hej. Nu sitter vi längst fram vid

304c69fc0db360bf5e03837b117357e9.png

Kolla varifrån!

hej. Nu sitter vi längst fram vid staketet vid rix fm. Här har vi suttit sen efter kl 3. Ska snart börja ställa oss upp så ingen ställer sig ivägen:p vi hörs sen. Puss


nu är jag redo att rocka fett! :D

Haha, ja som rubriken lyder. Ikv åker jag tll stan, möter upp Michelle och sen går jag, vixi, sara och maja + michelle och alex på Rix fm festival! Najs va? Slänger upp en bild på mitt nya hår, eller färgen är ny,sen ska vi hitta på nått!
Men jag kommer att mobilblogga under kvällen och ta massa bilder. Ser du mig så hälsa! :D

Nu ska jag byta kläder och små fixa.
Vi hörs ikväll! Pussar


Rix fm.

God morgon =) Allt bra?
Vaknade kl. åtta, men klev upp tjugo i nio. Duschade, väckte Vixi så hon skulle duscha, klädde på mig, bäddade och åt. Sen har vi nött musik, Rix Fm festival ikv ju!!!! Ska du dit? :)

Nu ska jag iallafall snart börja platta håret, var ett bra tag sen, sen ska jag om ett tag fixa någon lunch åt oss alla, nudlar eller nå! :D hehe. Sen åker vi till pappa och sen möta upp Michelle och Alex i stan.
Yey, men vi hörs om en stund babes!


today

Hello. Vad har ni för er ? Själv sittter jag här med Vixi, hon ska sova över här, otroligt!!! Jag har svårt för att låta andra komma in i mitt rum, varför vet jag inte. Spelar ingen roll om det är städat eller inte, det är konstigt. ja, Crille är ett undantag. Vet inte varför det biivit så, det är även därför jag nästan alltid är hos Vixi.

Imorse så väckte mamma mig klockan 8 eller nå, för att jag skulle ju med och handla så. Klev upp och duschade och åt frukost fixade iordning mig. Köpte hårfärg, chestnut eller nå hette färgen.. Bild kommer.
Sen när vi kommit hem gick jag och Sara ut på en promenad med Lova, vi gick till kollonilotterna så Lova fick titta på fåren, först blev hon rädd när de kom springandes mot oss, sen fick hon mata de med knäckebröd och då gick det bra.
Men hon blev less på att åka vagn när vi skulle hem så hon börja gnälla så vi bar henne en bit, jobbigt.

När vi kom utanför mig frågar Monica om vi kan gå med Hugo en sväng, så det gjorde vi. Han satt i vagnen och lekte med min tuggummi påse men tillslut somnade han, skönt.
Det var varmt och soligt, även moln till och från.

Sen då? Var med Vixi, åt nybakta bullar, färgade håret, var ute,var med Michelle och vi gick på en promenad vi också. Och nu sitter jag med Vixi hemma hos mig och ska snart sova! Eller ja, efter jag lagt upp bilder så.


före


efter


Naglarna, målade lite slarvigt. Orkar inte ta bort det svarta som kmmit utanför.


fåren vi matade idag, de tre minsta. De stora stack då de inte fick bröd,


bullfest, Vixis mammas gooooda bullar!

Allt för mig för denna gång. Ska lägga mig nu, hörs om några timmar , klockan åtta eller så!
Puss och kram!

ny färg

Hej, ska ut en sväng, har varit med Michelle idag. Måste ut och lyssna på musik en stund med Vixi, Sara och syster..
Återkommer om ett tag med bilder på det nya håret!
Pyss

hej, är hemma nu med vixi och färg

0-51828ae863651b8cdb73ee7918b35d19.png

Kolla varifrån!

hej, är hemma nu med vixi och färgar mitt hår. Resultatet får ni se sen, gissa vilken färg;) ska måla naglarna medans jag väntar på att få skölja ut färgen. Efter det ska jag äta mat, tacos. Nu har även mamma farit upp till våra kusiner i Ullatti, en by rätt långt upp i norrland. Ska fixa naglarna nu, hörs sen.


onsdag

God morgon, uppdaterar nu för att lägga in bilderna på det jag köpt plus att jag tänkte säga att jag far och handlar strax, ska ju köpa hårfärg, så ni får se senare vad det blir för  färg.
Det var allt jag tänkte säga nu.

Hörs senare! Puss


Gina tricot 99kr/st

Cubus 149kr/st

Ginatricot 140kr/st

trosor alltså, ginatricot 19kr/rea
(jag har inte på mig de på bilden just då)

hiss & diss



1. Unga mammor
Jag älskar folk som får barn som unga. Man hinner ju leva längre med sina barn. Sen att man har mer att lära om ungdomen åt barnen, då man själv nyss vart där.  Eller ja, skaffar man barn i min åldern missar man endel.
Det är typ det finaste som finns. Okej, alla kan inte ta hand om de, dels för att de inte är mogna och för att de inte har råd.
Men klarar man det är man en bra människa i mina ögon.. Finns ju klart nackdelar med det hela, men jag diggar det skarpt
Jag vill själv ha en unge nu!!!!

2. Rix fm festival
Det är gratis och de har ett bra utbud av artister, vem tackar nej?

3.Livet





1. FJORTISAR!!
Fyfan. De är äckliga rentutav. Ta åt er om ni känner er utpekade.Finns väl heller inget positvit med de? Nej
Och alla fjortis wannabes, fuck off.

2, Snoddar på byxorna
Då kommer väl även ordet fjortis upp.
Är gode glad att jag inte sett någon gå runt så här i Luleå än, har ni?
Förutom min syster som är wannabe fjortis. Men hallå, vart någonstans är det snyggt? Usch, vad tycker ni?


4. Sommarens insekter
Det är jag inte ensam om att dissa, hur många av er gillar egentligen alla dessa spindlar, getingar, bromsar och blindingar, eller vad ni nu kalllar de. Det är obehagliga.

Vilka av dessa saker hissar/dissar just du?

igen

Hej på er, samma visa varje gång. Inge blogg idag inte. Hmm. Snart blir det igår, kommer inte hinna skriva klart innan tolv så.

Mamma väckte mig iallafall tjugo över åtta. Klev upp och duschade, käkade och fixade mig, vi for med bussen tll stan klockan 9.23, jag mamma och mormor. Gick  runt där och lalla till efter klockan 1. For hem och käkade lunch, sen var det så otroligt bra väder så vi, nästan alla satt ute på baksidan. En vän till mamma var där också , så vi satt och surrade en massa.
Efter middagen så kom ääääntligen Monica och Hugo hit, efter att varit borta i GBG i en och en halv vecka så kom de hit, han som är så söt! :D Snart har han faktiskt lärt sig att krypa också, men jag vill att han ska gå!

Ja, medans de fortfarande var kvar hann jag börja baka cupcakes, ville ge det ett försök. Först och främst hade jag inte rätta formar + att frostingen fick spader och inte hade rätt först, sen gick min hemma gjorda sprits sönder så det kom för mycket frosting på en, hehe. Så fina blev de inte, har dock inte hunnit smaka så bedömning får ni imorron.

Nu är Michelle från Norge i Luleå, så nu får man träffa henne igen, roligt. Tror även att hon följer med på rix fm festivalen, får se =) Skulle iallafall vara med henne imorgon mest troligt.

Imorgon tänker jag vakna klockan åtta, för att kunna uppdatera mycket ifall det blir så att jag och Vixi är med Michelle, för att då kommer jag att vara rätt upptagen. Åker nog först med mamma och handlar, köper hårfärg, färgar håret och sen är jag med Vixi och kanske Michelle sen på kvällen måste jag vara med Crille.

Imorgon, lägger jag upp bilder på det jag senast har shoppat, som jag sagt att jag ska göra ett tag nu, har hunnit handla idag också så.

Nu blev det en massa text, en massa stycken så det får räcka, ska lägga mig så att jag orkar vakna imorron bitti.

Gonatt!


Den var inte så vacker, plus att det var fel form, ska nog egentligen vara höga formar, men skit samma! Det är smaken som räknas.

dagens kläder + hår


Stickad tröja - Gina tricot - 149kr
Svart linne - lindex  129 kr
Leggings m. nitar - Lindex- 149 kr

Den stickad tröjan tipsade jag er om HÄR!!
And i love ittttt! Har en i persikofärg och en svart/mörkblå, vet ej.


En inbakadfläta i luggen
+

en slarvig inbakad i resten av håret.

Siknäs, 24-26/7

Som sagt, i Fredags for jag med Vixis familj till Siknäs, byn som de bodde i tidigare, där de har släkt kvar. Det tar ca 45 minuter att köra dit och det ligger i skogen. Trevlig by.

Vi började fara mellan 16-17 tiden på fredags eftermiddan, Var framme vid kanske 18, minns dock inte när vi for så det kan jag inte riktigt svara på. Vi grillade, inte vi, men Jimmy iallafall, mästarn typ! haha.
Det var iallafall sjukt gott. Vi var ute stora delar av kvällen då hann vi även samla på oss en maaaaassa myggbett, 24 st på bara smalben +  fötter. Vi tog en promenad i en del av byn under kvällen, inte i bästa skick dock, hann se massor med kossor och en häst som Vixi sa att jag inte fick klappa för att den var på någons gård, vem bryr sig? :D
Inget speciellt hände väl, eller jo, kvällens roliga var väl att när vi skulle pumpa upp min madrass, Jmmy pumpade, så gick ena handtaget sönder, efter någon sekung gick nästa av den lossna hela pinnen, haha! Så han satte sig i bilen, for till Vixis morbror och pumpar, när han kommer tillbaka så har han lagt madrassen på taket och höll i den i handen bara, såg rätt roligt ut, hehe! 
Sen la vi väl oss efter ett antal timmar, i ett tvåmanna tält, jag och Vixi, varmt och trångt och vääldigt irriterande ljud.

Lördag;
Vi vaknade säkert vid 9 10, trötta efter gårdagens bravader. Gick upp tll huset och åt frukost sen tror jag att vi spelade Nintendo wii, sjukt skoj. Man hade träningsverk på söndagen, hehe. Vi spelade Wii sports och Wii Hannah Montana dans nånting. Jag vill också ha ett Wii, ge mig ett! :D
Resten av dagen bestod väl att chill, gick på promenader, hoppade studsmatta var ute, spelade och sånt. Inget speciellt faktiskt. Eller ja, vi for till något sandtag där alla ungar körde cross/fyrhjuling.

Glömde att berätta dagens roligaste! Vi for till en badstrand, de mindre barnen badar, jag och Vixi går ut på bryggan, vem kommer? Jimmy, Vad händer? Han knuffar i Vixi, så jag skriker och springer bort från bryggan för att slippa åka i.
Sen kommer hon upp och då frågar Jimmy mig om att om han håller i Sara så tar jag ut hennes mobil ut shortsen, sagt och gjort. Han kastar dock aldrig i henne, jag ger tillbaka mobilen, hon stoppar den i fickan... DÅ.. tar Jimmy henne och kastar i henne också, jag får panik å börjar söka hennes mobil och när hon kommer upp känner hon i fickorna, där var mobilen! Haha..
Man får hoppas att den klarar sig.

Söndag; Vi vaknade vid 10 11, åt frukost, spelade Wii, hade tråkigt. For hem och tråkade.
Inget annat hände i söndags typ.


Middag på fredags kvällen, herreminskapare vad gott.
Potatisgratäng, grillad kyckling och sallad!


I detta hus bodde Vixi och hennes familj då de bodde i Siknäs, nu bor hennes morbror där.


Kossorna fettade på rejält i hagen, de åt hela tiden, dålig mobilkamera.

Lördagens outfit tror jag, eller nej, fredagens.


alla barnen, inklusive Sara, den stora tjejen.

Vi var ner på stranden på lördagen!

Hannah Montana dansspel på Wii!

Det får duga. Ha en trevlig natt.


min dag

Hej på er! Från och med nu ska jag blogga regelbundet igen, okej? Sen Vixi har kommit hem så har det blivit mindre och mindre, vilket också resulterar i att statistiken rasar, tråkigt!!

Nå ja, idag vaknade jag, tro det eller ej, kvart i sex!!!!! somnade om, vaknade halv sju, steg upp och duschade, på med kläder och käka frukost, borsta hår och tänder sen gick jag till bussen, den kom lite innan jag var framme, men tur väntade den på mig, jag var den enda som hoppade på.
När jag kom nästan kommit fram till stället där vi städar säger mamma att hon redan hunnit gå till nästa, jag bah ååh! Tog mig en liten tur genom stan då, sen var det bara att städa.

Vi for hem när vi var klar,men nästan på en gång for vi iväg till Storheden för att handla, inte jag dock, bara mamma och mormor. Vi blev borta till fter klockan 2, stannade till på Sunderby sjukhus för att mormor skulle till ögonläkaren typ. Sen tillbaka till storheden för att  gå på Coop forum.  Sen hem, måtte riktigt illa då det var sjuukt varmt i bilen.

