Vi skrattade större delen av sista lektionen, som var bild :D Det var härligt. Dagen gick ovanligt fort för att vara en måndag iaf.. Och vet ni en sak? MINA LINSER HAR KOMMIT!! :D Jag vill ha dem nu, men då måste jag gå upp till Ica och hämta ut dem, suck! :P Får väl ta med mig Vixi och promenera dit upp en sväng ;) jao.

Igår kväll såg jag ju Hata göteborg, den var faktiskt bra, och killen som heter Johan tror jag, ser ju jäkligt bra ut! :D Hann aldrig se klart den så jag ska nog göra det snart, sen ska jag nog ringa till Vixi :D
yesyes, ifall att jag hämtar mina linser idag så får ni se ikväll hur det ser ut! :) Annars hämtar jag dem imorron på skolan, det är ju endå typ 2 (lägg på några meter) meter mellan skolan & ica. Jiies.
När jag rensade mina bilder för någon dag sen, hittade jag massa bilder på Vixis valpar, från förra vår/sommaren, jag vill ha dem! Tänkte iaf visa en bild, dem är as fina :)

Min personliga favorit, käär! (a) Dem är iaf rottweiler & schäfer. Ur fina..

Nu ska jag se klart Hata göteborg. Så jag hör av mig ikväll babes..
Ha det fint! :)
Puss

Hata göteborg

Just nu väntar jag på att den filmen ska komma hem, tänkte se den för länge sen, men det har aldrig blivit av :P
Någon som sett? Bra eller Dålig?
Så om den hinner bli klar innan jag ska lägga mig så ser jag den innan jag ska sova. Man måste ju upp tidigt i morgon! :( Suck. Tackar inte nej till att få sova läänge. Vem gör det egentligen? Eller ja, det är ju endå skönt att gå upp tidigt ibland, varför sova bort hela dagen? Sug på den ni!
Nu ska jag kolla kissies & amirs blogg :D Mohaha.

Sov gott!
Puss

du är så innihelvetes vacker! :)

Så kan det ju faktiskt vara.

M&M var hära med lilla Hugo, sötnoos! Jag älskar bebisar. Gör ni?
Så större delen av kvällen har jag suttit i köket och pratat, rätt ok en söndags kväll :) Nu sitter jag hära och väntar på att någon rolig person ska uppdatera sin blogg. Så jag uppdaterar i brist på annat.
Vet ni? Min statistik mätare har faktiskt fått sig ett rejält skutt idag, fler läsare än det varit på länge :D det är alltid kul, fortsätt så (A)
Imorron dags för skola igen, bättre än ingenting faktiskt. Sen efter det får man väl se vad som sker, får vi nått och plugga får jag väl sysselsätta mig med att plugga, det är däremot inte bättre än ingenting :/ Nåja, man måste ju plugga också.
Mitt gymnasie val ska ju även vara inne senast 2 feb, och jag vet fortfarande inte! Det suger..

Läste att en blogg hade tävling, jag skriver mer om det sen! :D Ska se om den ens börjat än :)

Återkommer! Puss


Till now I always got by on my own..

Anders Johansson - Alone, jag fastnade för den låten!En av låtarna man hörde live i somras! :)
Jag glömde bort att jag skulle duscha, ännu har jag inte gjort det. Men snart så. Jag vill se på tv, så jag tror jag ska gå och kolla ifall det  finns något bra att se på! Men ni får ha det så fint! :)


Anders Johansson - Alone (från RIX FM, Luleå -08. Dåligt ljud)


1 vecka kvar.

Sen firar vi 2 år tillsammans! :) Vi lär ju inte göra någon stor sak av det!
 Men något kommer vi hitta på :) Några bra tips?

