får får inte får får får lamm

Jag ska inte titta på Big brother ikväll! Varför inte? Jo för att jag ska sova. Jahapp, det var ju trevligt. Absolut!

Tur att mamma inte är i köket, hon verkar tycka att jag är skum när jag pratar med mig själv och hon tycker inte om när jag sjunger i köket heller, haha! Känner mig så bra alltså.. Not!

Dagen då, skola till tjugo över 2, brandlarmet gick, jävla torkskåp eller nått på säravdelningen som var överhettad, LYCKAT! Återgick till det normala sen, hade ju blivit lite gladare om det brann på riktigt, att hela jävla skolan stod i lågor, what a wonderful feeling liksom! ;) Men nej, inte ens en liten elds.. ja vad det nu heter..

Kom iallafall hem, var hos Monica med Hugo, tittade på någon film, tittade på Pippi, tittade på Emil, sen dampade vi istället! Hugge hoppa runt i sängen som om han druckit 45 energidrickor, heeeelt galen! Jag kittlade han då blev han värre, så hoppade han på mig, knuffa ner mig från sängen osv.. Helt galet, aldrig sett han skratta så mycket =) Fast sen är det väl inte så stor chans att han kan knuffa ner mig från sängen när han är 2 år, men han försökte iallafall, så skulle jag åtminstone låtsas ramla ner, så råkade jag visst göra det, poäng till mig där! ;)

Nå väl, promenad med Vixi på kvällen, en inte alltför lång, blåste så äckligt mycket så det gick inte å va ute, hemskt! Sen då, resten av kvällen har jag bara suttit här.. Nu ska jag tvätta bort mitt smink, sen sova!
Puss å gonatt på er!


bild från när jag och Hugge var och tittade på fåren under lovet..


Kommentarer
Postat av: J U L I A O F S W E D E N

sv; joda, saw filmerna är superbra :)

2011-03-08 @ 23:28:19
URL: http://juliaofsweden.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0