Ja, slänger upp ett inlägg om helgen +  bilder!

hej alla. Sitter och väntar på mat

67da92478ace5c0685f88a5c8962c300.png

Kolla varifrån!

hej alla. Sitter och väntar på maten nu, köttfärs limpa, gott:d har bunkrat upp med sallad med en god salladsdressing, typ örter. Har varit borta hela dagen därav ingen update. Hör av mig efter maten någon gång. Puss


god morgon, nu sitter jag på busse

-97eb3fb58f4cb9fb3a8b297e2353969.png

Kolla varifrån!

god morgon, nu sitter jag på bussen, är rätt trött också. Vaknade typ halv sju och då var det bara att duscha och så. Mamma är redan och städar så jag slipper göra lika mycket, höhö. När vi är klar kommer mormor in till stan så åker vi till storheden, sen ska jag hem typ. Och vad jag ska göra då vet jag ej. Vi hörs senare. Puss


bad,bad, really bad!

Hej, dålig uppdatering trots att jag varit hemma sen 3/4 idag.. Tänkte lägga mig nu, har inte sovit så jätte bra i helgen ute i tältet plus att jag ska upp före sju imorgon, piss!
Måste städa i morgon + att mormor är här så vi ska åka och handla med henne på förmiddan.
Jag åker till stan 07.08 typ, fett jobbigt. Ska se om jag hinner uppdatera innan, eller så kör vi på en mobil update från bussen, ska duscha och så, ska försöka att inte stressa dock.

Nå ja, ska gå på toa och så nu, sen lägger jag mig och tttar på film, i morgon blir det bilder + mycket update! Mer om det imorgon.

Sov gott, puss & kärlek!!

TÄNK ER ATT DET SKA VARA EN RIKTIGT VACKER BILD PÅ MIG HÄRA, HAR INGEN BILD ATT LÄGGA UPP FÖR TILLFÄLLET, NI FÅR FANTISERA IHOP NÅGOT, LÅTER BRA VA?
PUSS

home sweet home

Jag är hemma, men ska se på tv! Hörs om ettt tag.

tja, nu är vi på nå sandtag, alla

7bb65e637ff3564248efe907c042a786.png

Kolla varifrån!

tja, nu är vi på nå sandtag, alla ungar kör cross och fyrhjuling, inte jag och vixi, vi tittar bara på. Eller ja vixi skulle typ köra fyrhjuling. När vi kommer hem har jag ingen aning om vad vi ska göra, ta det lugnt åså. Hör av mig mer sen. Ha en trevlig kväll. Puss


god morgon:) allt bra med er?:) vi

0-48822df63db66287550a90b3da9fedde.png

Kolla varifrån!

god morgon:) allt bra med er?:) vi ska spela nintendo wii nu, sara och vixi kör nu. Är sjukt trött sen igår, det blev inte så sent men det blir väldigt varmt i ett tvåmanna tält att sova två st, bara det var jobbigt, sen är tältet ganska kort så benen får knappt plats, haha. Nu ska jag spela tennis mot vixi typ, önska mig lycka till:d hörs om ett tag. Puss


hej:) vad gör alla? Vi ligger i tä

01a9526212955c6e6ccf195907011077.png

Kolla varifrån!

hej:) vad gör alla? Vi ligger i tältet och ser på film:) natt på museet 2, hehe. När vi kom hit käkade vi sjukt god grillad mat. Sen gick vi runt lite så jag fick se hur det ser ut här:) riktigt mysigt. Ska typ se film nu med vixi baby, hehe, vi hörs imorron:) sov gott och dröm sött alla:) puss


Trevlig helg, nu far jag!!

Hej på er alla glada! Sitter hos Vixi nu med all min packning, en full bag med kläder och sånt + datorn som snart åker ner. Sovsäck,luftmadrass (vi sover ute i förtältet) , kudde ja, typ de.  Vi ska snart åka, halv fem ska allting vara klart.
Kommer att mobilblogga, minst två gånger om dagen, helst mer,  beror helt på hur upptagen jag är, men update får ni iallafall.

Bor du i Siknäs, eller i närheten har du chans att träffa mig i helgen, så sök upp mig! ;)
Är borta idag till söndag någongång.

Ja vad ska jag säga? Att jag ska förska spara så mycket av batteriet som möjligt så jag slipper ladda datorn massor med gånger. Yey, men jag ska göra nått annat nu, vad vet jag ej, men börja göra mig helt klar, gå igenom väskan åså, hörs sen!!

Ha en riktigt trevlig helg allesammans!
Puss och kärlek på er!!!


bilder från veckan

Här får ni några bilder från veckan!!


Vi gick till kollonilotterna på promenad.




ikea

Candy world, bilderna som kommer nu är från candy world, ursäkta att de är suddiga!




bara en massa Hello Kitty saker! Fler bilder från Candy world kommer nog sen.


Jag, Vixi och Sara var på en kvällspromenad till stallet.


I måndags var vi på stan, stannad till och köpte varsin milkshake, sjukt goooda!

Lady Gaga - skrämmer mig

Vem är det egentligen som klär Lady gaga, gör hon det själv? Hon behöver verkligen all hjälp hon kan få när det gäller kläder!

Ni har nog sett många väldigt fula bilder på henne på nätet och tidningar, men hon har nog världens fulaste stil.

I musikvideos är hon okej klädd även så är hon riktigt söt, men annars, huvva!!










Hiss eller diss?

fredag

God morgon! Är allt bra med er?
Jag är trött och sitter i min systers rum ska snart gå och väcka Crille så vi kan äta, sen måste jag packa.
Vaknade vid 9 men har suttit här inne sen dess, tänkt blogga rätt länge men det har inte blivit av.

Kommer tillbaka efter jag ätit, eller när Crille farit hem!
Puss

dagen

Gokväll. Är med Crille nu, har varit med honom sen ca åtta. Vi har tittat på Norbit, skön film det där, har ni sett den?
Skulle ju som sagt packa och tvätta idag när jag kommit hem från Vixi, men det gjorde jag ej, skulle börja packa men jag hittade ingen väska. Men nu har jag en så jag ska vakna tidigt imorgon och packa, städa undan lite och så, men framförallt blogga!!!!!!!!!!! Shit vad dålig jag varit på senaste tiden, men efter helgen blir det ändring.

Ja, idag iaf så var jag med vixis familj på Dollarstore och handlade lite smått, köpte bla. ett svart nagellack, 10 kr, höhö.
Efter det for vi till Hagaviken, småbarnen badade och jag blev rätt blöt. De skvättade ju vatten som galningar, fast vi var inte så snälla vi heller, hehe. Det var sjukt mycket insekter där, panik typ!! Jag hatar verkligen de, som vi säger här uppe, bromsar och blindingar, vet inte vad ni kallar de, men om ni kallar de likadant vet ni iallafall vad jag menar, annars så struntar vi i de! Vattnet var enligt mig helt ok kallt/varmt, och jag är badkruka. Hade jag haft kläder med mig så hade jag absolut doppat mig, har ännu inte badat utomhus en enda gång i sommar, segt.
Efter de fått bada ett tag for vi hem, chillade lite hos Vixi och sen gick jag hem.

Väl hemma så åt jag middag, nudlar =) pratade lite med mamma, plockade undan från min säng, sen kom Crille baby. Vi pratade först bara allmänt, sen tittade vi på Norbit som sagt. Och nu har han lagt sig så jag ska nog börja dra mig jag också.

Kliver iallafall upp klockan 8 imorgon, eller tidigare, bara för att blogga, några bilder som vill upp från förra veckan åså. Sen är det ju packning och så som gäller. Men bloggning framför allt! '
Vi hörs i morron bitti. puss & kram!! <3


Med en kajalpenna kan allt hända, visst är jag duktig? :)
Ska nog bli make up artist! Vad säger ni gott folk?

Skämt åsido, jag var inte vid ett seriöst tillstånd då detta inträffade, ha lite överseende, tack och hej!


babbel

Hej alla! Är hos Vixi just nu,ska snart gå hem och leta nått att äta och sen vara med Crille samt packa, åker ju till Siknäs imorgon.

Har ju handlat en del på stan nu sen sist, ni får bilder på det när jag kommer hem, måste hem och tvätta kläder, även några av plaggen jag köpt.

Har varit på stranden idag med vixis familj, blev rätt blöt då ungarna skvättade vatten, hade jag haft badkläder med mig hade jag badat, men det hade jag ej. Vattnet var kallt i början men sen blev det rätt varmt.

Ska kila en stund, hörs när jag kommer hem

Harry Potter!

Go kväll. Sitter hos Vixi som vanligt. Vi sitter och snackar och jävlas lite med Sara, hon blir så irriterad, haha! :D
Var ju och tittade på Harry Potter idag, jävla vad bra den var! :D Me like..
Berättar mer om den sen, fast jag vill inte avslöja något för er, bara säga vad jag tyckte åså, okej?

Vet inte  vad jag ska säga faktiskt, så jag ger mig.
Imorgon blir det mer update, ska hem och tvätta, städa lite i mitt rum, packa, kanske åker till Siknäs på fredag, så bor du där så kan vi träffas! :D haha. Sen sover jag nog hemma också, ska se om Crille ska komma över eller så. I hope so.

Jaja, ska nog he på en film här nu eller nå. Så vi hörs imorgon! :)
Kram på er alla!

Jag ska bättra mig, jag lovar!


hej på er trogna läsare, sitter in

288ab4daa58b03380f3975c5a76fb482.png

Kolla varifrån!

hej på er trogna läsare, sitter inne på bion nu och snart börjar harry potter. Vi har laddat upp med stor popcorn stora snacks och två drickor:d låter bra va?:) och klart är det skit lång reklam innan filmen som vanligt. Ja, får se om jag sover över hos vixi ikväll också, men datorn ligger hos dom iaf så jag kan blogga när jag kommer dit. Nu är det iaf dax, inte riktigt än men nästan. Vi hörs om 3 timmar:) puss på er!


Wallander - skulden

Hej.
Sitter hos Vixi nu, och tittar på Wallander, eller jag har nyss  svarat på kommentarer men Vixi och Sara ser, jag också, litegrann iallafall.

Idag har vi mest tagit det lugnt, varit ute och gått två gånger.
Och det blev inge bio idag, men imorgon, Harry Potter. Är den bra?

I helgen har vi tagit lugnt.På fredagen kommer jag inte ihåg.
 På lördagen såg vi tv hela kvällen, hade det trevligt, var ute på en kvälls promenad, på natten kanske :D
På söndagen vet jag inte heller just för stunden, återkommer mer om det senare..

Tänkte se slutet på filmen, kommer snart!

jag är såå tråkig!

Hej på er. Jag vet att jag inte uppdaterat bra på hela helgen, har varit med Vixi och Crille så jag har inte hunnit.
Sov hos Vixi hela helgen, roligt. Men jag ska ta tag i bloggen nu i veckan. Det är ju kul iallafall att ni alla har fortsatt läsa, riktigt kul! :)

Ska snart tillbaka till Vixi, vi ska titta igenom Harry Potter filmerna, imorgon ska vi se den på bio. Om jag inte tar med mig datorn kommer jag mobil blogga, bara för att ni ska få någon update. Sen vet jag inte heller om jag sover över där eller inte, det får vi se ikväll. Gör jag inte det får ni iallafall en update då jag kan berätta vad jag gjort i helgen.
Om inte så berätta jag det imorgon.
Tänkte väl bara säga det, ska se ifall det regnar, annars ska jag försöka tvinga ut vixi på en promenad.
Ser ju hur jag gör.

Ska gå och borsta håret åså nu.
Vi hörs senare!


Robin, bror! Hör av dig om hur vi ska göra med kameran om du läser detta! SMSA!!!! Annars gör jag det!


godmorgon:) är allt bra med er? me

0-45b74427054fb0642153ea8bf5a6655e.png

Kolla varifrån!

godmorgon:) är allt bra med er? med mig är det bara bra:) är med sara och vixi nu, sov där idag igen:) nu ska vi iaf på stan typ, vi alla behöver nya kläder, så har vi ju fått pengar idag också, har ni också det? Fast vädret hade kunnat vara lite bättre, vad har ni för väder? Vi hörs senare, när vi är på stan eller nå. Puss


sov dax

Heej. I helgen har det blivit sämst med update, sorry. Har vari med Vixi hela helgen och inte tänkt på att blogga.