Hur har eran helg varit? :)
Min har varit helt ok. Var med Crille igår, vi kollade typ bara på film! :) Det blev Waterboy & Madagaskar 2, haha =)
Och idag har jag bara städat med mamma, gick ovanligt fort faktiskt. Sen har jag faktiskt inte gjort något speciellt, tror inte att resten av dagen består av något speciellt heller, får ju se! :) Kanske tar en promenad eller nått, för idag var det rätt varmt ute, fast det blåser.
Och i fredags då var det typ mer än -20 grader ute, tror ni att det var lite kallt att promenera till skolan? Det var kallt som fan. Ni får en liten inblick på fredagens outfit också;

(klicka för större.)
Sjal; okänt
Lila tunika; Gina 149:-
Svart linne under; Ellos, rea 50:-
Leggings; Kappahl 179 - 25% rabatt


Hittade ett test på http://grymtroligperson.blogg.se/ . Där man ska se hur många ord man kan skriva på en minut, testa vettja!:D
24 words
Speed test
Gör testen ni också!

Ne ni, nu ska jag ta och gå och duscha och äta sen!
Vi hörs! Puss

massor med musik & bilder

Go dag! :D Jag sitter just nu hära och fortsätter att rensa lite på datan, bilder & musik och förde över till USB minnet, jag hade as mycket bilder märkte jag! :) Ojdå, märkte nu att mina högtalare inte är i toppform! :D haha, det är stört, lyssnar jag på musik på youtube är ljudet bra, lyssnar jag i windows media player fuckar det :S Nåja, det löser sig! :D Jag ska vara med Crille ikväll =D Ska nog dit på en stund i quess, lr så kommer han hit, han skulle iaf sova hära! :)
Idag har jag typ inte gjort något spec, har varit iväg och handlat.
Jag kom på att jag ska prova installera min webcam, så jag åter kommer! :D

Puss

trött & hungrig

God morning sunshines! :D Jag har typ vaknat för 1 timme sen, jag har bara hunnit duscha och läsa bloggar =) Och nu är jag jätte hungrig :P Så jag ska nog se ifall jag hittar ngt att äta. Ska nog med mor & låtsas pappa och handla senare, sen ska jag vara med min Älskling!  Annars ska jag nog inte göra någon spec, jao. Nu ska jag gå och äta och titta på tv! :D
Ni f år ha det så bra idag :)
Puss!

Helt rätt

Nu blev det ju så att rätt personer fick lämna lets dance! :D  yey!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik jag alltid lyssnade på förut, gamla minnen väcks till liv! :) Det är massor med låtar gjorda av Contra, finns på frizon.info! :) Jaao. Skolan idag var rätt chill, typ mindre än halva klassen var på plats idag, många sjuka, det var rätt chill :) Alltså min hals mår nog inte spec bra nu, det har varit så hära hela dagen! :(
Sen gick jag till vixi en stund, orkade ej vara kvar så jag gick hem :P Då satt jag och kollade på MTV en stund, sen Lets dance. Nu har jag tråkigt, är jätte trött verkligen, visste dock inte att klockan var såhär mycket. Så jag ska nog alldeles strax hoppa i säng! :)  jaja, jag ska gå och borsta gaddarna nu och sedan sova, vi hörs imorron! :)

Sov så gott. Puss


Lets dance

Lets dance just nu, vem är bäst hittils?   Jag tycker absolut att Blondinbella var mycket bättre ikväll än förra veckan, hoppas hon får stanna! Sen var ju även Laila&Tobias, Morgan&Helena samt Magnus&Annika var skit bra ikväll. jag tycker ju dock att Kitty eller Carl-Jan, eller hon tanten i bruna kläder, dem var inte bra ikv.
Nu går jag tillbaka till tvn, återkommer inom kort!


Sovdags.

Nu blir det sista inlägget för idag, råkade vistas på toaletten ett bra tag, då jag borstade tänderna tvättade ansiktet och smorde ansiktet, tog lite väl lång tid! :) hehe, men nu ska jag hoppa i säng!

Hörs imorron, Sov gott! puss & gonatt

Freshlook Radiance

Hej på er! :) Dålig uppdatering, jag ber om ursäkt! Skolan nivet, tar ju rätt mycket tid. Nu har jag faktiskt sett Twilight, Edward alltså, vilken skönhet! Filmen är sjukt bra, men jag tror jag tycker att jag tycker att boken är bättre. Tror dock att personen som laddat upp filmen jag tankade hade klippt bort en massa kändes som det, även inspelat från bioduken, typiskt. Men jag väntar tills det kommer bättre + att filmen släpps! :)

Nå väl, rätt chill skolan var idag faktiskt, började ju 9.50 med SO, till 10.30, Lunch till ca 11, Då idrott till kanske halv? Sen rast, 12.10 Matte - diagnos :S Sen språk, ingen lärare så jag och issa gick och hjälpte till att baka i fiket, sen hade vi slöjd, sen slutade vi typ 10 över 3 :) Jao.

Igår fick jag mail från Färgadelinser, dem skickade mig en kod som jag ska använda så jag får mina gratis linser! :) Äntligen! Jag valde dock inte den Violet färgen. Snart så får jag dem, då får ni se bild när dem är på! =D

Riktiga färgen! :)  + färgen jag valde på linserna! Tror ni att det kan bli fint? =) 

Imorron är det helg igen, tiden går sjukt snabbt, och vet ni vad? Jag måste snart söka till gymnaiset, snart är det försent! Jag får ta och läsa på lite om dem olika programmen ngn dag nu..
Men nu ska jag ta och fixa lite musik, vi hörs! :) Ha det fint.

Puss på er!

johoo du

Morrn! Är ni trötta ännu? Det är jag! :/ Men man blir väl piggare snart, det blir man ju alltid! :) IDag börjar hela skolan 9, FAVO idag. Skönt endå, då kunde jag sova till klockan 7. Men jag är tröttare om jag sover till typ 7 ist för 6 :O
Ska även typ baka i Fiket idag, fredags fika, jag och Issa skulle typ baka :P Sen måste jag även ha NO och Matte lektioner idag! :) Jodu, Sen efter skolan ska jag vara med Crille! :)
Jag ska ta och göra klart det sista nu, sen går jag till skolan! :)
Vi hörs i eftermiddag! :)
ha en bra dag. Pusss


my second skin

Johodu, jag har inte hunnit idag faktiskt! :S Sorry. Jag har typ läst min bok sen jag kom hem, och nu ska jag gå och göra mig klar för sängen ,vill läsa länge idag, det sista som finns kvar! :) Men jag lovar, imorron så skriver jag ! :)

Puss


Om jag kunde drömma.

Jag älskar den boken! Jag har ju faktiskt inte sett filmen, jag måste!! Jag kollade nyss in SF´s hemsida. Vad tror ni jag ser? FILMEN GÅR TYDLIGEN INTE MER! :O Det står inga tider mera, ingenting. :O Jag blir sjukt arg, den gick ju igår? :S Det är inte sant, jag blir nästan tvungen att ladda hem den ;s jag vill inte riskera virus! Kunde dem inte väntat till tjugonde? Folk har pengar då, nu hade det inte varit någon som kunnat följa mig. Jag är arg nu!  Jag blir nog illa tvungen att ladda hem den.. Åh!!