Imorse åkte jag ju på att jobba, kan berätta mer om det imorgon och så, ska sova nu, eller vi ska sova nu.
Hörs i morron bitti. Puss & kram


god morgon. Sitter på bussen och ä

2cb3a613ad3f923d12df32bc913edd4f.png

Kolla varifrån!

god morgon. Sitter på bussen och är sjukt jäkla trött. Mamma väkte mig halv 9 och då frågade hon om jag kunde komma och jobba på hotellet, visst, varför inte? Får ju lön så. Slapp iaf fara och göra städningarna vi brukar göra idag. Fast det är lättare och går snabbare än hotellrummen. Var som sagt hos vixi igår, vi gjorde väl inget spec, såg tv i flera timmar och efter 11 gick vi ut på kvällspromenad, rätt skönt ute så sent. Annars hade inte så mycket, jag och vixi satt efter kl. 01 och sminkade oss, hon gjorde först en fin bas skuggning som jag sen överdrev till en emo sminkning, ni får se sen, haha. Men nu ska jag lyssna på musik, är snart framme, sen jobba. Vi hörs senare puss


Hos Vixi

Hej alla. Dålig update idag. Har ju varit med Vixi hela dagen. Jag vaknade halv nio och hade mensvärk,jobbigt.
Sen vaknade Vixi och Sara tillslut. Vi klev upp och käkade och sen gick vi ut med Lova.
På vägen hem stannade vi hos mig så Lova fick hoppastudsmatta, sen gick vi in för att jag skulle duscha.
Efter det gick vi hit. Då tittade vi på A walk to remember, igen för min del.Nu fick jag iallafall grina tillsammans med någon, haha.

Sen vettetusan vad vi ska göra, spela buzz hoppas jag =) Se på film och ha trevligt. Ska även äta middag här med dom och sova här igen. Vad ska ni göra?

Aja, ska vara lite social nu, svarar på kommentarer och uppdaterar mer senare från min dator, denna är så seg + att jag hatar tangentbordet.
Hörs! Puss på er! <3



Här är vixi, är hon inte söt?! :D

dålig update

Det ber jag om ursäkt för.. Var ju på Ikea som sagt, for sen till Finland och handlade på Gina tricot. 
Sen när jag kom hem for jag direkt till Vixi, hon kom ju hem idag! Finally. Vi har varit på affären med Lova, varit ute och sett tv och varit ute och chillade..
Har inte haft data tillgänglig hela tiden heller så, men nu har jag.
Ska sova här idag och imorgon =D mysigt värre. Är väldigt trött nu och ska nog sova.

Vi hörs imorgn med bilder!
Puss& kram


hej alla. Sitter hos vixi just nu,

6f226b71eb9283816901cd1edd29625a.png

Kolla varifrån!

hej alla. Sitter hos vixi just nu, har glömt att uppdatera för att jag gick hit direkt när jag kom hem från ikea och det. Vi har varit ute och gått till stallet en sväng, där fanns dock nästan inget att se, vi har sett tv och tagit det lugnt. Kul att träffa dem igen iaf. Och lova som blivit sååå stor =) uppdaterar snart från datan, puss.


tja coolingar:) vad gör ni? Själv

0-5e9d4a32a8962f03c83ff6dbe7d9499b.png

Kolla varifrån!

tja coolingar:) vad gör ni? Själv är vi påväg hem, stannade till på gallerian och köpte två tröjor på gina, ni vet de jag visade här för ett tag, ni vet de stickade, färger får ni se sen;) nu ska vi stanna någonstans och äta nå mat, tror det var i frevis, vet inte om det heter så. Ni vet nog inte vart det är endå. Idag kommer vixi sötis hem:d då ska jag vara med henne. Joina oss?:) call me isf. Vi hörs om ett tag. Puss


hej. Nu är vi på ikea och äter fru

4dbf2f2dc64fa24a96a594f94f11fcd8.png

Kolla varifrån!

hej. Nu är vi på ikea och äter frukost. Sen börjar vi gå igenom och tittar. Hörs om ett tag. Puss


Mot ikea

Hej på er! :D Sitter hos Crille nu och vi ska alldeles strax fara mot Haparanda. Det blir även att käka frukost på Ikea, najs. Men nu ska vi fara.
Hörs senare!
Puss

fredag

Hej på er alla, eller God morgon! Är allt bra? Med mig är det bara bra.
Sitter och gör ingenting just nu, ska snart till Crille, ska typ bara fixa mig det sista och gå på toa sen cyklar jag dit eller nå. Vet inte hur länge vi är borta, men inte heeela dagen iallafall. Föressten så kommer Vixi hem idag det blev inte igår, idag kommer hon så jag måååste gå dit senare idag! :D:D

Yes, ni kommer få mobilupdate då och då idag iallafall, även om vi far till Gallerian På gränsen, även fast det är dyrare, men ni får update iallafall! :D Bra va?

Nu ska jag iallafall gå och fixa mig klart och sen fara. Men ni får ha det så bra tills jag kommer hem, och även fortsatta delar av dagen.
Take care ! Puss

OBS!! Läser du detta och befinner dig på Ikea, eller någon av affärerna i Haparanda/finland, hälsa om du ser mig! :D

Dagens outfit;

ikea haparanda imorgon, ska du dit?

Go kväll. Vad har ni för er? Själv har jag nyss målat naglarna och ska snart lägga mig och titta på A walk to remember, snygging killen där alltså! Eller vad säger ni? ;) Har iaf bestämt mig för att följa med Crille och hans familj till Ikea imorgon klockan 8, på morgonen!!! Ja, jag far till Crille klockan 7, hah, roligt va? Nej, fast jag kan ju börja cykla typ kvart i åtta, men jag ska mysa med min baby innan, okej? bra :) Han ligger just nu och sover, inte här, men hemma, eller jag tror det, klockan fem i tio sa han att han skulle sova iaf. Själv ska jag också sova snart och vakna halv 6, vill du vara social då? Smsa mig på nr, 07302***** :)

Idag har jag inte gjort nått speciellt, legat och tittat på Danska Paradise Hotel, pojkarna är fina, håller ni med?
Men tjejerna är rätt blåsta enligt mig. Har bara sett fem första avsnitten, men Malene/Marlene är min favorit hittils.
Brukar ni titta på det?

Jahapp, vad ska jag berätta mer? Jo imorgon så vill och ska tjata lite extra på Crillpill att vi ska gå på Skopunkten, Candy world, världens(?) största godis affär, även till nya gallerian På gränsen, fast dit hittar jag inte så jag får be pille crille tjata på sina päron. Måste till deras Gina Tricot, 434 gånger bättre än Luleå typ, puss på de.
Har ni varit där? Ikea Haparanda?

Yes, men jag ska måla ett till lager lack nu, sen ska jag se på film, vaknar ju halv sex, då får ni en update,
Puss & sov gott :)


förstår inte problemet med nageln högst upp,
förstår inte hur jag lyckats måla utanför på fingret länst ner, do you?

Föressten, igår fyllde min blogg 8 månader, Grattis älskling! :D
Gratta den du med! :)

vet inte vad jag ska skriva

Hej på er igen. Nu är jag hemma och nu har de farit till flygplatsen, Taxi chauffören som hämtade de såg rätt bra ut, en ung kille! ;)

Crille baby frågade mig om jag ville följa med till Haparanda imorgon, vill jag det? Jag vet inte än. Det är rätt trist att sitta i bilen den biten speciellt om det är trångt, inte sant? Men jag skulle gärna vilja följa för att gå på På gränsen, eller vad det heter och Candy world!! Men jag får se hur jag gör helt enkelt, morgondagen är inte här ännu.

Annars idag då, vad ska jag hitta på? Fundera ut en hårfärg att färga så småningom, vad tycker ni? Ja behöver verkligen hjälp! Äta mat, chilla, titta film och ta det lugnt! :D

Vad ska ni göra?


ser ni fåglarna?

Inlägget skulle upp för ca 1 timme sen, flåååt!

hej alla:) är ute på promenad med

0-459018d379a642dcac4c23c08e8f4021.png

Kolla varifrån!

hej alla:) är ute på promenad med hugo nu, de ska snart åka till göteborg så han ska försöka sova lite innan. Men nu vet ni vad jag gör iaf, hörs sen


Visste ni att...

.Det är samma person som spelar Lotta på Bråkmakargatans storebror som spelar Berg "stjärt" Ljung?
Det visste inte jag förens idag när jag tittade på Lotta, efter? Nej..
Men under de åren man tittade på Lotta visste man ju inte ens vem Bert var, sen hade man glömt det då man började digga Berran! Inte sant?

Idag visade de Lotta på Bråkmakargatan och Lotta flyttar hemifrån, det var från nått av de, då Jonas är lite äldre som jag insåg det, han var lik Bert! :D




VIsst har jag rätt så att jag inte ljuger nu? Fast de har samma namn så då kan jag inte ljuga.

Visste ni detta redan eller blev det en nyhet?



Ska föressten lägga mig nu.
Bilder från igår(läs; onsdag) kommer idag(läs; torsdag)
Puss & Godnatt på er!!

dagens tips

Om ni har vägarna förbi en Willys butik, de är de enda som säljer Premier läsk va? Den enda matbutiks kedjan iallafall? Som säljer de stora flaskorna, 1,5 liter åså va? Ja men iallafall. Då mååååste ni in och köpa för att sedan testa denna dricka.
Hallon och Lakrits, den är sjukt jävla god! Och det är Limited edition, så passa på!



7kr + 2kr pant, billigt va? 1,5 liter.

Ni som testat denna, vad tycker ni?
God eller äcklig?

en till tävling - tamponger + goodiebag



Jag är med och tävlar igen, denna gång kan du vinna tamponger, hur perfekt är inte det då vi alla tjejer har mens. Perfekt vinst alltså. Här sitter jag i väntans tider och väntar på att den ska komma, hur perfekt vore det inte då med tamponger! Tummen upp :)

Klicka på bilderna för att komma till bloggen och tävlingen! :)




Tävlar nu även om en goodiebag med massa fina och bra att ha saker!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

jag tävlar


Klicka här eller på bilden för att komma till tävlingen!
Håll tummarna för mig (y)

bad time

Hello igen, tänkte gå och lägga mig i badet en stund så vi hörs om yttligare ett tag..
Kram

babbel

Hej babes.
Pga åska så har jag inte använt datorn idag. Plus att jag tvättat också. Men nu är jag här och redo!
Har svarat på alla kommentarer nu och så. Blev ju ingen promenad imorse, var ju så trött och så somnade jag om, vilket inte var meningen. Men jag kör nog imoron, om det inte regnar.

Annars idag har jag sett film, fortsatt  se Ps: I love you, sen sett tv.. Och resten av kvällen får jag se, datorn ska iallafall få lite tid av mig annars ska jag bara ta det lugnt..

Kommer om ett litet tag, måste få något att skrva om!

Imorgon kommer älsklings Vixi hem!! Jag saknar henneeeee!!! :D

hej:) sitter och tittar på Lotta p

4e57ec2e4bf65c1626693ce5f18264bc.png

Kolla varifrån!

hej:) sitter och tittar på Lotta på bråkmakargatan, haha. Finns inget annat och se plus att det är sjukt dåligt väder. Tänkte ju gå ut och gå imorse, men självklart somnade jag om, så väckte monica mig typ efter elva och då somnade jag om, och vaknade 10 i tolv, då var det bara att gå till tvättstugan. Ja, sen har jag ätit, tittat på film, det har åskat så jag orkar inte riskera min dator utifall att. Men nu har det lagt sig så jag kommer in på datorn efter middagen. Puss på er tills dess.


natti

Darlings, nu ska jag lägga mig. Är ordentligt trött nu, och jag ska upp imorgon (läs;idag), tänk på det.
Så ja, nu lägger jag mig, hörs om ett par timmar!
Pussar och kramar!!! :)

C<3

Grattis grattis!

Även om jag själv inte är så insatt i kungafamiljen så kan jag offra mig. Satt ju och tittade på tv när de firade Victoria, bra underhållning kan jag säga iallafall, men det blev lite uttjatat med Malena Ernman, lite för mycket hon. Även Måns Zelmerlöv(f) hur stavar man? Han var där, riktigt snygg och han körde även acoustisk Hope and glory, vilken jag älskar.  Lena Ph vad där med Orup och två äldre män som jag absolut tycker sög och så var även Jill Jonsson där. Bra musik = bra underhållning..

Kunga familjen i sig är rätt boring tycker jag, alla förutom Madeleine(stavning) Hon ser väldigt bra ut, och Carl-Philip eller vad han nu heter, han ser ju också jäkla bra ut. Men jag menar, man hör så sällan om självaste Kungen och Drottningen. Det enda man hör om Kungen är alla hans besök på olika platser, utomlands tillexempel, vilket är bra, han gör reklam för våran fantastiska land. Mer om Drottningen tack! (eller så är det jag som inte hänger med ;) ) Jag vill inte göra några påhopp på kungafamiljen men ja. De ser rätt tråkiga ut, sällan att man ser de jätte glada osv.. Men ja, låter endel bli osagt så att ni inte klagar alltför mycket..
En sak bara, varför firar de inte Madeleine och Carl-Philip med ett ståhej? Är det för att de inte har lika hög "rang" som Victoria? Orättvist tycker jag. Jag anser att även om man är Kronprinsessa eller prinsessa eller prins så ska man firas lika mycket!  Fast jag vet dock inte riktigt skillnaden mellan kron och vanlig prinsessa, gör du? Lär mig isånnafall!
Vad säger ni?

Med allt detta vill jag önska ett stort Grattis till Victoria och jag tror och hoppas att hennes dag var sjukt bra!! Grattis!


bild lånad från google.

inlägget kom lite efter, nu var det ju igår hon fyllde år, 14 juli. Ursäkta!

klockan åtta?