Nu tycker jag typ synd om mig själv! =) Någon gång måste man, inte sant? :)
Idag var det ju skola igen, rätt soft, förutom denna jäkla mensvärk, det är sjukt jobbigt :S Det har inte varit lika hemskt som det brukar, tack å lov. Dagen flöt på rätt okej, till sista lektionen, Bild. Suck alltså! Vikarie, skolans andra bildlärare, hon är helt sjukt störd. Jag lovar, ingen på skolan gillar hon, hon är typ 100 år, hon har jobbat dära hur länge som helst, alla mina syskon minns henne typ och säger att hon är störd. jag hatar henne iaf, hon vet inte hur man är trevlig. Så då behöver jag inte heller vara det ju:)
När jag kom hem iaf så käkade jag, stekt palt! :D Sen gick jag direkt till Vixi, vi gjorde typ ingenting, lr ja, vi gick ut och körde snåbollskrig med hennes små syskon, vilket mina skor inte tålde! :/ Det är en nackdel med uggs. Nåja, nu måste jag nog se om jag får tag på filmen, sedan fortsätta läsa, imorron är den nog utläst, och det är endå bara Pocket,så lite mindre sidor än dem vanliga böckerna, men jag ska köpa dem! Nivet dem med hårt omslag om man så säger? =)

Vi hörs! :) Ha det fint!
Puss


dags för promenix till skolan

Godmorgon! Jag hinner bara slänga in ett snabbt inlägg, måste börja gå till skolan + att jag inte är helt klar ännu! :D
Jag måste bara säga att Om jag kunde drömma är den bästa bok jag läst! Den är sjukt bra, jag har typ sträck läst den sen i lördags, snart är den utläst! Måste bara läsa dem andra också ihopp om att dem är lika bra! Men nu måste jag kila. VI hörs sen! Ha en kul dag =) puss

dålig uppdatering..

Jag beklagar! Jag har inte haft ork idag faktiskt :/ Men jag ska bättra mig! Imorron är det skola igen, suck. Det är ju asjobbigt att kliva upp tidigt :s Och vill ni veta en sak? =) Jag ser faktiskt fram emot idrotts lektionerna numer, jag vill typ röra mig hela tiden! :O Då hoppas jag att -09 ska bli ett mera aktivt och nyttigare år! Önska mig lycka till! (a) Imorgon har vi idrott, racketsport typ :p badminton maybe? =D Det är askul. Jag ska fan ge gärnet! haha. nåvääl.

Jag återkommer om en stund! :D puss

will you stay with me?

Hejsan på er! Igår blev det senare än jag tänkt, jag hann aldrig läsa boken igår heller :/ Fast det tog jag igen idag, läst iaf till sida 50 =) PÅ en stund ska jag vara med Crille, jag vet ej vad vi ska göra! Ngt blir det alltid.
Idag har jag iaf inte gjort ngt spec, hade inget å göra så jag for med mamma & låtsas pappa och handlade lite, köpte lite till ikv, cashew nötter, neutrala + vinduvor! :D Gjorde goda Amerikanska pannkakor till lunch idag och sen åt vi nyss palt till middag! :D mums. Imorron äre städa med mamma som gäller =p
Nu ska jag fortsätta läsa min bok, kanske skriver mera ikv! :)



Dagens outfit:

Mössa: ?
Halsduk: Fått i julklapp, vet ej.
Röda tröja: Klass tröjan, beställd.
Långt svart oversize linne; Ellos
Lång svart kofta; Cubus (gammal)
Leggings: KappAhl
Jackan: Låtsas pappas gamla, vet ej varifrån.

Att man ser alltid så jätte stor ut i dunjacka :P

Ha en fortsatt mysig lördags kväll! :)
Puss på er

goder afton!

Kallt som tusan är det hära, jag har just nu inga strumpor på mig, ska endå sova strax så, men mina fötter är is! :O
Ikväll såg jag Let´s dance!:D Det var verkligen bra.
Här kommer iaf mina favoriter! :)


Morgan & helena


Isabella & Jonathan!

Laila & Tobias

Magdalena Graaf och Daniel var även dem riktigt bra =)
Nu återstår ju utröstningen nästa vecka! :)

Bilder lånade från tv4.se


Jaa ni, nu ska jag strax typ stoppa nya sängkläder i sängen sedan krypa till korgs! :)
Har fått höra för ett tag sen att det eventuellt ska bli så att årets nior ska få göra nationella prov även i NO! =O Fast dock bara i ett av dem fyra no ämnena, jag hoppas på biologi, i think! RÄcker det inte med nationella prov i ma,sv & eng?!
Det är väl bara att bita ihop, jag får verkligen lägga på ett kål och kämpa mig genom det sista, om jag ska kunna komma in på det jag vill! =)

ÅH VET NI EN SAK?! =D  Idag fick jag tag på; Om jag kunde drömma! Tur att min älskade syster hade en kompis som ägde den boken, så jag kom på att jag ska nog läsa en stund innan jag sover! :D Jag måste, vill ju kunna hänga med lite när alla andra snackar om den! =D 
Jag lovade även min syster att lägga ut en bild på henne,

i love you! =)

Nu så ska jag gå och borsta tänderna, med tandkräm och sedan bikarbonat! Jag gör ett försök! xD så jag ska gå och göra mig klar för sängen! =)
Men jag uppdaterar så fort jag vaknar, om jag kommer ihåg vill säga! ;)
Så sov gott med er! :) Puss & gonatt!

burning inside

Hej på er=) Nu var denna vecka med skola slut, endast 2 dagar =D Så skönt..
Som jag redan sagt,igår blev det inget uppdaterande bara för att internet tjaffsade hela dagen :O Men nu funkar det iaf, så idag ska jag se till att uppdatera så mkt som möjligt.  Nu är det ju helg, inget spec planerat dock. FÅr se vad som händer.
Kalla mig efter, jag har inte sett Twilight, jag vill så gärna se den! Sen säger ju alla att böckerna är bra, jag vill ha dem också! :) Får nog köpa dem! Vad tycker ni om filmen/böckerna? Är filmen bättre än böckerna eller tvärtom?

Nu sitter jag och väntar på att pågående tvättmaskin ska blir klar så jag får tvätta, ska även byta sängkläder. Sen ska jag käka, sen sitta hära en liten stund till, sen kanske vara med Crille! Menmen, nu ska jag fortsätta med mitt!
Sköt om er!





snabbis.

Gokväll, blir bara ett snabbt inlägg, internet har strulat hela dagen så jag hari nte kunnat uppdatera :/
Första dagen i skolan idag, rätt chill, bara softa lektioner=) Som tur var! Imorron fredag, helg! :D Kort vecka.. Skadar aldrig. Nu ska jag gå och tvätta fejjan, sen sova=) Blir en uppdatering imorgon! :) Sov gottt


skola, så det räcker och blir över

God morgon! Idag är det första dagen i skolan för detta år,kul på sätt åvis, men endå jobbigt.
Idag vaknade jag klockan 7 iaf, kom på att jag kunde sova längre när jag endå börjar 9.50. Jao, börjar dagen med So, rätt okej endå, sen idrott, sen lunch och matte sen språk och sist slöjd :) Helt okej dag alltså!:)
Nu ska jag gå och borsta hår och tänder :)

school.

Hej! Hur mår ni? :D Jag mår prima faktiskt. Idag har jag varit iväg en sväng och badat, sen hemma hos vixi och tagit det lugnt. I morgon är det skola igen, det är tråkigt, jobbig, jag orkar inte vakna klockan sex typ varje dag! :s suckk. Snart sommarlov! Haha, ska kanske inte överdriva nurå.Menmen, man vänjer ju sig efter ett tag att kliva upp, tack och lov, jag har ju faktiskt endå vaknat hyffsat tidigt varje dag, ifal oftast före 11. nåväl!
Efter skolan ska jag vara med Crille! Får se vad vi hittar på.
Jag har inget intressant att skriva, jag ska ta itu med mina bilder nu som jag fört över från min systers data, sen ska jag hoppa i sängen! :) Vi hörs!




Puss & sov gott =p

vad är detta? :)

Idag när jag var på salongen så hittade jag två såna hära;


(klicka för större)
Jag undrar vad det är för något? Någon som vet? =)
Kul om någon vill säga!