Ja, nu är klockan före åtta eller? Nej faktiskt inte. Jag som sa att jag skulle komma hem före åtta, förlåt. Men jag fastnade helt enkelt hos Monica. Var med Hugo medans hon gjorde lite grejer. Sen tittade vi på Allsång på skansen, Alexander Ryyyyybak(!!!!!!!!!! I fucking love him!!!), efter det tittade vi på när de firade Kronprinsessan, jag är absolut inte insatt i sånt, men ja, bra musik iallafall. Ja, sen började vi se lite av SYTYCD, so you think you can dance. De är skickliga paren alltså.. Men efter det gick jag hem, typ halv elva eller elva eller nått. Hade en del kommentarer som behövdes svaras på så det tog sin lilla tid.

Men nu har jag tid för er, fast jag är dock rätt trött, för att jag vaknade tidigt i morse ja. Men vet ni, jag tänker kliva upp i morron bitti och ta en promenad, bra va? Japp.

Måste säga en sak, många tror på att jag färgat håret va? Det har jag absolut inte gjort,nej!! Ändrade inställningarna på Crilles cam och testade.. Jag lurade er sötisar! Mitt hår är lika orange som det varit ett tag nu, puss på håret.

Vad ska jag nu säga? I don't know

barnvakt, en liten stund

Hejsan, tänkte bara säga att jag springer över till grannen, ska vara en stund med Hugo. Kommer nog innan 8 igen.
Hörs då och så svarar jag på kommentarer!
Puss


Min jääätte goda muffins, fick den av mamma, tack! ;)

hos Crille

Hej babes. Sitter hos Crille nu. Vi ska spela Guitar Hero, han spelar just nu, men jag ska äga ut honom!! Håller ni tummarna för mig? :) Vi har hunnit vara på Ica en sväng, tänkte köpa glass och göra Milkshake, men det fanns inga glasslådor, skumt! Men Crille köpte iallafall mjukglass, gottigt.

Det är fortfarande riktigt  varmt ute, när jag gick så var det 32 grader i solen, vem tackar nej?
Nu ska jag spela, hörs sen!
Puss



ny hårfärg, vad tycks? :) Hiss eller diss?


dagens


Ni borde veta varifrån tröjan kommer vid det här laget, leggings och långt linne till.
Inte bestämt mig ännu.

Sötnalle där bak va? (A)

ändrade planer


charmigt va?



Usch och fy och blä. Jag är tröttare än tröttast. Känns som att jag varit vaken heeela natten. Skippar stan idag, är för trött och vill för en gångs skull vara med Crille hela dagen. Så jag ska ta och promenera upp till honom, en morgonpromenad får jag på köpet, slå den du ;)
Solen ligger fortfarande på himlen, skönt. Ja, planer för resten av dagen har jag inte, förutom Crille då. Var ett bra tag sen jag var hemma hos honom faktiskt, vet inte varför det inte blir av, mest jag som är lat dock skulle jag tro.

Okej, men jag ska gå och göra mig klar nu, sen går jag till Crille.
Vi hörs kanske där annars så när jag kommer hem, i eftermiddag.
Puss på er!

Vad ska ni göra idag?

tisdag

God morgon!! Oj vad trött jag är, somnade vid 3 och vaknade halv 8, vill fasiken inte dra på stan, men nu när jag för en gångs skull bett Crille följa med får jag ta och fara. Solen lyser vilket är positivr iallafall. Nu är klockan 8 och jag ska gå och duscha, åååh, vill sova.
Hörs om ett tag.
Puss på er tröttisar


Lär känna mig bättre!! mycket text, läs inte om du inte orkar!

Jag är/har..
( ) Jag har gjort graviditetstest.
(x) Jag tänker innan jag gör saker.
(x) Jag är envis.
( ) Jag är petig med musik.
(/) Jag går efter utseendet på tjejer/killar. - det är ju det första man ser
( ) Jag skriver poesi.
(x) Jag är emot mobbning.
( ) Jag har en snuttefilt.
( ) Jag sover med lampan tänd.
(/) Jag snarkar. - händer, låter mer på annat sätt
(/) Jag pratar i sömnen. - kan hända, tror jag.
( ) Jag är bra på matte.
( ) Jag har suttit i fyllecell.
( ) Jag har fler än 3 prickar i polisprotokollet.
(/) Jag har/har haft vänner som knarkar/knarkat. - kan ingen på rak arm,
( ) Jag har suttit vid datorn i 3 dygn i rad
(x) Jag kan slicka mina egna bröstvårtor. - hahahahah!
( ) Jag har slagit fler än 20 killar i armbrytning.
( ) Många av mina vänner har aldrig sett min naturliga hårfärg.
( ) Jag är bortskämd.
(x) Jag betalade min moped/ iPod/ dator/ TV själv.
(x) Jag har piercingar på andra ställen än öronen.
( ) Jag har tatuering/ar. - snart sååå!
( ) Jag har hållt något av mina femhundrafemtielva nyårslöften.
(/) Jag har färgat håret fler än 30 ggr i mitt liv. - inte än
(/) Jag behöver mer än 15 minuter för att fixa mig vid spegeln. - ibland
( ) Jag har varit/är tillsammans med en miljonär.
( ) Det har visat sig att mitt ex bara har utnyttjat mig.
( ) Jag har krockat.
(x) Jag skriver fort på tangenterna.
(x) Jag har en hobby - bloggen
( ) Jag har sövts ner.
(x) Jag är beroende av något.
(x) Jag älskar mina föräldrar.
( ) Jag favoriserar personer.
(x) Jag läser.
(x) Jag har humor.
( ) Jag har bränt bort 2000 kr på absolut ingenting på en dag.
(x) Jag har bra självförtroende. - varför inte liksom? fast vi har ju våra dåliga dagar
(x) Jag tycker att jag ser bra ut. - ibland
( ) Jag har tagit till extrema och kanske inte så smarta metoder för att förändra mitt utseende.
(x) Jag vill gå ner mer än 10 kg i vikt.
(x) Jag vill plastikoperera mig.
(/) Jag är teknisk.
(x) Jag talar dialekt. - norrländska?
( ) Jag hatar pizza.
( ) Jag hatar tacos.
( ) Jag har önskat av hela mitt hjärta att någon jag älskat/gillat ska dö.
(x) Jag behöver 2-3 kuddar när jag sover.
( ) Jag har sett mina föräldrar ha sex.
( ) Jag tror på en helt egen religion.
( ) Jag har ofta huvudvärk.
(x) Jag är lättpåverkad. - beror på vad.
( ) Min dotter ska heta Jaméliah.
(x) Jag tycker att det är skämmigt att köpa godis. - men jag gör inte det.
(x) Jag trivs hemma.
(x) Jag har stoppat ärtor i näsan så de fastnat. - de fastnade inte, ja, jag var liten!!!
(x) Jag har fler än 3 riktigt bra vänner.
(x) Det händer att jag sover tills det är middag på helgerna. -då&då
( ) Jag är trotsig mot mina föräldrar.
(x) Jag kan inte vara tillsammans med nån om jag tycker att den är ful..
( ) Jag har fler än 10 djur.

Kärlek:
( ) Jag har gjort extrema saker för att få slut på långvarig olycklig kärlek.
( ) Jag har någon gång varit olyckligt kär i samma person i mer än 1 år.
( ) Jag är förlovad.
(x) Jag tänker förlova mig.
(x) Jag tänker gifta mig.
(x) Jag säger/har sagt ?jag älskar dig? även om jag kanske inte menar det fullt ut.

Fordon/ sport:
( ) Jag har kört bil.
( ) Jag har kört fyrhjuling.
( ) Jag har kört traktor.
( ) Jag har kört motorcykel.
( ) Jag har kört snöskooter.
(x) Jag har kört moped.
(x) Jag vet hur man startar en bil.
(x) Jag kan skida. - åka skidor eller? isf ja!
( ) Jag kan skrinna.
(x) Jag är bra på kubb. - proffs!

Hygien:
(x) Jag målar naglarna.
(x) Jag har snusat/snusar.
(x) Jag har rökt/röker.
(x) Jag tränar - ibland!
(/) Jag biter på naglarna. - ibland
(x) Jag rakar mig under armarna.
(x) Jag rakar benen.
( ) Jag rakar mig på armarna


bilden passar inte in, ville bara inte ha ett bildlöst inlägg!

hiss och diss


1. Solen
Solen har äntligen tittat fram i Luleå, vem gillar inte det? Det har varit mulet och tråkigt sen förra söndagen.

2. Sommarlov, trots att det snart är över.
Vem tycker inte om att kunna sova hur mycket som helst, sola och bada hela dagarna, bara njuta av sommaren.
Sommarlovet är ett stort plus varje år.

3. Sommarjobb eller jobb överhuvudtaget..
Klart att man inte säger nej till extra pengar i kassan, eller? Trots att komunen har ynka 52 kr i timmen, men fixar man på egenhand ett jobb så kan man ju ränka med mer pengar, som jag! :)



1. Wannabe bloggare
Jag vet, det kommer upp igen, jag är inte den enda som säger detta, men jag tar upp det jag med.
Jag blir så fruktansvärt less på dessa tjejer framför allt som tror att de är K eller D, det finns bara 1 av de två. Jag kommer även dissa samma tjej som D gjort. Och nej, jag är inte wannabe henne. Men jag håller med henne om denna tjej;

Fan tjejen beter sig som fan. Hon tror att hon är sveriges "sessa". Hon använder "Jag är bäst", "alla vill vara som jag", " i know you love me", hur många bloggar gör inte det redan? Hon var inte först ut. Jag menar, vem fan vill se ut som henne? Sen verkar hon inte tycka om utlänninar, läste något inlägg om något om invandrare. Fyfan för tjejen!

2. M.Js död!
All uppståndelse för hans död, det blir för mycket. Klart det är synd, men man behöver inte överdriva. Hade det varit en annan kändis hade man läst det i tidningen en dag, sen hade det varit bortglömt.

Kommer inte på något annat att dissa nu, lägger till om det behövs.

engelsk översättning

Helluu! Provade nyss, hittade på en blogg, att engelsk översätta min blogg. Skrattretande, det är rätt mycket fel som inte stämmer, skulle folk prata sån här engelska skulle ingen fatta, hehe! Det går att göra på google, annars kan jag fixa översättning i bloggen så ni får prova, eller? Vi får se hur jag gör.

Jag måste hur som helst borsta tänderna och knäppa kort, mina inlägg kan ju inte bli kortlösa.
Sen ska jag hissa och dissa saker, det känns som att det behövs nu alltså.
Okej, men ska fixa nu, kommer snart!
Puss


blom paradis!

måndag

God morgon bloggen och alla läsare. Allt bra med er? Här är det bra.
Vaknad ca 13.55,shit vad less,måste vända tillbaka dygnet. Hur ska jag annars hinna med att göra något på dagarna? Nu blir det ändring. Vad gör ni? Själv sitter jag ännu i sängen och chillar, funderar vad jag ska göra resten av dagen, kanske tar jag mig en promenad, låter bra va? Beror på hur vädret är. Annars är jag med Crille eller nå :)

Ska gå och fixa mig nått att äta och sen duscha, mitt hår är äckligt!!
Puss

Spela detta spel, grymt!

Min syster visade mig ett riktigt skoj spel! :D Detta måste spelas =)
Du hittar spelet även här!
Tell me about it later! :)
Puss & gonatt

stackarn, eller?


Man blir nästan lite ledsen för hundens skull, eller?
Men hur sööt är den inte?



Nu tänkte jag sova, kanske se film, om jag hittar nå bra. Får se om jag drar in till stan imorgon också, känns som att jag behöver men som att jag inte har några pengar. Jag måste ju spara en massa inför roligheter. Jadu. Ni får ha det så bra tills vi hörs, sov gott sötisar :)
Puss  & kram


jag tävlar.. igen



Denna gång kan du vinna en goodiebag, perfekt. En dag till att ta hand om sig själv.
Klicka här för att komma till tävlinen, eller här!

jag tävlar..

Jag tävlar hos Heyli, man kan vinna detta armband! :)



(bilden är klickbar)

Håll tummarna för mig! (y)

dagens fråga - skinn västar!

Vad har man på sig till en skinn väst? Accessoarer, kläder under, ja allt. Jag behöver er hjälp! Jag fick reda på att vi hade två stycken hemma, och skinnvästar är fint. En av de är vanlig, rak nertill och så, medans den andra är lite spetsig, två spetsar framtill, kollade inte så noga. Men vad har du under en väst om du har det?


En av de ser ut ungefär såhär.
Bild lånad från google.

jag växte fast i tv soffan

Det är inte så allvarligt som det låter, nej! Jag fastnade inte i soffan, men nästan. Har sett tv sen jag kom hem från städet. Började med att se Life of Ryan, han är såå snygg, grr! Medans jag tittade på det bläddrade jag över till Leila bakar, vissa saker såg ju smaskiga ut, hehe. Efter det fick jag se Amazing race, för att mamma ville det, La Ink, The unit (heter det så?)  och mitt älskade from G's to gents! Så tvs offan har varit mitt andra hem idag. Men det är ju liksom söndag, vad ska man annars göra?  Vad har ni gjort idag?