Sen undrar jag även ifall det är någon som vet hur man gör en fläta i håret av typ 5 hårdelar? :) Videoblogga gärna om det om ni har lust att visa! :)

Någon som vet hur man gör? :)


Idag så har jag varit å städat med min mor, sen kom in låtsas pappa och hämtade oss så vi for och handlade ute på storheden, sen direkt när vi kom hem lagade vi jätte gooood mat! Typ hemmagjord kinamat =) mums!
Sen så duschade jag sen beställde jag även mina skor, blev ett par av slip-in skorna =) även mamma och M beställde en hel del från typ alla sommarkatalogerna vi fått!
Senare så gick jag till vixi, vi gjorde inget  spec faktiskt, jag har ju lärt mig göra inbakade&utbakade flätor från en blogg, så jag gjorde lite flätor på hennes lillasyster.. Nu sitter jag iaf hära å har tråkigt, ska nog lägga mig tidigt så jag somnar tidigt imorron, skola på torsdag ju! :)

Nu ska jag sova :P detta inlägg har nu varit framme på min data skärm i över en timma utan att ha blivit uppdaterat :P Skriver imorron bitti=) sov gott.

bara för att.

Jag skriver nu bara för att :D Jag har tråkigt, inget spec å säga, bara att jag ska upp imorron så jag måste nog sova..
Gonatt!

nya skor så där inför sommaren.

Nu är det ju så att jag ska beställa skor, ett par sommarskor, jag tycker att ni ska hjälpa mig? =)

Här är paren det står mellan;
       
1. Slip-in                 2. Slip-in                 3. Sandal
(klicka för större bi


1. Slip-in sko, finns i färgerna svart, vit, röd och brun.
2. Slip-in sko, finns i samma färger som ovanstående.
3.Sandal, finns i färgerna svart ,vit, gul, hallonröd, ljus fuchsia och koboltblå.
Vad tycker ni är snyggast? Lämna gärna svar! (a)

Även att jag köper mig ett par vita tennis skor, nivet såna dära skit enkla skor som typ finns på H&M? :)


besöksräknare.

Jag vill ha en besöksräknare, jag har provat lägga in en, men jag fattar ingenting :O Sist jag gjorde det hamnade dem helt sjukt konstigt :S Hjälp mig ngn? (a)

Nåväl. Idag har jag typ dammsugit kök+vardagsrum & hallen, inte mitt eget rum som  behöver mest städning av alla rum typ :P Jag får ta tag i mitt eget rum imorron. Far å städar med mamma imorron eftersom att det inte blev ngt igår..
Jag har lite tur iaf, någon snäll person tänkte kanske att han/hon ville hjälpa mig att bidra med lite mera pengar till det jag sparar till sommaren, för någon hade tappat 20 spänn utanför porten! =) Tack!
Kanske efter jag städat mitt eget rum imorron så går jag kanske till vixi =)

Just nu äter jag vindruvor, det är sjukt gott =D


Jag uppdaterar på en liten stund=)

lipgloss and lollipop.

Snart ska jag vara med Crille =D Jag hittade en bra låt på en killes blogg. Den är skön xD Ni ska få höra här under :) tänkte även försöka vara lite mera aktiv med bilder, lr? =) Hittade iaf två ganska gamla bilder, en som är flera år gamla, sen en som jag tog när jag var ute på prao i höstas :D
gammal  
flera år gammal!                 den är från praon! ;p

Vad har jag gjort idag? =p
Klev upp typ 20 över 10 för att jag skulle å städa med mamma, men hon var trött idag så hon sa att vi far på tisdag ist, då är hon ledig =p Sen har jag bara sett på tv och tagit det lugnt, suttit och bläddrat igenom Ellos, H&M och halens katalogerna, vår och sommar kataloger :D Hittat en hel del fina saker, men är tveksam, ska bara köpa sånt som är nödvändigt just nu iaf!
Och snart ska jag vara med Crille =D Har inte varit med honom på typ över 1 vecka känns det som, ifall det var nyår denna vecka så har jag varit med honom senast natten till nyår :P Jag kommer inte ens ihåg om det varit nyår denna vecka eller förra. Spela roll.Han kommer iaf hit på en stund! saknar min baby!
Nu ska jag gå och göra ngt annat, skriver kanske ikv, annars återkommer jag imorron! :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

Puss! :)


Jeffree Star - Lollipop Luxury feat. Nicki Minaj :p

negativt inlägg..

Jag blir typ less på folk som bara klagar hela tiden. OCh hela tiden trycker ner folk för att dem
 ser ut på ett visst sätt, lr gör på ett visst sätt. Det är väl inte deras fel att dem inte ser bäst ut..
Dem som hela tiden kommenterar alla andra dem ser ju inte heller alltid så jäkla bra ut. Vad får man ut av att hålla på å trycka ner andra hela tiden? Alla är ju endå lika mycket värda, även om dem nu är "fula", klär sig inte som alla andra, dem är väl sig själv, det är väl huvudsaken? Så innan ni nu tänker börja klaga på alla andra och så, tänk er för, ni skulle nog inte heller tycka om att alla tröck ner er hela tiden!

Sen dessa super smala modeller. Såg på tv idag på 5an; The biggest beauty queen. Hon ville ge även kvinnor med former, med större storlek att även få vara modeller, varför måste man ha typ väga 30 kg för att få vara modell? :O Det är ju hemskt. Det är ju heller inte snyggt ;o Kan inte dem som är kraftiga också få dessa chanser? :O Dem är ju lika mycket värd, dem är ju tilloch med snyggare :O Det är ju absolut inget fel med att vara smal dock, men dem har ju så mkt fler fördelar i livet typ. Dem kan ju göra precis det dem vill. Man kan vara för fet för att göra vissa saker, kan man verkligen vara för smal för saker?:O Skulle knappast tro det. Jag blir arg! Ge alla lika rätt!


MOVITS! - swing för hyresgästföreningen

Förra inlägget vara bara en test på om jag fattade hur man la in youtube klipp =) Här kommer filmen/låten jag skulle lägga upp från början! :) Lyssna & njuuut.


Sköna Luleå bröder! :)

Även denna;
 

Real shit! :)

fhd

jag testar bara :D

 

jag älskar den hära =)

flirt a little maybe ;)

Det blev inget ikea idag =( Dumma mamma!! Fast vi far väl ist när hon har fått lön åså =) Annars idag har jag inte gjort ngt spec, for först å handlade med mamma & låtsas pappa, när vi kom hem så gick jag till Vixi, vi kollade ungrfär hur dyrt det blir med tåg till gbg =) Sen skulle dem dela ut reklam å jag orkade verkligen inte följa, så jag gick hem.. Väl hemma låg jag och såg på tv, postkod.... vad det nu heter, å sen Körslaget =) Nu ska jag inte göra någonting! :D

Jag har redan planer för sommaren;

1. Gå ut 9an! =) skönt men tråkigt! :/
2. Sommarjobba, extra pengar skadar aldrig! ;)
3. Göteborg, med vixi & sara :D
4. Rix Fm/luleåkalaset, det första är gratis, vilket är nice som fan. Sen blir det LK om det kommer bra artister.
5. Fylla år, 16 är man bara en gång! :)
6. Börja gymnasiet. Blandade känslor! :p

Jag vill att sommaren 09 ska komma! :D

Jag vill förövrigt klippa mitt hår :O Det börjar se ut som fan, även risigt :s blää! jag vill köpa kläder också :D Men jag måste spara massa pengar till i sommar =p Det går bra änså länge =)
Jag vill ha fler läsare på min blogg :s tipsa?(a) jag tipsar tbx! =)
Ni kan ju även vara gulliga och säga vad jag ska blogga om, förslag är ju alltid välkomna!
Nu har jag skrivit ovanlig mkt, men jag måste ju ngn gång, och jag är på skriv humör, men jag veet endå inte vad jag ska skriva.. :/

Imorgon ska jag iaf städa med mamma, sen ska jag vara med crille =)  vi får väl se va vi hittar på, ngt blir det alltid. Två hela år snart, det är underbart, han är helt fantastisk :) i love you baby! :)


du är allt!