Fixar en dagens fråga nu!


Ögonen på dessa turkiska armband ger tydligen tur! :D

tja. Sitter just nu och tittar på

26a700668c64b93b5a49745a0680ee52.png

Kolla varifrån!

tja. Sitter just nu och tittar på tv, Leila bakar och Life och ryan. Vad gör ni? Var tvungen och fara iväg och städa med mamma när jag vaknat och så, jag trodde att jag skulle slippa det, att hon redan hade varit och gjort det, men icke. Vi hörs om ett tag.


sundayy morning

God morgon bloggen och alla kära läsare, Har inte klivit upp än, men det ska jag göra alldeles strax, känner att jag inte orkar duscha nu på en gång. Ska kliva upp och äta någonting, sen kanske jag duschar, om jag orkar vill säga! Måste börja vänja mitt hår att inte duscha varje dag.
Ja, inga planer för dagen iallafall, får se vad som händer helt enkelt :)
Vad ska ni göra?


hannah vill ha

Jag har nu kikat på ginas webshop, hittade ett par fina tröjor till hösten, de verkar så mysiga och sköna! Jag ska köpa de så fort jag ser dessa i butik.


Den blåa och rosa(rätta mig om det är fel färg) är samma tröja men de ser grymt mysiga ut, inte sant?
Och den färgglada ser skön ut och har fräna färger så.

Hiss eller diss?

Ondskan

Huvva vad jag hatar den filmen, endå ser jag på den nu på 4an! Den är hemsk, rent utsagt förjävlig. Tur att det vara är film nu, anars hade jag personligen slått ihjäl killen som slog Erik där i matsalen, usch!! Jag menar, nu är det en film tänk på det, hur kan skolpersonal tillåta allt detta, nej vet du vad.

Danny är ju med i denna också, hehe! Hade man ju ingen aning om från början, men sen fick man reda på det då han var med i idol och när jag sökte bilder på google så såg jag det, måste spana efter honom,höhö.
Nu blev det paus, jag är ensam hemma och har tråkigt, vad gör ni?

Jag känner mig väldigt shopping sugen, men det känns som att jag inte har några pengar, barnbidrag kommer ju snart, men endå. Har inte shoppat något i sommar ännu, och jag vill ha ett par högklackade skor också, blää!
Får se hur jag gör, nya fejkuggs behöver jag ej, så de får vänta, men bajs.
Hörs snart, måste sörja lite ;) hehe!


Vad tycker du om ondskan?

Sommarkrysset

SItter och tittar på Sommarkrysset nu, och persiennen är trasig precis i jämnhöjd med mina ögon, lite irriterande att solen lyser raaaaakt i ögonen! Det var nyss på Sommarkrysset att de gjorde en dans på gatan i stockholm till M.J's Beat it, rätt grymt endå! Respekt till de som var med.

Nu tävlar E.M.D i någon sång tävling, Mattias är ju bara för snygg! Han är lätt min favorit av E.M.D killarna, vem är din favorit?

Tobbe Blom är ju nästan gullig, haha! Han är rätt skön faktiskt.
Tittar ni på krysset? Jag har klarat av båda två nu, helt själv ;) Jag sa ju att jag var grym.

Jaja, nu är det iallafall Velvet, hon är ju söt hon.


rubrik

Jaha ni kära läsare. Nu har jag inte gett er lika många inlägg, bättre eller sämre?
For iväg vid klockan 2 ut till Storheden. Mamma och de skulle handla så jag, syster och hennes vän följde med. Jag köpte ingenting. Innan vi for satt jag ute och solade lite grann.

Så jag har ganska nyss ätit middag. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt, ska iallafall snart till tvättstugan och hämta tvätten och sen  vet jag inte, slöa framför tvn eller så. Vad ska ni  göra ikväll?




Ni röstar väl på mig?

Hej sweethearts, har ni röstat på mig i bloggtävlingen? =) Om inte så kan ni göra det här, här, här, här och även här!
Alla leder tillsamma ställe, är inte med i sååå många tävlingar, nejnej! Men hursomhelst, jag är nummer 3 och du röstar här :)

Puss på er allesammans!

Recension; College



Oj, kom på nu att jag inte sett klart den, men kan endå påbörja att berätta om den.

Filmen handlar om dessa tre killar, som snart ska börja college tror jag. De far till ett ställe för att kolla hur det är inför College, de ska festa och få tjejer. Ja, de åker iväg och söker upp rummet de ska bo i i korridoren, killen som redan bor där kommer ut ur rummet med världens bånge, och så hör man en massa djurläten från rummet, skumt va?
De bestämmer sig för att inte bo där och letar istället upp ett hus där killen i mittens kusin bott, de får bo där, inte på ett vackert ställe. De skickas iväg på "fel" fest och lite andra saker.

Filmen är hittills bra, den är helt klart sevärd. Lite grann som American pie, man får såna vibbar av den.
Filmen får 4/5 stjärnor.

lördag

Godmorgon, har ni varit vaken länge? Själv så ställde jag väckarn på halv 8, somnar självklart om, vaknar halv 9 automatiskt, somnar om, vaknar 20 över 9 och kliver upp, så jag vaknade nästan en gång varje timme efter veckarn ringt, min hjärna psykade mig. Jag klev iallafall upp och duschade, trött som bara den, var vaken till ca halv 3 och jag hann inte se klart filmen jag började se, College. Sen käkade jag frukost, det tog sin lilla tid, samtidigt som jag läste tidningen.

Nu är det ca 28/29 grader ute. Så ni där ute runt om i landet som har dåligt väder, tappa inte hoppet! Solen kommer till er också. Se det så här; Det var bra väder i början av lovet, nu i mitten har det vart pissväder, sen i slutet är det toppen väder i heeela augusti om vi har tur, eller? :D

Idag, hmm. Inga planer, tänkte iallafall sätta mig ute en stund, men det blåser väldigt mycket :/ Annars vill jag tvinga mamma och låtsas pappa att fara och handla eller nå, jag behöver något att göra, annars kan jag lika väl sova igen, hehe.. Sen ikväll är jag med Crille, hoppas jag, måste iallafall se Sommarkrysset =D Jag tycker det är kul att lösa de dära orden, jag är en höjdare ska ni veta!

Ni får en outfit senare, kommer byta kläder om ett tag så. Vi hörs om ett tag eller två.
Puss


senaste bilbingon

02.00

Nu ska jag se på en film och sova.
Vi hörs snart igen.
Pussar och kramar <3

Recension; The hangover/Baksmällan



En film som inte riktigt hade vad jag trodde.

Efter allt bra jag hört om denna film blev jag besviken. Jag vet inte om jag skrattade en enda gång faktiskt. Folk säger att man skrattar sig genom filmen, nej? Versionen jag såg var även filmad från bioduken med bra kvalitet endå. Filmen tog slut på pass fort. Det är även dåligt att man inte får se något under deras party natt, där blev man besviken och för att den inte var speciellt rolig. Och det ska vara en komedi, tycker inte jag.

Filmen handlar om 4 killar var en av de ska gifta sig om två dagar. Killarna åker iväg till Las Vegas för att ha kul. De går upp på taket på hotellet och dricker Jägermeister(stavning), efter det får man inte se mer av deras festande. Killarna vaknar morgonen därpå, 3 av de iallafall. Helt omedvetna om gårdagens/nattens händelser. De börjar ta reda på vad som hänt under natten, då massor med konstigheter dyker upp. De slutar med att de blir 80.000kr fattigare men får igen de pengarna senare... Se filmen för att veta mer.

Filmen får av mig 2/5 stjärnor då den inte höll vad jag trodde.

jag vet inte vad jag ska skriva

Så ja, har hunnit träna nu, för länge sen, sen såg jag klart Baksmällan och sen tittade jag på CSI Miami, i love it.
Tränade bara i 20 min, eftersom att det var länge sen sist och min kondition är sämst, hehe Men klart, tränar man så blir den ju bättre, inte sant? Och svettigt var det. Ni får ha förståelse.

Ja ni. hade tänkt sova i tid idag, eller iallafall vakna i tid, vill hinna göra något av morgondagen, har ju sovit till 12 varje dag så då är hela dagen borta :( Men nu ställer jag väckar klockan och då stiger jag upp, hur trött jag än är!

Mm, efter jag tränat så käkade jag, vilket man tydligen ska, men vad vet jag inte! :D Så jag tog något slags bröd som tydligen är nyttigt, skinka och keso! Det var iallafall gott.

Tänkte säga lite om filmen nu.

träna

Nä vet ni vad, jag har sjukt tråkigt och har inget för mig så jag drar ett pass på crosstrainern, varje dag nu fan, peppa mig!!! :D Hehe, hörs om ett tag.

dagens fråga



En av de äckligaste drickor jag smakat. Jag hatar denna cherry smak. Usch...

Vad tycker ni om Dr. Pepper?

dagens


Franstunika - Gina i Finland/ På gränsen - 199kr
Leggings - Lindex 149kr(?)

Fredag

Hej på er, vaknade vid 14 idag,Crille sov ju här, han somnade tidigt och jag somnade vid 2/3 i natt. Och han vaknade vid typ 8/9 vad jag vet, och försökte väcka mig, blää vad jobbigt det var.  Men jag tycker om honom endå, höhö.
Vädret var ju faktiskt jätte bra när jag vaknade  och Monica ville att jag skulle vara med Hugo så efter vi ätit så for Crille hem, men han kommer eventuellt tillbaka ikväll. Så jag gick ut och solade, hett som fan var det. Ja, så jag har bara suttit ute till kanske klockan halv 5, därför har det inte blivit någon update. Ja, sen åt jag och nyss svarat på kommentarer.
Vad har ni gjort idag?

Började se på Baksmällan inatt, men jag var just på gränsen till att somna så jag slog av. Den verkar bra hittills, men är filmad från bioduken :S Berättar mer om den när jag sett klart den.

Vad ska ni hitta på ikväll? Jag ska bara ta det lugnt och kanske vara med Crille.

sov gott

Nu hade jag tänkt sova, Crille sover redan. Sova ska jag inte, se film iallafall.
Vi hörs imorgon =)
Puss & gonatt

mina piercingar

                                          

Innan läpppiercingen

läppen

Tungpiecing; Gjordes i början av 2008, närmare bestämt i januari tror jag.
Den gjordes på House of  pain i Luleå. Gjorde inte så jätte ont, det går så fort så man hinner knappt reagera. Ska ju inte säga att det var helt smärt fritt, för det var det ju ej. Var uppsvälld ett tag, minns ej hur länge. Men jag började iallafall äta fast mat redan efter någon dag.
Är iallafall super nöjd!
Pris; 500kr

Läpp piercing; Gjordes i början av 2009, under sportlovet tror jag, hemma hos Vixi av mig själv. Denna kändes dock lite mera då det inte går lika fort. Tog ett tag att trycka igenom då man måste sitta och hålla i läppen. Det är då sista biten som känns mest, nivet insidan på läppen. Annars var det lugnt. Var svullet i ca 1 vecka, vad är normalt? Och nu är den fint läkt och så. Även denna är jag nöjd med.
Kostnadsfritt, föruom smycket som kostade 10 kr på Dollarstore, och ja, det är äkta.

Övriga piercingar; Har haft en massa hål i läppen förr. Tog dock ut de på en gång, jag tyckte då att svullnaden skulle gå ner på en gång, vilket den inte ville så jag tog bort de. Har haft i mitten av underläppen, på båda sidorna nere, och två st + den jag har nu i överläppen. Lite onödigt egentligen, men eftersom att alla i läppen är hemmagjorda så har jag ju inte slösat pengar.
Sen de jag har i öronen tycker inte jag räknas, där har jag 5 st.

Har ni piercingar? Vart isånna fall? berätta allt!

regnet öööser ner

Shit vad det regnar nu alltså, det smattrar som fasiken där utanför. Inget man direkt kommer kunna somna till. Har ni regn nu?
Vart har solen tagit vägen egentligen? Den har tittat fram typ 1 gång idag, vad sysslar vädergudarna med? Semester? Inga vikarier? det är illa alltså..

Nå ja, vaknade ju vid 11 idag. Efter det har jag mestadels suttit vid datorn och chillat. Suttit och pratat med mamma och monica ett bra tag, matat Hugo så att han somnade i min famn vilket resulterad i jäkligt ont i armen och bortdomnade fingrar, heh! Sen efter det chillade jag vid datorn och gick med mamma en sväng på konsum sen kom Crille baby hit.
Vad har vi gjort? Det vill ni gärna veta va? hahah, skämt åsido. Vi har myst bara, ätit sallad :D Pratat om att vi kanske ska på bio imorgon, får se hur det blir med den saken. Har ni något tips på en bra film att se? Helst till imorgon på eftermiddan vill jag ha dessa tips =)

Inget planerat för helgen iallafall, mest ta det lugnt och så.
Inlägget skulle dock uupp för ett tag sen, men vi började kolla vad som gick på bio och bestämde att vi skiter i det, blir myskväll hemma istället, mamma och tobba ska nog endå bort så. Har ni några helgplaner?