Nu ska jag göra ngt annat! :D vi hörs! :)
Puss på er, ni som läser! :)


..

Jag orkar inte skriva nu, jag är trött! :D gonatt!

bibliotek och försenade böcker. det är livet!

god morgon =D
Jag vaknade klockan 9 idag :D Med hjälp av väckarklocka dock :P Tror jag ska gå å duscha ,ringa Vixi, be hon följa mig upp till hertsö centrum, gå till biblioteket å lämna tillbaka ngra böcker så jag inte får massa förseningsbrev :P Sen går vi väl hem till henne i quess å viker reklam =)
Imorron bär det kanske av till haparanda, ikea ffs =D Då ska jag knäppa massa kort efter vägen och där borta=D Jag har knappt använt min kamera ngt, jag brukar alltid använda den :o

Snart är det skola igen, på torsdag, suck! Det första man måste göra är ju typ å skicka in gymnasievalen, åh!! Jag vill ju gå typ frisör, fuck att jag är dålig i skolan och inte har tillräckligt bra betyg, aja, kanske får det bli första handsvalet iaf, man kan ju alltid chansa! Sen om inte annat omvårdnad, jag får se! :)
Nu ska jag hoppa i duschen, jag skriver senare! :)
Puss på er!






Will you stay with me, will you be my love
Among the fields of barley
You forget the sun in his jealous sky
As we lie in fields of gold

QUIZ =)

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0901020400092734&a=1&

Gör min quiz vettja =)

Denna lista ...

Denna lista snodde jag från en blogg (a)


1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i smset
4. Gör samma sak på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?

Vadårå? :p

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Nej :)

Vad är det första du säger när din bästa kompis blir påkörd av en buss?
Hej :)


Vilket sms blev du mest berörd av?
Gör du ? :)


Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

haha okej :p

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okey ;p


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
varför?


jag glömde..

Gott nytt år så där lite efter =)

varför påskpynt!?

Sry för dålig uppdatering! :S Igår fanns ingen ork :p Jag gjorde endå inget speciellt, var hos vixi, crille är ju fett osocial så han lanade ju! :P Så det finns inget å berätta om går dagen ;p

Nu till min rubrik, ni vet, nyss var det jul, folk börjar ta bort julpynt nu, men vafan, min granne har redan påskpynt framme! :O Han är ju helt sjuk ;s Jag vill typ krossa hans fönster å ta ut det dära förbaskade riset med dessa färgglada fjädrar å bränna dem =D nog om det..

Idag hursomhelst har jag inte gjort ngt typ, sov hos vixi så jag började väl morgonen med att jag vaknade och höll på å dö, jag drömde precis ngt läskigt, vixi trampar på min madrass så jag blev sjukt jäkla rädd:O Sen spelade jag lite GH med Sara & Sanna, Sen gick jag hem , hjälpte mamma och förbereda maten, sen kom M&M hit med bebisen! :D Jag gick och duschade, sen skulle vi typ äta, sen satt vi bara å pratade å jag vågade faktiskt hålla i honom idag, han är så liten så jag vågar typ inte :) Men nu vågar jag! :D Jag vill att han ska växa fortare så jag får vara barnvakt =D Ja ni, sen gjorde jag inte så mkt annat, jag har tråkigt just nu :/ 

Nu ska jag göra ngt annat! :D Jag skriver imorgon! :)
Sovgott =p puss på er!


RSS 2.0