Crille är trött och somnar snart säkert, jag är däremot inte trött, har vänd på dygnet endel nu också, inte så bra.
Det regnar ännu, även fast jag började skriva för typ 1 timme sen, blä.

dagens


Ränder - gina
gult linne - h&m
nit leggings - lindex
armband - turkiet, guldfynd,
2 hemmagjorda

sid tips

Tja =)
Hittade en sida som erbjuder dig att tjäna pengar 100% gratis, gick in och tittade, verkar jätte enkelt. Man tjänar pengarna fort och smidigt. Ska ge det ett försök iallafall, gör det du med, Woopa. 

Hjälp mig att välja bilder

Ska vara med i en tävling, vill att ni ska hjälpa mig att välja ut vilken/vilka bilder jag ska tävla med. Bilderna är inte tagna med en super bra kamera men det är endå rätt bra kvalitet på de, så vilken/vilka bilder ska jag tävla med? :)
Det är många utomhus bilder, vissa ser likadana ut, men de är de inte.

1.


2.


3.


4.


5.


6.



7.


8.


9.


10.


11.


12.


13.


14.

har ni röstat?

Hej alla super söta =) Har ni kommit ihåg att rösta på mig? :) Om ni inte har de så får ni ju jätte gärna göra mig jäääätte glad och offra 10 sekunder av erat liv till att rösta på mig, det är det väl värt?

Jag är nummer 3 och du röstar här!
Tack på förhand ♥


Recension; Marley and me



En super bra film, speciellt om man tycker om djur. Filmen var bra, men lite för lång för min smak. Den var i ca 1 timme och 54 min, tycker att det är på gränsen till för långt.

Den handlar om en man och en kvinna som är ny gifta, vill bilda familj. Men eftersom att killen inte känner sig redo köper han henne en hundvalp. Eftersom att de inte uppfostrar hunden så gör den lite som den vill, äter möbler även fast den är vuxen, gör nr ett inomhus, river ner saker, helt enkelt lever rövare. När paret tillslut bestämmer sig för att skaffa barn så gör det ju inte saken bättre med en galen hund och de skaffar yttligare två barn och mamman som mestadels tar hand om barnen, eftersom att hon inte jobbar blir galen på hunden då den inte lyssnar och vill att hunden ska flytta. Paret bråkar om hunden och sen får ni se fortsättningen själv..

Jag kommer att ge filmen 5/5 stjärnor trots att den var så lång. Den är väldigt bra och får tårarna att spruta.
Rekomenderar den verkligen!

torsdag

God morgon =) Allt bra? det är det med mig. Har nyss vaknat i princip,somnade just efter klockan tre,låg och titta på film fram tills då. Jag såg Marley and me, oj vad bra den var, ni får veta sen ;) Hade iallafall bara tänkt säga att jag lever och nu gå och duscha sen äta :)

Hörs om ett tag


dagens outfit + skor



Vitt linne under - H&M
Tröja - Gina
Leggings - Lindex
Halsband - fått av mamma

Jag vet att jag alltid har gina tröjorna, men jag tvättar de faktiskt efter varje gång,
de är sååå sköna.



Mina fejkisar ;)




Alla tre paren kommer från Ellos

Recension; Spring breakdown



Har sett på filmen Spring breakdown. En film som handlar om 3 kvinnor, lite töntiga. De har varit på en talangshow och tävlat, då de inte får några applåder så inser de att de inte är bra. Så ena kvinnan får i uppdrag av sin chef att vakta hennes dotter på vårlovet, hon far dit och sen så dras kvinnorna med i ungdomarnas festande, iallafall kvinnans två vänninor. Hon själv har ju fullt upp med att hålla koll på chefens dotter. Vännerna festar för fullt och det slutar i finkan för två stycken.

Filmen var helt okej bra, har nog lite the good and the bad side stuk.Den gick att se, men var endå inte så jätte bra.
Men den är helt klart se värd.
Av mig får den 3/5 stjärnor.

tips från mig till er

Är du som jag och inte har en massa pengar? Som har barnbidrag kanske lite till. Har ni som jag inte råd att köpa de dyraste skorna varje månad? Tur att det finns fina skor till ett okej pris. Dessa skor kostar alla under 400 kr och är fina, enligt mitt tycke iallafall, vad tycker du? Hissa och dissa gärna par för par.



Jag personligen gillar båda färgerna, beroende på vad du ska ha till.
Hiss eller diss?




Samma här, de är båda fina, beroende till vad du har de.
Hiss eller diss?


Jag gillar de båda.
Hiss eller diss?


Dessa är såååå sköna, har tre par av förra vinterns upplaga, hoppas de är samma kvalitet nu.
Fast i år är de i nya färger.
Vilken färg tror ni är hetast på dessa i höst/vinter?
Hiss eller diss?

Alla dessa skor kommer från Ellos och kostar som sagt under 400 kr, bra va?

glöm inte..

Kom igen, rösta på mig är ni söta =) Jag är nummer 3.
Ni blir ju länkade! Ni har på er till söndag.


Tack på förhand!


ibland räcker inte humöret

God morgon sunshines. Allt bra? Med mig är det det, är trött bara. Sa ju att jag skulle upp tidigt, men icke. Sov som en stock, vet inte ens ifall jag hörde väckarklockan. Så då kunde jag inte följa med mamma och handla.
Som det ser ut genom gardinerna och persiennerna så är det lite bättre väder än igår, finally. Jag är så trött på det mulna och regniga vädret.

igår var nära att jag fick damp. Min syster och hennes kompis hade släpat hit några killar igår, vid 1 eller 2? Jag sa åt henne flera gånger att de måste fara för att de levde om, men inte lyssnade hon!! Men så var fallet, jag gick inte dit och skrek åt de, till slut for de hem.

Nu; dusch och frukost.

sleeeeping time, eller?

I think it's time for bed now. Vad tror du? Tänkte kliva upp imorron bitti och följa med mamma till ica och handla, behövdes lite saker till imorgon. Hon ville dock cykla iväg tidigt så jag offrar mig, hehe. Hade inte min syster haft en kompis här så hade jag ta mej fan gått in och sjungt så falskt jag bara kunde på morgonen, hahah! Tänk er att vakna upp till det ni, ni vill inte uppleva det, visst? Fast säg till om ni vill ha lite skön sång, så spelar jag in och skickar ett klipp på er födelsedag, höhö.

Blev inte att vara med Crille idag, han har inte hört av sig så, jag ska inte alltid behöva göra det, inte sant? Nog om det, får väl träffa honom imorgon eller nå. Vad har ni haft för er idag? Har ni haft lika trist väder som vi? Mulet och kallt, nu på kvällen regn också. Sitter med dubbla tjocksockar på mig, brrr!

Nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna och sen lägga mig och titta på någon film, låter det bra? Joooodå, jag tror det jag med. Så om vi inte hörs efter filmen så hörs vi på morgonen.

Jag <3 er
Pussar & kramar



Grattis Maja, syster

Grattis på 14års dagen sötnos! :D

Idag blir du fjortis, och tårta får du också! höhö. Gott va? ;)


Jag tycker att ni alla kan gratta henne, man är bara 14 en gång.
Hennes blogg hittar du här; Maja

farm town

Jag spelar lite farm town nu, har inte gjort det på länge, hade 15 gåvor, tack =D hehe. Bli vän med mig på Facebook och bli min granne! Hehe.
Återkommer snart.

Kyss

800 inlägg

Detta blir mitt åttahundrade inlägg, heter det verkligen så? hehe. Känner mig glad då besökar antalet ökar, vilket gör mig happpppy! Wiho. Tack vare er älskade läsare.

Jag har typ tråkigt just nu, kom på att jag kan gå in på Ellos och kika lite, ska se ifall de fått in alla älskade skor som jag vill ha nu, då får ni bättre bilder, låter bra va? Håller på att fixa naglarna lite grann nu, två olika färger, en färg på nederdelen och en på övredelen, den delen där man gör franskmanikyr =D Exprimenterar lite.

Fortsätt att rösta på mig i tävlingen, jag uppskattar alla röster som jag får, ni är guldvärda!
Röstar gör ni här! Jag är nummer  3 :)

syster yster fyller år - hjälp mig!

Min syster fyller 14 år imorgon. Vad köper man åt en sånn? När man frågar henne kommer hon med riktigt dumma svar. Brukar inte köpa åt henne men jag gör det nu bara för att hon fyller fjortis. Så snälla ni, vad kan man köpa?


busiga barn

Helluu. Har nyss käkat, gott var det. Innan det gick jag till Monica, skulle vara med Hugo så att han inte vaknade. Men självklart gjorde han det och blev lite tjurig. Han skrattade åt mig istället för att äta och sova. Så kan de vara.
Vet inte än när jag ska vara med Crille, får se. Ska se ifall jag kan dra med honom på stan imorgon, behöver en present till min syster. Får klura på den lite.




yesterday

Recension; Värstingarna - Gridiron gang



En riktigt bra film enligt mig. Lite sorglig men endå jäkligt bra.

Den handlar om unga killar som sitter i fängelse för att de begått olika brott, alltfrån att ha slagit ner och snott en handväska av en gammal tant till mord. Så en av deras ledare bestämmer sig för att de ska starta ett football lag, jag antar att det heter så. I och med det så ska killarna bryta gängen de har utanför fängelset. Vissa killar tar det väl svårare än andra. Men de flesta får upp ögonen när en av killarna i laget nästan blir ihjäl skjuten.

Filmen är verklighetsbaserad också, kunde tänka mig det faktiskt. Det är väl så världens samhälle ser ut på olika platser runt om i världen. Jag rekomederar den verkligen.

Av mig får den  5/5 stjärnor.

tan tastic

Igår fick min syster hem ett paket, ingen hade någon aning om vad hon beställt. Sen när hon öppnar det är det 20 st B.U.S servetter som hon fått från Pointshop för att hon vann en tävling där. Så efter lite tjat fick jag de =D Hehe. Provade med två servetter och hjälp vad fläckig man blev. försökte gnugga bort det med en svamp i duschen, men det satt. Ska prova att he på mera så att de jämnar ut sig. När de är slut så kan ni få en fullständig recension.



dagens outfit


Blå/vit randig - gina
gult/lime linne - ellos

Dead by april - losing you

Hej, eller godmorgon för min del. Vaknade dock inte nyss, vaknade av att grannen ringde 10 i 12, hon behövde tvättstuge nyckeln. Ingen annan vad hemma så jag fick offra mig att ta fram den. Sen satt jag och tittad på tv en stund och sen duschade jag och sen käkade jag frukost.

Inga direkta planer för dagen förutom att jag äntligen ska vara med Crille, Annars vet jag inte. Det är trist väder idag med, vet inte om det har regnat något, men det är rätt mulet. Jag saknar solen alltså :O Det som var toppen väder hela sommarlovet tills nu, vad händer egentligen?

Vad har ni för planer för dagen?
Kilar en stund nu, tills jag kommer tillbaka får ni nöta Dead by april - losing you <33 den är bra!
Glöm inte att rösta på mig (a)  http://fridasjoblom.blogg.se/2009/july/utkast-har-kommer.html#comment



rösta på mig!

Länken i förgående inlägg kan blivit knasig. Kopiera och klistra in i sökgrejen där uppe ni vet.
Batteriet tar slut snart, ska bara säga att jag ska sova nu, hörs om nån timme! :)
Sov gott!

Hej, jag är med i en veckansblogg tävling, vill du lägga en röst på mig? Det tar endast några sekunder. Jag är nummer 3. Lämna en kommentar hos mig så jag kan tacka dig och sedan länka dig i min blogg. Tack på förhand!
Rösta här;

http://fridasjoblom.blogg.se/2009/july/utkast-har-kommer.html#comment
Kram / hannah


Jag kom med igen i en veckansblogg! Låt mig vinna (a)

Vill du hjälpa mig att vinna igen? Nu är det supersöta Frida som har en tävling, jag blev en av finalisterna. Så kom igen att rösta på mig! Rösta HÄR! Jag är nummer 3. Jag älskar er!


toalett städning

Nu har jag städat min toalett, nu är det fräshare där inne, nice va? Men snart så är det skitigt igen, min syrra är en lortgris, haha! Jag med, lite iaf, inte äckligt  lortig, men jag är inte bäst på att hålla efter med att städa. Men hon är sämre.


Ja ni. Kanske ska lägga mig och titta på en film eller så, vad tycker ni? Ska upp imorgon för säkerhetsskull och väcka min syrra, hon ska möta en kompis på tågstationen kl. 7 imorron bitti, jag offrar mig för att väcka henne, hehe.
Imorgon ska jag hur som helst vara med Crille, hjälp vad jag saknar honom. Har inte vart med honom på 1 vecka typ :'(

Jag kilar nu, blir ett till inlägg om jag inte somnar, ska se på Värstingarna, en film om gäng, killar som sitter i ungdomsfängelse typ. Den är bra, men rätt sorglig.Berättar med om den sen och de andra filmerna jag skulle berätta om.
Hörs snart!



Puss

Dagens outfit - fredag



Gladiatorskor - Eurosko - 499kr
Korta leggings - Kappahl, på rean 75kr
Svart linne - lindex 129kr
Randig tröja - Gina 149kr
Halsband - frida tidning

Och de andra dagarna blev det andra tröjor, blå vit randig, svart grå randig.

bilder från Örnsköldsvik


Någonstans mitt ute i ingenstans, på väg dit!


 kopparhus i Skellefteå


tittade på film - Disney channels H2O, haha!

Toalett paus i Umeå, rätt snuskig toalett

på väg ner, vet ej vart


vi passerade max på vägen, är det i Umeå?
 
Skidhopp backen i Övik, läskig

taget från balkongen

även den

stan på fredagen. Fina skor med klack, på Crispin, finns även på Ellos.se

Höga skor i gladiatorstuk, mycket fina, även dessa på Crispin

En av galleriorna


Hel bild på hoppbacken, den är hög.

Lunch på Burger king, vi testade Transformers målet, och delade på två =) Helt ok.

fotade väldigt mycket blommor, inte bästa kameran

Salusand

samma

även denna, himmel

Fler bilder kommer eftersom, måste kolla kvallan på vissa och så.


i love u all!

Oj herre :O Jag älskar att blogga en dag som denna, det är besöksrekord idag. Detta gör mig direkt på bättre humör, wie! Jag hoppas att ni alla stannar nu, välkomna hit. Det glädjer mig verkligen.


förlust

Shit vad surt detta känns. Vann inte veckans blogg tävlingen hos Zannyh. Det skiljde inte många röster. Hade kunna vinna om jag inte farit till Willys, fan!
Jobbigt att de två som röstade som röstade fel inte skrev sina bloggadresser. Hade de funnits med så hade jag vunnit på en gång :( SKa iallafall fixa så att jag kan länka er som hjälpte mig, tack. Jag sa ju faktiskt att jag skulle länka, så nu får jag ta och göra det.

Någon som vill få mig på bättre humör? (a)
Lite smått fjantigt att bli sur över det här, men jag kämpade. Hehe!

på willys nu med mamma och tobba.

1d7ec0e81d3497506cb40678e350be61.png

Kolla varifrån!

på willys nu med mamma och tobba. Det är rätt tomt i kylen då vi ej varit hemma i helgen och det. Och fy vad kallt det är här, skulle nog behövt vinterskor, huvva. Nu mötte vi mammas kusin, så nu får vi stå still och prata och så hinner det bli kallare. Vad ska ni hitta på ikväll? Jag ska väl bara ta det lugnt kanske vara med crille, får se. Glöm inte att rösta på mig:) puss


3 par lila

Där har ni mina brills, nu har jag 3 par lila glasögon, två par shutter shades + mina vanliga, hannah <3 lila. Och sen mina svarta vanliga brillor, som jag haft i 1 år nu tror jag, men som jag aldrig använt. Men när lönen kommer ska jag nog köpa linser, annars kan jag ju aldrig ha solbrillor på mig, ser ju ingenting utan.
Hade iallafall nu tänkt gå och hjälpa mamma med maten, men först det här;
Ena veckans blogg tävling blev oavgjord, även fast jag hade 22 röster och den andra tjejen 19. Så därför vill jag be er om hjälp igen, vill ni låta mig vinna? Jo jag tänkte väl det. Sätt igång att rösta på mig, ni har på er till kl. 18.
Rösta här, jag är fortfarande nr 5; RÖSTA HÄR


shutter shitter shetter


shutter shades ♥

Hello babes. Jag är så glad nu, bloggtävlinarna går bra för mig just nu, tack vare er! Som tack så har jag ju gett er 15% rabatt på valfritt smycke från cocoo, bra va? :) Sen att ni fortsätter läsa min blogg, man blir glad.

For ju iväg på marknaden en sväng, mötte mamma i stan. Hittade två par av mina efterlängtade solbrillor. Fick bli två par lila, ett med glas och ett utan plus att det var lite bling på de. Visar er snart. Så två par för 100 kr, det är billigt.

Vad mer ska jag säga? Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kanske vara med Crille, får se. Det är rätt dåligt väder ute och kallt här inne. Ja, Men jag ska fota brillorna nu, vi hörs om en stund.


hej:) sitter på bussen påväg hem n

35039378ba26701ab585dabf17acb8f3.png

Kolla varifrån!

hej:) sitter på bussen påväg hem nu, var på marknaden en sväng, hittade det jag var ute efter, shutter shades brillor:d två par för 100 kr, billigt. Det har börjat bli jävligt kallt ute också, sen vi for till övik har det varit kallt, känns trist med tanke på att det varit bra väder hittills av sommaren, men nån får hålla tummarna att solen kommer vill titta från snart igen. Vad hittar ni på då? Vad har ni för väder? Hörs när jag kommer hem. Puss


sweet dreams

Nu är det dags för mig att sova. Ska in till stan imorgon, det är visst marknad. Ska väl bara kika runt där. Far nog på förmiddan. Vi hörs senare på morgonen.
Sov sött, pussar. ♥


En gåva till er från mig

Nu ska jag, i samarbete med Cocoo ge er något. Ni kommer att få 15% rabatt på det ni handlar på Cocoo.se

För att få rabatten så anger ni denna rabattkod; bloggspecial i kassan.
Hoppas ni uppskattar detta :)
Kram på er


Cocoo - en helt ny värld

En ny favorit butik/internet shop. Har ännu inte hunnit beställa hem något, plånboken har inte tillåtit det riktigt. Men snart så. Massor med nya saker har kommit in nu, massa fint. Eller, bara fina smycket. Jag blir helt galen, vill ha allt, men det går ju inte. Tänker iallafall dela med mig av mina favoriter.
Besök cocoo här!



Brunt med nitar; 245 kr, Svart med nitar;245 kr Brunt med band; 245 kr, Brunt med berlocker;195 kr



I love my blog liksom, ge mig! :D


Färgglada nitarmband, massor med fint, Inte sant?

Vilka är dina favoriter?


Från Luleå till Örnsköldsvik och tillbaka, tors-söndag

Hej på er alla älskade! Måste få börja med och säga hur glad jag blev när jag såg att ni fortsatt kommentera trots att det varit lite dåligt på update fronten, tusen tack och tusen tack till alla er som röstat på mig som veckans blogg, jag uppskattar det riktigt mycket, men det är inte nog mycket röster ännu för att jag ska vinna, behöver ca 6 röster till här! för att vinna. Offra några sekunder på en röst på mig? snälla! :)

Min helg har varit riktigt nice. Kan väl snabb gå igenom vad som skett;

Torsdag; For från Luleå vid 5 halv 6 tiden, på eftermiddan. Somnade i Piteå, vaknade när vi parkerade bilen på en mack i Skellefteå. Sen for vi vidare, stannade till vid en strand, Salusand(?) Sjukt fint där. Stranden är jätte lång + att det tydligen är långrunt. Bilder kommer. Efter det for vi direkt till Övik. Tror att vi for genom stan då på kvällen, bara för att se hur det såg ut. Och deras stora skidbacken, nivet sån dära som man hoppar i, ni får se sen. Fick iallafall ont i magen av att titta på den, huvva.
Kom fram till Tobbas mor, fikade lite kvällsfika sen chillade vi ett tag, sen sov vi.

Fredag; Vaknade vid 9 eller 10, duschade, fikade och så. När jag börjat sminka mig säger de att vi måste fara, för att Gun har en buss att passa, fick stressa på mig mascara(stavning) sen var det bara att springa ut, skorna tog jag på mig ute. Vi for iallafall till stan, mamma, jag, syster och Tobba. Vi gick till galleriorna, mycket fräshare än hemma i Luleå. Fast dock mindre tror jag. Och de hade inte Gina tricot :( De kommer till hösten, då ska jag tillbaka! Hittade faktiskt ingenting förutom ett läppstift, härlig färg. Efter vi varit klart på stan for vi för att testa Burger king, första gången för oss. Eller ja, mamma och Tobba käkade där i turkiet, men det är ju inte samma sak. Det var helt okej, men det var rätt så smaklöst, det gick ju ner. Skulle absolut inte välja att äta där om jag inte måste. Så Burger King i Övik får väl 3 "stjärnor" av 5 möjliga. Efteråt for vi hem till Gun och vad vi gjorde där har jag ingen aning om. Senare mot eftermiddag/kväll tog vi en promenad ner till stranden nedanför, oj vad fint det var, endå lite ruttet, men endå mysigt. Och oj vad vattnet var varmt. Men självklart hade man ju inga badkläder med sig. Påvägen tíllbaka fotade jag lite blommor och så. Vissa bilder blev bra, vissa inte.
Resten av kvällen tog vi nog det lugnt. Eller ja, Adam, Tobbas son, kom förbi en sväng och sa hej där på dagen, men han stack lika fort i princip.

Lördag; Vaknade väl vid 9 tiden eller så. Duschade, fikade, fixade mig. Sen skjutsade Tobba mig och mamma till Arnäs(?) där gick vi på Skokanonen och Ö&B plus Mica tror jag det hette. Jag hittade ingenting nu heller, tråkigt nog. Medans vi var inne på Ö&B kom Tobba med Adam. Så vi chillade runt där och så. När vi var klara på ö&b for vi till Willys och Lidl och sen till stan, hittade inget där heller. Adam handlade iallafall. Vi skjutsade hem honom och på vägen tillbaka hämtade vi upp Maja som var och träffade några kompisar där och då for vi til Gun och började med maten.
På kvällen såg vi iallafall Sommarkrysset, jag är en riktig höjdare på det, försök slå mig ;) Damn vad bra Dead by April var, omg! :D Nya favoriter. Lördagskvällen spenderades iallafall framför tvn.

Söndag; Klev upp efter 8 eller just vid 9. Duschade, fikade och sminkade mig. Väckte Maja och började packa ihop mina saker. Och nästan direkt efter det for vi, hann inte med annat då. Klockan 11 for vi mot något ställe, där bor iallafall Tobbas bror. Satt där i en timme. Fick igår reda på att Adam köpt Shutter shades på torget(?) tror jag, så vi for förbi där för att kolla, ingen stod där idag, ofc inte, det är ju söndag. Så då for vi hemåt istället. Stannade till på Strömsknallen, vilket skämt till butik, det totally sög där. Blä! Resten av vägen var väl som en bilresa brukar. Sov två gånger tror jag, om jag inte minns helt fel. Sov iallafall stora delar av sista biten hem, efter stoppet i Skellefteå för mat så sov jag därifrån till Antnäs här. Det är en bit iallafall. Vi stannade till i stan för att göra bort städningen, så nu slipper jag vakna jätte tidigt imorgon.

Det var väl allt från min tripp till Övik. Super mysigt ställe verkligen.
Såg du mig kanske?  Säg till isåfall.
På väg ner föressten så innan vi kom till Salusand så kom det tre killar på moped, två på en och en själv, de vinkade faktiskt! Och självklart vinkade vi tillbaka, så om du läser detta, Hej! :)

Inlägget tog ca 20 min att skriva, super snabba fingrar, nej! Naglarna fastnar mellan tangenterna titt som tätt.


i love you guys!

Ni har hjälpt mig jätte mycket, det kommer löna sig, jag vet det. Så för både er och min skull, släng in en röst? :) Det är inte många röster kvar nu som behövs, så snälla. Jag vet att jag tjatar mycket om det, men det är min första tävling jag vinner isåfall..

Skriv i en kommentar nr 5, alltså jag, världens bästa Hannah. Glöm inte att säga till mig att du röstat.
Rösta HÄR!

Tack älskade läsare! :)


Home sweet home

Hemma nu, måste se tv :) Kommer snart

rese update. Nu är vi påväg hem. H

4131257ad9d0e58069b7690577b63905.png

Kolla varifrån!

rese update. Nu är vi påväg hem. Har varit en bra helg nere i örnsköldsvik, såg du mig? Är i Umeå kommun nu, 2,7 mil kvar till umeå. Så vi är hemma på någon timme
. Fast jag och mamma måste ju dock iväg och städa ett av ställena idag. Ja, innan vi for vi förbi hos tobbas bror och hans familj, sen in till stan för att kolla ifall det var någon som stod och sålde grejer på torget, tänkte köpa ett par solbrillor, Adam hade tydligen köpt såna där, men det är ju söndag så, sen for vi förbi på något annat ställe där det sög. Har ni röstat på mig än?:) om inte, gör det:d puss


hej alla super söta människor:) hu

0-61979fe85aa0e63961c349bcd8a06c19.png

Kolla varifrån!

hej alla super söta människor:) hur är läget med er? Med mig är det är. Sitter dock i rummet och har rätt tråkigt. Min syster ligger och sover, mamma städar, låtsas pappa sover och jag har tråkigt. Idag for jag och mamma till Ö&B och skokanonen på morgonen, då kom Tobba och hans son dit, snacka om förändring, höhö. Sen for vi vidare till willys och Lidl, kul att se en affär som inte finns i luleå. Sen for vi in till stan, gick i två av galleriorna, hittade inget. Sen skjutsade vi hem Adam och påvägen hämtade vi Maja, syster, hon träffade någon hon kände. Sen for vi hem och lagade mat, å efter det har vi bara tagit det lugnt, och som vissa, sover. Det hade jag också vela göra men nu är det lite sent, kommer ju inte kunna sova senare isf. Ja, imorron ska vi hem, tråkigt tycker jag. Fast det finns ju egentligen inget att göra här, men det är endå kul på något sätt. Måste iaf hit fler gånger. Nu ska jag gå en sväng. Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg, info hittar du några inlägg ner:) puss


jag har hittat jeans converse, fas

0-72c0f918bd6b511cf12ae69a726c4b57.png

Kolla varifrån!

jag har hittat jeans converse, fast killmodell:( ochinte med högt skaft:( de fanns på crispin i övik. Nu är vi på h&m, det är mer nice än i luleå här:d affärerna har mer grejer trots att det är en mindre stad. Hittade ett par grymt fina gladiator skor, vill ha de, men det fanns inte i min storlek. Imorse så hann jag inte borsta håret eller nått knappt, det blev rätt stressigt när vi skulle iväg. Men det gick endå, hörs om ett tag ska kolla lite nu. Puss


god morgon:) mår ni bra? Det gör j

0cd5f52ce26c5b207ba3510a4e58c693.png

Kolla varifrån!

god morgon:) mår ni bra? Det gör jag, är bara trött annars är det bra. Tänkte hoppa in i duschen och sen äta något. Vi hörs lite senare. Puss glöm inte att rösta på mig:)


hej. Nu ligger jag och min syster

0fc0084d1450cf7169401bcb25e57d71.png

Kolla varifrån!

hej. Nu ligger jag och min syster och ska snart sova:) vi kom fram vid 10 eller 11, det är rätt mysigt här. Imorron ska jag gå upp tidigt, tänkte ta mig en promenad på morgonen om det är bra väder, annars skulle jag och syster gå på kvällen, titta runt här i området. Ja, har ni kommit ihåg att rösta på mig i veckans blogg? Om ni inte har det, gör det är ni snälla. Ska försöka sova nu, vi hörs imorron bitti:) sov sött puss:)


rese update, i umeå nu:d puss rikt

606277695431fba79ceac8768cbf1940.png

Kolla varifrån!

rese update, i umeå nu:d puss riktigt tråkig stad verkar det som, förutom de två sjukt snygga killarna i BMWn som körde förbi, grr säger jag bara! En bmw utan tak var det också ;) ca 10,5 mil kvar nu, sen är vi framme, vi skulle även stanna till vid en strand, ska knäppa kort där så ni får se. Vad har ni för er? Själv sitter jag i bilen som sagt, har nyss sett filmen H2O, den går som serie på disney channel, rätt bra, det är ju ingen barnfilm, eller jo, men nog tycker jag att vi äldre kan se den. Eftersom att vi kommer dit så pass sent så hinner vi knappt med något idag, men imorron ska vi på stan, eller jag ska iaf det, vill du hänga på? Kontakta mig isf. Fast det blir ju svårt om du inte har mitt nummer, visst? Återkommer om ett tag. Puss


rese update. I skellefteå nu. Äter

0-7913cc85cc769145aab7f245e565b7ed.png

Kolla varifrån!

rese update. I skellefteå nu. Äter en glass nu och har hunnit sova även fast vi inte åkt långt. Bilden föreställer något fult koppar hus de har, riktigt fult. Ska snart läsa aftonbladet, när nu min mamma blir klar med de. Yes, hör av mig om ett tag, glöm inte att rösta:d puss


Kom igen! :)

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos dessa bloggar;

Här är jag nr 5;
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Och här nr 26;
http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html


Tack på förhand.
/Hannah

Det kan väl bli en bra välkommen hem present? :)

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos dessa bloggar;

Här är jag nr 5;
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Och här nr 26;
http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html


Tack på förhand.
/Hannah

Det kan väl bli en bra välkommen hem present? :)

Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos dessa bloggar;

Här är jag nr 5;
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Och här nr 26;
http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html


Tack på förhand.
/Hannah

Det kan väl bli en bra välkommen hem present? :)


Hejdå

Nu ska vi alldeles strax fara iväg. Påvägen stannar vi och köper en madrass och sen far vi neråt.
Vi ska till Örnsköldsvik och träffa låtsas pappas mamma + hans barn, roligt. Och där är vi till på söndag. Det enda jag har kvar att packa nu är skor och dator sen är jag klar. Jaa, känns som att jag har glömt en massa grejer nu, men jag har nog inte det. Spela roll egentligen, det går att köpa nytt där nere om inte annat.
Men nu ska jag packa ner datorn och det. Vi hörs senare!
Ha en riktigt skön helg allihopa.
Puss och kram ♥





Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos dessa bloggar;

Här är jag nr 5;
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Och här nr 26;
http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html


Tack på förhand.
/Hannah


stress

Hejsan, blir sista dator inlägget nu tror jag, kanske skriver just innan vi far. Ska jag berätta? Jo sen, hehe! Har packat klart i stort sett, allt förutom dator. Ska gå igenom snabbt en sista gång tror jag, blir alltid så osäker när jag måste packa, blir ni?

Ska kila en stund nu, koppla av, är så stressad, höööööhö.

PUss


Hjälp, kolla min hårfärg :O Kan inte komma ihåg att jag varit svart hårig :O

packning

Tjena. Vad händer? SJälv sitter jag och letar bra musik på youtube, måste fylla mobilen, 4 timmar i en bil, datan håller i ca 1,5 timma så något måste jag ju ha att göra. Måste springa på affären sen och köpa en tidning, om jag orkar vill säga.

Ja, ska bli skönt att äntligen få göra något, jag har inte varit iväg en enda sommar någonstans på typ 1 eller 2 år, känns rätt rått. Kommer sakna Crille dock, men vi har varit ifrån varann längre så det går bra.

Vad ska jag berätta? Jo att jag ska packa nu, har inte gjort det än, vi var vid 6 tiden kanske, kan bli senare också.

Ska packa nu, hörs!


fin frillan


Hahaha, skämmigt ;)

dagens outfit

                                          

tröja - gina tricot 149:-
Linne - Ellos
Leggings Kappahl 75:-
Armband - turkland

torsdag

Godmorgon på er. Allt bra? Med mig är det de.

Vet inte vad det tog åt mig i morse, vaknade tjugo i åtta, i panik letar jag min mobil, jag hade somnat  till filmen jag skulle se knappt innan det gått 15 min, med glasögon och allt. Vaknar då tjugo i åtta och söker efter min mobil i panik, hittar den ej,river upp sängkläderna lite smått, hittar den ej, ja skumt :S Somnade om till slut, vaknade nu tjugo i 10, går och duschar, kommer tillbaka, då ser jag min mobil, den har fastnat i säng kanten, ni vet mellan sängramen och madrassen, hur kan den hamna där? I don't know.

Nu tänkte jag visa er vad jag fick hem igår med posten, det var absolut inge märkvärdigt, lite kul bara, det är andra eller tredje gången jag får det.


haha =D Kan ni gissa vad det är?

hehe, lite roligt?


Det var väl lite skoj? Sparar den till bilresan eller ger bort den, gillar du godis och vill ha den?

Nu går texten tyvärr inte att flytta åt sidan igen, det dampar. Så det får gå så här endå. Ska snart iallafall gå och äta frukost, först klä på mig, då får ni en dagens outfit när jag ätit, det låter väl bra? Kommer nog dock använda mina gina tricot tröjor, de randiga, en varje dag, i love them! :) Men även fast jag inte är hemma, även om jag inte har mobilt internet även om det inte finns något internet där, så kommer ni få update, då blir det bara mobilbloggning för min del, men även då outfits och så. Så helt fri från mig kommer ni inte bli. Men det vill ni väl inte?

NU: Klä på mig och äta, ses snart.

nattbilder + en annan

Busigt va? :D höhö



+


Gonatt♥♥

glöm inte...

Hej på er. Har bloggat riktigt dåligt igår.

Började med att jag och mamma for till Dollarstore, fick med mig tre par sockar hem. Gick en sväng på Skokanonen, fanns ingenting. Sen for vi på Biltema och på någon blommaffär. Och efter det typ hem. Satt ute och solade stora delen av dagen.

Vid 6 tiden for vi ut till storheden igen, för att se ifall det fanns någon sovmadrass att köpa, de fanns på jysk, men de var slut, men kommer in imorgon, men det är ju då de behövs. Imorron far vi iväg över helgen, då kommer det bara bli mobilblogg, finns inge internet hos damen. Efter de for vi hem, Monica och Hugo kom förbi och vi pratade åså.

Följde med de hem för att sätta fast myggnät i fönstret + vara med Hugo medans Monica gjorde annat.
Sen gick jag hem och fixade med bloggen.

Hade tänkt lägga mig med en film nu, kan fixa en recension till The heartbreak kid imorron + filmen jag ska se idag, Värstingarna. Jag går nu, hörs imorron.

Sov gott :)
Puss



Glöm inte att rösta på mig som veckans blogg hos dessa bloggar;

Här är jag nr 5;
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Och här nr 26;
http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html


Tack på förhand.
/Hannah


Hjälpa till?

Hej du sötnos.

Vill du hjälpa mig att bli veckans blogg hos två tjejer? Gå då in på länkarna här nedanför. Alla som röstar på mig och berättar det i en kommentar i min blogg att ni har gjort det blir länkade hos mig, låter väl bra?

Här är jag nr 5;
http://zannyh.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-dom-som-gatt-vidare.html

Och här nr 26;
http://fantasidif.blogg.se/2009/june/veckans-blogg-tavling-9.html

Tack på förhand.
/Hannah

Puss på er!


i'm so happy - rösta på mig som veckans blogg♥

Hej alla! Läste nyss kommentarer samt svarade. Vet ni vad? Jag är bland en av de 10 finalisterna i en veckansblogg tävling. Så vill du göra mig ännu gladare så kan du lägga en röst på mig. Jag kommer att länka alla som röstar på mig.
Gör så här;
1. Gå in här!
2. Fyll i dina uppgifter
3. I kommentarfältet skriver du att du röstar på nr 5, min blogg.
4. SKicka kommentaren
5. Kom in på min blogg och lämna en kommentar att du röstat


Såg att jag kommit med i en annan också! Så kom igen att hjälpa mig nu!
Gör på samma sätt i denna tävling, fast här är jag nr 26.

Rösta här!

Gud vad glad jag blir om ni hjälper mig att vinna!
I love you all!♥


hej sweeties, allt bra?:) med mig

0-152f627fc72a7d73b93b4c0a1bb8e577.png

Kolla varifrån!

hej sweeties, allt bra?:) med mig är det de. Är på väg ut till storheden igen nu med mamma och tobba, vet ej vad de ska dit och göra, följde bara med. På vägen hem hoppas jag av hos crille, sen går vi till mig tror jag. Nu är vi snart framme, måste nog köpa mig en deodorant + en billig parfym om det finns, hörs senare ikväll. Pussar


hej på er kära läsare:) vad gör ni

1c06f5e0b1962cb5a581734963df0b37.png

Kolla varifrån!

hej på er kära läsare:) vad gör ni? Jag sitter ute och försöker få lite färg på baksidan av armarna, där är det nästintill vitt, hehe. For iväg till dollar store imorse med mamma, sen kom Tobba dit, så gick vi på skokanonen, där fanns absolut ingenting. Sen for vi till Biltema för att Tobba skulle köpa ny klädsel till bilen, efter det till någon blomförsäljare, och sen hem. Å nu sitter vi ute och solar, alla förutom min syster som sover. Fick hem en grej i brevlådan idag, ni får se sen vad det var. Min mor sitter och sätter på klädsel på nackstöden i bilen, hon har inga skills, det går alltså inge bra för henne, höhö. Nu ska jag fortsätta steka, gör det ni med:d vad har ni för väder förresten? Har är det massor med sol, det gillar vi, visst?


kvällen börjar lida mot sitt slut

Det har den nog redan, klockan är fem minuter över midnatt. Visst är det nu spökena kommer? Mysigt, hehe,
Hade tänkt lägga mig nu och fortsätta titta på The heartbreak kid, så ni kan få en recension(stavning) imorgon, vad sägs?  Då ska ni svara; Yes, Ma'm.

Måste ringa upp Crille också, samtalet bröts. Vi hörs imorron bitti
Pussar och kramar till er! :) ♥


dagens oufit

Detta bar jag resten av dagen

Tröja - Gina
Bort med jeansleggings och lila linne,
istället svarta leg. + svart linne.

dagens jobb outfit

                                               
Haha sweet mage ;) and pretty face.
 I hissen efter avslutad arbetsdag.

Lila tunika - Gina
Svart långt linne - Lindex
Leggings  kappahl

RSS 2.0